دانلود رایگان ترجمه مقاله مسیریابی در شبکه های مش بی سیم چند کانالی چند رادیویی (Thesai سال ۲۰۱۷)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه Thesai در ۶ صفحه در سال ۲۰۱۷ منتشر شده و ترجمه آن ۱۶ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

مسیریابی چند بخشی با تعادل بار در شبکه های مش بی سیم چند کانالی چند رادیویی

عنوان انگلیسی مقاله:

Multicast Routing with Load Balancing in Multi-Channel Multi-Radio Wireless Mesh Networks

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۷
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۶ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی کامپیوتر – مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله
مهندسی الگوریتم ها و محاسبات – شبکه های کامپیوتری – سامانه های شبکه ای
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله بین المللی علوم کامپیوتر پیشرفته و برنامه های کاربردی (IJACSA)
کلمات کلیدی
شبکه مش بی سیم – چند رادیویی – چند کاناله – مسیریابی چند بخشی – تعادل بار کانال ها – الگوریتم ژنتیک
کلمات کلیدی انگلیسی
Wireless mesh network – multi-radio – multichannel – multicast routing – channels load balancing – genetic algorithm
ارائه شده از دانشگاه گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی
نمایه (index) Scopus – Master Journals 
شناسه شاپا یا ISSN
۲۱۵۶-۵۵۷۰
شناسه دیجیتال – doi https://dx.doi.org/10.14569/IJACSA.2017.081233
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه Thesai
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۶ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1888

 

بخشی از ترجمه
اسدی شاه میرزادی و همکاران. [۴] یک چارچوب ریاضی برای شبکه مش بی سیم با چندین مدخل پیشنهاد دادند که در پاسخ به درخواست چندپخشی، کوتاه ترین درخت چند بخشی متعادل بار را با کمترین استفاده از کانال می یابد. در این درخت، حداکثر مقدار استفاده از کانال ها حداقل می شود و چندین مدخل برای مسیریابی استفاده می شود. در تحقیقات خود، از روش برنامه ریزی خطی عدد صحیح (ILP) برای حل مشکلات استفاده می کردند؛ با این حال، به دلیل این مشکل NP-سخت است، برای شبکه های با تعداد زیاد گره قابل گسترش نیست.
Cicconetti و همکاران. [۵] یک الگوریتم توزیع پهنای باند منصفانه برای توزیع پهنای باند در WMN IEEE 802.16 چند کاناله تک رادیویی پیشنهاد کرد. در این الگوریتم، پهنای باند درخواست شده بین کانال ها به صورت یک نوبت چرخشی توزیع می شود و خروجی های جریان با استفاده از الگوریتم زمانبندی نوبت چرخشی نقص (DRR) عمل می کنند. این روش ظرفیت چند رادیویی گره ها را استفاده نمی کند و در نتیجه برای WMN های چند کاناله چند رادیویی مناسب نیست.
اووک و میرجلیلی [۶] دو الگوریتم پیشنهاد دادند که مسائل ایجاد درخت های چند بخشی و پخش، انتخاب کانال و انتخاب میزان انتقال را معمولا در WMN های چند کاناله چند نرخی چند رادیویی در نظر می گیرد. استفاده از این الگوریتم ها می تواند منجر به ایجاد تعادل بار ترافیکی در شبکه شود و باعث بهبود مصرف منابع شبکه شود. هدف اصلی این مقاله ساخت یک بار درخت چند بخشی با پخش متعادل بار در کنار انتخاب کانال انتقال و سرعت انتقال است. با این وجود، الگوریتم های پیشنهادی نمی توانند یافتن راه حل های مطلوب را تضمین کنند.
شی و همکاران [۷] یک الگوریتم مسیریابی را پیشنهاد دادند که مداخله جریان درونی/میانی را در نظر می گیرد. با توجه به عوامل بارتعادل در کانال، الگوریتم آنها از لینک های کمتر بارگذاری شده برای مسیریابی در دوره های چند بخشی استفاده می کند. نتیجه خروجی این الگوریتم یک راه حل بهینه نیست.
مشکل توازن بار در WMNها [۸،۹] با استفاده از الگوریتم ژنتیکی مورد مطالعه قرار گرفته است. در [۸] سو و همکاران. شبکه مش شبکه بیسیم بک بون (BWMN) را به عنوان یک جایگزین برای مسیر ارتباطی MAN استفاده کردند. مقاله آنها بر روی توپولوژی و قرار دادن مدخل با حداقل هزینه متمرکز است. آنها دو الگوریتم را پیشنهاد دادند، یعنی الگوریتم مجموعه ای ازمدخل های از پیش تعیین شده (PGSA) و الگوریتم مدخل خود ساخته (SCGA) برای طراحی BWMN ها. از آنجاییکه مشکل طراحی یک تیپولوژی شبکه بهینه با یک درخت درختی یک مشکل NP سخت است، بنابراین استفاده از الگوریتم فراشناختی در این مقاله همراه با دو الگوریتم گفته شده برای دستیابی به یک راه حل نزدیک مطلوب مورد مطالعه قرار گرفته است. در اینجا، الگوریتم های ژنتیک همراه با الگوریتم Dijkstra به عنوان یک تکنیک جستجو برای یافتن یک پیکربندی شبکه با هزینه پایین با محدودیت هایی همچون پایداری، ظرفیت پیوند و حداکثرتاخیر دوام استفاده شده اند.
ژنگ و چن [۹] یک الگوریتم حریصانه را برای خوشه بندی تعادل بار (GA-LBC) را پیشنهاد کرده اند، برای تقسیم شبکه مش به خوشه های جداگانه: در هر خوشه، یک گره به عنوان سر که در آن نیازهای کیفیت خدمات تحقق می یابد، انتخاب می شود. از آنجا که انتخاب مدخل مناسب برای توان عملیاتی مطلوب و تعادل بار بسیار مهم است و دستیابی به این اهداف زمانی که الگوریتم حریصانه استفاده می شود، سخت است، ترکیبی از این الگوریتم و الگوریتم ژنتیک ساخته شد و منجر به ارائه الگوریتم ترکیبی برای قرار دادن تعادل بار مدخل ها (HA-LBP) برای رسیدن به یک راه حل نزدیک مطلوب شد. از این رو الگوریتم GA-LBC برای خوشه بندی شبکه ها و HA-LBPG با استفاده از اپراتورهای الگوریتم ژنتیکی برای یافتن گره مناسب برای مدخل در هر خوشه پیشنهاد شد.
همانطور که در بالا ذکر شد، در اکثر روش هایی مانند این، راه حل های پیشنهادی بهینه نیستند یا ممکن است در یک بهینه محلی به دام افتاده باشند. همچنین در مواردی که الگوریتم ژنتیک برای دستیابی به مطلوب توان عملیاتی به کار رفته است، این الگوریتم همراه با الگوریتم های دیگر و به عنوان یک ابزار برای جستجو فضای راه حل/جواب به کار رفته است. اما در الگوریتم پیشنهادی ما، الگوریتم ژنتیک به عنوان الگوریتم اصلی استفاده می شود. در نتیجه، مشکل ساده تر می شود و می تواند ساده تر اجرا شود.
۳- مدل سیستم و توصیف مشکل
در این بخش،ما مدل شبکه، مدل تداخل و مشکلی را که حل خواهد شد، توضیح می دهیم.
الف. شبکه و مدل تداخل MCMR WMN شامل n روتر ثابت مش و هر روتر به چند کارت شبکه نیمه دوپلکس مجهز است.
هر کارت شبکه با یکی از کانال های غیر همپوشانی k تطبیق می شود و امکان تغییر کانال وجود ندارد. نمایش گراف برای مدلسازی شبکه استفاده شده است. در این نمایش، (G = (V، E گراف شبکه ای را نشان می دهد که در ان V مجموعه ای از روتر ها است، ماتریس E نشان دهنده ارتباط بین گره ها و مقادیر آنها نشان دهنده کانال اختصاص یافته به لینک ها است.
مدل مداخله در نظر گرفته شده “جلوگیری از درگیری گیرنده” (RCA) [10) نامیده می شود. با توجه به این مدل، تداخل بین دو انتقال (x، y) و(w، z) رخ می دهد، اگر و فقط اگر گره y در محدوده تداخل گره w قرار گیرد و یک کانال مشابه برای انتقال در هر دو لینک استفاده می شود.
همچنین میزان انتقال برای تمام دوره ها ثابت است. برای تمامی رادیوها در هر گره، محدوده انتقال و محدوده تداخل یکسان فرض می شود. اتصال بین گره ها متقارن فرض شده است و مزیت پخش بی سیم (WBA) برای استفاده مناسب از محیط بی سیم و بهبود عملکرد شبکه در نظر گرفته شده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا