دانلود رایگان ترجمه مقاله روش تحلیل توازن معماری (ATAM) (آی تریپل ای ۲۰۱۷)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه آی تریپل ای در ۶ صفحه در سال ۲۰۱۷ منتشر شده و ترجمه آن ۱۸ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

ارزیابی معماری سیستم مرکز داده با استفاده از روش تحلیل توازن معماری (ATAM): مطالعه موردی

عنوان انگلیسی مقاله:

Architectural Evaluation of Data Center System using Architecture Tradeoff Analysis Method (ATAM): A Case Study

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۷
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۶ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله کنفرانس
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی کامپیوتر – مهندسی فناوری اطلاعات – مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله
معماری سیستم های کامپیوتری – معماری سازمانی – مهندسی نرم افزار – داده کاوی – بهینه سازی سیستم ها – مدیریت سیستم های اطلاعاتی
چاپ شده در مجله (ژورنال) کنفرانس بین المللی انفورماتیک پیشرفته: مفهوم، نظریه و کاربرد (ICAICTA)
کلمات کلیدی
یکپارچه سازی – مرکز داده – انبار داده – معماری – ارزیابی – ATAM
کلمات کلیدی انگلیسی
Integration – Data Center – Data Warehouse – Architecture – Evaluation – ATAM
ارائه شده از دانشگاه گروه آموزش مهندسی انفورماتیک، دانشگاه پندیدیکان گانشا
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1109/ICAICTA.2017.8090982
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
آی تریپل ای – IEEE
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۸ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1882

 

بخشی از ترجمه
ب) بررسی و تحلیل
بررسی و تحلیل که شامل فعالیتهایی مانند (۴) شناسایی رویکردهای معماری می باشد. در مدت این فعالیت، سیستم معماری رویکردهای معماری در دسترس را توسعه می دهد یا شناسایی می کند (۵) تولید مطلوبیت کیفیت درخت سودمند. در این فعالیت، مطلوبیت کیفیت سیستم در دسته و سطح سناریوها شناسایی می شود (۶) تحلیل رویکردهای معماری. در این فعالیت، هدف شیوه ها برآورده کردن الزامات غیر-مالی تحلیل بیشتر است و نکته های مانند ریسک، حساسیت و توازن شناسایی می شوند.
ج) تست که شامل فعالیتهایی مانند (۷) سناریو اولویت بندی و فکر ناگهانی می باشد. در این فعالیت، مجموعه گسترده تری از سناریو ها از کل گروه سهامداران حذف، رای و انتخاب می شوند (۸) تحلیل رویکردهای معماری. در این فعالیت، مرحله ۶ تکرار می شود اما شامل مجموعه گسترده تری از سناریو های تولید شده در مرحله ۷ برای اشاره به رویکردهای سنتی، ریسک ها، حساسیت و امتیازهای توازن می باشد که سپس مستند می شود. گزارش که شامل (۹) ارائه نتایج می باشد. در این فعالیت، تیم یافته ها را در امتداد هر استراتژی مهاجرت پیشنهادی برای سهامداران گزارش می دهد.
۳٫ نتایج
به منظور توصیف اجرای ATAM، نویسندگان مراحل بررسی انجام شده برای کل فرایند همانند (۶) را به دو فاز تقسیم می کنند، اولین فاز، شامل کلیه مراحل از ۱ تا ۹ روش ATAM (همانند شکل ۱) می باشد، فاز دوم مراحل ۴ تا ۹ را تکرار می کند تازمانیکه سیستم معماری بالغ تری تولید شود. اما در این مقاله، نویسندگان ترجیح می دهند تا از اصطلاح تکرار برای اجرای ATAM و اصطلاح فاز برای هر مراحل ATAM استفاده کنند همانطورکه توسط کازمان در ۸ شرح داده شد.
۳٫۱ تکرار ۱
الف) معرفی
آندیکاشا موسسه آموزشی است که دانشکده های اجرایی متعددی و هر دانشکده چندین گروه مانند دانشکده فنی و مهندسی، گروه آموزش مهندسی انفورماتیک، گروه آموزش مهندسی برق و غیره دارد. قبلا، تقریبا کلیه گروه ها در سرتاسر آندیکشا برنامه های کاربردی مبتنی بر وب با پایگاه داده تنظیم شده خودشان توسط بخش فناوری اطلاعات داشتند. آنها به یکدیگر متصل نمی شوند، بنابراین به منظور ارائه اطلاعات تکمیل شده برای موسسه و همچنین برای فعالیت های اعتباری گروه ، سهامداران باید اطلاعات لازم را بصورت جداگانه از هر برنامه کاربردی استخراج کنند و برخی فعالیتها بصورت دستی انجام شده است، برای مثال، استفاده از نسخه خطی پایگاه داده سوالات جدید که در مکان مورد نیاز ایجاد می شود که می تواند منجر به اختلاف داده در مدت زمان تثبیت شود.
به منظور غلبه بر این مشکلات، توسعه سیستم DC برای ارائه خدمات متمرکز پیشنهاد شد که به کلیه خدمات موجود و همچنین برنامه های کاربردی جدید در سرتاسر آندیکشا برای برقرای ارتباط با یکدیگر و حفظ تبادل اطلاعاتی در همگام سازی را اجازه می دهد. اکثر برنامه های کاربردی مبتنی بر وب به زبان برنامه نویسی PHP کدگذاری می شوند و مثالهای پایگاه داده منبع باز یعنی MySQL استفاده می کنند. سیستم DC به عنوان ستون فقرات برای کلیه برنامه های کاربردی عمل خواهد کرد که نیاز به ارتباط با یکدیگر دارد و منبع اولیه خواهد بود که وظایفی مانند داده کاوی برای اهداف آکادمیک در آینده مورد نیاز است.
مدیریت همچنین قصد دارد تا مطمئن شود که یکپارچه سازی سیستم به سختی و به موقع انجام می شود همانطورکه آن توسط منافع سازمانی برای مشارکت در اعتبارگذاری موسسه در سطح ملی انگیزه دار می شود.
در مدت طرح اولیه، هدف یکپارچه سازی سیستم های موجود، بررسی منابع در دسترس مانند زیرساختارها، منابع انسانی و متخصصان فنی بطورساده می باشد و انتظار می رفت که اصلاحات بیشتری در آینده مورد نیاز خواهد بود. برای رسیدن به این هدف، تیم IT قصد دارد فناوری ساختار در دسترس را با معیارهای از پیش تعین شده مانند هزینه کم و منابع-باز به منظور کاهش زمان توسعه استفاده کند و براحتی حفظ می شود و همچنین برآورد الزامات سهامداران می باشد.
باتوجه ضروریت نیازهای مدیریت، سیستم DC تحت برنامه زمانبندی دقیق با منابع بسیار کمی توسعه یافت. بنابراین زمان کافی برای تحلیل نقاط قوت و ضعف سیستم معماری منتخب وجود نداشت.
برای سیستم DC، نمونه در تحقیقات قبلی در آندیکشا برای طراحی انبار داده (DWH) ایجاد شده است همانطورکه در شکل ۲ توصیف شد. در تحقیق، جریان معماری داده NDS + DDS همانطورکه در [۹] توصیف شد، اجرا و استفاده شد.

به منظور یکپارچه سازی سیستم های موجود به DWH، سه گزینه سیستم کلی معماری شناسایی شده در مدت بحث تیم IT وجود داشت: (۱) معماری ارتباط مستقیم، جاییکه DWH به هریک از منابع سیستم برای تبادل داده به ترتیب از طریق ارتباط مستقیم-سیم ارتباط داده می شود (۲) معماری مبتنی بر خدمات وب، که هر سیستم منابع، داده خود را از طریق خدمات وب منتشر می کند که توسط DWH به هنگام نیاز استفاده می شود و (۳) معماری مبتنی بر خدمات کارآفرینی، که هر سیستم منابعی داده های خود را از طریق ESB به اشتراک می گذارد که به DWH در سیستم DC ارتباط داده می شود.
ب) بررسی و تحلیل
همانطورکه در (۱۰) بیان شد، اولین وظیفه برای تحلیل معماری، دقیقا حذف اهداف کیفیت معماری خاص می باشد. برای این هدف، مکانسیم مورد استفاده از طریق ایجاد سناریو های الزامی سیستم مانند آنچه که در جدول ۱ فهرست شد، می باشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا