دانلود رایگان ترجمه مقاله تغییر ساختار و سختی در اتصالات جوشی از فولادهای هاردوکس (ساینس دایرکت – الزویر 2008)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 13 صفحه در سال 2008 منتشر شده و ترجمه آن 17 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

ساختار و تغییرات سختی در اتصالات جوش داده شده برای فولادهای Hardox

عنوان انگلیسی مقاله:

Structure and hardness changes in welded joints of Hardox steels

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2008
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 13 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله
جوشکاری – مهندسی مواد – مهندسی مکانیک
گرایش های مرتبط با این مقاله
صنایع فلزی – شکل دادن فلزات – طراحی جامدات – متالورژی صنعتی
چاپ شده در مجله (ژورنال) آرشیو مهندسی عمران و مکانیک
کلمات کلیدی
آلیاژهاي مقاوم در برابر سایش – فولادهای مارتنزیتی – اتصالات جوش داده شده – تغییرات سختی – ساختارها
کلمات کلیدی انگلیسی
wear-resistant alloys – martensitic steels – welded joints – hardness changes – structures
ارائه شده از دانشگاه
دانشگاه صنعتی Wrocław
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
1644-9665
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/S1644-9665(12)60118-6
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  17 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1872

 

بخشی از ترجمه

جدول 4، روش و پارامترهای عملیات حرارتی اعمال شده برای اتصالات تست شده را نشان می دهد. آنها در حالت تحویل داده شده (pos. 1) پس از جوشکاری (pos. 2) و یا پس از سخت شدن و آبکاری (pos. 2 و 3) و سخت شدن انجام می شوند. محدودیت درجه حرارت آبکاری تا 300 درجه از آزمون های سختی و ساختار برای Hardox 400 و فولادهاي Hardox 500 در درجه حرارت آبکاری 200 ° C تا 700 ° C حاصل می شود. تا دمای آبکاری 300 ° C، فولادها، متوسط سختی را حفظ می کنند: 363 HV10 – Hardox 400 و 428 HV10 Hardox 500. از درجه حرارت آبکاری 400 ° C، سختی آنها سریع افت می کند که آنها را از استفاده در شرایط سایش مستثنی می کند.
2.2. ساختار اتصال و تغییرات سختی در حالت تحویل داده شده
شکل 4، ساختار نمونه ای از فولاد Hardox 500 به صورت تحویل داده است. جوشهای اتصالی، تغییرات ظاهری و تنوع در ساختار (شکل 5) را معرفی کرده است. نمودارهای اندازه گیری سختی (شکل 6 و 7)، گسترش مناطق سختی کاهش یافته را اثبات می کند. در مورد فولاد Hardox 400، این منطقه70 میلی متر عرض دارد و برای Hardox 500 به اندازه 90 میلی متر می رود.

همچنین، محتوای کربن در مواد اتصال به وضوح بالاتر از آن چیزی است که می تواند از جدول 3 نتیجه شود. این مورد خود را با مقدار بالای پرلیت پراکنده ریز در مواد اتصال (شکل 5، W منطقه) نشان می دهد. عدم ناسازگاری های جوش نیز نتیجه مشاهدات ماکرو و میکروسکوپی از اتصالات تست شده است.
نتایج آزمون استحکام اتصال جوش داده شده در حالت تحویل داده شده، یک قدرت اتصال متوسط فولاد Hardox 400 را برابر با 615 مگاپاسکال، و برای Hardox 500 برابر با 634 مگاپاسکال نشان می دهد. اینها مقادیر بسیار بالا هستند و از نقطه نظر عملکرد حدود 60٪ برای Hardox 400 و در حدود 50٪ برای فولادهاي Hardox 500 را تشکیل می دهند.

شکل. 7. تغییرات سختی در اتصالات جوش داده شده در فولادهاي Hardox 500 در حالت تحویل داده شده: Δh ≈ 45 میلی متر، سختی جوش ≈ 230 HV10
2.3. ساختارها و تغییرات سختی در اتصالات پس از عملیات حرارتی
مروری بر تغییرات سختی و ساختارهای اتصالات پس از پرداخت گرمایی در شکل 8-16 ارائه شده است. مطالعات ماکرو و میکروسکوپی نشان داده نشده است که شکست های اتصالات به صورت ترک به عنوان یک نتیجه از عملیات حرارتی ظاهر شده اند. همه مناطق اتصال (مشخص شده در شکل 5) به لحاظ ساختاری با تغییر نسبت به ساختار مواد اولیه در حالت تحویل داده شده تبدیل شده اند. اطلاعات در مورد فرمت مناطق سختی کاهش یافته، در جدول 5 آمده است. مقادیر حداقل اندازه گیری سختی در حالت تحویل داده شده به عنوان مرز آن منطقه در نظر گرفته شده است.
خلاصه
نتایج اندازه گیری در تغییرات سختی در جدول شماره 5 آمده است. مشاهدات زیر از داده ها حاصل می شوند:
a) عرض منطقه با سختی پایین تر در HAZ در رابطه با عرض منطقه در حالت تحویل داده شده به طور قابل توجهی به عنوان نتیجه تمام الگوهای پردازش حرارتی محدود شده اند. علاوه بر مورد سخت شدن و آبکاری فولادهاي Hardox 500 در دمای 300 ° C، مناطق با سختی کاهش یافته، 3 تا 6 بار کمتر شده است.
b) به عنوان یک نتیجه از عملیات حرارتی، سختی مواد جوش به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در موارد شدید آنها تا 70٪ برای Hardox 400 ، و 90٪ برای فولادهاي Hardox 500 تغییر می کنند. این نشان می دهد که این مناطق نیز باید مقاومت در برابر سایش بیشتر را در رابطه با حالت تحویل داده شده ارائه دهند.
c) در مورد جوشکاری فولادهاي Hardox 500 سخت و آبکاری شده در دمای 300 ° C، عرض منطقه با سختی پایین تر مشابه با حالت تحویل داده شده است. با این حال، تفاوت اساسی، به منزله صاف شدن تغییرات سختی بین مواد بومی و HAZ و سختی مواد جوش است. پس از عملیات حرارتی، ΔHV10 ≈ 290. این نشان دهنده افزایش احتمالی مقاومت در برابر سایش در منطقه تغییر ساختار اتصال جوش داده شده است.

آزمایشات میکروسکوپی، تغییرات در ساختار مناطق خاص را برای اتصالات جوش داده شده در رابطه با ساختارهای آنها در حالت تحویل داده شده تایید می کند. این مواد نشان دهنده تحولات ساختاری گنجانده شده است:
a) تغییر در ساختار مواد جوش با هاله فریت در مرز دانه ای ( شکل 5، منطقه W ) را به یک ساختار با مارتنزيت آبکاري شده کم کربن (شکل 15).
b) بدست آوردن ساختار مارتنزيت آبکاري شده در کل منطقه متاثر از حرارت (شکل 16). این ساختار بسیار شبیه به فولادهاي Hardox 500 در حالت تحویل داده شده است (شکل 4) . علاوه بر این، به عنوان یک نتیجه از عملیات حرارتی، تغییرات ساختاری در منطقه همجوشی حذف می شود.

در فولاد Hardox 400 جوش داده شده، تغییرات ساختاری در شرایط مختلف پرداخت حرارتی، انحراف از ساختار اتصالات فولادهاي Hardox 500 را نشان می دهد: آنها شامل:
a) ساختار Sorbitic می شوند و نه مارتنزیتی از مواد جوش.
b) منطقه باریک از دانه های فریت ریز ( از سمت فولاد Hardox 400) در منطقه همجوشی.
c) ساختار مارتنزیت با فرآیند آبکاری پیشرفته در منطقه تحت تاثير حرارت نسبت به مورد فولادهاي Hardox 500 (شکل 16).

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا