دانلود رایگان ترجمه مقاله دانش و مدیریت دانش از دیدگاه اخلاق اسلامی (سال 2013)

 

 

این مقاله انگلیسی در 7 صفحه در سال 2013 منتشر شده و ترجمه آن 10 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

مروری بر دانش و مدیریت دانش از منظر اخلاقی اسلامی

عنوان انگلیسی مقاله:

Review on Knowledge and Knowledge Management from the Islamic Ethical Perspective

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2013
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 7 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش
مقاله مروری (Review Article)
نوع ارائه مقاله کنفرانس
رشته های مرتبط با این مقاله
مدیریت – فلسفه
گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت دانش – اخلاق اسلامی
کلمات کلیدی
دانش – مدیریت دانش – اسلامی – رقابت پذیری
کلمات کلیدی انگلیسی
Knowledge – Knowledge management – Islamic – Competitiveness
ارائه شده از دانشگاه دانشکده فناوری، دانشگاه مالزی پاهانگ
شناسه دیجیتال – doi https://dx.doi.org/10.2991/asshm-13.2013.40
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  10 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1850

 

بخشی از ترجمه

تعریف دانش فقط به زمینه معرفت شناختی محدود نیست، بلکه همچنین شامل صداقت اخلاقی و دیگر ابعاد اهداف می شود (Muhamadul، 2011). قرآن بقره (29): او کسی است که برای شما همه چیز را روی زمین ایجاد کرده است. سپس او به سمت آسمان خیز برداشت و از آنها هفت آسمان را ساخت و او دانا از همه چیز است. (29)
امانتداری الهی “AMANAH” به عنوان جانشین “خلافت” نامیده می شود و مرد شایسته را در جایگاهی به عنوان عامل اخلاقی خدا در زمین قرار می دهد. می گویند که برای انسان، آگاهی از آنچه از نظر مادی مفید است, به اندازه آگاهی از آنچه از نظر اخلاقی خوب است, اساسی می باشد. هر دوی علم و مذهب برای به دست آوردن قدرت فتح خود و همچنین طبیعت در زندگی مورد نیاز هستند. به عبارت دیگر، آنچه که انسان نیاز دارد, علم ساختاریافته توسط دین است و آنچه انسان نیاز دارد, دین با توجه به محتوای فکری است، هر کجا که ممکن باشد، توسط علم و همچنین فلسفه، بدون اعمال خشونت به چارچوب معنوی آن (Muhamadul، 2011).
بنابراین خواندن شخصی به عنوان یک مکانیسم دانش باید به نام پروردگار، خالق باشد, سخاوتمنداترین مرد که به انسان آموخته است. بنابراین، درخواست اسلامی نه تنها برای جمع آوری دانش و اطلاعات، بلکه برای هدایت انسان به سازماندهی، برنامه ریزی و مدیریت صحیح دانش برای اوست. مفهوم اسلامی دانش در شکل 1 نشان داده شده است.

شکل 1 توصیف می کند که دانش از خدا سرچشمه می گیرد، از طریق کانال های مختلف به انسان منتقل (یعنی مشاهده، روشنگری، ادراک حسی، استدلال، و غیره) و بیشتر توسط انسانی بررسی می شود که آن را از طریق مدیریت دانش می داند از جمله اکتساب، وحی، یادگیری، و غیره. و در طول این فرایند بررسی، رشد دانش در فرد و همچنین در محیط اطراف آن ادامه می یابد زیرا او این دانش را به دیگران منتقل خواهد کرد. در نتیجه، او به عنوان خلیفه خدا بر روی زمین به طور کامل در بررسی دانش و توسعه کاربرد آن متعهد خواهد بود, زیرا خدا همه کسانی که دانش خلق برای او مورد استفاده قرار گیرد و کاربردی (Muhamadul، 2011) متعهد است. در نتیجه، یک مدل عملی از مدیریت دانش مورد تقاضا است که در کمک به انسان برای دنبال نمودن دانش به خصوص تحت دیدگاه اخلاق اسلامی باید ساخته شود.
3. مدیریت دانش اسلامی
از نظر علمی، KM از سه عنصر تشکیل شده است: بدنه دانش (BK)، روش دانش (MK) و کاربران مبتنی بر دانش (KU). یک نسخه محبوب تر از این سه عنصر: i) اطلاعات، که قطعاتی از حقایق و داده هایی هستند که افراد به آن تبدیل می کنند و به عنوان دانش استفاده می کنند. ب) فرآیندهایی, که با آن مردم ایجاد، ضبط، ذخیره، سازماندهی و توزیع دانش را انجام می دهند و iii) افراد (کارگران)، که دانش را نگه می دارند و آنها را اعمال می کنند. و این سه قسمت در هنگام راه اندازی یک برنامه مدیریت دانش, ضروری در نظر گرفته می شوند.
با این حال، KM اسلامی، یک عنصر اضافی دیگر دارد که منبع دانش (KS) است، زیرا دانش به صورت همزیست با انسان در نظر گرفته می شود. شکل 2 این عناصر و معیارهای عملکردی آنها را نشان می دهد. در این مورد، BK به سادگی مجموعه ای از اصطلاحات و اطلاعات متنی انتزاعی بدون زمینه است، اما با یک زیرفرآیند از شیوه های KM که با فلش های چهار سر نشان داده شده است و هنگامی رخ می دهد که دو یا چند نفر نزدیک به دیگر در حال تبادل دانش حرکت می کنند. بنابراین، وظیفه انسان, جستجو و توسعه آن دانش مطابق با نیازها، فوریت ها و تناسب آنها است.

فرضیه نهفته در اینجا این است که زمانی که انسان قادر به مدیریت دانش برای خود به صورت ساختاریافته توسط IKM باشد، آنها قادر به شناخت عظمت خدا، خالق جهان هستی (Muhamadul، 2011) خواهند بود که مبتنی بر قرآن – زمار (38):
و قطعا، اگر شما از آنها بپرسید: “چه کسی آسمانها و زمین را خلق کرد؟” مطمئنا، آنها خواهند گفت: “خدا (آنها را خلق کرده است).” بگو: “به من بگو, چیزهایی که شما در کنار خدا به آنها استناد می کنید، اگر خدا برخی از آسیب ها رابرای من در نظر گرفته باشد، آیا آنها می توانند آسیب به او را حذف کنند، و یا اگر او (خدا) رحمت را برای من در نظر گرفته باشد، آیا آنها می تواند از رحمت به او خودداری نمایند؟” بگو: « خدا برای من بس است، کسانی که به او اعتماد می کنند (به عنوان مثال مؤمنان) باید توکل کنند.” (38) و AL-فصلت (53):
ما به آنها, آیات خود را در جهان و در نفوس آنها نشان خواهیم داد، تا زمانی که به آنها آشکار شود که این (قرآن) حق است. آیا توجه به پروردگار که شاهد بر همه چیز است (53), برای آنها کافی نیست؟
خروجی این فرآیند یک کاربر مؤثر دانش است, زیرا آنچه که قرار است خلیفه خدا بر روی زمین باشد، عملاً دانش را به منظور افزایش اثربخشی بهره وری و دستاوردها به کار می برد. با این حال، به عنوان انسان، او ممکن است از یک وضعیت خاص تحت تاثیر قرار گیرد و محدود شود که منجر به دستکاری یا (BK) و یا (MK) و یا حتی (UK) ایجاد موفقیت او می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا