دانلود رایگان ترجمه مقاله توسعه روستایی (سال ۲۰۱۵)

 

 

این مقاله انگلیسی در ۱۱ صفحه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و ترجمه آن ۱۲ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

توسعه روستایی در چارچوب پیوستن اوکراین به اروپا

عنوان انگلیسی مقاله:

RURAL DEVELOPMENT IN THE CONTEXT OF EUROPEAN INTEGRATION OF UKRAINE

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله کشاورزی – علوم اجتماعی – توسعه روستایی
گرایش های مرتبط با این مقاله اقتصاد کشاورزی – جمعیت شناسی – اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی – اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست – جامعه شناسی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مسائل اقتصاد کشاورزی
کلمات کلیدی
رقابت کشاورزی – شرکت های صنایع غذایی – مناطق روستایی – جمعیت روستایی – جمعیت شهری – منطقه های Stryi – توسعه پایدار روستایی – تولید محصولات کشاورزی – تجربه اروپا
کلمات کلیدی انگلیسی
competitiveness of agriculture – food industry enterprises – rural areas – rural population – urban population – Stryi district – sustainable rural development – agricultural production – European experience
ارائه شده از دانشگاه آکادمی ملی علوم کشاورزی اوکراین کیف، اوکراین
شناسه دیجیتال – doi http://dx.doi.org/10.22004/ag.econ.239249
رفرنس ندارد
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۲ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1849

 

بخشی از ترجمه

با توجه به آژانس رتبه بندی ملی “rurik”، برخی از پیشرفت ها در بازار محصولات کشاورزی وجود دارند: در ماه های ژانویه-سپتامبر ۲۰۱۳, شاخص تولید محصولات کشاورزی، در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۲، ۳٫۰ درصد افزایش یافته است، از جمله شرکت های کشاورزی – ۱٫۸ ٪ و خانواده – ۳٫۹٪. در طول ۹ ماه اول مقدار شاخص تولید محصول نسبت به مدت مربوطه از سال ۲۰۱۲ بالغ بر ۱۱۹٫۸ درصد شد، از جمله شرکت های کشاورزی – ۱۳۳٫۴٪ و خانواده از جمعیت – ۱۰۹٫۶٪ (شکل ۱ دینامیک تولید محصولات کشاورزی در سال ۲۰۱۳،٪.) ۱٫

برای مطالعه مشکلات توسعه مناطق روستایی، اول از همه، تعریف اصطلاح “مناطق روستایی” لازم است. اگرچه واژه “مناطق روستایی” به طور گسترده ای مورد بحث قرار نگرفته است، نه تنها در میان مقامات جامعه علمی و دولتی، هنوز هم یک تعریف دقیق، شناسایی و طبقه بندی ندارد که برای تحقیقات علمی غیر قابل قبول است. در میان دانشمندان اوکراین، که به بررسی این موضوع پرداخته اند، استفاده از تعدادی از مترادفات معمول است که باعث ابهام نسبت به موضوع پژوهش می شود، زیرا هر محقق تفسیر خود را از عبارت مذکور ارائه می دهد، برای مثال:
– مناطق روستایی،
– مناطق قابل مسکونی روستایی،
– نواحی روستایی،
– قلمروهای روستایی،
– سکونتگاه های روستایی، – روستا، – حومه.
این وضعیت با این واقعیت پیچیده می شود که هیچ تعریف واحد و یکپارچه ای از اصطلاح “مناطق روستایی” در قوانین اوکراین وجود ندارد، که به همین دلیل است که در قوانین مختلف هنجاری, این مفهوم بر اساس هدف تحقیق تفسیر می شود.
بنابراین، در پژوهش خود, تصمیم گرفتیم تا واژه “مناطق روستایی” را به عنوان یک هدف تحقیق علمی در اقتصادهای محیط زیست و حفاظت از محیط زیست بررسی نماییم، و بر این اساس, مناطق روستایی را با استفاده از تجربه اروپا شناسایی و طبقه بندی نماییم.
برای این منظور، از روش فیزیوکرات استفاده نمودیم که توسط آن LAND تنها منبع ارزش اضافی است و نه فقط یک منبع طبیعی و یا وسایل اصلی تولید. و هنگامی که ما کلمه “روستایی” را حذف نمودیم، کلمه “منطقه”، در اکثریت قریب به اتفاق نشریات جامع، به عنوان یک “فضای زمین محدود به مرزها” در نظر گرفته می شود. یعنی، بر اساس اصطلاح “مناطق روستایی”، منبع طبیعی اصلی – LAND، و مرزهای آن توسط صفت “روستایی” تعیین خواهد شد.
بنابراین، مناطق روستایی, بخشی از فضای زمین هستند، که توسط مرزهای مناسب به عنوان یک نتیجه از بخش اداری و ارضی مشخص می شود که در آن فعالیت اصلی, کاربری زمین است.
بر اساس بررسی متون قوانین داخلی، منطقه روستایی توسط مرزهای مرتبط اداری و ارضی و مربع مشخص می شود، که خارج از مناطق شهری است، دارای سکونتگاهی با تراکم کم، ساختمان های مسکونی با قطعه های خانگی و جمعیت کم است که در آن اکثریت قریب به اتفاق ساکنان, در بخش کشاورزی درگیر می شوند و با توجه به تعداد ساکنان، به شهرک های بزرگ روستایی (۲۰۰۰-۵۰۰۰ یا بیشتر)، متوسط (۱ تا ۲ هزار) و کم (تا ۱۰۰۰ نفر) تقسیم می شود.
برای دانش ما، کمیسیون اروپا, یک نوع شناسی شهری / روستایی جدید را توسعه داد که مبتنی بر یک طبقه بندی سلول های شبکه ۱ کیلومتر مربع به صورت شهری یا روستایی است. آنچه که به عنوان شهری در نظر گرفته می شود، سلول های شبکه باید دو شرط را برآورده سازند: تراکم جمعیت حداقل ۳۰۰ نفر در هر کیلومتر مربع و حداقل جمعیت ۵۰۰۰ نفر در سلول های به هم پیوسته بالاتر از آستانه
مناطق NUTS 3 بر اساس طبقه بندی این سلول های شبکه, به سه گروه طبقه بندی می شوند:
– منطقه عمدتا شهری: جمعیت در سلول های شبکه طبقه بندی شده به عنوان شهری بیش از ۸۰٪ از کل جمعیت را تشکیل می دهند؛
– منطقه متوسط: جمعیت در سلول های شبکه طبقه بندی شده به عنوان شهری بین ۵۰٪ و ۸۰٪ از کل جمعیت (جمعیت در سلول های روستایی بین ۲۰٪ و ۵۰٪) را تشکیل می دهند.
– منطقه غالباً روستایی: جمعیت در سلول های شبکه طبقه بندی شده به عنوان روستایی, ۵۰٪ یا بیشتر از کل جمعیت را تشکیل می دهند.
با توجه به این طبقه بندی، ۴۱ درصد از جمعیت EU27 در مناطق شهری ۳۵٪ در مناطق متوسط و ۲۳ درصد در مناطق روستایی زندگی می کردند. در مورد اوکراین، به عنوان یک دولت آینده عضو اتحادیه اروپا، این طبقه بندی به نوع متوسط تعلق دارد، چرا که تعداد جمعیت شهری, ۶۹٪ است.
برنامه های مختلف از سطح ملی، منطقه ای و محلی در چارچوب عمومی شدن ایده های توسعه پایدار در اوکراین توسعه یافته اند. شیوه به طور گسترده ای مورد استفاده در کشورهای عضو اتحادیه اروپا, بهره وری و اثربخشی پیاده سازی آن را نشان می دهد، زیرا برای هر ناحیه, یک رویکرد منفرد در سطح سازه های عمودی و افقی، با توجه به شرایط خاص آب و هوایی و جغرافیایی، و غیره استفاده می شود که بر اساس آن, طرح مشخص عملی برای یک دوره معینی از زمان توسعه یافته است. ۴
در حالیکه جامعه علمی ملی هنوز محدودیت های “مناطق روستایی” را تعریف ننموده است، استفاده از تجربه کشورهای اروپایی و طبقه بندی نوع شناسی شهری / روستایی توصیه می شود. ما تصمیم گرفتیم تا تحقیقات خود را در این سه سطح انجام دهیم – ملی (به واسطه نواحی اوکراین)، ناحیه ای (توسط بخش های ناحیه)، محلی (توسط مناطق روستایی بخش). در این روش می خواهیم مطالعه نماییم که نواحی ، بخش ها و مناطق روستایی اوکراین, به چه نوع (شهری، متوسط یا روستایی) دقیقا تعلق دارند. و بر اساس این مورد, توسعه یک استراتژی برای توسعه پایدار روستایی با واقعیت اوکراین سازگار است.
ما تحقیق خود را با مقایسه جمعیت شهری و روستایی در اوکراین و کشورهای اروپایی آغاز نمودیم، و متوجه تفاوت های اساسی شدیم. شکل ۲ و شکل ۳ نشاندهنده توزیع آماری نسبت جمعیت شهری و روستایی در اوکراین و کشورهای اروپایی است.
وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناطق روستایی از بخش مورد بررسی به شرح زیر است. مقادیر واقعی از ۱۲ شاخص وضعیت اجتماعی و اقتصادی شهرک های انسانی (جمعیت، مربع زمین های کشاورزی، فاصله تا بخش، تعداد بازنشستگان، تعداد موسسات فرهنگی، تعداد موسسات آموزشی، تعداد امکانات زیرساخت ها، تعداد دانش آموزان در مدرسه و تعداد خانوارهای خالی) به عنوان متغیرهای تصادفی برای شناسایی الگوهای ممکن در نظر گرفته شدند- وابستگی متقابل بین آنها (توسط تجزیه و تحلیل همبستگی)، و از طریق مکانیزم تشکیل این شاخص ها به صورت جمع آماری (توسط مشخص نمودن نوع قوانین توزیع آنها به صورت متغیرهای تصادفی). در عین حال، ما در نظر میگیریم که برخی از آنها, مقادیر پیوسته هستند (مربع زمین های کشاورزی، فاصله تا مرکز بخش)، دیگران – گسسته (تعداد نهادهای مربوطه)، و برخی از آنها، اساساً گسسته هستند (جمعیت، تعداد بازنشستگان).
در مرحله بعدی تحقیق خود, تصمیم گرفتیم تا بر سطح محلی تمرکز نماییم. به همین دلیل, ما بخش نماینده منطقه Lviv انتخاب نمودیم و شروع به تجزیه و تحلیل داده ها نمودیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا