دانلود رایگان ترجمه مقاله سرمایه گذاری مستقیم چین از خارج به داخل کشور (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۷)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۶ صفحه در سال ۲۰۱۷ منتشر شده و ترجمه آن ۱۳ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

سرمایه گذاری مستقیم چین از خارج به داخل در صنعت گردشگری

عنوان انگلیسی مقاله:

China’s outward foreign direct investment in tourism

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۷
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۶ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش
مقاله کوتاه (Short Communication)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله
گردشگری و توریسم – اقتصاد – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت گردشگری – توسعه اقتصادی و برنامه ریزی – بازاریابی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مدیریت گردشگری
کلمات کلیدی
سرمایه گذاری مستقیم خارجی – انتخاب کشور – گردشگری – چین
کلمات کلیدی انگلیسی
Outward foreign direct investment – Country choice – Tourism – China
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مدیریت گردشگری، دانشگاه مطالعات بین المللی پکن
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
۰۲۶۱-۵۱۷۷
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.tourman.2016.07.007
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۳ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1828

 

بخشی از ترجمه

چرخه اقتصادی توریست
بررسی تجاری یکی از دلایل اصلی سرمایه گذاری توریست خارجی است . همانگونه که چرخه اقتصادی توریست کشور میزبان می تواند نشان دهنده میزان تجارت توریستی آن کشور باشد ، احتمالا تحت تاثیر نفوذ شرکت های خارجی در سرمایه گذاری به صنعت گردشگری باشد. زمانی که چرخه تجاری در کشور میزبان وجود داشته باشد و سطح مصرفی گردشگر بالاباشد ،مشابا سقف دریافت سود در سرمایه گذاری در صنعت توریست کشور میزبان ممکن است تضمین شود و یا به عبارتی چرخه بیشتر برابر با توریست بیشتر و در نتیجه تضمین دریافت سود در کشور میزبان. بنابراین چرخه اقتصادی توریست کشور میزبان، عامل دیگر منتخب تحت تاثیر موسسه OFDI چین می باشد. ما از هزینه کلی توریست در کشور میزبان به عنوان متغییر پروکسی برای چرخه اقتصادی توریست به اصطلاح DITE به معنی هزینه داخلی و خارجی توریست استفاده کردیم .
۳٫۱٫۴ مرحله و سطح تجارت
ارتباط مکملی و جایگزینی بین تجارت و سرمایه گذاری وجود دارد. مارکسون ۱۹۸۳ و سونسون ۱۹۸۴ هردو استدلال کردند که ارتباط بین تجارت کالا و عامل پویای بر اساس ماهیت همکاری و عدم همکاری آنها تعیین می شود. اگر شراکتی باشند، ارتباط باید تکمیلی باشد ، در غیراینصورت ارتباط باید جایگزینی باشد. امروزه ، تعداد موسسه های سرمایه گذاری توریست خارجی در چین با موسسه های توریستی معمولی کاملا یکسان نیستند. آنها دارای تجارت های اصلی در انرژی ،ساخت و ساز و بخش های معاملات ملکی هستند در حالیکه جذب توریست به عنوان یک تجارت کمکی است. این به این معناست که توریست وابسته به تجارت اصلی است. در نتیجه ، تجارت دوجانبه و سرمایه گذاری توریست خارجی در روابط تکاملی است و رشد تجارت دو جانبه می تواند سرمایه گذار توریست انتقالی را ترقی دهد. بنابراین ما در این بخش از تجارت دوجانبه به عنوان متغییر به اصطلاح TRD استفاده کردیم.
۳٫۱٫۵ قابلیت ابداع
آنالیز های لیز ۲۰۱۰ نشان داد که موسسات انتقالی توریست در چین اغلب با کسری مواجه هستند. در این متن، انگیزه اصلی برای موسسات چینی در به کارگیری بیشتر در عملکرد توریست انتقالی ،آموزش جهانی است. به عنوان یک کشور در حال توسعه ،چین ممکن است این مزیت دیرهنگام را با کسب سریع تجربه و قابلیت ابداع از کشورهای توسعه یافته بدست آورد. بنابراین، سرمایه گذاری توریست خارجی چینی ممکن است بر کشورها و نواحی با قابلیت ابداع قوی تمرکز کند.به عنوان یک متغییر پروکسی، ما تعداد در خواست های قابلیت ابداع کشور میزبان را در هر ۱۰ هزار ساکنان مقیم و غیر مقیم را برای سنجش توانایی نوآوری داریم .. با توجه به توضیحات بالا ،مدل زیر را ایجاد کردیم :
OTI=α+β_۱ CIS+β_۲ OUT+ β_۳ DITE+ β_۴ TRD+β_۵ PAT+ ε_iT
۳٫۲٫ جمع آوری اطلاعات و آنالیزها
متغییر وابسته در این مدل ، کمیت موسسه های سرمایه گذاری توریست خارجی است. ما از کاتالوگ موسسه سرمایه گذار خارجی (COIEC ) وزارت بازگانی چین برای تهیه فهرست پایگاه داده شرکت های سرمایه گذاری گردشگری در خارج از چین استفاده کردیم . COIEC شامل اطلاعاتی چون اسامی سرمایه گذاران ، وابستگی استانی در داخل کشور یا وابستگی سیاست دولت مرکزی ،اسامی شرکت تابعه در خارج از کشور و زمان تاسیس تابعه ، کشوری که تابع آن ایجاد شده و دامنه کسب و کار شرکت تابعه می باشد.
بعد از پاک سازی اطلاعات ،ما یک پایگاه اطلاعاتی موسسه توریست خارجی در چین را ایجاد کردیم. اگرچه اطلاعات مرتبط با بخش ها مانند کنوانسیون و نمایشگاهها ، اوقات فراغت و سرگرمی (برای مثال کروز و قایقرانی) ، و موسسات خارجی گردشگری را میتوان جمع آوری کرد ، بلکه ما به بخشهای گردشگری چون هتل ها ،آژانس های مسافرتی و تجارت کترینگ متمرکز هستیم. علاوه بر آن ، ما اطلاعات خود را برCIS از اطلاعیه و یاد داشت های سرمایه گذار خارجی چین بازبینی کردیم ،اطلاعات OUT از وبسایت سازمان جهانی توریست است (UNWTO) . اطلاعات DIT از وبسایت انجمن مسافرت و توریست جهانی بدست امد، اطلاعات TRDاز امار و ارقام ملی چین و اطلاعات PAT از وبسایت رسمی بانک جهانی . جدول ۱ متغییر های ضروری در این مقاله را آورده است.

در نهایت، ما از یک پنل در مقایسه با ۲۱ کشور میزبان در طی ده سال در بررسی های خود استفاده کردیم . در سپتامبر ۲۰۱۴، ۲۳ کشور بودند که میزبان حداقل ۵ موسسسه چینی در OFDI بودند. این شامل، هنگ کنک ،امریکا،استرالیا،کره جنوبی، کانادا، روسیه،کامبوجیا، لائوس، فرانسه ، ژاپن،امارات متحده عربی، آلمان، سنگاپور، انگلستان ، کره شمالی ، مالزی،تایلند،ویتنام، ماکو،تایوان، انگولا،هلند،و نیوزلند بود. ما کشورهای تایوان و کره شمالی را در بررسی های خود جای دادیم به این علت که اطلاعات غیرقابل دسترسی در متغییرهای اصلی وجود داشت. برای برخی کشورها (برای مثال استرالیا و انگولا)، در سال های اخیر۲۰۰۴-۲۰۰۷، FDI هیچگونه خروجی چین در گردشگری را ثبت نکرده است. بنابراین بعد از حذف مشاهدات آن سالها در این کشورها ،تعداد مشاهدات موثر در پایگاه اطلاعاتی ما حدود ۱۶۰ بود . در بین متغییر های توضیحی ،CIS، DITE، TRD با حذف تنش و با استفاده از CPI متناظراجرا شدند. علاوه برآن به منظور اصلاح ناهمگنی پراکنش ،مقادیر خطی ورودی متغییرها ، در تجزیه و تحلیل از رگرسیون استفاده شد.
۴٫نتایج
۴٫۱٫ امار و ارقام توصیفی و وابسته
جدول ۲ آمار و ارقام توصیفی و وابسته را به صورت فهرست آورده است. جدول ۳ ماتریکس همبستگی پیرسون را در بین متغییرها نشان می دهد. همانگونه که توضیح داده شد، تعامل مثبتی بین متغییر وابسته و متغییر مکمل وجود دارد. بالاترین ارتباط بین OTI و CIS (0.655) بود و بدنبال آن OUT(0.426), TRD (0.419) و DITE (0.223) و( PAT (0.190.

۴٫۲ نتایج آزمون مدل
چون متغییرهای غیروابسته عدد صحیح منفی به خود نگرفته است ، مدل پسرفت با داده صحیح در این مطالعات قابل توجه است. این مدل ها شامل مدل پیسون ، مدل دوجانبه منفی، مدل زیرو انفلیت (نوع مدل جهت شمارش ) می باشد. همانگونه که واریانس متغییر وابسته (۲۰٫۰۴) بالاتر از میانگین (۲٫۱۹) است، ما مدل دوجانبه را در پسروی اضافه کردیم. تست LR طیف الفا را در ۹۵ درصد با فاصله مناسب حدود (۰٫۰۱۹ ، ۰٫۵۴۸) نشان داد درحالیکه رد الفا برابر با نظریه ۰ در سطح ۰٫۰۵ بود مطابق( مدل پیسون) این نشان داد که انتخاب مدل منفی دوجانبه منطقی تر است. زمانی که متغییر وابسته شامل بسیاری از مقدار ۰ باشد ، مقایسه مدل زیرو انفلیت (نوع مدل جهت شمارش ) با مدل استاندارد منفی دوجانبه نشان داده شد. نتایج مدل رگریسون دوجانبه زیرو انفلیت نشان داد که آمار Voung ( Vuong, 1989 ) 3.30- بود، بسیار کمتر از حجم منطقی ۱٫۹- . بنابراین این مدل رد شد و مدل استاندارد دو جمله ای (binomial) به عنوان مدل پس رفت انتخاب شد.
در جدول ۴ ، نتایج مدلهای ۷-۱ پسروی منفی دوجانبه نشان داده شد. مدل ۱ اشتراک اثرات CIS, OUT, DITE, TRD و PAT بر FDI خارجی چین در گردشگری را نشان داد. نتایج رگریسیون یا پس روی نشان داد که CIS, OUT, DITE و PAT تاثیرات ضروری بر جریان FDI دارد : بنابراین سطح تجارت مناسب و قابل پیش بینی نبود. برخلاف تصور ،متغییر پروکسی قابلیت ابداع به عنوان برنامه های انحصاری کشور میزبان تاثیر منفی بر سرمایه گذاری توریست خارجی چین دارد. افزایش برنامه های انحصاری در کشورهای میزبان برابر با کاهش سرمایه گذاری موسسین در چین است . این نتیجه با درک درست عقل تناقض دارد یا در واقع غیر قابل درک است. مدل ۲ نشان داد که نتایج پس رفت بعد از حذف سطح تجارت به عنوان پیشگو است.، هنوز متغییر رگریسیون قابلیت ابداع منفی است به این علت متغییر در بررسی های بعدی حذف شد .بنابراین با این نتایج پیشنهاد داده شد که توانایی ابداع عاملی نیست که تاثیر مستقیم بر انتخاب سرمایه گذاری توریست خارجی چین داشته باشد .
بعد از حذف توانایی ابداع ، مدل ۳ نشان داد که هنوز سطح تجارت ضروری نیست. مدل ۴ نشان داد که نتایج پس روی یا رگریسیون تنها سه عدد صحیح از متغییر ها را در مدل ۳ وجود داشت. نتایج مدل ۴ نشان داد که سرمایه گذاری محیطی و چرخه اقتصادی کشور میزبان عوامل کلیدی در تاثیرگذاری FDI می باشد. ضریب مشترک ریگریسیون سرمایه گذاری محیط زیستی ، چرخه توریست خارجی و چرخه اقتصاد توریست ۰٫۴۷۱,۰٫۷۸۶ و در نهایت ۱٫۰۸۶ است. با مقایسه این ضرایب ،ما می توانیم مشاهده کنیم که OFDI چین در گردشگری کاملا بازاریابی است. هردو چرخه بازاریابی را در کشور میزبان نشان میدهد. به صورتی که سرمایه گذاری توریست خارجی چین در صدر است . اگرچه برخی مطالعات نشان داد که هدف موسسات چینی در سرمایه گذاری خارجی خصوصا در کشورهای توسعه یافته استراتژی بازاریابی مالی (تکنولوژی ،برند،شبکه اینترنتی ،ابداع) است. (Deng 2009 Jiang & Jiang2012). OFDI در گردشگری چین نوعی بازاریابی به نظر می رسد و انگیزه ای برای نوآوری مشاهده نمی شود. ثانیا، کشورهای میزبان داخلی و مخارج گردشگری داخلی تاثیر مناسبی را در انتخاب OTIچین در مقایسه با چرخه گردشگر خارجی چین دارد.
مدل های ۷-۵ نتایج ریگرسیون یا پس رفت هستند که به اولین سفارش متغییر کند سرمایه گذاری محیطی ، چرخه مسافرت خارجی و و چرخه اقتصادی توریست خارجی توجه دارد. نتایج نشان داد که این سه موارد گفته شده تاثیر خاصی بر سرمایه گذاری چین ندارند.
۴٫۳ آزمون پایداری
یک آزمون پایداری برای ایجاد گروهی از رگرسیون ها به طور جداگانه به کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه انجام شد . مدل ۸ ( گروه کشور توسعه یافته) و گروه ۹ (کشورهای درحال توسعه) در جدول ۵ نتایج تاثیر ثابت رگریسیون هستند. در مدل ۸، چرخه محیط زیست سرمایه گذاری و اقتصاد توریست هردو پیش بینی های مثبتی در سطح ۰٫۰۱ بودند به طوریکه برای کشورهای توسعه یافته نشان می دهد که چرخه محیط زیست سرمایه گذاری و اقتصاد توریست عوامل اصلی در OFDIچین هستند. مدل ۹ نشان داد که برای توسعه کشورهای میزبان تنها سرمایه گذاری محیطی پیش گوی مناسبی در سطح ۰٫۱۰ است. نتایج پس روی مدل ۸ و ۹ نشان داد که سرمایه گذاری محیطی (محیط سرمایه گذاری) اغلب عامل کلیدی در انتخاب OFDI است .

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا