دانلود رایگان ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل هم رسوبی الکترولیت ذرات غیر براونی با فلزات (نشریه IOP 1992)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه IOP در ۱۳ صفحه در سال ۱۹۹۲ منتشر شده و ترجمه آن ۴۳ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

تجزیه و تحلیل هم رسوبی الکترولیت ذرات غیر براونی با فلزات

عنوان انگلیسی مقاله:

Analysis of the Electrolytic Codeposition of Non-Brownian Particles with Metals

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf 
سال انتشار ۱۹۹۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی مواد و شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله شکل دادن فلزات، شیمی کاتالیست، شیمی پلیمر، متالورژی، شیمی تجزیه
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله انجمن الکتروشیمیایی – Journal of The Electrochemical Society
ارائه شده از دانشگاه گروه متالورژی و مهندسی مواد، بلژیک
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۰۰۱۳-۴۶۵۱
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1149/1.2069233
ایمپکت فاکتور(IF) مجله ۲٫۹۳۳ در سال ۲۰۱۹
شاخص H_index مجله ۲۴۵ در سال ۲۰۲۰
شاخص SJR مجله ۱٫۱۳۸ در سال ۲۰۱۹
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال ۲۰۱۹
بیس نیست 
مدل مفهومی  ندارد 
پرسشنامه  ندارد 
متغیر  ندارد 
رفرنس  دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول F1671
نشریه IOP

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۴۳ صفحه (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه نشده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
ترجمه پاورقی ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است  
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است 
منابع انتهای متن ندارد / به صورت انگلیسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد.

 

فهرست مطالب

چکیده
معادله مسیر ذرات بزرگ در سراسر RDE
عدم تحرک سطحی ذرات
تجربی
مکانیسم کلی در میدان الکترولیت هم رسوبي
نتیجه
تشکر و قدردانی
فهرست نمادها

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
یک مدل برای هم رسوبي الکترولیتی ذرات کروی با فلزات بر روی یک الکترود دیسک گردان ارائه شده است، بر اساس تجزیه و تحلیل مسیر رسوب ذرات، از جمله انتقال توده همرفتی، رهگیری هندسی، و مهاجرت تحت نیروهای خاص، به همراه یک واکنش سطحی بیحرکتی. تعدادی از نیروهای مربوطه و اثرات آنها تعیین می شوند. پیش بینی های نظری این مدل در مقایسه با نتایج تجربی هم رسوبي ذرات پلی استایرن کروی با مس در الکترولیز از یک محلول اسید سولفات مس قرار می گیرند. تاثیر سرعت های جریان سیال، غلظت ذرات و چگالی جریان بر میزان رسوب ذرات نشان داده شده است. آزمایشات انجام شده بر روی یک الکترود دیسک گردان اجازه می دهد تا نیروهای چسبندگی توزیع ذرات بر روی سطح تعیین می شود. نشان داده شده است که هم رسوبي توسط تعاملات کلوئیدی که می تواند، در مرتبه اول، توسط تعاملات Derjaguin-Landau Verwey-Overbeek به علاوه دافعه اضافی دامنه کوتاه تقریب زده می شود که با نیروی هیدراتاسیون همراه بود.
 
۱- مقدمه
به تله افتادن سرامیک، پلیمر، و پودرهای فلزی معلق در حمام آبکاری الکتریکی در طول رسوب الكتروشيميايي فلزي یک فرآیند به نام هم رسوبي الکترولیتی و یا آبکاری کامپوزیتی است. رسوب همزمان ذرات و فلز تغییرات جالبی در خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش ها (۱) به ارمغان می آورد. به تازگی، مشخص شده است که هم رسوبي الکترولیتی میکروکپسول های حاوی مایع تولید پوشش خود بخود نرم شونده را از طریق گنجاندن روغن میسر می سازد (۲). هم رسوبي ذرات پلیمر چسبندگی رنگ و یا پوشش های پلاستیکی عالی را را فراهم می مند. سنتز این پوششها باعث علاقه قابل توجهی در صنعت شده است. به رغم تعداد فزاینده ای از برنامه های کاربردی، فیزیک اساسی هم رسوبي با تجزیه و تحلیل سیستماتیک فراموش شده است. یکی از اولین تلاش ها برای توصیف مکانیسم هم رسوبي الکترولیتی کار پیشگام Guglielmi (3) است. اما حالت مدل سازی هنوز هم دور از هدف نهایی، پیش بینی نرخ هم رسوبي ذره است.
رسوب ذرات در سایر فرآیندهای صنعتی، مانند تصفیه عمیق بستر ، شناور شدن، و رسوب، باعث بدنه در حال رشد تحقیقات نظری و مکانیزم تجربی رسوب ذرات شده است (۴-۶). با این حال، لینک به میدان هم رسوبي الکترولیتی هرگز ساخته نشده است ، و نشان داده نشده است که شرح خط سیر در میدان الکترولیتی هم رسوبي می تواند مفید باشد. مشکلات ملموس در انتقال دانش بین حوزه تصفیه و هم رسوبي الکترولیتی بدیهی هستند، تصفیه با رقیق کردن محلول، به ندرت بیش از ۱۰ -۲ مولار متمرکز، با غلظت ذرات کم ارتباط دارد. علاوه بر این، در هم رسوبي جمع کننده، یک دی الکتریک نیست بلکه یک الکترود فلزی است. در واقع، هم رسوبي های الکترولیتی ذرات تحت شرایط غيرتعادلي صورت می گیرد و با جریان یون ها در سراسر الکترود، توسعه مترقی بافت سطح و محکم شدن رسوب در طول رسوب الكتروشيميايي همراه است.
دو عامل که بیشتر با پیشرفت نظری مرتبط هستند و منجر به سردرگمی قابل توجهی شده اند، در ماهیت آزمایشات هم رسوبي تا کنون انجام شده قرار می گیرند. اکثر آزمایشات هم رسوبي با ذرات معدنی، با شکل نامنظم، با لبه های ناهموار ارتباط دارد، در نتیجه آسیاب یا پودر، داشتن توزیع بار غير قابل توليد و شیمی سطحی ناشناخته است. اطلاعات ناقص بر روی سیستم ممکن است اطلاعات متناقض گزارش شده در مورد هم رسوبي الکترولیتی را توضیح دهد. شکل نامنظم و خواص نیز مدل سازی نظری را به عنوان بسیاری از تئوری های های پیچیده تر در مورد فعل و انفعالات ذرات-دیواره شکل کروی ، دارای خواص فیزیکی مشابه ذرات بر روی سطح صاف را فرض می کنند. علاوه بر این، بیشتر کارهای اوایل بر روی هم رسوبي الکترولیتی ثابت در الکترودهای صفحه سلول ها انجام شد که در آن ذرات در تعلیق توسط گاز حباب یا صفحات پایین ارتعاشی سوراخ حفظ شدند. بنابراین، به دلیل شرایط بد تعریف شده و ضعیف تجدید آبکاری هیدرودینامیک، مقایسه داده های نوشته ها دشوار است. این امر به ویژه به این علت است که روند هم رسوبي الکترولیتی به شدت تحت تاثیر شرایط هیدرودینامیک حاکم در مجاورت کاتد قرار دارد.
دو سوال اساسی در انتظار توضیح در تجزیه و تحلیل هم رسوبي از ذرات از حمام آبکاری آبی هستند. به محض ورود در کاتد، یک ذره باید، به نوعی، به سطح بچسبد، در غیر این صورت کمک به هم رسوبي الکترولیتی نمی نماید. چگونه یک ذره در حمام آبکاری گرفتار می شود و نیروهای بار برای این چه هستند ؟ از سوی دیگر، همه ذراتی که به سطح الکترود نمی رسند لزوما به دام نمی افتند. در نتیجه، برخی از ذرات که در تماس با الکترود قرار می گیرند مجددا جدا می شوند. نیروی مورد نیاز برای آزاد نمودن مواد ذرات رسوب شده چیست؟
باید اشاره کرد که سطح تعاملات خاص در طول هم رسوبي باید به صورت پویا دیده شود نه استاتیک. از آنجا که هم رسوبي ذرات در سطح تجدید پذیر رخ می دهد (رشد)، زمان یک متغیر مهم است. تجمع مداوم فلز، هندسه الکترود، به خصوص این منطقه از الکترود را در نزدیک ترین تماس با ذره تحت تاثیر قرار می دهد و در نتیجه تعامل اولیه ذره الکترود با گذشت زمان تغییر می کند. هدف از این مقاله ارائه یک چارچوب نظری است که در آن آزمایش هم رسوبي الکترولیتی براونی ذرات را می توان تجزیه و تحلیل نمود. برای این منظور، تجزیه و تحلیل مسیر به عنوان نقطه شروع استفاده می شود.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

A model for the electrolytic codeposition of spherical particles with metals on a rotating disk electrode is presented, based on a trajectory analysis of the particle deposition, including convective mass transport, geometrical interception, and migration under specific forces, coupled to a surface immobilization reaction. A number of relevant forces were included and their effects determined. Theoretical predictions of this model are compared with experimental results for the codeposition of spherical polystyrene particles with copper during electrolysis from an acid copper sulfate solution. The influence of fluid flow velocities, particle concentration, and current density on the rate of particle deposition is illustrated. Experiments done on a rotating disk electrode allow the adhesion forces to be determined from the distribution of particles on the surface. It is shown that codeposition is governed by colloidal interactions that can, in first order, be approximated by the Derjaguin-Landau-Verwey-Overbeek interactions plus an additional short range repulsion that was associated with the hydration force.

۱ Introduction

The entrapment of ceramic, polymer, and metal powders suspended in an electroplating bath during metal electrodeposition is a process called electrolytic codeposition or composite plating. The simultaneous deposition of particles and metal brings about interesting changes in physical and mechanical properties of the coatings (1). Recently, it has been found that the electrolytic codeposition of liquid-containing microcapsules enables the production of self-lubricating coatings through the inclusion of oil (2). The codeposition of polymer particles provides an excellent aohesion of paint or plastic top coatings. The synthesis of these new coatings has spurred considerable industrial interest. Despite the growing number of applications, the underlying physics of the codeposition process have eluded systematic analysis. One of the first attempts to describe the mechanism of electrolytic codeposition is the pioneering work of Guglielmi (3). But the state of modeling is still far from the ultimate goal, being the prediction of the rate of particle codeposition.

The deposition of particles in other industrial processes, such as deep-bed filtration, flotation, and fouling, has led to a growing body of experimental and theoretical investigations on the mechanism of particle deposition (4-6). However, the link to the field of electrolytic codeposition has never been made, nor has it been shown that the trajectory description can be useful in the context of electrolytic codeposition. The most pronounced difficulties in the transfer of knowledge between the area of filtration and electrolytic codeposition are obvious; filtration deals with dilute solutions, rarely more concentrated than 10 -2 molar, with a low particle concentration. Furthermore, in codeposition the collector is not a dielectric but a metal electrode. In fact, the electrolytic codeposition of particles proceeds under nonequilibrium conditions and is accompanied by a flow of ions across the electrode, the progressive development of a surface texture and a roughening of the deposit during electrodeposition.

Two factors that have further plagued the theoretical progress and have led to considerable confusion lie in the nature of codeposition experiments carried out so far. Most codeposition experiments deal with mineral particles, irregularly shaped, with jagged edges; the result of grinding or milling, having irreproducible charge distributions and an unknown surface chemistry. The incomplete and sketchy information on such systems may explain the contradictory data reported on electrolytic codeposition. The irregular shape and properties also made the theoretical modeling more complex as most theories about particle-wall interactions assume spherically shaped, isotropic particles on a flat surface. Furthermore, most of the early work on electrolytic codeposition was carried out on stationary plane electrodes in cells, where the particles were kept in suspension by gas bubbling or vibrating perforated bottom plates. Therefore, due to the ill-defined and poorly reproducible hydrodynamical plating conditions, comparison of literature data is difficult. This is especially true since the electrolytic codeposition process is strongly affected by the hydrodynamical conditions prevailing in the vicinity of the cathode.

Two basic questions await explanation in analyzing the codeposition of particles from aqueous plating baths. Upon arrival at the cathode, a particle must, somehow, stick to the surface, otherwise it will not contribute to the electrolytic codeposition. How does a particle become captured from the plating bath and what are the forces responsible for this? On the other hand, not all particles reaching the electrode surface will necessarily be trapped. Consequently, some of the particles that come into contact with the electrode detach again. What is the force required to release the deposited particulate material?

It should be pointed out that the specific surface interactions during codeposition should be viewed as dynamic rather than static. Since codeposition of particles takes place on a renewable (growing) surface, time is an important variable. The continuous buildup of metal influences the geometry of the electrode, especially the area of the electrode in closest contact with the particle, thus changing the initial particle-electrode interaction with time.

The aim of this paper is to present a theoretical framework in which electrolytic codeposition experiments of non-Brownian particles can be analyzed. For this purpose, the trajectory analysis is used as a starting point.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا