دانلود رایگان ترجمه مقاله ادغام تصمیمات برداشت در طراحی زنجیره های تامین آگروفود (نشریه الزویر ۲۰۱۹)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۲۷ صفحه در سال ۲۰۱۹ منتشر شده و ترجمه آن ۳۲ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

ادغام تصمیمات برداشت در طراحی زنجیره های تامین آگروفود

عنوان انگلیسی مقاله:

Integrating harvesting decisions in the design of agro-food supply chains

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۹
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۲۷ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع، مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله لجستیک و زنجیره تامین، مدیریت استراتژیک
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله اروپایی تحقیقات عملیاتی – European Journal of Operational Research
کلمات کلیدی OR در کشاورزی، صنعت آگروفود، بهینه سازی زنجیره تأمین، زنجیره تأمین غذا
ارائه شده از دانشگاه گروه تدارکات و تحقیق عملیاتی، دانشگاه واژنینگن، هلند
رفرنس دارد  
کد محصول F1448
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۳۲ صفحه (۲ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
ضمیمه ترجمه شده است   
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است  
منابع داخل متن درج نشده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب
چکیده
۱٫مقدمه 
۲٫بررسی پیشینه پژوهش
۲-۱-مشخصه های AFSC
۲-۲- طراحی AFSC استراتژیک 
۳٫شرح مسأله و فرمولاسیون مدل 
۳٫۱٫ساختار AFSC
۳-۲- شرح مدل طراحی AFSC
۳-۳- فرمولاسیون مدل
۴- شرح مطالعه موردی
۵٫نتایج موردی و بحث
۵-۱- تبادل بین اهداف 
۵-۲- ابهام تقاضا و محصول برداشت
۶٫بحث کلی و نتیجه گیری
 

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
ناکارآمدی های مشاهده شده در زنجیره های آگروفود و روندهای اخیر در صنعت آگروفود نظیر تثبیت، نیاز به مطالعات بیشتر روی مدیریت زنجیره تأمین در این حیطه را بیشتر کرده است. در حین در نظرداشتن مشخصه های خاص زنجیره های تأمین آگروفود مدل هایی برای کار پیچیده تعیین نمایه زنجیره تأمین بهینه برای بهبود عملکرد اقتصادی و محیطی شان لازمند. این مقاله شرحی کلی از مسأله طراحی زنجیره تأمین در زنجیره های صنعتی آگروفود با در نظر گرفتن نقض تصمیمات فصلی و برداشت، نابود شدن و فرآوری ارائه می کند. فرمول مدل کلی ارائه شده که همساز با این مشخصه ها و جریان های پیشین و پسین در زنجیره است. مدل کلی در مطالعه موردی زنجیره فراوری چغندر قند در هلند به کار رفته است. مرز راندمان پارتو بین بیشینه سازی حاشیه سود کلی و کمینه سازی پتانسیل گرم شدن جهانی در معادله CO2 کاوش شده است. ابهامات موجود در تقاضا و حاصل برداشت با استفاده از نسخه تصادفی مدل در نظرگرفته شده اند. نتایج نشان می دهند که مدل طراحی زنجیره تأمین باعث ارائه مشخصه های خاصی از زنجیره تأمین آگروفود شده و ابهامات آن منجر به شناسایی انجام بهتر پیکربندی های زنجیره تأمین می شوند. در مطالعه موردی، نمایه های زنجیره تأمینی می توان یافت که در آن ها عملکر از نظر اقتصادی و از نظر محیطی بهتر از عملکرد فعلی مدلسازی شده است. به علاوه، مشاهده می شود که پیکربندی های زنجیره تأمین با پردازش نامتمرکز یا پیش پردازش عنوان جالبی برای تحقیق آینده در زمینه صنعت آگروفود هستند.
 
۱- مقدمه
زمینه حاضر زنجیره های تأمین غذایی (FSCها) دلیل مهم ناکارآمدی های موجود در تولید غذاست. این ناکارآمدی ها باید کاهش یابند تا امنیت غذایی برای جمعیت روزافزون دنیا تضمین شود و تولید مسئولانه آینده و مصرف محصولات غذایی بهبود یابد. طراحی مجدد استراتژیک FSC ها می تواند یکی از عوامل پشت سر گذاشتن این چالش ها باشد.
ناکارآمدی های موجود در تولید غذا باعث ایجاد هدررفت در زنجیره های تأمین غذایی، و افت منابع مرتبط، سرمایه پولی و نیروی کار سرمایه گذاری شده می شود. در اروپا، صنعت غذا نماینده تقریباً ۱۳% از کل حجم معاملات صنعت تولیدی را نشکیل می دهد و FScهای مرتبط با آن ۳۱% از کل پتانسیل گرم کردن زمین را تشکیل می دهند در حالی که ۳۱% از غذای تولید شده هدر می رود. برطرف کردن این مسائل باعث بهبود توانایی FSCها در برطرف کردن نیازهای مردم به شیوه ای مقرون به صرفه در حین کاهش اثر محیطی آن ها می شود که هم از نقطه نظر اقتصادی مهم است و هم از نقطه نظر محیطی.
عملکرد اقتصادی و محیطی FSCها ارتباط موثری برای پیکربندی زنجیره تأمین آن ها دارد، یعنی تعداد، نوع و محل تسهیلات و جریان های ارتباط درونی آن ها. از اینرو ارزیابی مجدد پیکربندی FSCها می تواند باعث بهبود عملکرد آن ها و جبران ناکارآمدی ها در این زنجیره برای بهبود پایداری آن شود.
اما تعیین پیکربندی SC بهینه برای FSCها به دلیل مشخصه های خاص محصولات و فرایندهای غذایی مسأله پیچده ای است. فصلی بودن تولید و تقاضا، فاسدشوندگی محصولات، و الزامات خاص محصول برای انتقال و نگهداری تنها چند نمونه از مواردی هستند که مدیریت FSC ها را از دیگر SCها متفاوت می کند. اما هر مشخصه ای برای FSC ها مرتبط نیست. نابودشوندگی و فصلی بودن در تولید به عنوان نمونه در FSC مرتبط با میوه های تازه اهمیت زیادی دارند، اما برای FSCهای که در آن ها محصولات به آن سرعت فاسد نمی شوند آنقدرها هم مهم نیست، همانند آن چه برای بسیاری از حبوبات مشاهده می شود. حبوبات معمولاً خشک می شوند تا از فساد آن ها جلوگیری شود، هر چند شرایط آب و هوایی پس از برداشت می تواند منجر به افت های پس از برداشت برای این محصولات و دیگر دانه ها شود.
در عوض فراوری نقش مهمی در SCهای لبنیاتی بازی می کند، اما در SCهای میوه های تازه و سبزیجات نظیر کاهو اینگونه نیست. به دلیل تنوع گسترده میان FSCها، چندین زیرنوع در مقالات شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته اند. غالباً FSCها بر مبنای تفاوت در طول عمر در قفسه برای فروش، اصل، فراوری یا صنعت طبقه بندی می شوند. هر یک از ای زیرنوع ها مجموعه مشخصه های FSC خاصی دارد.
در این مقاله مدلسازی پشتیبان تصمیم برای طراحی استراتژیک مجدد نمایه های SC برای صنعت آگروفود بررسی می شود که در آن نگرانی اصلی صنعت تبدیل مواد زراعی به محصولات نیمه آماده و آماده می باشد. روندهای اخیر در این طنعت، نظیر تثبیت، نیاز به کاربرد مدل ها و ابزارها را افزایش داده اند. به دلیل وابستگی به مواد کشاورزی، تولید فصلی، برداشت و فرآوری مشخصه های مهمی از این SCهای آگروفود هستند. به علاوه، مواد کشاورزی و محصولات مشتق شده از آن ها غالباً فاسدشدنی هستند و فرآوری می تواند هم تأثیر مثبت بر فساد آنها داشته باشد و هم تأثیر منفی. علاوه بر این تغیرر طبیعی مواد کشاورزی و شرایط آب و هوایی منجر به ابهاماتی در محصول برداشت، کیفیت، تقاضا و قیمت محصولات می شود. به دلیل وجود این مشخصه های خاص و تأثیر آن ها روی مدیریت SCها، برای شمول این مشخصات مدل های SC استانداردی باید در نظر گرفته شوند.
این مشخصه های خاص AFSCها مستلزم در نظر گرفتن تصمیمات برداشت می باشند. دسترسی فصلی به دامنه ها همراه با مواد کشاورزی برداشت شده فاسدشونده محدودیت هایی روی فرآوری اعمال می کند و بنابراین روی پیکربندی SC بهینه تأثیر می گذارد. هرچند نیاز به حمایت یکپارچه از طراحی و برنامه ریزی AFSCها مشخص شده است، در بررسی مقالات اخیر Kusumastuti و همکارانش (۲۰۱۶) مشاهده کردند که کار کمی روی توسعه و بکار بستن مدلی انجام شده که برداشت و فرآوری را در این زمینه ادغام می کند.
این مقاله در پیشینه پژوهش با ارائه مدل برنامه ریزی خطی صحیح ترکیبی (MILP) مشارکت می یابد که در آن تصمیمات تاکتیکی در مرحله برداشت با تصمیمات استراتژیک طراحی AFSC ها ادغام شده اند. این مقاله مروری کلی از مشخصه های معمول AFSC ها ارائه می کند و رویکرد یکپارچه را برای مطالعه موردی به کار می برد، در حالی که تأثیرات گرم کردن زمین و وجود ابهاماتی در محصول برداشت و تقاضا را نیز در نظر می گیرد.
در بخش ۲ مروری کلی از مشخصه ای خاص AFSCها ارائه می شود. به علاوه مقالات مرتبط در مورد طراحی استراتژیک و تاکتیکی AFSCها ارائه شده است. در بخش ۳، مسأله تصمیم گیری به تفصیل مورد بحث قرار گرفته و شرحی کلی از الزامات مدل و فرمول مدل توسعه یافته است. این رویکرد کلی در مطالعه موردی به کار برده شده و بر مبنای کار Kolschoten و همکارانش (۲۰۱۴) و Jonkman و همکارانش (۲۰۱۷) روی فرآوری چغندر قند در هلند بنا نهاده شده، درست همان طور که در بخش ۴ توضیح داده شده است. نتایج مطالعه موردی ارائه شده اند و در بخش ۵ در مورد آن ها صحبت شده است. نتیجه گیری های بعدر در بخش ۶ ارائه شده اند.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

The inefficiencies observed in current agro-food supply chains, and recent trends in agro-food industry such as consolidation, increase the need for further studies on supply chain management in this field. Models are required for the complex task of determining the optimal supply chain configuration in order to improve their economic and environmental performance, while taking into account the specific characteristics of agro-food supply chains. This paper provides a general description of the supply chain design problem in agro-food industrial chains, considering the role of seasonality and harvesting decisions, perishability, and processing. A general model formulation is presented, which accommodates for these characteristics and for forward and backward flows along the chain. The general model is applied to a case study of the sugar beet processing chain in the Netherlands. The pareto-efficient frontier between maximizing the total gross margin and minimizing the global warming potential in CO2-eq is explored. Uncertainties in demand and harvest yield are taken into account using a stochastic version of the model. Results show that a supply chain design model tailored to the specific characteristics of an agro-food supply chain with its uncertainties leads to identifying better performing supply chain configurations. In the case study, supply chain configurations can be found in which the performance on both the economic and the environmental objective is better than the modelled current performance. Additionally, we observe that supply chain configurations with decentralized processing or pre-processing are an interesting topic for future research in the context of agro-food industry.

۱ Introduction

The current set-up of Food Supply Chains (FSCs) is an important cause for inefficiencies in food production (van der Goot et al., 2016). These inefficiencies should be reduced to guarantee food security for a growing world population, and improve the future responsible production and consumption of food products (in accordance with the United Nations sustainable development goals, UN General Assembly, 2015). The strategic redesign of FSCs can contribute to meet these challenges.

Inefficiencies in food production result in the creation of waste along the FSC, and a loss of the associated resources, capital, and labour invested. In Europe, the food industry represents almost 13% of the total manufacturing industry turnover (ECSIP Consortium, 2016), and the related FSCs contribute to 31% of the global warming potential (Perrot et al., 2016), while 31% of the food produced is wasted (Gustavsson et al., 2011, Timmermans et al., 2014). Addressing these issues improves the ability of FSCs to meet the demands of the population in a cost effective way while reducing their environmental impact, which is important both from an economic and an environmental perspective (Soysal et al., 2012, Tsolakis et al., 2014, Perrot et al., 2016).

The economic and environmental performance of FSCs is strongly related to their supply chain (SC) configuration, i.e. the number, type, and location of facilities and their interconnecting flows (Akkerman et al., 2010, de Keizer et al., 2017). Hence, reassessing the configuration of FSCs can improve their performance and address inefficiencies in the chain to improve its sustainability (Mota et al., 2018).

However, determining the optimal SC configuration for FSCs is a complex problem, due to the specific characteristics of food products and processes (e.g. de Keizer et al., 2015a, Soto-Silva et al., 2015). Seasonality in production and demand, the perishability of products, and product specific requirements for transportation and storage are a few examples that make the management of FSCs different from other SCs (van der Vorst and Beulens, 2002, Bourlakis and Weightman, 2004, Aramyan et al., 2007). Not every characteristic is however relevant for each FSC. Perishability and seasonality in production are for instance very important in FSCs dealing with fresh fruits, but less important for FSCs in which the products do not spoil that rapidly, as is the case for many pulses. Pulses are generally dried to prevent spoilage, although the weather conditions after harvesting could lead to post-harvest losses for these and other crops. Alternatively, processing plays an important role in for instance dairy SCs, but not in fresh fruit and vegetable SCs such as cabbages.

Due to the wide variety between FSCs, several sub-types are identified and studied in literature. Often, FSCs are categorized based on differences in shelf life (short and perishable, long and non-perishable), origin (animal, plant based), processing (fresh without product conversions, processed), or industry (agro-food, food manufacturing). Each of these subgroups has a specific set of FSC characteristics.

This article investigates decision support modelling for the strategic redesign of SC configurations for agro-food industry, where the main concern of the industry is the conversion of agro-materials into a set of semi-finished and finished products. Recent trends in this industry, such as consolidation, have increased the need for and applicability of models and tools (Ahumada and Villalobos, 2009, Tsolakis et al., 2014). Due to its dependency on agro-materials, seasonal production, harvesting, and processing are important characteristics of these Agro-Food SCs (AFSCs)(Jonkman et al., 2017). Additionally, agro-materials and their derived products are often perishable, and processing can both positively and neg atively influence this perishability. Moreover, the natural variability of agro-materials and weather conditions leads to uncertainties in harvest yields (supply), quality, demand and product prices. Due to these specific characteristics and their influence on the management of SCs, standard SC models have to be adapted to include these characteristics (Ahumada and Villalobos, 2009, Rajurkar and Jain, 2011).

These specific characteristics of AFSCs require taking into account harvesting decisions. The seasonal availability of a crop in combination with the perishable harvested agro-material puts restrictions on processing, and therefore affects the optimal SC configuration. Although the need for integrated support for the design and planning of AFSCs was identified (Ahumada and Villalobos, 2009, Tsolakis et al., 2014), the recent literature review of Kusumastuti et al. (2016) observes there is little work done in developing and applying a model that integrates harvesting and processing in this context.

This article contributes to the literature by presenting a Mixed Integer Linear Programming (MILP) model in which tactical decisions at the harvesting stage (area used for cultivation and time of harvesting) are integrated with strategic decisions on the AFSC design (number, location, and capacity of facilities, and the type of processing pathway to operate). It presents an overview of common characteristics of AFSCs and applies the integrated approach to a case study, while accounting for global warming impacts and the presence of uncertainty in harvest yield and demand.

Section 2 gives an overview of specific characteristics of AFSCs. Additionally, the related literature on the strategic and tactical design of AFSCs is presented. In Section 3, the decision problem is further detailed, and a general description of the model requirements and model formulation is developed. This general approach is applied to a case study building on the work of Kolfschoten et al. (2014) and Jonkman et al. (2017) on sugar beet processing in the Netherlands, as described in Section 4. The case study results are presented and discussed in Section 5, and further conclusions are drawn in Section 6.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا