دانلود رایگان ترجمه مقاله اثرات قانون سقف قیمت روی زنجیره تامین دارو (نشریه الزویر 2019)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 10 صفحه در سال 2019 منتشر شده و ترجمه آن 21 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اثرات قانون سقف قیمت روی زنجیره تامین دارو

عنوان انگلیسی مقاله:

Effects of price cap regulation on the pharmaceutical supply chain

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2019
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 10 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع، مدیریت و اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله لجستیک و زنجیره تامین، مدیریت مالی و اقتصاد مالی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله پژوهش کسب و کار – Journal of Business Research
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه علوم و فناوری الکترونیک چین
رفرنس دارد  
کد محصول F1447
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  21 صفحه (2 صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است  
منابع داخل متن درج نشده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله پایین میباشد 

 

فهرست مطالب

1- مقدمه
2- پیشینه پژوهش
3- مدل ها و تحلیل توازن
3-1-فرمول و فرضیه ماژول
3-2-مدل ها
4-ارزیابی قوانین سقف قیمت
4-1-اثر RPCR روی تصمیمات و عملکرد
4-2-اثر MPCR روی تصمیمات و عملکرد
4-3- اثر LPCR روی تصمیمات و عملکرد
5-هماهنگی زنجیره تأمین دارویی
6-نتیجه گیری و پیشنهاداتی برای تحقیق آینده

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
در این مقاله زنجیره تأمین دارویی متشکل از یک کارخانه دارو و یک داروخانه در نظر گرفته می شود. ما این مسأله را بررسی می کنیم که چگونه قانون سقف قیمت روی تصمیمات قیمت گذاری کارخانه های دارویی تأثیر می گذارد. علاوه بر آن عملکرد اقتصادی و اجتماعی زنجیره تأمین دارویی را ارزیابی کرده و خطرات مرتبط با قانون سقف قیمت را بررسی می کنیم. موازنه های مشتقه تحت قوانین سقف قیمت مختلف، شامل قانون سقف قیمت فروشنده، قانون سقف قیمت کارخانه و قانون سقف قیمت واسط، با موارد بدون قانون مقایسه شده اند. نتایج ما نشان می دهند که قانون سقف قیمت یکطرفه به عملکرد اقتصادی کارخانه قانونمند آسیب وارد می کند، در حالیکه ممکن است کارخانه ای که از این قانون تبعیت نمی کند به مزیت مالی بالایی دست پیدا کند. ممکن است قانون باعث افزایش خطر کسری تأمین شود و این در صورتی است که کارخانه های دارویی نتوانند از عهده خسارت مالی بر آیند. در مقابل، قانون سقف قیمت واسط می تواند سیاستی اثرگذار برای بهبود عملکرد اقتصادی و اجتماعی زنجیره تأمین دارویی باشد.
 
1- مقدمه
صنعت دارو نقش مهمی در اقتصاد، اجتماع و بهداشت عمومی در هر کشوری از دنیا دارد. قیمت گذاری محصولات دارویی موضوعی حیاتی و بحث برانگیز در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است. برای کشورهای کم درآمد و کشورهای با درآمد متوسط، قیمت گذاری کارآمد داروها برای دسترسی و مقرون به صرفه بودن داروها و رفاه اجتماعی مردم حیاتی است. به عنوان مثال، علیرغم رشد اقتصادی سریع در چین، قیمت بالای داروها دائماً مورد سرزنش بوده و این به دلیل خدمات مراقبت های بهداستی بالا برای افراد کم درآمد است که شکایات روزافزون از سوی مردم را همراه داشته است. برای کشورهای توسعه یافته، هر چند مقرون به صرفه بودن داروها به دلیل پوشش بیمه ای دارویی گسترده ای که شهروندان این کشورها دارند چالشی برای آن ها محسوب نمی شود، قیمت بالای داروها قطعاً باعث افزایش بار هزینه های عمومی دولت می شود.
در رابطه با افزایش قابل توجه هزینه های دارویی طی دو دهه اخیر، دولت توجه زیادی به کنترل قیمت محصولات دارویی معطوف داشته است. بسیاری از دولت ها به کرّات مکانیسم های قانونی، یعنی قانون سقف قیمت و قیمت گذاری مرجع را در نظر گرفته اند تا شرکت های دارویی را از تحمیل قیمت های بالای دارو منع کرده و شهروندان خود را از پرداخت مبالغ بالا برای دارو مصون دارند. در حالیکه از قانون سقف قیمت ها غالباً برای محدود کردن توانایی کارخانه های دارویی در بهره برداری از توان بازار خود با تحمیل قیمت های بالا استفاده شده است، هدف قیمت گذاری مرجع تهییج رقابت بازار با معرفی تقاضای قیمتی انعطاف پذیرتر است. به عنوان نمونه اغلب ملل اتحادیه اروپا سقف هایی برای قیمت مصرف کننده داروهای عمومی تعیین می کنند و یا ماکسیمم نرخ بازپرداخت را مشخص می کنند، در حالی که مداخله از طریق قانون قیمت در بازار دارو، طبق نظریه اقتصادی به نظر ضرورت چندانی ندارد. در چین، قیمت گذاری و بازپرداخت جنبه های مهم سیاست دارویی هستند که در اصلاحیه مراقبت های بهداشتی مقیاس کلانی که در آوریل سال 2009 عرضه شد شامل شده اند.
دولت چین سقف قیمت را برای محصولات دارویی متفاوت، در پاسخ به قیمت های تصاعدی دارو تعیین کرد. متأسفانه، شواهد به دست آمده از تحقیق حاضر نشان می دهد که سیاست های سقف قیمت ناکارآمد بوده و باعث چندین پیامد نامطلوب (ناخواسته) شده اند. رسانه ها اعلام کرده اند که کمبود هزاران دارو در داروخانه ها در شهرستان Guangdong چین بارز است. این مسأله توسط ژنگ و همکاران (2016) نیز بازتاب یافته که ادعا کرده اند که کاهش سطح سقف دارو مرتبط با وقوع بالاتر پدیده خروج شرکت های دارویی از بازار داروست. معرفی قوانین صنعتی جدید می تواند اثر شایعی روی عملکرد شرکت ها داشته و در شکست تجاری مشارکت داشته باشد. قانونگذاران باید از پیامد ناخواسته کاهش مداوم سطح سقف قیمت آگاه باشند. طراحی متفکرانه قانون قیمت گذاری و ارزیابی ریسک سیاست های سقف سرمایه برای به حداقل رساندن خطر شکست سیاست مهم و حیاتی هستند.
پژوهش های قبل عمدتاً قوانین قیمت گذاری دیدگاه اقتصاد سالم خرد را می آزمایند، در حالیکه توجه زیادی به ارزیابی قوانین قیمت گذاری دارو با توجه به این مطلب شده است که چگونه شرکت های دارویی و زنجیره های تأمین تحت قوانین رفتار خواهند کرد و چگونه رفتار آن ها روی عملکرد اجتماعی و اقتصادی بخش تأثیر می گذارند. در مقابل، مطالعات قبلی در مقالات عملیاتی و زنجیره تأمین محصولات دارویی غالباً روی بهبود تصمیمات زنجیره عملیات/تأمین تحت سیاست های قانونی مختلف تمرکز دارند. شرکت ها در اغلب موارد به سیاست های قانونی به صورت استراتژیک و عملیاتی واکنش نشان می دهد تا منافع خود را به حداکثر برسانند. بنابراین، وقتی سیاستگذار توسعه قوانین جدید را در نظر می گیرند، درک این مسأله برای قانونگذاران ارزشمند است که شرکت ها چگونه به قوانین جدید واکنش نشان می دهند و عملکرد اقتصادی و اجتماعی متعاقب آن ها چگونه خواهد بود. برای پر کردن این فضای خالی در پژوهش های قبلی، چند سوال کلیدی با در نظر گرفتن قانون سقف قیمت برای زنجیره تأمین دارویی مطرح شده اند.
(1) تصمیمات قیمت گذاری بهینه کارخانه دارویی و داروخانه تحت قانون سقف سرمایه چه هستند؟
(2) دولت چگونه می تواند قانون سقف قیمت مناسبی ارائه کند تا رفاه اجتماعی و پایداری اقتصادی را بهبود بخشیده و خطر شکست سیاست را از سر بگذراند؟
(3) پارامترهای کلیدی قانون سقف قیمت برای دستیابی به هماهنگی زنجیره تأمین دارویی چه هستند؟
برای پاسخ گفتن به سوالات فوق، این تحقیق عمدتاً روی قانون سقف قیمت تمرکز می کند و این مسأله را می آزماید که چگونه قوانین روی تصمیمات عملیاتی شرکت های دارویی و عملکرد اقتصادی و اجتماعی متعاقب آن ها تأثیر می گذارد. این مقاله یک زنجیره تأمین دارویی دو پله ای متشکل از یک کارخانه دارو و یک دارو را بررسی می کند. کارخانه دارو رأس Stackelberg است و داروخانه از آن پیروی می کند. ما نه تنها قانون سقف قیمت فروشنده و قانون سقف قیمت کارخانه را در نظر می گیریم، که اغلب توسط دولت ها اتخاذ شده اند، بلکه علاوه بر آن قانون سقف قیمت واسط را نیز ارائه می کنیم که در آن کل زنجیره دارویی قانونمند شده است. از طریق مقایسه قیمت های بهینه، سودها و رفاه اجتماعی بین سناریوهای با و بدون قوانین، می توان اثر هر سیاست قانونی را تجزیه و تحلیل گرد. به این روش ما سعی در حل مشکل انتخاب قانون بهینه و بررسی هماهنگی زنجیره تأمین داریم.
بخش های بعدی این مقاله به شرح زیر سازماندهی شده است. در بخش 2 روندهای تحقیقاتی مرتبط بررسی شده است. مدل ها و تحلیل توازن در بخش 3 ارائه شده اند. بر مبنای فرمولاسیون و فرضیات مدل، ما از مدل بدون قانون سقف قیمت به عنوان مدل پایه استفاده می کنیم و سپس مدل قانون سقف قیمت فروشنده، بازار قانون سقف قیمت کارخانه و مدل قانون سقف قیمت واسط را ارائه می کنیم. در بخش 4، اثرات قوانین سقف قیمت جایگزین روی توازن ها و سودهای داروخانه و کارخانه دارویی مورد بحث قرار گرفته اند. در بخش 5 بیشتر در مورد هماهنگی زنجیره تأمین دارویی تحت قانون سقف قیمت طراحی شده به صورت بهینه صحبت شده است. در نهایت، نتایج اصلی و بسط های آینده در بخش 6 برجسته شده اند.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

This paper considers a pharmaceutical supply chain composed of one pharmaceutical manufacturer and one pharmacy. We investigate how price cap regulation affects pharmaceutical firms’ pricing decisions. We also evaluate the economic and social performance of the pharmaceutical supply chain and assess the risks associated with price cap regulation. The derived equilibriums under different price cap regulations, including retailer price cap regulation, manufacturer price cap regulation and linkage price cap regulation, are compared to that without regulation. Our results show that one-sided price cap regulation will damage the economic performance of the regulated firm, whereas the unregulated firm may gain a financial advantage. The regulation may increase the risk of a supply shortage if pharmaceutical firms cannot cope with the financial loss. In contrast, linkage price cap regulation can be an effective policy for improving both the economic and social performance of the pharmaceutical supply chain.

1 Introduction

The pharmaceutical industry plays an important role in the economy, society, and public health in almost every country in the world. The pricing of pharmaceutical products is a vital and contentious issue for both developed and developing countries (Danzon, Mulcahy, & Towse, 2015; Danzon, Towse, & Mestre-Ferrandiz, 2015). For middleand low-income countries, effective pricing of pharmaceuticals is critical to the accessibility and affordability of medicines and the population’s social welfare. For example, despite the rapid economic development in China, the high price of drugs has continuously been blamed for unaffordable healthcare service for less-advantaged people, which has triggered increasing complaints from the public (Yu, Li, Shi, & Yu, 2010). For developed countries, although the affordability of drugs may not be a challenge to their citizens due to extensive medical insurance, high drug prices have certainly increased the burden of government public expenditures.

In the context of a significant increase in pharmaceutical expenditures during the two last decades, there has been growing interest from governments in controlling the price of pharmaceutical products (Bardey, Bommier, & Jullien, 2010; Troyer & Krasnikov, 2011). Many governments frequently consider regulatory mechanisms, e.g., price cap regulation and reference pricing, to prevent pharmaceutical firms from charging high drug prices and protect their citizens from paying too much. Whereas price caps are often used to limit pharmaceutical firms’ ability to exploit their market power by charging high prices, reference pricing aims at stimulating market competition by introducing more price elastic demand (Brekke, Königbauer, & Straume, 2007; Brekke, Grasdal, & Holmås, 2009). For instance, most Europe Union nations set caps on the consumer price of generic drugs and/or regulate the maximum reimbursement rate, whereas an intervention through price regulation seems to be less necessary in the drug market according to economic theory (Puig-Junoy, 2010). In China, pricing and reimbursement are important aspects of pharmaceutical policy that have been included in the central government’s large-scale healthcare reform launched in April 2009 (Chen, 2009; Hu & Mossialos, 2016).

The Chinese government has set price caps on different pharmaceutical products in response to soaring drug prices (Hu & Mossialos, 2016). Unfortunately, evidence emerging from recent research (Han, Liang, Su, Xue, & Shi, 2013; Wu, Zhang, & Qiao, 2015; Yang et al., 2016) indicates that the price cap policies were ineffective and resulted in some unintended consequences. The media reported that there were shortages of thousands of drugs in pharmacies in Guangdong Province of China. This was echoed by Zhang et al. (2016), who claimed that the reduction of the price cap level is associated with a higher incidence of pharmaceutical firms’ exit from markets. The introduction of new industry regulations could have a profound impact on firms’ performance (Pugliese, Minichilli, & Zattoni, 2014) and contribute to business failure (Amankwah-Amoah, 2016). Regulators have to be conscious of the unintended consequence of a continuous reduction of the price cap level. A thoughtful design of drug pricing regulation and risk evaluation of price cap policies are essential to minimizing the risk of policy failure. .

The existing literature mainly examines pricing regulations from the perspective of macro health economics (Danzon, Mulcahy, et al., 2015; Danzon, Towse, et al., 2015; Håkonsen, Horn, & Toverud, 2009; Hu & Mossialos, 2016), whereas little attention has been paid to the evaluation of pharmaceutical pricing regulations considering how pharmaceutical firms and supply chains will behave under the regulations and how their behavior impacts the social and economic performance of the sector. By contrast, previous studies in the operation and supply chain literature on pharmaceutical products often focus on optimizing operations/supply chain decisions under different regulatory policies (Yu et al., 2010). Companies often respond to regulatory policies strategically and operationally to maximize their benefits. Therefore, when policy makers consider the development of new regulations, it is valuable for regulators to understand how firms will react to new regulations and the consequential economic and social performance. To address this gap in the literature, some key questions are discussed considering price cap regulation for the pharmaceutical supply chain.

(1) What are the optimal pricing decisions of the pharmaceutical manufacturer and pharmacy under price cap regulation?

(2) How can the government develop appropriate price cap regulation to improve social welfare and economic sustainability and mitigate the risk of policy failure? (3) What are the key parameters of price cap regulation to achieve the coordination of the pharmaceutical supply chain?

To address the above questions, this research mainly focuses on price cap regulation and examines how the regulations affect the pharmaceutical firms’ operational decisions and the consequential economic and social performance. This paper investigates a twoechelon pharmaceutical supply chain composed of one pharmaceutical manufacturer and one pharmacy. The pharmaceutical manufacturer is the Stackelberg leader, and the pharmacy is the follower. We not only consider retailer price cap regulation and manufacturer price cap regulation, which are often adopted by governments, but also propose a linkage price cap regulation where the whole pharmaceutical supply chain is regulated. Through a comparison of optimal prices, profits and social welfare between the scenarios with and without regulations, we analyze the effect of each regulatory policy. In this way, we aim to solve the problem of selecting an optimal regulation and examine the supply chain coordination.

The rest of the paper is organized as follows. Section 2 reviews relevant research streams. The models and equilibrium analysis are provided in Section 3. Based on the model formulation and assumptions, we use the model with no price cap regulation as a base model and then propose a retailer price cap regulation model, manufacturer price cap regulation model, and linkage price cap regulation model. In Section 4, the effects of alternative price cap regulations on the equilibriums and profits of the pharmacy and pharmaceutical manufacturer are discussed. In Section 5, we further discuss pharmaceutical supply chain coordination under the optimally designed p

rice cap regulation. Finally, the main conclusions and future extensions are highlighted in Section 6.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا