دانلود رایگان ترجمه مقاله پیامدهای کولسیستکتومی زودهنگام در برابر کولسیستکتومی تاخیری (نشریه الزویر 2018) (ترجمه رایگان – برنزی ⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 7 صفحه در سال 2018 منتشر شده و ترجمه آن 17 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله رایگان – برنزی ⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

پیامدهای کولسیستکتومی زودهنگام در برابر کولسیستکتومی تاخیری در بیماران با پانکراتیت صفراوی حاد: یک مطالعه آینده نگرانه تصادفی

عنوان انگلیسی مقاله:

Outcomes of early versus delayed cholecystectomy in patients with mild to moderate acute biliary pancreatitis: A randomized prospective study

 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2018
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 7 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله گوارش و کبد، پزشکی داخلی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله آسیایی جراحی – Asian Journal of Surgery
کلمات کلیدی پانکراتیت صفراوی، کولسیستکتومی، رویداد های صفراوی مکرر، ERCP
رفرنس دارد  
کد محصول F1421
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  17 صفحه (1 صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله پایین میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
1- مقدمه
2- تنظیم و روش تحقیق
2-1تنظیمات مطالعه
2-2 طراحی مطالعه و تصادفی
2-3 محاسبه اندازه نمونه
2-4معیارهای ورود
2-5 معیارهای خروج
2-6 توجه اخلاقی
2-7جمع آوری داده ها
2-8 تحلیل داده ها
2-9 خاتمه مطالعه
3-نتایج
3-1 الگوی جمعیت شناختی بیماران
3-2 نتایج عملی
3-3 وقایع مجاری صفراوی
3-4 نقش ES
4- بحث

 

بخشی از ترجمه

چکیده
 پیش زمینه: در بیماران با پانکراتیت صفراوی حاد(ABP)، کولسیستکتومی از اهمیت زیادی برای پیشگیری از رخداد های صفراوی برخوردار است ، با این حال زمان بندی دقیق کولسیستکتومی برای بیماری خفیف تا متوسط به عنوان یک موضوع مورد بحث باقی مانده است. هدف این مطالعه ارزیابی برایند های کولسیستکتومی زودهنگام در برابر تاخیری است. ما فرض می کنیم که کولسیستکتومی اولیه در مقایسه با کولسیستکتومی تاخیری موجب کاهش رویداد های صفراوی بدون عوارض بالای قبل از عمل می شوند
. روش ها: بیماران با ABP خفیف تا متوسط به طور تصادفی درگروه با کولسیستکتومی زودهنگام وتاخیری قرار گرفتند. رویداد های صفراوی، عوارض قبل از عمل، نرخ تبدیل، طول جراحی و طول کل بستری شدن بین دوگروه ارزیابی شد.
نتایج: مجموعا 72 بیمار در بیمارستان دولتی ثبت نام شدند. از 38 بیمار به گروه اول و 34 بیمار به گروه با تأخیر منتقل شدند. اختلاف در مورد عوارض پری اپئوریدی (78.7٪ در مقابل 76.17٪؛ )، میزان تبدیل به جراحی باز (53.5٪ در مقابل 7.71٪، ) و مدت انجام عمل جراحی (80 در مقابل 85 دقیقه، ) با این وجود، میزان بیشتر رویدادهای مجاری صفراوی در گروه با تأخیر مشاهده شد (12/44٪ در مقابل 0٪؛ 0001/0 p) و طول مدت اقامت در بیمارستان در گروه با تأخیر بیشتر بود (9 در مقابل 8 روز، 002/0 ).

نتیجه در ABP خفیف تا متوسط ، کوله سیستکتومی زودرس لاپاروسکوپی خطر بروز حوادث مجدد صفراوی را بدون افزایش مشکل در عمل یا عوارض جانبی بعد از عمل کاهش می دهد.
.
1- مقدمه
بیماری گالنستون عامل اصلی پانکراتیت حاد در کشورهای توسعه یافته است که تا 75٪ موارد را شامل می شود. در مالزی، یک مطالعه گذشته نگری در طی دوره 7 ساله نشان داد که تقریبا نیمی از بیماران (45.1٪) پانکراتیت حاد پذیرفته شد، علت آن مجاری صفراوی بود، به دنبال مصرف الکل (19.7 % ).
پس از پانکراتیت مجاری صفراوی ممکن است بیمار یک دوره مکرر پانکراتیت صفراوی، انسداد مجاری صفراوی (CBD)، کولونگیت یا کولیک صفراوی را تجربه کند. 3.4 کولسیستکتومی و پاکسازی سنگ از درخت صفراوی به عنوان درمان اصلی برای جلوگیری از وقایع مجاری صفراوی در نظر گرفته شده است. .
اغلب موارد پانکراتیت حاد صفراوی (ABP) کم خونی و خود محدود کننده هستند؛ با این حال، 10٪ از بیماران مبتلا به پانکراتیت شدید هستند که با عوارض و مرگ و میر همراه است. زمان کولسیستکتومی در بیماران مبتلا به پانکراتیتی شدید بالینی با عوارض موضعی مانند نکروز پانکراس و نارسایی اندام به طور عمدی تاخیر داده می شود تا عوارض موضعی، معمولا بعد از تقریبا 6 هفته، حل شده است. برای رفع خستگی مفرط ABP، دستورالعمل های بین المللی توصیه اولیه کولسیستکتومی .1،3e5،7،8 با این حال، تعریف “اولیه” متفاوت است در میان دستورالعمل. انجمن بین المللی پانکراستولوژی (IAP) توصیه می کند که همه بیماران مبتلا به پانکراتیت با سنگ کلیه باید تحت عمل جراحی کولسیستکتومی قرار گیرند، به محض اینکه بیمار از این حملات رها شود، 1 در حالی که انجمن جامعه گاستروآنترلوژی کولسیستکتومی را در همان پذیرش بیمار یا تا 2 هفته بعد از تخلیه توصیه می کند .4 دستورالعمل انجمن انجمن گوارش آمریکا نشان می دهد که کولسیستکتومی باید در اسرع وقت انجام شود و در هیچ موردی نباید بیش از 2 الی 4 هفته بعد از تخلیه 3 باشد، در حالی که کالج آمریکایی گوارش، توصیه های کولسیستکتومی را در پذیرش ثبت اختراع توصیه می کند. تغییر زمان توصیه شده کولسیستکتومی بین این دستورالعمل ها ناشی از دیدگاه های مختلف و شیوه های پذیرفته شده است و مهمتر از همه، به علت عدم شواهدی از آزمایشات تصادفی تصادفی آینده ای که در مورد زمان بندی و ایمنی مداخلات عملی اولیه انجام شده است.
چندین مطالعه غیر تصادفی که به تازگی منتشر شده اند، باعث افزایش کلستسکتومی در طی پذیرش مشابه برای ABP می شوند. دلیل کلئوسکتکتومی در طی بستری مشابه در مقایسه با کولسیستکتومی فاصله، این است که باعث کاهش فرکانس رویدادهای مجاری صفراوی (مثلا پانکراتیت عروق مجاری صفراوی، کولسیستیت حاد، کولئوکتیویتیال علامت و کولیک صفراوی) در این بیماران می شود. Ito et al اشاره کرد که در طی 2 تا 4 هفته پس از ترشح خطر ابتلا به عود افزایش می یابد. در گروه بیمارانی که کلئوسیستکتومی را در طول ثبت نام نداشتند، در 13.4٪ موارد ABP عودکننده را در حالی که در حال انتظار رفتن کولسیستکتومی بود، ایجاد کرد. در مجموع 1/12٪ موارد ریفلاکس در طی یک هفته رخ داد، 3/31٪ در طی 2 هفته و نیمی از آنها در ظرف 4 هفته بعد از تخلیه. این یافته بسیار مهم است زیرا حملات مجدد پانکراتیت صفراوی می تواند شدید و تهدید کننده زندگی باشد.
علیرغم این دستورالعمل ها و ادبیات، کولسیستکتومی در طریقی مشابه پذیرش نیست. مطالعات اخیر بیش از 25000 بیمار به بیمارستان ها در انگلستان با بیماری های مرتبط با سنگ کیسه صفرا نشان داد که تنها 7/14 درصد کلئوسکتکتومی را در طی یک دوره پذیرفته انجام می دهند. مطالعه دیگری در ایالات متحده نشان داد که تنها نیمی از بیماران بستری شده در ABP، در طی یک دوره پذیرش، کولسیستکتومی انجام گرفت. بیماران بستری شده در بیمارستان ها با حجم کم سالانه کلستسکتومتری یا حجم بالایی از موارد پذیرش حاد پانکراتیت، احتمال ابتلا به کولسیستکتومی در طول بستری اولیه برای ABP کمتر از حد معمول بود. مطالعه ای در سراسر کشور در هلند نشان داد که سه چهارم بیماران بستری در پانکراتیتی صفراوی خفیف تحت عمل کولسیستکتومی به مدت 6 هفته پس از ترخیص قرار گرفتند. اکثریت متخصصان به علت عدم اطمینان در مورد اثربخشی و ایمنی یک کولسیستکتومی اولیه، کولسیستکتومی فضایی را انجام می دهند. فقدان شواهد از آزمایشهای کنترل شده تصادفی آینده ممکن است به آن کمک کند. محدودیت منابع بیمارستانی، مانند دسترسی به جراحان، زمان عمل اتاق و تخت های واحد فشرده پس از عمل، همچنین ممکن است به عدم پاسخگویی به توصیه های اولیه برای کولسیستکتومی کمک کند.
دیگر مداخلات قطعی صفراوی مانند اندواسپوپیک کولنگیوپانکراتوگرافی رتروگراد (ERCP) با اسفنکتروتومی اندوسکوپیک (ES) همچنین می تواند به طور مستمر کاهش سرعت عود بارداری را کاهش دهد، اما ممکن است در مقایسه با کولسیستکتومی بالاتر از عوارض صفراوی باشد. ERCP و ES تنها بدون کولسیستکتومی به عنوان درمان قطعی برای ABP همچنان بحث انگیز است. ERCP با بروز بالاتری از پانکراتیت پس از عمل، طول عمر بیمارستان طولانی تر را در مقایسه با کولسیستکتومی لاپاروسکوپی و (IOC) حتی در هنگام اکتشاف مجاری صفراوی انجام داد. با این وجود، ES می تواند به عنوان یک درمان قطعی پذیرفته شده در بیمار سالخورده که دارای شرایط متعدد همراه است و برای جراحی برای جلوگیری از عود پانکراتیت مناسب نیست، استفاده می شود..
تا به امروز، تنها یک نسخه آزمایشی کنترل شده به صورت تصادفی به صورت تصادفی منتشر شده در آمریکا در نظر گرفته شده است که با توجه به زمان کولسیستکتومی بعد از ABP در 50 بیمار مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعه، گروه مقایسه ای به صورت تصادفی برای انجام کولسیستکتومی به صورت الکترولیتی پس از ترخیص وجود نداشت. علاوه بر این، این محاکمه اثربخشی کولسیستکتومی اولیه بر نتایج بلندمدت مانند حوادث مجاری صفراوی را ارزیابی نکرد. در این مطالعه، یک مطالعه مقایسه ای از نتایج بیماران مبتلا به زودرس (کولسیستکتومی انجام شده در هنگام پذیرش شاخص) و کولسیستکتومی تاخیری انجام شد (کولسیستکتومی انجام شده به صورت انتخابی بعد از ترخيص در 6 هفته)، تمرکز تنها در مورد بيماران خفيف تا متوسط پانکراتیت عصبی حاد ما فرض می کنیم که کولسیستکتومی زودهنگام در مقایسه با کولسیستکتومی تاخیری در بیماران مبتلا به ABP خفیف تا متوسط، موجب بروز عود مجاری صفراوی بدون عارضه پری اپرا می شود.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Background In patients with acute biliary pancreatitis (ABP), cholecystectomy is mandatory to prevent further biliary events, but the precise timing of cholecystectomy for mild to moderate disease remain a subject of ongoing debate. The aim of this study is to assess the outcomes of early versus delayed cholecystectomy. We hypothesize that early cholecystectomy as compared to delayed cholecystectomy reduces recurrent biliary events without a higher peri-operative complication rate.

Methods Patients with mild to moderate ABP were prospectively randomized to either an early cholecystectomy versus a delayed cholecystectomy group. Recurrent biliary events, peri-operative complications, conversion rate, length of surgery and total hospital length of stay between the two groups were evaluated.

Results A total of 72 patients were enrolled at a single public hospital. Of them, 38 were randomized to the early group and 34 patients to the delayed group. There were no differences regarding peri-operative complications (7.78% vs 11.76%; p = 0.700), conversion rate to open surgery (10.53% vs 11.76%; p = 1.000) and duration of surgery performed (80 vs 85 minutes, p = 0.752). Nevertheless, a greater rate of recurrent biliary events was found in the delayed group (44.12% vs 0%; p ≤ 0.0001) and the hospital length of stay was longer in the delayed group (9 vs 8 days, p = 0.002).

Conclusion In mild to moderate ABP, early laparoscopic cholecystectomy reduces the risk of recurrent biliary events without an increase in operative difficulty or perioperative morbidity..

1- Introduction

Gallstone disease is the leading cause of acute pancreatitis in developed nations, accounting for up to 75% of cases.1 In Malaysia, a retrospective study done over a period of 7 years showed that in nearly one-half of the patients (45.1%) admitted for acute pancreatitis, the etiology was biliary calculi, followed by alcohol intake (19.7%).2

After biliary pancreatitis, patients may experience a recurrent episode of biliary pancreatitis, common bile duct (CBD) obstruction, cholangitis, or biliary colics.3,4 Cholecystectomy and clearance of stones from the biliary tree remain the mainstay of treatment to prevent recurrent biliary events.1,5

Most cases of acute biliary pancreatitis (ABP) are mild and self limiting; however, 10e20% of patients develop severe pancreatitis, which is associated with high morbidity and mortality.5 The timing of cholecystectomy in patients with clinically severe pancreatitis, with local complications such as pancreatic necrosis and organ failure, is deliberately delayed until local complications have resolved, typically after approximately 6 weeks.6 For mild to moderate ABP, international guidelines recommend early cholecystectomy.1,3e5,7,8 However, the definition of “early” varies amongst the guidelines. The International Association of Pancreatology (IAP) recommends that all patients with gallstone pancreatitis should undergo cholecystectomy as soon as the patient has recovered from the attacks,1 whereas the British Society of Gastroenterology recommend cholecystectomy within the same hospital admission or up to 2 weeks after discharge.4 The American Gastroenterological Association guidelines suggest that cholecystectomy should be performed as soon as possible and in no case beyond 2e4 weeks after discharge,3 whereas the American College of Gastroenterology recommend cholecystectomy within index admission.8 The variation in the recommended timing of cholecystectomy between these guidelines arose from differing views and adopted practices, and more importantly, is due to the lack of evidence from prospective randomized controlled trials addressing the timing and safety of early operative intervention.

Several nonrandomized studies published recently favor cholecystectomy during the same index admission for ABP.9e13 The rationale for cholecystectomy during the same hospitalization, compared with interval cholecystectomy, is that it leads to a reduction in the frequency of recurrent biliary events (e.g., recurrent biliary pancreatitis, acute cholecystitis, symptomatic choledocholithiasis, and biliary colic) in these patients. Ito et al14 noted that there is an increased risk of recurrence within 2e4 weeks after discharge. In the group of patients who did not have cholecystectomy performed during the index admission, 13.4% developed recurrent ABP while awaiting cholecystectomy. A total of 12.5% of recurrences occurred within 1 week, 31.3% occurred within 2 weeks, and one-half of them within 4 weeks after discharge.14 This finding is crucial as recurrent attacks of biliary pancreatitis can be severe and life threatening.

Despite these guidelines and literatures, cholecystectomy during the same admission is not commonly practiced. A recent study of over 25,000 patients acutely admitted to hospitals in England with gallstone-related disease showed that only 14.7% underwent cholecystectomy during the same admission.15 Another study in the US showed that only half of the patients admitted for ABP had cholecystectomy done during the same admission. Patients admitted to hospitals with smaller annual volumes of cholecystectomy or higher annual volumes of acute pancreatitis admissions were less likely to undergo cholecystectomy during the initial hospitalization for ABP.16 A nationwide study in the Netherlands demonstrated that three-quarters of the patients admitted with mild biliary pancreatitis underwent cholecystectomy a median of 6 weeks after discharge.13 The majority of specialists perform an interval cholecystectomy due to uncertainty regarding the efficacy and safety of an early cholecystectomy. The lack of evidence from prospective randomized controlled trials may contribute to that. Limitations to hospital resources, such as access to surgeons, operating room time, and postoperative intensive unit beds, may also contribute to noncompliance to recommendations for early cholecystectomy.

Other definitive biliary interventions such as endoscopic retrograde cholangiopancreatography (ERCP) with endoscopic sphincterotomy (ES) can also independently reduce rates of recurrence of ABP but may result in higher rates of biliary complications when compared with cholecystectomy.17 ERCP and ES alone without cholecystectomy as definitive therapy for ABP still remain controversial. ERCP with its higher incidence of postprocedure pancreatitis resulted in longer hospital length of stay when compared with laparoscopic cholecystectomy and intraoperative cholangiogram (IOC) even when common bile duct exploration was performed.18 Nevertheless, ES can be used as an accepted definitive treatment in elderly patients who have multiple comorbid conditions and are not fit for surgery to prevent recurrence of pancreatitis.

To date, there is only one published prospective randomized controlled trial in the US looking into the timing of cholecystectomy after ABP in 50 patients.19 In this study, there was no comparison group randomized to undergo cholecystectomy electively after discharge. Moreover, this trial did not assess the efficacy of early cholecystectomy on long term outcomes such as recurrent biliary events. In this study, we performed a comparative study of the outcomes of patients with early (cholecystectomy done within index admission) versus delayed cholecystectomy (cholecystectomy done on an elective basis after discharge, at w 6 weeks), concentrating only on patients with mild to moderate acute biliary pancreatitis. We hypothesize that early cholecystectomy compared with delayed cholecystectomy in patients with mild to moderate ABP reduces recurrent biliary events without a higher perioperative complication rate..

 

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

پیامدهای کولسیستکتومی زودهنگام در برابر کولسیستکتومی تاخیری در بیماران با پانکراتیت صفراوی حاد: یک مطالعه آینده نگرانه تصادفی

عنوان انگلیسی مقاله:

Outcomes of early versus delayed cholecystectomy in patients with mild to moderate acute biliary pancreatitis: A randomized prospective study

 
 
 
 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا