دانلود رایگان ترجمه مقاله کاربرد بیوتکنولوژی در تولید گیاهان دارویی (سال 2011)

این مقاله انگلیسی ISI در 6 صفحه در سال 2011 منتشر شده و ترجمه آن 9 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

کاربرد بیوتکنولوژی در تولید گیاهان دارویی

عنوان انگلیسی مقاله:

Application of Biotechnology in Production of Medicinal Plants

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2011
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 6 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله بیوتکنولوژی، زیست شناسی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله گیاهان دارویی، علوم گیاهی و بیوتکنولوژی میکروبی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله علوم کشاورزی و محیط زیست آمریکایی – اوراسیا – American-Eurasian Journal Of Agricultural & Environmental Sciences
کلمات کلیدی بیوتکنولوژی، متابولیت های ثانویه، گیاهان دارویی
ارائه شده از دانشگاه دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، ایران
رفرنس دارد  
کد محصول F1297

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  9 صفحه با فونت 14 B Nazanin
منابع داخل متن درج نشده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
بازسازی و تکثیر میکرو گیاه در in vitro
انتقال ژنی مستقیم
نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
گیاهان دارویی مهمترین منبع داروهای نجات بخش برای اکثریت جمعیت جهان می باشند. متابولیت های ثانویه گیاهی از لحاظ اقتصادی به عنوان دارو، عطریجات، رنگدانه ها، افزودنی های خوراکی و حشره کش ها مهم هستند. ابزارهای بیوتکنولوژیکی برای انتخاب، تکثیر، بهبود و انالیز گیاهان دارویی مهم می باشند. سیستم های کشت سلول گیاهی نمایانگر یک منبع تجدیدپذیر احتمالی ترکیبات دارویی باارزش است. تولید in-vitroی متابولیت های ثانویه در کشت سوسپانسیون سلول گیاهی از گیاهان دارویی مختلف گزارش گردیده است و واکنش گرهای زیستی مرحله کلیدی به سوی تولید تجاری متابولیت های ثانویه با بیوتکنولوژی گیاهی می باشند. تغییرشکل ژنتیکی یک ابزار قدرتمند برای تقویت بهره وری متابولیت های ثانویه تازه می باشد. بویژه با Agrobacterium tumefacians. بیوسنتز ترکیبی رهیافت دیگری در تولید محصولات طبیعی تازه برای تولید محصولات طبیعی نادر و گران می باشند. تکنیک های نمایه سازی DNA مانند میکروارایه های DNA به عنوان ابزار عالی کامل و مناسبی برای تحلیل همزمان ژنهای مختلف و انالیز بیان ژن می باشد که برای فراهم سازی نشانه هایی درباره مکانیسم تنظیم کننده ، مسیرهای بیوشیمیایی و عملکردهای سلولی وسیعتر لازم است.
 
1- مقدمه
جمعیت دنیای کنونی تقریبا 6.8 بیلیون بنا به انتظار تا سال 2050 دوبرابر می شود. جمعیت در کشورهای در حال توسعه 97 درصد افزایش جهانی را تشکیل می دهد و بنا به برآورد تا 2050 ، 90 درصد جمعیت سیاره در کشورهای در حال توسعه نیمکره جنوبی اسکان خواهند داشت. چالش برای آینده از اینرو در امنیت غذایی جهانی نهفته است که یک دوبرابرسازی تولید غذا را در 50 سال بعدی برای رویارویی با نیازهای جمعیت ملزم می سازد.
در کل دنیا اثر مفید بیوتکنولوژی گیاهی تقریبا به طور انحصاری روی غلات با اهمیت اقتصادی بالا مانند ذرت، گندم، لوبیای سویا، آفتابگردان، برنج و سیب زمینی بوده است.
تخمین زده شده است که 70 تا 80 درصد افراد کل دنیا اساسا متکی به طب سنتی تا اندازه زیادی گیاهی برای رفع نیازهای بهداشت و درمان اولیه شان می باشند. تقاضای جهانی برای طب گیاهی نه تنها زیاد است بلکه رو به رشد می باشد. تکنولوژی های گوناگون برای تقویت مولکولهای با فعالیت زیستی در گیاهان دارویی اتخاذ گردیده است. ابزارهای بیوتکنولوژیکی برای تکثیر و تقویت ژنتیکی گیاهان دارویی با اتخاذ تکنیک هایی مانند زایش in vitro و تغییرشکل ژنتیکی مهم می باشد. نیز می تواند برای تولید متابولیت های ثانویه با استفاده از گیاهان به شکل واکنش گرهای زیستی مهار گردد. سیستم های کشت سلول گیاهی نمایانگر یک منبع تجدیدپذیر احتمالی از ترکیبات دارویی باارزش، طعم ها، عطریجات و رنگ دهنده ها می باشد که نمی تواند با سلولهای میکروبی یا سنتز شیمیایی تولید گردد. اهمیت تجاری در حال تکامل متابولیت های ثانویه در سالهای اخیر منجر به علاقه زیادی در متابولیسم ثانویه و بویژه در احتمال تغییر تولید متابولیت های با فعالیت زیستی بوسیله تکنولوژی کشت سلولی گشته است. مزیت اصلی این تکنولوژی ان است که ممکن است فراهم کننده منبع مداوم قابل اتکای داروهای گیاهی باشد و می تواند برای کشت در مقیاس وسیع سلولهای گیاهی بکار رود که از آن این متابولیت ها را می توان عصاره گیری کرد. کشت های سلول و بافت گیاهی نوید زیادی برای تولید کنترل شده انواع گوناگون متابولیت های ثانویه مفید مورد تقاضا دربر دارد. پیشرفتها در کشت بافت، همراه با بهبود تکنیک های مهندسی ژنتیکی به ویژه تکنولوژی تغییرشکل، مسیرهای جدیدی را برای تولید با حجم بالای داروسازی ها کارخانجات مواد غذایی و سیار مواد مفید گشوده است. استفاده از سلولهای گیاهی برای تولید ترکیبات طبیعی یا نوترکیبی با منافع تجاری توجه روزافزون طی دهه های گذشته را کسب کرده است. ترکیبات با فعالیت زیستی که در حال حاضر از گیاهان عصاره گیری می شود به عنوان مواد داروسازی، مواد شیمیایی در کارخانجات، اجزای طعم و عطر، افزودنی های خوراکی و حشره کش ها استفاده می شوند. تعدادی از گونه های گیاهی برای تولید و تکثیر کشت های سوسپانسیون سلولی استفاده شده اند که از سیستم های مدل مانند Arabidopsis، Catharanthus و Taxus تا گیاهان غله ای تک لپه و دولپه مانند برنج ، لوبیای سویا، آلفاآلفا، و تنباکو می باشد. متابولیت های ثانویه برای ایفای نقشی اصلی در سازگاری گیاهان با محیط زیست آنها شناخته شده اند اما نیز یک منبع مهم مواد دارویی هم می باشند. سیستم های کشت های سوسپانسیون سلولی می تواند برای کشت در مقیاس وسیع سلولهای گیاهی مورد استفاده قرار گیرد که از آن متابولیت های ثانویه را می توان عصاره گیری کرد. مزیت های این روش آن است که می تواند سرانجام یک منبع قابل اتکای مداوم از محصولات طبیعی فراهم سازد. در سالهای اخیر، سیستم سنتی پزشکی یک موضوع با اهمیت جهانی شده است. هرچند طب مدرن می تواند در کشورهای پیشرفته در دسترس باشد، طب گیاهی (مواد فیتوشیمیایی) اغلب شهرتی ازلحاظ دلایل تاریخی و فرهنگی کسب کرده است. پیشرفتهای اخیر در زیست شناسی مولکولی، انزیم شناسی، و تکنولوژی تخمیر کشت سلول گیاهی حاکی از انست که این سیستم ها ممکن است یک منبع ماندگار از متابولیت های ثانویه مهم باشند.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Medicinal plants are the most important source of life saving drugs for the majority of the world`s population. Plant secondary metabolites are the economically important as drug, fragrances, pigments, food additives and pesticides. The biotechnological tools are important to select, multiply, improve and analyze medicinal plants. Plant cell culture systems represent a potential renewable source of valuable medicinal compounds, flavours, fragrances and colorants, which cannot be produced by microbial cells or chemical synthesis. In-vitro production of secondary metabolites in plant cell suspension culture has been reported from various medicinal plants and bioreactors are the key step towards commercial production of secondary metabolites by plant biotechnology. Genetic transformation is a powerful tool for enhancing the productivity of novel secondary metabolites; especially by Agrobacterium tumefacians. Combinatorial biosynthesis is another approach in the generation of novel natural products and for the production of rare and expensive natural products. DNA profiling techniques like DNA microarrays save as suitable high throughput tools for the simultaneous analysis of multiple genes and analysis of gen expression that becomes necessary for providing clues about regulatory mechanism, biochemical pathways and broader cellular functions.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا