دانلود رایگان ترجمه مقاله یک چاشنی سماق (.RHUS CORIARIA L) (ترجمه رایگان – برنزی ⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در 11 صفحه در سال 2004 منتشر شده و ترجمه آن 12 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – برنزی ⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

یک چاشنی (سماق (RHUS CORIARIA L) میوه ها): برخی از ویژگی های فیزیکی شیمیایی

عنوان انگلیسی مقاله:

A condiment [sumac (Rhus coriaria L.) fruits]: some physicochemical properties

 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2004
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله زیست شناسی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله علوم گیاهی، علوم سلولی و مولکولی، علوم باغبانی
کلمات کلیدی میوه های سماق، ویژگی های فیزیکی، ویژگی های شیمیایی
رفرنس دارد  
کد محصول F1413

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  12 صفحه (2 صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله پایین میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
اصطلاحات و علائم اختصاری
مقدمه
مواد و روش ها
مواد
تعیین ویژگی های فیزیکی
تعیین محتوای معدنی
نتایج و بررسی
ویژگی های فیزیکی
ویژگی های شیمیایی
نتیجه

 

بخشی از ترجمه

چکیده
سماق (RHUS CORIARIA L.) یک گیاه خوراکی چندساله است که به طور وحشی می روید. در تحقیق حاضر، ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیوسته میوه های سماق همراه با محتویات معدنی انها مطالعه شده است. تحلیل میوه های سماق ترکیب زیر را نشان داد: رطوبت (9.6 درصد)، روغن (7.4 درصد)، پروتئین (2.6 درصد)، فیبر (14.6 درصد)، خاک (1.8 درصد)، عصراه قابل حل اب (63.8 درصد). محتوای معدنی رشد در میوه های سماق ترکیه با طیف سنج انتشار اتمی پلاسمای جفت شده تعیین می شود (ICP-AES). پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر عناصر غالب در میوه های سماق هستند. برخی از ویژگی های فیزیکی از قبیل، طول، وزن، حجم، قطر میانگین هندسی، کروی بودن، چگالی حجمی، ناحیه تصویر شده، تخلخل، سرعت ترمینال و ضریب استاتیک اصطکاک در 4.79 درصد سطوح حاوی رطوبت اندازه گیری می شوند. احجاک طول، وزن، قطر میانگین هندسی، حجم، ضخامت و کروی بودن میوه سماق در 4.72 میلی متر، 0.018 گرم، 3.64 میلی متر، 19.49 میلی متر مربع، 2.64 میلی متر و 0.773 به ترتیب تعیین می شوند. در سطح یکسان از رطوبت، ناحیه تصویر شده، چگالی حجمی، تخلخل، سرعت ترمینال و اصطکاک ساکن میوه های سماق، 0.164 سانتی متر مکعب، 304.25 کیلوگرم بر متر مربع، 68.52 درصد، 3.52 متر بر ثانیه و 0.482-0.675 به ترتیب تعیین شده اند.
اگاهی از ویژگی های محتوایی و محتوای معدنی میوه سماق می تواند به عنوان اطلاعات رژیمی مفید باشد. علاوه بر این، دانستن ویژگی های فنی تجهیزات استفاده شده برای برداشت، انتقال و فراوری میوه های سماق بسیار مهم است.

1- مقدمه
سماق (Rhus coriaria L.) متعلق به خانواده Anacardiaceae، درخت کوچکی یا بوته توت فرنگی است. در کشورهای مدیترانه، افریقای جنوبی، افغانستان و ایران رشد می کند. در کشورهای مدیترانه، برگ های سماق نه تنها برای ادویه استفاده می شود، بلکه به عنوان وسیله ای ابری چرم چرمسازی (4 درصد) و میوه های خشک، به عنوان درمانی برای بیماری های معده استفاده می شود (). این یک ادویه بسیار رایج استفاده شده به عنوان عامل ترش شدن اصلی است. در مخلوط شدن با پیازها با برش تازه، به عنوان پیش غذا استفاده می شود. به خوبی شناخته شده است که کباب دانر ترکی به عنوان غذای فوری برخی اوقات با پودر سماق طعم میگیرد. همچنین روی کباب، ماهی یا جوجه مالیده میشود. توتها دارای ویژگی های ادراراور هستند و برای عوارض روده برای کاهش تب، و به عنوان ضدعفونی استفاده میشوند. میوه های خشک شده نیز در مورد اسهال و در درمان ورم پوست استفاده میشوند .
مطالعات روی ترکیبات شیمیایی توتهای سماق متعدد نیستند (). بیشتر مطالعات روی اثر انتی اکسیدان سماق و مشتقات آنها، از قبیل عصاره هستند (). گزارش نمود که میوه های سماق () حاوی flavanolها، اسیدهای فنولیک، جوهز مازوهای hydrolysable، انتوکسیانها و اسید های الی هستند. همچنین نشان داد که میوه های سماق حاوی اسیدهای مالیک، سیتریک و تارتاریک هستند.
هدف این مطالعه ایجاد ترکیبات شیمیایی سماق و ویژگی های فیزیکی ان از قبیل طول، قطر میوه، قطر میانگین هندسی، کروی بودن، حجم کلی، ناحیه تصویر شده، ضریب اصطکاک ساکن است.

 

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

یک چاشنی (سماق (RHUS CORIARIA L) میوه ها): برخی از ویژگی های فیزیکی شیمیایی

عنوان انگلیسی مقاله:

A condiment [sumac (Rhus coriaria L.) fruits]: some physicochemical properties

 
 
 
 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا