دانلود ترجمه مقاله تحقیق در مورد کود و مواد بهبود دهنده خاک – نشریه اسپرینگر

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

کودها و تقویت کننده های خاک

عنوان انگلیسی مقاله:

Fertilizers and Soil Improvers

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
سال انتشار مقاله  2009
تعداد صفحات مقاله انگلیسی  21 صفحه با فرمت pdf
تعداد صفحات ترجمه مقاله  24 صفحه با فرمت word به صورت تایپ شده با قابلیت ویرایش
رشته های مرتبط با این مقاله  مهندسی کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله  مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه، بیولوژی و بیوتکنولوژی خاک، علوم خاک و شیمی خاک
دانشگاه تهیه کننده  بخش باغبانی گلخانه ای، هلند
رفرنس دارد
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت Springer
نشریه اسپرینگر Springer

 

 


  • بخشی از ترجمه:

 

چکیده
در صنعت گلخانه، کودها و همچنین تقویت کننده های خاک در سطح گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند. کودها اساسا به منظور بهینه سازی شرایط فیزیکی- شیمیایی محیط ریشه بکار گرفته شده و برای رشد در محل خاک همچنین رشد در بسترها مورد استفاده قرار می گیرند. تقویت کننده های خاک مودی می باشند که صرفا در محل خاک اضافه شده تا در درجه اول به نگهداری یا بهبود خصوصیات فیزیکی آن پرداخته، بلکه همچتنین می تواند باعث بهبود خصوصیات شیمیایی و بیولوژیکی گردد. بنابراین تفاوت بین کودها و تقویت کننده های خاک نسبتا پراکنده می باشد.
بهینه سازی شرایط فیزیکی- شیمیایی با افزودن کودها تمرکزش را بر روی بهبود دسترس پذیری مواد مغذی، و بر روی کنترل PH و پتانسیل اسنزی در محیط ریشه قرار می دهد.از آنجایی که نسبت رشد محصول و در نتیجه بازدهی در گلخانه ها بسیار بالا می باشد، حذف مواد مغذی مهم می باشد. بنابراین کاربرد اکثر کودها در درجه اول برای بازیابی شرایط مواد مغذی محیط ریشه حائز اهمیت می باشد. سطح PH با افزودن کودهای خاص کنترل می گردد، اما همچنین تحت تاثیر افزودن کود وضعیت مواد مغذی را بهبود می بخشد. بلعکس، کودها برای کنترل مواد مغذی محتوای PH ، معمولا کلیسیم و منیزیم مورد استفاده قرار می گیرند. کنترل بر روی پتانسیل اسمزی با افزودن کودهای مازاد به منظو کاهش این مقدار در محلول خاک، مد نظر قرار می گیرد. پتانسیل اسمزی کاهشی ( افزایش مقدار EC) معمولا برای کاهش رشد پرپشت شدن محصولات تحت شرایط نوری ضعیف یا به منظور بهبود کیفیت محصولات برداشت شده ضروری می باشدف که این ها تاثیر مطلوب پتانسل کاهشی اسمزی می باشد.
کودهای شیمیایی آلی:
کودهای شیمیایی آلی توسط مواد گیاهی و حیوانی ایجاد می گردد و به این دلیل برای پرورش گیاهان ارگانیک مورد توجه قرار می گیرند. آن ها گاهی اوقات برتی محصولاتی که درون خاک پرورش می یابند مورد استفاده قرار گرفته و تا اندازه ای به عنوان مکمل سفره ها ( لایه زیرین) ارگانیکی می باشند. انواع زیادی از این منابع وجود دارند، که بعضی از این کودهای شیمیایی از مواد مجزای پروتئینی همانند ضایعات خونی و کشتارگاهی حاصل شده، در حالی که موارد دیگر توسط کودهای حیوانی یا ضایعات زیست توده صنعتی ایجاد می گردند.

 


  • بخشی از مقاله انگلیسی:

 

Abstract

In greenhouse industry fertilizers as well as soil improvers are widely used. Fertilizers are mainly applied to optimize the physical-chemical conditions of the root environment and are used for growing in soils in situ as well as for growing in substrates. Soil improvers are materials solely added to soils in situ primarily to maintain or improve its physical properties, but it also can improve its chemical and biological properties. Thus the difference between fertilizers and soil improvers is somewhat diffuse.

 


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

تحقیق در مورد کود و مواد بهبود دهنده خاک

عنوان انگلیسی مقاله:

Fertilizers and Soil Improvers

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

خرید ترجمه فارسی مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا