دانلود ترجمه مقاله مدیریت فروش اجتماعی و تعامل B2B مشتری با برند (ساینس دایرکت – الزویر 2022) (ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 11 صفحه در سال 2022 منتشر شده و ترجمه آن 31 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مدیریت فروش اجتماعی و تعامل B2B مشتری با برند: بررسی مناسب بودن فروش مستقیم در رسانه های اجتماعی برای برند و روابط شما

عنوان انگلیسی مقاله:

Management of social selling and B2B customer-brand engagement: Is direct selling on social media good for your brand and relationships?

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
سال انتشار 2022
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت بازرگانیبازاریابیمدیریت کسب و کارتجارت الکترونیکمدیریت فناوری اطلاعات
چاپ شده در مجله (ژورنال) Electronic Commerce Research and Applications
کلمات کلیدی روابط کسب وکار به کسب و کار (B2B) – مشارکت در برند مشتری کسب و کار – روابط شرکت- مشتری – فروش اجتماعی
کلمات کلیدی انگلیسی business-to-business (B2B) relationships – Business customer brand engagement – Customer-firm relationships – Social selling
نمایه (index) scopus – master journals – JCR
نویسندگان Kedwadee Sombultawee – Woraphon Wattanatorn
شناسه شاپا یا ISSN 1567-4223
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.elerap.2022.101167
ایمپکت فاکتور(IF) مجله 6.034 در سال 2021
شاخص H_index مجله 82 در سال 2022
شاخص SJR مجله 1.365 در سال 2021
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2021
بیس است 
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه دارد 
متغیر دارد 
فرضیه دارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 13239
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت Elsevier
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  31 (3 صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

1 مقدمه

2 داده و روش ها

3 نتایج

4 نتیجه گیری

5 محدودیت ها و تحقیقات آتی

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     این تحقیق به بررسی شکل گیری مشارکت در برند مشتری کسب وکار و روابط قوی شرکت- مشتری در محیط فروش اجتماعی می پردازد. این مطالعه به دلیل اهمیت روز افزون فروش اجتماعی کسب و کار به کسب و کار(B2B) انجام شد که در آن کالا و خدمات، به طور مستقیم به مشتریان کسب و کار به کسب و کار در رسانه اجتماعی فروخته می شود. برای مدلسازی ادراک و واکنش مشتری از پارادایم پاسخ-ارگانیسم- محرک استفاده شد. داده های اولیه از نمونه ای از مشتریان(n=378) جمع آوری شد که سایت های فروش اجتماعی B2B را در فیس بوک برای خدمات تجاری دنبال می کردند، خدماتی از جمله آموزش، مشاوره، خدمات حقوقی، بازاریابی دیجیتال و فناوری های اطلاعات و ارتباط(ICT). تکنیک های تحلیلی از جمله روش شناسی مرتب ساز- Q برای بررسی روایی و پایایی و ارزیابی سوگیری عدم پاسخ و مدلسازی معادلات ساختاری(SEM) استفاده شد. یافته ها نشان داد که کیفیت اطلاعات، تعامل مجازی، و پاداش ها بر مشارکت در برند مشتری کسب و کار تاثیر می گذارد که بدین ترتیب تاثیر مثبت بر قدرت رابطه مشتری- شرکت داشت. تحلیل تعدیل گر نشان داد که گرچه کیفیت سیستم تاثیر معنادار بر مشارکت در برند مشتری کسب و کار در کل نمونه نداشت، این رابطه برای مشتریان تکنولوژی معنادار بود. دستاورد مهم تحقیق بر این موضوع تاکید دارد که چگونه فروش اجتماعی به مشارکت در برند مشتری و رابطه شرکت-مشتری کمک می کند، عواملی را شناسایی می کند که در تحقیقات محدود و پراکنده موجود درباره فروش اجتماعی B2B مشاهده نشده بود. فرصت هایی برای تحقیقات نظری و تجربی جهت بسط بیشتر مطالعات در زمینه فروش اجتماعی و استفاده B2B از بازاریابی رسانه اجتماعی وجود دارد که در این مطالعه مشخص شد.

 

فروش اجتماعی
     به طور کلی، تجارت اجتماعی به معنای استفاده از کانال های رسانه اجتماعی(مانند فیس بوک و اینستاگرام) نه تنها به عنوان سایت های بازاریابی، بلکه به عنوان سایت های فروش مستقیم می باشد(هان و همکاران، 2018). به طور خاص تر، مشخصه تجارت اجتماعی، درک رابطه فروش به صورت یک رابطه یکطرفه یا اجتماعی ببین خریدار و فروشنده می باشد، که غالبا در همان جامعه هستند و رابطه آنها بر تصمیم خرید تاثیر می گذارد(هاندارکو، 2020؛ مولینیلو و همکاران، 2020). هان و همکاران(2018) اولین استفاده از تجارت اجتماعی را سال 2009 می داند؛ گرچه مفهوم دانشگاهی آن کمی پیش از اجرای آن بود. در مقایسه با روند کلی تجارت دیجیتال، روند تجارت اجتماعی نسبتا پایین بوده است، و پیش بینی شد تا سال 2019 سالانه 3 میلیارد دلار باشد(هان و همکاران، 2018).

 

     اصطلاح فروش اجتماعی غالبا برای اشاره به تجارت اجتماعی B2B به کار می رود(آنسیلیانی و همکاران، 2019). گرچه فروش اجتماعی مدرن ممکن است از سایت های رسانه اجتماعی مانند فیس بوک یا اینستاگرام استفاده کند، در اواخر دهه 1990 پلتفرم هایی مانند علی بابا از پارادایم فروش اجتماعی استفاده می کردند تا آغاز روابط بین خریداران و فروشندگان B2B را تشویق کنند(وان آلستین و پارکر، 2017). بنابراین، فروش اجتماعی پدیده جدیدی نیست، بلکه پدیده ای است که در مطالعات، کمتر بررسی شده است.

 

     در اینجا، تجارت اجتماعی B2B به کسب و کارهایی اشاره دارد که در پلتفرم های اجتماعی فروششان را انجام می دهند(مانند فیس بوک، یا پلتفرم های فروش اجتماعی اختصاصی)، و بازار هدف آنها سایر کسب و کار ها است تا مصرف کنندگان نهایی. این امر یک تمایز مهم محسوب می شود، زیرا، شاید جای تعجب ندارد که، مطالعات تطبیقی نشان داده اند که مصرف کنندگان B2B و B2C واکنش متفاوتی به فعالیت های بازاریابی رسانه اجتماعی دارند(اینکوا و همکاران، 2019). به طور خاص، مشتریان کسب و کار، رسانه اجتماعی را یک کانال ارتباطی کمتر اثربخش و مهم برای ایجاد رابطه می دانند. ممکن است در میان خود تامین کننده نیز مقاومت سازمانی برای فروش اجتماعی وجود داشته باشد(اشمیت و همکاران، 2021). اشمیت و همکاران(2021) بیان نمودند که فروش اجتماعی غالبا توسط خود فروشندگان در سازمان ها به صورت پایین به بالا انجام می شود، تا اینکه یک استراتژی فروش بالا به پایین باشد. مقاومت می تواند حاصلِ مدیران و تیم فروش باشد، یعنی تلاش برای تحمیل فروش اجتماعی در سازمان فروش می تواند منجر به حتی مقاومت بیشتر شود(اشمیت و همکاران، 2021). بنابراین، از منظر مشتری و تامین کننده، فروش اجتماعی هنوز یک روش اصلی به شمار نمی رود و ممکن است با مقاومت قابل توجهی مواجه شود. علاوه بر این، ممکن است به صورت تدریجی اجرا شود، و برخی فروشندگان از تاکتیک های فروش اجتماعی استفاده و دیگر فروشندگان از آنها اجتناب کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا