دانلود ترجمه مقاله کاهش ترک خوردگی میوه با کودپاشی کلسیم برگی (ساینس دایرکت – الزویر 2018) (ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 7 صفحه در سال 2018 منتشر شده و ترجمه آن 20 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

کاهش ترک خوردگی میوه در انار با کودپاشی کلسیم برگی (Punica granatum cv. Ardestani)

عنوان انگلیسی مقاله:

Foliar calcium fertilization reduces fruit cracking in pomegranate (Punica granatum cv. Ardestani)

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
سال انتشار 2018
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 7 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله گیاه پزشکی، علوم باغبانی، فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
چاپ شده در مجله (ژورنال) Scientia Horticulturae
کلمات کلیدی Punica granatum. اسپری کلسیم . ترک خوردن میوه. کل ترکیبات فنلی
کلمات کلیدی انگلیسی Punica granatum – Calcium spray – Fruit cracking – Total phenolic compounds
نمایه (index) scopus – master journals – JCR
نویسندگان Sohrab Davarpanah – Ali Tehranifar – Javier Abadía – Jesús Val – Gholamhossein Davarynejad – Mehdi Aran – Reza Khorassani
شناسه شاپا یا ISSN 0304-4238
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.scienta.2017.11.023
ایمپکت فاکتور(IF) مجله 3.574 در سال 2020
شاخص H_index مجله 112 در سال 2021
شاخص SJR مجله 0.906 در سال 2020
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2020
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12345
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت Elsevier
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  20 (3 صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ندارد 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه ندارد 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن به صورت انگلیسی درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

1- معرفی

2- مواد و روش ها

3 -نتایج

4-بحث

5-نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     آزمايشي با هدف ارزيابي تاثير افشانه هاي كلسيم حاوي نانوذرات (نانو كلسيم) و كلسيم کلراید (CaCl2.2H2O) بر روی برگ و مشاهده عملكرد و كيفيت گونه زراعی انار اردستانی در طی دو سال متوالی 2014 و 2015 انجام شد. کود نانو کلسیم در غلظت های 25/0 و50/0 گرم کلسیم L-1 افشانده شد و CaCl2.2H2O در غلظت های 1 و 2 درصد (2/73 و5/45 g Ca L−1) مورد استفاده قرار گرفت. نحوه ی تیمار شدن به این صورت بود که در ابتدا در زمان شکوفه کامل و برای بار دوم در یک ماه بعد این کار انجام می شود. افشانه های کلسیم اثر معنی داری بر عملکرد، تعداد میوه در هر درخت و وزن متوسط میوه نداشته است، در حالی که باعث افزایش طول میوه، فقط در مورد تیمار 1٪ CaCl2 در فصل اول شده است. درختان تیمار نشده در باغ نسبتاً تحت تاثیرترک خوردگی میوه قرار گرفتند، که 6-7٪ از میوه ها تاثیر پذیرفتند. تیمار برگ ها با محلول افشانه ای کلسیم با کود نانو کلسیم در غلظت 5/0 گرم Ca L−1 و 1 % Ca L−1 ( در هر دو فصل) و همچنین 2 % Ca L−1 (فقط در فصل دوم) در مقایسه با گروه شاهد، ترک خوردگی میوه را به میزان قابل توجهی کاهش داد و در نتیجه باعث افزایش عملکرد میوه در بازار شد. افشاندن 1 % Ca L−1 باعث افزایش 6 یا 7 % TSS ، فقط در فصل دوم شده است. علاوه بر این، کود کلسیم 50/0 گرم Ca L−1 منجر به کاهش جزئی (تقریبا 1٪) در کل فنل ها فقط در فصل اول شد. سایر خصوصیات شیمیایی، از جمله اسیدیته قابل اندازه گیری، بلوغ میوه، قند کل، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای آنتوسیانین کل در لقاح کلسیم تحت تأثیر قرار نگرفت. تجزیه و تحلیل برگ نشان می دهد که تیمارهای برگ باعث افزایش غلظت کلسیم برگ در فصل اول، به استثنای دوز کم کود نانو، شده است؛ در حالی که غلظت برگ های N ، P ، K ، آهن، روی و منگنز بی تاثیر بودند. به طور خلاصه، باروری با غلظت کم (50/0 g CaCl2) کلسیم در فرمول نانو کلسیم منجر به کاهش مشابه در ترک خوردگی میوه انار نسبت به موارد به دست آمده با دوزهای بالاتر CaCl2 شد ( 73/2 و 45/5 g CaCl2).

 

مواد و روش ها

محل آزمایشی، مواد گیاهی و تیمارها

     این آزمایش در دو فصل 2014 و 2015 در یک باغ انار تجاری انجام شد. باغ در قسمت مرکزی استان خراسان رضوی در شمال شرقی ایران واقع شده است (Tous Dasht; lat. 35° 1′ 24.33” N, long. 58° 50′ 19.61” E, altitude 967 m) و خاک بعد از تکه تکه شدن به صورت خاک گلدانی درشت، مخلوط می باشد ( 64% ماسه ، 12٪ خاک رس و 24٪ سیلت). با pH برابر 8.08 در آب و EC 9.4 dS m-1، (EC: کمیسیون اروپایی). منطقه خشک است و 248 میلی متر متوسط بارندگی در آن سال است و میانگین سالانه °C 8 /14 درجه سانتی گراد است. درختان هشت ساله با سه تنه، تقریباً 5/2 -3 متر ارتفاع داشتند. درختان در ردیف های منظم و در فاصله 5 ×3 متر (667 درخت در هکتار) کاشته شدند و توسط یک سیستم آبیاری قطره ای آبیاری شدنددر باغ مورد بررسی، ترک خوردگی میوه حتی با وجود استفاده از سیستم آبیاری قطره ای و برداشت قبل از سرد شدن هوا و در پایان فصل وجود داشت.

 

     دو منبع کلسیم مورد استفاده قرار گرفت، یک “کود نانو کلات شده ” Ca (250گرم Ca L-1 ؛ پس از آن به نام nano-Ca ) و. CaCl2.2H2O آزمايش بر اساس طرح بلوك كاملاً تصادفي با پنج تيمارControl −no Ca، nano-Ca1 ، nano-Ca2 ، CaCl2 1٪، CaCl2 2٪ و چهار تكرار در هر تيمار انجام شد. چهار ردیف درخت انار انتخاب شد و در هر ردیف یک درخت با هر 5 تیمار اسپری شد. کود نانو کلسیم حاوی نانوذرات (ترکیب ثابت و مورد تایید، اندازه متوسط 50 نانومتر، دامنه 23-80 نانومتر) است و در غلظت های 25/0 و 50/0 گرم کلسیم L-1 برای استفاده در اسپری ها و کودهای افشانه ای مورد استفاده قرار گرفت (nano-Ca1 و nano-Ca2 به ترتیب؛ دوز توصیه شده از طرف تولید کننده 50/0 می باشد). از طرف دیگر، CaCl2 در غلظتهای 73/2 و 5/5 گرم از کلسیم L-1 (1 % و2 %CaCl2 · 2H2O ، به ترتیب)دوزها قابل مقایسه با دوزهایی هستند که در مطالعات قبلی کود پاشی محلول روی برگ در گیاه انار مورد استفاده قرار گرفت (and 4%; Ramezanian et al., 2009). محلول کود به وسیله ی رقیق کردن nano-Ca محصول مایع تجاری و یا با CaCl2·2H2O توسط آب زیرزمینی موجود در چاه های موجود در باغ تهیه شده است. درختان دو بار در هر فصل اسپری می شوند، اولین بار در زمان شکوفه کامل، در 12 مه 2014 و 26 آوریل 2015 و بار دوم یک ماه پس از اولین اسپری می باشد. در کلیه موارد با 5/3 لیتر در هر درخت (تا مرطوب شدن کامل شاخ و برگ ؛ کل دوز به کار رفته با کودهای nano-Ca و CaCl2 تقریبا 3/1 یا 7/2 گرم کلسیم برای هر درخت، 5/14 یا 9/28 گرم کلسیم برای هر درخت، به ترتیب استفاده شد). برگ ها از قسمت میانی شاخه های میوه برای نمونه برداری انتخاب شد (100 برگ از سه تنه در اطراف تاج گل در هر درخت) در 11 اوت در فصل اول و در 6 اوت در فصل دوم نمونه این کار انجام شد. میوه ها در 22 اکتبر در فصل اول و 14 اکتبر در فصل دوم برداشت شدند، که تاریخ برداشت آن بر اساس شکل کلی و ظاهری میوه و خواص شیمیایی میوه است.

 

اندازه گیری گیاه

     غلظت مواد مغذی و ریز مغذی های موجود در برگ انار در آزمایشگاه ایران در فصل اول و در آزمایشگاه اسپانیا در فصل دوم اندازه گیری شد. در ایران نمونه هایی بر اساس تحقیقات Chapman و Pratt (1961) آماده شدند؛ و کل ، N ، P ، K  و Ca به ترتیب با استفاده از روش Kjeldhal، اسپکتروفتومتری، فتومتر و جذب تابش انجام شد. محتوای آهن، روی و منگنز با استفاده از طیف سنجی جذب اتمی تابش اسپکتروفوتومتری اندازه گیری شد. در آزمایشگاه اسپانیا با استفاده از دستگاه مایکروویو مورد برسی قرار گرفت و برای آهن، منگنز، روی و کلسیم با استفاده از طیف سنجی جذب اتمی نور اسپکتروفوتومتری و برای K با استفاده از طیف سنجی انتشار نور مورد بررسی قرار گرفت (Carrasco-Gil et al., 2016). سه تکرار در هر درمان و در هر سال انجام شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا