دانلود ترجمه مقاله پیش بینی رتبه بندی حاکمیت شرکتی – مجله SSRN

 

 عنوان فارسی مقاله: پیش بینی رتبه بندی حاکمیت شرکتی
 عنوان انگلیسی مقاله: Predicting corporate governance ratings
دانلود مقاله انگلیسی: برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf اینجا کلیک نمائید

 

سال انتشار
تعداد صفحات مقاله انگلیسی  ۲۱ صفحه
تعداد صفحات ترجمه مقاله  ۲۴ صفحه
مجله  –
دانشگاه  خش مدیریت کسب و کار دانشگاه قاهره
کلمات کلیدی  حاکمیت شرکتی، نرخ بندیهای ISS ، استقلال هیئت، حقوق و مزایای CEO ، ساختار مالکیت و بستانکاران بزرگ.
نشریه SSRN SSRN

 


فهرست مطالب:

 

چکیده
۱ مقدمه
۲ شاخص های حاکمیت شرکتی ISS
۳ روش
۴ تحلیل
۱ ۴ تست ستبری
۲ ۴ اندازه گیری صحت پیشگویی با استفاده از رگرسیون پروبیت ترتیبی
۵ نتیجه گیری


بخشی از ترجمه:

 

مقدمه

ایده اصلی بکارگیری شاخص هایی به غیر از بکارگیری متغیرهای حاکمیت شرکتی آن است که این شاخص ها حاکمیت شرکتی را به عنوان یک مجموعه در نظر می گیرند. شاخص بازتابی از اثر گروهی از متغیرهای حاکمیت شرکتی می باشد نه اندازه گیری اثر هر متغیر فردی. به علاوه، استفاده از شاخص ها از ایده تعامل بین مکانیسم های حاکمیت شرکتی حمایت می کند. ایده دیگر بررسی رابطه همبستگی بین شاخص ها و متغیرهای حاکمیت شرکتی به منظور تست این مسئله است که آیا این متغیرها و شاخص ها یکدیگر را تکمیل کرده و معیار کیفیت حاکمیت شرکتی را تقویت می کنند.
از شاخص های حاکمیت شرکتی به عنوان خلاصه آماره های تک ارزشی، وقابل دسترسی برای ذینفعانی استفاده شده است که می خواهند بدانند آیا شرکت دارای ساختار حاکمیت شرکتی خوبی است یا خیر. یک مسئله حل نشده آن است که آیا این شاخص ها کیفیت حاکمیت شرکتی را واقعاً اندازه گیری می کنند یا خیر. امروزه، سازمان های مختلف برای انعکاس کیفیت حاکمیت شرکتی در میان کشورها، شاخص هایی را منتشرکرده اند.

۵٫ نتیجه گیری
مدل رگرسیون پروبیت ترتیبی در امر پیشگویی نرخ های شاخص های حاکمیت شرکتی برون نمونه ای به موفقیت مطلوبی دست یافته است. نرخ موفقیت برای کلیه شاخص های حاکمیت شرکتی به نسبت نرخ های بالاتر افزایش یافت. یعنی به این خاطر که ارزش های حقیقی این شاخص ها در اکثر شرکت های UK در نمونه بین ۴ و ۵ متمرکز شده است. با این حال، آماره RMSE و تست t نمونه جفتی نشان می دهند که پیشگوییهای ما درست تر و معناتر از بکارگیری مد به عنوان پیشگویی کننده برای ارزشهای شاخص های حاکمیت شرکتی می باشد.
بالاخره، تحلیل ستبری با استفاده از سال ۲۰۰۵ به عنوان داده های درون نمونه ای و سال ۲۰۰۶ به عنوان داده های برون نمونه ای، نتایج فوق را تائید و از آنها حمایت کرده و نشان می دهد متغیرهای حاکمیت شرکتی می توانند نرخ های شاخص های حاکمیت شرکتی را با درجه بالاتری از صحت و معناداری پیشگویی کنند. به علاوه، این نتایج نشان می دهند که ارزشهای شاخص های حاکمیت شرکتی در یک محیط درون نمونه ای و برون نمونه ای قابل پیشگویی هستند. بنابراین افراد مایل به سرمایه گذاری در شرکت هایی با حاکمیت شرکتی خوب با استفاده از مدل پروبیت ترتیبی بکار گرفته شده در مورد پروکسی های قابل مشاهده برای حاکمیت شرکتی، می توانند این کار را انجام دهند.

 


 

 عنوان فارسی مقاله: پیش بینی رتبه بندی حاکمیت شرکتی
 عنوان انگلیسی مقاله: Predicting corporate governance ratings

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

خرید ترجمه فارسی مقاله با فرمت ورد


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا