دانلود ترجمه مقاله چه زمانی یک مدل کسب و کار فریمیوم منجر به عملکرد بالا می شود؟ (ساینس دایرکت – الزویر 2024)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال 2024 منتشر شده که 15 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 37 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

چه زمانی یک مدل کسب و کار فریمیوم منجر به عملکرد بالا می شود؟ – تحلیل مقایسه ای کیفی بر اساس مجموعه های فازی

عنوان انگلیسی مقاله:

When does a freemium business model lead to high performance? — A qualitative comparative analysis based on fuzzy Sets

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار 2024
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 15 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت کسب و کار – مدیریت فناوری اطلاعات – مدیریت عملکرد
چاپ شده در مجله (ژورنال) Heliyon
کلمات کلیدی مدل کسب و کار فری میوم – قابلیت های پویا – نااطمینانی محیطی – FsQCA
کلمات کلیدی انگلیسی Freemium business model – Dynamic capabilities – Environmental uncertainty – FsQCA
نمایه (index) scopus – master journals List – JCR – MedLine – DOAJ – PubMed Central
نویسندگان Yanying Shang – Junfeng Jiang – Yamin Zhang – Ruochen Zhang – Peiqing Liu
شناسه شاپا یا ISSN 2405-8440
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e25149
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024011800
ایمپکت فاکتور (IF) مجله 4.003 در سال 2023
شاخص H_index مجله 88 در سال 2024
شاخص SJR مجله 0.617 در سال 2023
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2023
بیس است 
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه دارد 
متغیر دارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 14197

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 37 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه تایپ شده است
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
1. مقدمه
2. پیشینه نظری
3. طرح تحقیق
4. تحلیل
5. بحث و نتیجه گیری
6. نقاط قوت و محدودیت ها
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
تحقیقات موجود توضیح نداده اند که چرا مدل های کسب و کار فری میوم عملکرد متفاوتی خواهند داشت، یا اینکه دلیل تفاوت در مدل های درآمد آنها چیست. ما در این مطالعه بررسی می کنیم که اثر پیکربندی مدل های کسب و کار فری میوم چطور سبب بهبود عملکرد می گردد؛ ما همچنین روشهای عمل مختلف مدل های کسب و کار فری میوم، قابلیت های پویای آنها، و تعامل عدم قطعیت محیطی برای کسب عملکرد بالا را شرح می دهیم. ما برای آزمایش مدل مفهومی خود با داده های به دست آمده از 45 اپلیکیشن مدل کسب و کار فری میوم، از رویکرد تحلیل تطبیقی کیفی مجموعه فازی (fsQCA) استفاده می کنیم. ما بر اساس شواهد تجربی درباره رابطه بین مدل های کسب و کار فری میوم، قابلیت های پویا، و نااطمینانی محیطی، نتایج رو به رو را به دست آوردیم: (1) مدل های کسب و کار فری میوم جمعی و چند تکه، محرک های اصلی عملکرد هستند. با این حال آنها فقط در ترکیب با قابلیت های پویا و عدم نااطمینانی محیطی، کارساز هستند. در ضمن مدل های کسب و کار فری میوم جمعی و چند تکه به جای اینکه دارای روابط جایگزینی باشند، دارای روابط مکمل هستند. (2) برای شرکت هایی که دارای مدل های کسب و کار فری میوم جمعی و چند تکه هستند، قابلیت های حسگری و تصرف بالا اهمیت زیادی برای تحقق یک عملکرد بالا دارند. یک مدل کسب و کار فری میوم جمعی بالا، قابلیت حسگری بالا، و فقدان قابلیت تصرف و مدل های کسب و کار فری میوم چند تکه، می تواند به عملکرد بالایی ختم شود، صرفنظر از اینکه چه قابلیت های پیکربندی مجدد و نااطمینانی محیطی داشته باشند. (3) تحت نااطمینانی محیطی بالا، فراهم سازی مدل های کسب و کار فری میوم چند تکه با یا بدون یک مدل کسب و کار فری میوم جمعی منجر به عملکرد بالایی خواهد شد، البته در صورتی که آنها قابلیت های حسگری، تصرف و پیکربندی مجدد بالایی داشته باشند. مطالعه حاضر همچنین پشتیبانی های تصمیم گیری سیستماتیک را برای تحقق عملکرد بالا از طریق مدل های کسب و کار فری میوم و پیکربندی قابلیت های پویا تحت نااطمینانی محیطی، فراهم می سازد.

2. پیشینه نظری
2.1 مدل کسب و کار فری میوم
در سال های اخیر مدل کسب و کار فری میوم به عنوان یک مدل کسب و کار نوظهور مورد توجه محققان زیادی قرار گرفته است [16]. فری میوم دو گزینه «رایگان» و «پولی» را ترکیب می کند، یعنی یک نسخه پایه رایگان از محصول و همچنین یک نسخه پولی کامل را ارائه می دهد. اغلب مواقع شرکت هایی از فری میوم استفاده می کنند که سعی دارند تعداد کاربران خود را افزایش دهند و از اثرات شبکه ای سود کسب کنند [17]. مدل فری میوم هم به صورت داخلی و هم به صورت خارجی مورد توجه گسترده ای قرار گرفته است و محققان، اثربخشی آن در زمینه حریم خصوصی را مطالعه نموده اند [18]. محرک هایی هم وجود دارند که مصرف کنندگان را برای امتحان کردن نسخه رایگان ترغیب می کنند [19]. شرکت ها با پیروی از یک منطق رفتاری جدید می توانند از مدل های کسب و کار فری میوم برای خلق ارزش برای آزمودنی های متعدد و ذینفعان دیگر استفاده کنند [20,21]. کسب ارزش شرکتی در مدل های فری میوم معین بر مبنای دو جنبه اصلی است. از یک طرف، با افزایش اثرات شبکه ای، سرعت تبدیل کاربران رایگان به کاربران پولی را افزایش می دهد. در مطالعه مدل های کسب و کار فری میوم، اثر شبکه ای به معنای افزایش تعداد کاربران و افزایش سرعت تبدیل کاربران رایگان به کاربران پولی است [22]. چون روز به روز خدمات دیجیتالی بیشتری در کانال های مختلف در دسترس کاربران قرار می گیرد بنابراین کاربران تمایل بیشتری به امتحان کردن محصولات رایگان خواهند داشت تا به این طریق بتوانند عدم قعطیت همراه با محصولات دیجیتالی را کاهش دهند. مدل های فری میوم سبب افزایش نرخ حفظ کاربران شرکت و کاهش عدم قطعیت محصولات دیجیتالی برای کاربران می گردند [23]. از طرف دیگر، مدل های فری میوم از مزیت تبلیغ کنندگان بهره مند هستند و اثرات شبکه ای را افزایش می دهند تا بتوانند اندازه کاربران را افزایش دهند. در بازار بازی های دیجیتالی، پیشنهادات فری میوم اغلب به ویژگی هایی با قیمت های مختلف یا خدماتی به شکل تبلیغات (به عنوان یک درآمد مکمل) تقسیم بندی می شوند و محرک دیگری را برای بررسی ارزش آفرینی و کسب ارزش ایجاد می کنند [24]. در یک مطالعه معین، مدل فری میوم هم به عنوان یک استراتژی تبلیغات و هم به عنوان بهترین منوی قیمت گذاری برای تبلیغ کنندگان استفاده می شود [25].

مدل های کسب و کار فری میوم در بین شرکت های پلتفرم های دیجیتالی (در طبقاتی همچون فروشگاه اپلیکیشن های موبایل و بازی های ویدیوئی)، محبوب هستند [26]. در مطالعاتی که در آنها، شرکت ها از مدل های فری میوم به عنوان یک استراتژی بازاریابی برای بهبود کسب ارزش استفاده می کنند، شرکت ها روابط جایگزینی را در بین «افزایش تعداد مشترکین پولی برای کسب درآمد از اشتراک ها» و «افزایش تعداد مشترکین رایگان برای کسب درآمد حاصل از تبلیغات» تعیین می کنند [27]. از یک طرف، این کار سبب افزایش سرعت تبدیل کاربران رایگان به کاربران پولی می شود چون اثرات شبکه ای را افزایش می دهد. در مطالعه App Store، افزایش اثرات شبکه ای سبب افزایش مزایای رهبر نسبت به پیروان می گردد، و تعداد کلی کاربران و سرعت تبدیل (کاربران رایگان به کاربران پولی) را افزایش می دهد [28]. زمانی که خدمات دیجیتالی از طریق کانال های مختلف در دسترس کاربران قرار می گیرد [29] کاربران تمایل بیشتری به امتحان کردن محصولات رایگان خواهند داشت و نااطمینانی ناشی از محصولات دیجیتالی در بین کاربران کاهش می یابد [30]. استراتژی های فری میوم هم می توانند حفظ کاربران برای شرکت ها را افزایش دهند و هم می توانند به سطوح بالاتری از سودآوری ختم شوند. از طرف دیگر، این کار برای تبلیغ کنندگان سودمند خواهد بود چون به خاطر افزایش اثرات شبکه ای، تعداد کلی کاربران را افزایش می دهد. در بازار بازی های دیجیتالی، پیشنهادات فری میوم اغلب به ویژگی هایی با قیمت های مختلف یا خدماتی به شکل تبلیغات (برای کسب درآمد اضافی) تجزیه می شود و محرک دیگری برای بررسی ارزش آفرینی و کسب ارزش، ایجاد خواهد کرد [31]. در یک تحلیل معین، استراتژی فری میوم نه تنها به عنوان یک استراتژی تبلیغاتی، بلکه به عنوان بهترین منوی قیمت گذاری برای تبلیغ کنندگان مورد استفاده قرار می گیرد [32]. کسب درآمد از مصرف کنندگان و تبلیغ کنندگان به عنوان یک استراتژی تبلیغات، بهترین راه برای افزودن ارزش به صورت رایگان است [33].

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا