دانلود ترجمه مقاله مقایسه اثرات رهبری سمی و حمایت اجتماعی تیمی بر ناامنی و عملکرد شغلی (ساینس دایرکت – الزویر 2024)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال 2024 منتشر شده که 12 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 32 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مقایسه اثرات رهبری سمی و حمایت اجتماعی تیمی بر ناامنی شغلی، ابهام نقش، تعهد کاری و عملکرد شغلی: یک دیدگاه میانجی چندسطحی

عنوان انگلیسی مقاله:

Comparing effects of toxic leadership and team social support on job insecurity, role ambiguity, work engagement, and job performance: A multilevel mediational perspective

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار 2024
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 12 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت استراتژیک – مدیریت اجرایی – مدیریت عملکرد
چاپ شده در مجله (ژورنال) Asia Pacific Management Review
کلمات کلیدی رهبری سمی – حمایت اجتماعی تیمی – ناامنی شغلی – ابهام نقش – تعهد کاری – عملکرد شغلی – نگرش چند سطحی
کلمات کلیدی انگلیسی Toxic leadership – Team social support – Job insecurity – Role ambiguity – Work engagement – Job performance – Multilevel perspective
نمایه (index) scopus – master journals List – MedLine
نویسندگان Michelle Chin Chin Lee – Brenda Ying Hui Sim – Michelle R. Tuckey
شناسه شاپا یا ISSN 1029-3132
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.apmrv.2023.09.002
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1029313223000775
ایمپکت فاکتور (IF) مجله
6.917 در سال 2023
شاخص H_index مجله
37 در سال 2024
شاخص SJR مجله
1.005 در سال 2023
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2023
بیس است 
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر دارد 
فرضیه دارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 14194

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 32 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
۱. مقدمه
۲. پیشینه نظری
۳. فرضیه سازی
4. روش
۵. نتایج
۶. گفتگو
۷. پیامدهای عملی
۹. نتیجه‌ گیری
دسترس‌پذیری داده‌ها
تأمین مالی
رضایت آگاهانه
اعلام عدم تضاد منافع
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
در حالی که تقاضا ‌های شغلی به عنوان عواملی که می‌توانند باعث کاهش تعهد کاری و عملکرد شغلی در محیط کار شوند، اما تاکنون به بررسی تقاضا ‌های شغلی مبتنی بر ابهام مانند عدم امنیت شغلی و ابهام در نقش کار، در مطالعات پیشین، پرداخته نشده است. با توجه به این که رهبری و اعضای تیم ارکان اساسی برای کاهش تقاضا ‌های شغلی کارمندان و افزایش عملکرد شغلی آنها هستند، مطالعه کنونی با استفاده از تئوری پردازش اطلاعات اجتماعی، نقش های رهبری سمی و حمایت اجتماعی تیم در شکل گیری تقاضا ‌های شغلی کارمندان (یعنی عدم امنیت شغلی و ابهام نقش) و سپس تعهد کاری و عملکرد شغلی را بررسی می کند. نمونه‌ای از 265 کارمند (50.9٪ مرد) در 48 تیم از سازمان‌های خصوصی مختلف در مالزی در این مطالعه شرکت کردند. نتایج نشان دادند که رهبری سمی به طور مثبت با تقاضا ‌های شغلی و به طور منفی با عملکرد شغلی مرتبط بود، در حالی که حمایت اجتماعی تیم به طور منفی با تقاضا های شغلی و به طور مثبت با تعهد کاری مرتبط بود. علاوه بر این، تعهد کاری نقش میانجی در رابطه بین تقاضا ‌های شغلی و عملکرد شغلی داشت. ابهام نقش تنها در میانجی‌سازی رابطه بین رهبری سمی و تعهد کاری داشت، در حالی که عدم امنیت شغلی تنها در میانجی‌سازی رابطه بین حمایت اجتماعی تیم و تعهد کاری داشت. این مطالعه کنونی نقش ممتاز رهبری سمی و حمایت اجتماعی تیم را در ارتباط با تقاضا ‌های شغلی کارمندان، تعهد کاری و عملکرد شغلی برجسته می‌کند.

۲. پیشینه نظری
.2.1 نظریه پردازش اطلاعات اجتماعی (SIP)
نظریه پردازش اطلاعات اجتماعی (SIP) بر درک افراد از دنیای اجتماعی تمرکز دارد. این درک از طریق تعامل با دیگران در محیط اجتماعی شکل می‌گیر )سالانچیک و ففر، ۱۹۷۸؛ گرنت و همکاران، ۲۰۱۰ ( فرض اصلی این نظریه این است که شرایط و ویژگی‌های محیط کار به جای اینکه عینی و مطلق باشند، از طریق فرآیندهای فردی و اجتماعی ساخته می‌شوند و در واقع فرآیندهای اجتماعی پیامدهای مهم‌تری دارند. از این دیدگاه، محیط اجتماعی نزدیک، منبع مهمی از اطلاعات در مورد چگونگی شکل‌گیری و تفسیر رویدادها و شرایط در محیط کار و همچنین نگرش‌های، نیازها و رفتارهای مرتبط و مناسب در کار است. بنابراین، از طریق پردازش اطلاعات اجتماعی، عوامل گروهی (مانند سبک رهبری و حمایت اجتماعی که در این مقاله مورد توجه قرار گرفته‌اند) احتمالا بیش از واقعیت عینی، تجربه تقاضاهای شغلی (از جمله تقاضاهای ناشی از عدم اطمینان، ناامنی شغلی و ابهام در نقش) را تعیین می‌کنند و بر نگرش‌ها و رفتارهای شغلی (مانند تعهد کاری و عملکرد) تأثیر می‌گذارند.

۳. فرضیه سازی
۳.۱. تقاضاهای شغلی ناشی از عدم اطمینان
این پژوهش بر دو نوع تقاضای ناشی از عدم اطمینان تمرکز دارد: ناامنی شغلی و ابهام در نقش. عدم امنیت شغلی، به این معنا که “احتمال ذهنی از دست دادن غیرارادی شغل است” (نیسن و همکاران، ۲۰۱۸، ص ۱۷۶) و ابهام نقش، به این معنا که “عدم شفافیت در درک اقدامات لازم برای دستیابی به اهداف فردی است” (البورت-مورانت و همکاران، ۲۰۲۰، ص ۳) است. هر دو این موارد به ابهام در جنبه‌های اصلی تجربه کار مربوط می‌شوند: آینده موقعیت کارمند و روش‌های موثر برای ایفای آن نقش.

ناامنی شغلی به عنوان یک تقاضای مهم ناشی از عدم اطمینان با اثرات مضر بر عملکرد کارکنان در نظر گرفته می‌شود. احساساتی مانند ناتوانی یا عدم کنترل در کارکنان، منجر به عملکرد ضعیف می‌شود. به عنوان مثال، احساس به دام افتادن در عدم کنترل بر کار، تغییرات سازمان و رویدادهایی مانند تعدیل نیرو، تغییرات بودجه و رهبری جدید ممکن است منجر به کاهش اعتماد به کارفرما به دلیل نگرانی از تغییرات و از دست دادن شغل شود. علاوه بر این، فرصت‌های محدود برای یافتن شغل بهتر نیز ممکن است منجر به ترس کارکنان از ابراز عقیده و سرکوب احساسات منفی شود (آسپلوند و همکاران، ۲۰۲۲).

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا