دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی سیستم های مدیریت مالی و تصمیم گیری سازمانی (هینداوی ۲۰۲۲)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه هینداوی در سال ۲۰۲۲ منتشر شده که ۱۱ صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز ۲۴ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

بهینه سازی سیستم های مدیریت مالی و تصمیم گیری سازمانی بر اساس داده های بزرگ

عنوان انگلیسی مقاله:

Optimization of Enterprise Financial Management and Decision-Making Systems Based on Big Data

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه هینداوی – Hindawi
سال انتشار ۲۰۲۲
فرمت مقاله انگلیسی pdf 
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت مالی – مدیریت استراتژیک – سیستم های اطلاعاتی پیشرفته – مدیریت منابع اطلاعاتی
چاپ شده در مجله (ژورنال) Journal of Mathematics
نمایه (index) scopus – Master Journal List – JCR – DOAJ
نویسندگان Shaomin Ren
شناسه شاپا یا ISSN ۲۳۱۴-۴۶۲۹
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1155/2022/1708506
لینک سایت مرجع https://www.hindawi.com/journals/jmath/2022/1708506/
ایمپکت فاکتور (IF) مجله ۱٫۴۱۸ در سال ۲۰۲۱
شاخص H_index مجله ۱۵ در سال ۲۰۲۲
شاخص SJR مجله ۰٫۳۱۱ در سال ۲۰۲۱
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q3 در سال ۲۰۲۱
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد
پرسشنامه ندارد
متغیر ندارد
فرضیه ندارد
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول ۱۳۵۶۷

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه ۲۴ (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه تایپ شده است
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

۱ مقدمه

۲ وضعیت فعلی تحقیقات

۳ تحلیل بهینه سازی مدیریت مالی شرکت و طراحی سیستم تصمیم گیری برای کلان داده

۴ تحلیل نتایج

۵ نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     این مقاله براساس نظریه عدم تقارن اطلاعات، نظریه نماینده-مالک، و نظریه مدیریت ریسک، مکانیسم تاثیر کلان داده را بر تصمیم گیری مالی، تحلیل چهار بعد: چگونه کلان داده مبنای اطلاعات را برای پیش بینی افزایش می دهد، چگونه کلان داده ارتباط تصمیم گیری را بهبود می دهد، چگونه کلان داده مزایای رقابتی جدید ایجاد می کند، و چگونه کلان داده تصمیم گیری پویا را ترویج می کند، تحلیل می کند. دوما، ما از طریق تحلیل موارد اجرای خاص کلان داده سازمانی در تصمیم گیری مالی بر مشکلات واقعی مواجه شده در مدیریت و تاثیر مسائل حل کننده از طریق پلتفرم کلان داده تمرکز می کنیم. این شرکت با درک یکپارچگی کسب و کار و امور مالی، نه تنها می تواند باعث گسترش بهتر کسب و کار شود، بلکه همچنین می تواند سطح مدیریت را در این شرکت بهبود دهد، که باعث بهبود رقابت های محوری می شود. یکپارچگی صنعت و امور مالی در اصل از طریق کاربرد ماژول های مختلف مدیریت مالی برای عملیات کسب و کار شرکت، شامل مدیریت بودجه، مدیریت سرمایه، مدیریت دارایی ثابت، و حسابداری مالی بدست می آید. اگر ما بخواهیم که کل فرایند یکپارچگی مالی را اجرا کنیم، دستیابی به این امر غیرممکن است، و ابتدا باید یک سیستم اطلاعاتی قدرتمند بعنوان یک ضمانت ایجاد کنیم. شرکت های مالی اینترنتی تحت دستورالعمل نظریه های عدم تقارن اطلاعات، سهامداران، و سیستم های اطلاعات مدیریت باید سیستم کسب و کار یکپارچه خودشان را براساس تقاضا برای یکپارچگی مالی کسب و کار در صنعت مالی اینترنت بسازند تا تطبیق داده های مالی کسب و کار شرکت های مالی اینترنتی را افزایش دهند، بهره وری مدیریت شرکت را بهبود دهند، و یکپارچگی مالی کسب و کار را درک کنند. در نهایت، ما از طریق تحقیق این مقاله مرجعی برای شرکت های مشابه ارائه می دهیم تا از کلان داده برای تصمیم گیری مالی استفاده کنیم. سودهای اقتصادی بیشتر از طریق کاربرد کلان داده در مدیریت تدارکات پشتیبانی، کنترل تولید، بودجه سرمایه ای و تصمیم سرمایه گذاری در مقایسه با تصمیمات قبلی حاصل می شوند. می توان نتیجه گرفت که در حوزه کلان داده، داده های انبوه را می توان برای بکارگیری در تصمیم گیری شرکتی به صورت عمیق استفاده کرد، که می تواند موانع تجاری و مالی را بشکند، اثربخشی و کیفیت تصمیم گیری را بهبود دهد، ساختار و پرسنل سازمانی را بهینه سازی کند، و پیش بینی و قابلیت هشدار اولیه را افزایش دهد. کاربرد ابزارهای کلان داده به کلیدی برای کمک به تصمیم گیری مالی و افزایش ارزش شرکت تبدیل شده است.

 

وضعیت فعلی تحقیقات
     کلان داده همراه با توسعه سریع فناوری اطلاعات و اینترنت، رشد نمایی در میزان اطلاعات، زمینه مختلف پوشش و فرایندهای کسب و کار به ویژه در تصمیم گیری مالی ایجاد کرده است که از طریق محدوده اصلی و مرزها شکسته شده است [۷]. کلان داده از تحقیق ادبیات موجود عمدتا برای کنترل هزینه، بودجه جامع، تحلیل مالی، مدیریت سرمایه ای، تصمیم گیری سرمایه گذاری و غیره استفاده کرده است. با ادغام کلان داده و فناوری های جدید مانند رایانش ابری و بلاک چین، کلان داده فضای بیشتری برای تصمیم گیری مالی دارد، و نتیجه تصمیم برای شی تصمیم مشابه در زمان و فضا متفاوت خواهد بود [۸]. تاثیر کلان داده بر فعالیت های مالی و روابط مالی از دیدگاه مسیر فعالیت های تصمیم گیری، اثر تصمیم گیری مالی را تعیین می کند [۹]. اثر زنجیره ارزش کلان داده بر پیش بینی، تصمیم گیری، کنترل و ارزیابی، و ذینفعان مورد مطالعه و تحلیل قرار می گیرد؛ چالش های مواجه شده توسط کلان داده در فرایند کاربردی خاص بررسی می شود؛ و یک مسیر جدید برای نوآوری مدیریت مالی پیشنهاد می شود. کلان داده از نظر عملیات تصمیم گیری در دقت، یکپارچگی، و همبستگی برای تصمیم گیری مالی نشان داده می شود. کنترل هزینه از طریق فناوری کلان داده مورد بررسی قرار می گیرد، و شرکت ها داده های هزینه را از طریق چندین کانال بدست می آوردند و استانداردهای کاربرد مادی را با توجه به آنها برای برآورده کردن نیازهای واقعی تحلیل می کنند. داده های ساخت یافته و غیر ساخت یافته مانند جزئیات حقوق و دستمزد، اسناد موجودی، و هزینه های تولید در این سیستم مشترک هستند [۱۰]. نقش کلان داده در بودجه ریزی جامع مورد مطالعه قرار می گیرد، و پیشنهاد می شود که در بودجه های جامع گذشته براساس تجربه مدیران کسب و کار به علاوه داده های ثابت ساخته شود، که فاقد سازگاری هستند، و کلان داده کمبود ابزارهای نمونه گیری را جبران می کند [۱۱]. تحلیل مالی و نوآوری مدل کسب و کار در زمینه کلان داده مورد بررسی قرار می گیرد، و لازم به ذکر است که هدف تحلیل مالی بیشتر در جهت استراتژیک است، و لازم است تا شرکت ها نوآوری مدل کسب و کار مربوطه را انجام دهند.

 

 

     با شروع از نظریه اساسی حسابداری مدیریت، تحلیل سیستم اطلاعات حسابداری مدیریت تاثیر مثبت غیرقابل اغماضی بر سیستم مالی و ساخت پلتفرم اطلاعات شرکت دارد، و با مطالعه استراتژی های اجرای خاص، پیشنهادات مربوطه برای سیستم توسعه اطلاعات مدرن شرکت ساخته می شوند؛ بعنوان مثال، این شرکت می تواند از مدل اشتراک مالی برای توسعه رایانش ابری استفاده کند [ ۱۲]. به راحتی می توان ارزش اطلاعات را غیرقابل تشخیص دانست، و انتخاب و استفاده از اطلاعات را دشوارتر کرد. علاوه بر این، تصمیم گیری سنتی مبتنی بر تجربه یا «طوفان فکری» به سابقه تبدیل خواهد شد. کانال های اطلاعاتی خاص و دشوار بدست اوردن اطلاعات بازار منجر به اثرات متفاوت تصمیم می شود. لازم به ذکر است که در فرایند ساخت سیستم های اطلاعاتی در شرکت ها، مسئولیت تمام جنبه های شرکت ها باید برای بهبود بیشتر سودآوری شرکت ها مشخص شود [۱۳]. اعتقاد بر این است که مدیریت روزانه شرکت از طریق ساخت پلتفرم اطلاعات داخلی شرکت ها بدون مرز می شود، و این کارکنان می توانند به صورت مستقیم اطلاعات مربوط به رهبران شرکت را بازخورد دهند [۱۴]. اعتقاد بر این است که در فرایند توسعه فناوری اطلاعات حسابداری شرکت، شرکت ها با فرصت های توسعه زیادی مواجه می شوند و در عین حال با ریسک های ناشی از بازار مواجه می شوند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا