دانلود ترجمه مقاله هم مکانی با فعالیت های ارزش بازاریابی به عنوان ارتقای تولید (ساینس دایرکت – الزویر 2022) (ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 10 صفحه در سال 2022 منتشر شده و ترجمه آن 31 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

هم مکانی با فعالیت های ارزش بازاریابی به عنوان ارتقای تولید در زمان شیوع COVID-19

عنوان انگلیسی مقاله:

Co-location with marketing value activities as manufacturing upgrading in a COVID-19 outbreak era

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
سال انتشار 2022
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 10 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله بازاریابیمدیریت بازرگانیمدیریت کسب و کاربازاریابی بین المللبازرگانی بین المللتحقیق در عملیاتسیاست های تحقیق و توسعه
چاپ شده در مجله (ژورنال) Journal of Business Research
کلمات کلیدی هم مکانی – بحران کووید-19 – نوآوری بازاریابی – پیوندهای محلی برای دانش – مقاومت
کلمات کلیدی انگلیسی Co-location – COVID-19 crisis – Marketing innovation – Local linkages for knowledge – Resilience
نمایه (index) scopus – master journals – JCR
نویسندگان Yu-Yuan Shih – Chih-An Lin
شناسه شاپا یا ISSN 0148-2963
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.jbusres.2022.04.060
ایمپکت فاکتور(IF) مجله 11.063 در سال 2021
شاخص H_index مجله 217 در سال 2022
شاخص SJR مجله 2.316 در سال 2021
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2021
بیس است 
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر دارد 
فرضیه دارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 13237
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت Elsevier
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  31 (4 صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه تایپ شده است
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

1 مقدمه

2 ادبیات و ایجاد فرضیه

3 روش شناسی

4 نتایج تجربی

5 بحث و نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده 
     هم مکانی مبحث مرتبطی در ادبیات کسب و کار بین المللی است، با این حال ادبیات موجود بر هم مکانی فعالیت های تحقیق و توسعه (R&D) و تولید تمرکز می کند و فعالیتهای ارزش بازاریابی را نادیده می گیرد. نوآوری بازاریابی یک روش موثر و چابک برای واکنش نسبت به بحران هایی مانند همه گیری کووید-19 است، و هدف تعداد زیادی از تولیدکنندگان در زنجیره های ارزش جهانی ارتقای عملکرد با پیروی از خط سیر OEM-ODM-OBM است. بنابراین، این تحقیق هم مکانی فعالیتهای بازاریابی را بعنوان یک استراتژی یادگیری انعطاف پذیر و سازمانی برای ارتقاهای تولید پیشنهاد می دهد، و سوابق هم مکانی بازاریابی را در تصمیمات سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) بررسی می کند. چارچوب پیشنهادی تحقیق با استفاده از داده های نظرسنجی 343 شرکت تولید کننده تایوانی در چین بررسی می شود که از پایگاه داده گردآوری شده توسط ادارات وزارت اقتصاد تایوان در سال 2020 بدست آمدند. این نتایج نشان می دهند که وسعت تجربه بین المللی، ارتباط با R&D، بازاریابی بعنوان یک منبع دانش اولیه در کشور میزبان، ارتقای تقاضاهای محلی، و توسعه محصولات جدید برای تامین جهانی همگی ارتباط مثبتی با هم مکانی عملکردهای بازاریابی و تولید دارند. علاوه بر این، می توان دریافت که پیوستگی منفی بین FDIهایی وجود دارد که توسط کووید-19 و هم مکانی بازاریابی تحت تاثیر قرار گرفته است. این یافته ها بینش های نظری، عملی و استراتژیک ارزشمندی را درباره این موضوع ارائه می دهند که چگونه شرکت ها باید با توجه به هم مکانی بازاریابی در مورد بحرانی دیگر، زنجیره های ارزش جهانی را مدیریت کنند.

 

ادبیات و ایجاد فرضیه
GVC و انباشت دانش
     به دلیل جهانی شدن، رشد GVC باعث ایجاد ادبیات بسیار زیادی در دو دهه گذشته شده است، و سه مدل نوآوری مجزا ایجاد کرده است. در نتیجه، آنها مدل خطی و بسته، مدل تعاملی و بسته، و مدل تعاملی و باز هستند (آمبوس و همکاران، 2021؛ کوهندت و سیمون، 2017). با این حال، این مدل ها عمدتا همراه با ادبیات GVC بر عملکرد R&D و نوآوری ها تمرکز می کنند. این مدل خطی و بسته با جرقه زدن ایده ها در یک موقعیت واحد در داخل شرکت اصلی بر رشد قابلیت داخلی تمرکز می کند. این مدل تعاملی و بسته زمانی به اوج می رسد که شرکت های چند ملیتی (MNE) به صورت شبکه های غیرمتمرکز از شرکت های تابعه در نظر گرفته می شوند؛ آنها دیگر صرفا شبیه ساز شرکت های والد نیستند. چنین MNEهایی بعنوان منابع خلاق پیشرفت عمل می کنند زیرا پیشرفت به ندرت در یک مکان واحد بدست می آید، اما در عوض از طریق ارتباط با موقعیت های دیگر انجام می شود (آمبوس و همکاران، 2021؛ کانتول و پیسکیتلو، 2000). سپس، بین المللی سازی تلاش های نوآورانه، شرکت ها را از تطبیق محصولات/خدمات برای تقاضاهای محلی گرفته تا دستیابی به پیشرفت های خارجی R&D برای عرضه جهانی گسترش می دهد. این مدل باز و تعاملی در اوایل 2000 میلادی وارد صحنه شد. دستیابی به انواع مختلف کسب دانش از طریق ارتباط با سازمان های خارجی و سپس مالکیت ایده ها برای نوآوری شرکت مشخص می شود (آمبوس و همکاران، 2021). ما پس از بررسی ادبیات مربوط به منبع یابی دانش جهانی یا هم مکانی می توانیم نتیجه بگیریم که بحث مربوط به بازاریابی با انطباق های یک بازار پرسود یا ملاحظات ابتکار محصول/خدمات جدید مرتبط است. علاوه بر این، اثر انگشت های مدل های نوآوری در ادبیات GVC، پیشرفت دیدگاه های مبتنی بر منبع و دانش (به ترتیب، RBV و KBV) را نشان می دهد و با گذشت زمان توجه را از داخل به خارج تغییر می دهد. RBV پر استفاده ترین نظریه در مدیریت جدید است.

 

     بسط آن، KBV، استدلال می کند که تعالی سازمانی به یکپارچه سازی شرکت ها و تبدیل دانش واگرا به خروجی های رقابتی یعنی کالاها و خدمات بستگی دارد (پریئرا و بامل، 2021). به عبارت دیگر، دانش دارایی استراتژیک یک شرکت است و شامل قابلیت های ویژگی تجمع و صیانت پذیری است (گرانت، 1996). پریئرا و بامل (2021) مقاله مروری جدیدی را دریافت کردند که RBV و KBV به صورت تکراری در تحقیقات مرتبط با برون سپاری یا اتحادها و شبکه ها ظاهر می شوند و این دو دیدگاه اغلب مرتبط با توسعه محصول، اشتراک دانش، رضایت مشتری، و بازاریابی هستند. آنها مقاله مروری خود را با پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده به پایان رساندند که سرمایه اجتماعی و سرمایه معنوی را می توان از طریق نوعی از زیرساخت که اشتراک گذاری دانش را در میان عوامل مختلف تسهیل می کند، ارتقا داد. مقاله حاضر بر KBV تمرکز می کند و پیشنهاد آنها را برای ارائه مکان مشترک بازاریابی در کنار تولید بعنوان زیرساخت بالقوه و پله ای برای ارتقا دنبال می کند. ما با عوامل داخلی و دانش خارجی شروع می کنیم: شرکت والد اصلی و تجربه بین المللی آن.

 

عوامل داخلی: تجربه بین المللی و هم مکانی
     اغلب KBV به ایده یادگیری سازمانی مرتبط می شود (پریئرا و بامل، 2021)، و این اعتقاد وجود دارد که تجربه بین المللی منبع مهم یادگیری سازمانی است (بارکما و ورمئولن، 1998؛ کاستلانی و لاووراتوری، 2020؛ تاکور-ورنز و سامانت، 2019). تجربه بین المللی می تواند بین المللی سازی شرکت هایی را نشان دهد که با توجه به دانش متنوع جمع آوری شده بیشتر می تواند متمایز شود (آرگل، میلر، هیت، و بیمیش، 2018؛ اریکسون، جانسون، ماجگارد، و شارما، 2015). «تجربه کلی بین المللی» شامل دانش گسترده با توجه به بین المللی سازی در کشور ها بجای «تجربه بین المللی خاص کشور» است. شواهد نشان می دهند که زمانی که یک شرکت در یک کشور یا ناحیه خاص نفوذ می کند، تجربه قبلی بین المللی سازی تاثیر مثبتی بر بین المللی سازی در آن کشور یا ناحیه می گذارد (آرگِل و همکاران، 2018؛ آِگِلف میلر، هیت، و بیمیش، 2016؛ چانگ و پارک، 2005). یک دلیل این است که شرکت اصلی یاد می گیرد و با قلمروی میزبان آشنا می شود، و همچنین توسط آن تجهیز می شود. بنابراین، سرمایه گذاری هم مکانی یک عملکرد ارزش دیگر، آسان تر می شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا