دانلود ترجمه مقاله کیفیت ممیزی داخلی و مقاومت در برابر فشار (امرالد ۲۰۲۲) (ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه امرالد در ۱۳ صفحه در سال ۲۰۲۲ منتشر شده و ترجمه آن ۲۲ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

کیفیت ممیزی داخلی و مقاومت در برابر فشار

عنوان انگلیسی مقاله:

Internal audit quality and resistance to pressure

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
سال انتشار ۲۰۲۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله حسابداری
گرایش های مرتبط با این مقاله حسابرسی
چاپ شده در مجله (ژورنال) Journal of Money and Business
کلمات کلیدی منشور اخلاقی – یکپارچگی – کیفیت عملکردی حسابرسی داخلی – مقاومت حسابرس داخلی در برابر فشار – شیوه ی حرفه ای
کلمات کلیدی انگلیسی Codes of ethics – Integrity – Internal audit function quality – Internal audit report – Internal auditor resistance to pressure – Professional practice
نویسندگان Salem M. AL Fayi
شناسه شاپا یا ISSN ۲۶۳۴-۲۵۹۶
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1108/JMB-11-2021-0053
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد
پرسشنامه ندارد
متغیر دارد
فرضیه ندارد
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول ۱۳۰۴۵
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت Emeraldinsight
نشریه امرالد – Emeraldinsight

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۲ (۳ صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه تایپ شده است
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

۱ مقدمه

۲ ارزیابی کیفیت حسابرسی داخلی

۳ روش شناسی و تشخیص مدل

۴ نتایج رگرسیون لجستیک

۵ شرح و نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     هدف- کار حسابرسان داخلی وابسته به فرآیندهای گزارش دهی واحدهای میزبانشان است؛ با این حال، تعداد کمی از محققان این موضوع را که چگونه صلاحیت و عینیت حسابرسان داخلی روی مقاومتشان به فشار ناشی از واحدهای میزبانشان تاثیر می گذارد را با توجه به گزارش هایشان بررسی کرده اند. علاوه بر این، هدف اصلی این مطالعه بررسی تاثیر عوامل کمی عملکرد حسابرسی داخلی ( IAF ) بر توانایی تغییر ندادن گزارش حسابرسی داخلی توسط رئیس اجرایی حسابرسی ( CAEs ) است.

طرح / روش شناسی / رویکرد- این تحقیق از اطلاعات مجموعه ای از دانش متعارف حسابرسی داخلی جهانی برای شناسایی رابطه ی بین کیفیت IAF و مقاومت حسابرس در برابر فشار ناشی از تغییرات در گزارش هاس حسابرسی داخلی استفاده کرده است. کیفیت IAF با استفاده از معیارهای سنجش ترکیبی شامل چهار مؤلفه ی کیفیت IAF، محاسبه شده است. مقاومت حسابرسان توسط میزانی از این که کدام حسابرسان داخلی با این موقعیت مواجه شده بودند که به آن ها دستور اصلاح یافته های حسابرسی معتبر را در یک گزارش داده شده بود، محاسبه شده است.

یافته ها – تحلیل ها شواهدی را فراهم کرده اند که نشان می دهد تجربیات، مدارک، آموزش ها و عینیت CAE ها ، همه به طور قابل توجهی با مقاومت در برابر فشار مرتبط است. به عبارت دیگر، کیفیت بالاتر IAF ها به توانایی بیشتر مقابله با فشار در برابر تغییر گزارش هایشان منجر می شود.

محدودیت های تحقیق/مفاهیم- با وجود یافته های قابل توجه آماری که تایید کننده ی تاثیر صلاحیت و عینیت IAF بر روی مقاومت CAE ها در برابر فشار است، عوامل دیگری هم باید به طور همزمان در تحقیقات آتی در نظر گرفته شود. به علاوه، نمونه ی این تحقیق ۲۱۹۳ CAE از نواحی، محیط ها، بخش ها و حوزه های کاری مختلف بود. تمرکز بخصوص بر روی یک محیط، بخش یا وصعت سازمان، ممکن است نتایج دیگری ایجاد کند.

پیامدهای عملی – پیامدهای عملی متعاقب پیشنهاد شده است: اولا، این مطالعه می تواند برای نهادهای نظارتی حسابرسان داخلی به منظور صورت بندی راهبردهایی در ایجاد روابطی متعادل بین CAE ها و مقامات دیگر و کاربران، مفید واقع شود. دوما، CAE ها می توانند ترغیب به تحمل آموزش های دایم و کامل کردن توسعه ی حرفه ای شوند ( طبق استاندارد موسسه حسابرسان داخلی[ IIA ] ). در آخر، جالب خواهد شد اگر این مطالعه بر روی محیط، بخش و حجمی خاص اعمال شود.

اصالت/ارزش – این مطالعه بر روی تحقیقی محدود شده که رابطه ی بین کیفیت IAF ها و مقاومت CAE ها در برابر فشار را مورد بررسی قرار می دهد، بنا شده است. این تحقیق مطالعه ی کالون (۲۰۲۱) که تاثیرات تبعیت از اصول اصلی IIA بر روی احتمال اصلاح یافته های حسابرسی معتبر توسط IAF ها را بررسی می کند، گسترش داده است. این مطالعه تاثیر عوامل کمی IAF بر روی توانایی CAE ها برای اصلاح نکردن گزارش حسابرسان داخلی را مورد آزمایش قرار داده است.

 

ارزیابی کیفیت حسابرسی داخلی
در سال ۲۰۱۴، AICPA بیانیه ی شماره ی ۱۲۸ SAS را با استفاده از کار حسابرسان داخلی صادر کرد ( AICPA، ۲۰۱۴). این بیانیه به حسابرسان خارجی در ارزیابی و ارزش گذاری کیفیت IAF کمک می کند. بیانیه ی شماره ی ۱۲۸ SAS جایگزین بیانیه ی شماره ی ۶۵ در مورد توجه حسابرسان IAF در حسابرسی صورت های مالی (AICPA، ۱۹۹۷) است که بیانیه ی شماره ی ۹ با موضوع تاثیر IAF در حوزه ی بررسی حسابرس مستقل صادر شده در ۱۹۷۵ را بی اعتبار کرد ( AICPA، ۱۹۷۵؛ اشنایدر، ۲۰۱۰). AICPA بیانیه ی شماره ی ۱۲۸ SAS را به منظور گسترش نقش حسابرسی داخلی پذیرفت. آن ها همچنین ارائه ی ضوابط خاص بیشتری برای ارزیابی صلاحیت و عینیت IAF را هدف قرار دادند.

 

دامنه ی بیانیه ی ۱۲۸ SAS به مسئولیت های حسابرسان خارجی در صورت بهره گیری از کار IAF برای بدست آوردن شواهد حسابرسی و فراهم کردن کمک مستقیم، می پردازد. اگرچه، این بخش در صورتی که فعالیت های IAF با حسابرسی مرتبط نباشد یا اگر آن ها ملزومات ارزیابی کیفیت IAF را نداشته باشند، اعمال نمی شود. از این رو حسابرسان خارجی باید سطح صلاحیت و عینیت IAF را ارزیابی کنند ( AICPA، ۲۰۱۴). صلاحیت IAF به ” دستیابی و نگهداری دانش و مهارت های عملکرد به صورت یک مجموع” اطلاق می شود ( AICPA، ۲۰۲۰، ص ۷۵۵). عینیت به “توانایی اجرای وظایف بدون این که اجازه دهد تعصب، تضاد منافع یا اعمال نفوذ نامشروع دیگران، قضاوت حرفه ایش را تحت الشعاع قرار دهد”، اطلاق می شود ( AICPA، ۲۰۲۰، ص ۷۵۴). صلاحیت و عینیت ممکن است به عنوان یک زنجیره در نظر گرفته شوند اما سطح بالایی از صلاحیت نمی تواند کمبود عینیت را جبران کند، همچنین برعکس آن نیز صادق است ( راجرز و آل فایی، ۲۰۱۹).

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا