دانلود ترجمه مقاله کارآزمایی عملگرایانه یوگا درمانی به عنوان مکمل درمان شناختی رفتاری گروهی (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۲۲) (ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۰ صفحه در سال ۲۰۲۲ منتشر شده و ترجمه آن ۲۳ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

کارآزمایی ترجیحی عملگرایانه یوگا درمانی به عنوان مکمل درمان شناختی رفتاری گروهی در مقابل CBT گروهی به تنهایی برای افسردگی و اضطراب

عنوان انگلیسی مقاله:

A pragmatic preference trial of therapeutic yoga as an adjunct to group cognitive behaviour therapy versus group CBT alone for depression and anxiety

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
سال انتشار ۲۰۲۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۰ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله روانشناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله روانشناسی بالینیروانشناسی شناخت
چاپ شده در مجله (ژورنال) Journal of Affective Disorders
کلمات کلیدی اضطراب – درمان شناختی رفتاری – کارازمایی بالینی – درمان های مکمل – افسردگی – اختلالات روانی – روانپزشکی – یوگا
کلمات کلیدی انگلیسی Anxiety – Cognitive Behavioural therapy – Clinical trial – Complementary therapies – Depression – Mental disorders – Psychiatry – Yoga
نمایه (index) scopus – Master Journal List – JCR – MedLine
نویسندگان Melissa O’Shea – Hannah Capon – David Skvarc – Subhadra Evans
شناسه شاپا یا ISSN ۰۱۶۵-۰۳۲۷
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.jad.2022.03.028
ایمپکت فاکتور(IF) مجله ۶٫۱۶۳ در سال ۲۰۲۰
شاخص H_index مجله ۲۰۵ در سال ۲۰۲۲
شاخص SJR مجله ۱٫۷۹۱ در سال ۲۰۲۰
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال ۲۰۲۰
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول ۱۲۸۶۲
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت Elsevier
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۳ (۳ صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

۱٫ مقدمه

۲٫ روش ها

۳٫ نتایج

۴٫ بحث

۵٫نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     زمینه و هدف: یوگا مکانیسم های متعددی دارد از جمله فعالیت بدنی، ایجاد فعالیت رفتاری و خودآگاهی ذهنی، که آن را به درمانی امیدبخش برای افسردگی و اضطراب تبدیل می کند. این مطالعه بدنبال پیامدهای مثبت مشتق از مداخلات CBT اقتباس شده، شیوه های مبتنی بر خودآگاهی ذهنی را دربر گرفته و اثرات برنامه یوگا درمانی را بعنوان یک مکمل برای CBT گروه-محور برای افسردگی یا اضطراب بررسی کرده است.

روش‌ها: این مطالعه، یک کارآزمایی ترجیحی عملگرا بوده و بزرگسالان مبتلا به افسردگی یا اضطراب در یک سرویس مراقبت‌های اولیه بهداشت روان منطقه‌ای (n = 59) را شامل می شود و CBT مربوط به گروه فرا تشخیصی (n = 27) را با CBT گروه فرا تشخیصی ترکیب شده با یک برنامه یوگا درمانی کمکی (n= 32) مقایسه کرده است. یک طرح بکارگیری ترجیحی، شرکت‌کنندگان واجد شرایط (۳۵ = n) را برای خود انتخابی در برنامه کمکی مجاز می‌کند. مقیاس استرس اضطراب افسردگی-۲۱ (DASS) در شروع کار، پس از مداخله و پس از پیگیری سه ماهه مورد ارزیابی قرار گرفت.

نتایج: CBT+یوگا برای CBT تنها، جایگزین قابل قبولی بود. کاهش های چشمگیری در نمرات DASS کلی و ۳ خرده مقیاس DASS برای هر دو گروه مشاهده شد، با این حال CBT+یوگا، علائم افسردگی و اضطراب را پس از مداخله در مقایسه با CBT تنها بشکل چشمگیری پایین تر نشان داد. همچنین، CBT+یوگا در مقایسه با CBT تنها، کاهش مداوم علائم افسردگی در طول سه ماه و کاهش سریع‌تر در علائم افسردگی را نشان داد.

محدودیت‌ها: بدلیل حجم متوسط نمونه، این یافته‌ها باید مقدماتی در نظر گرفته شوند، از اینرو، یک کارآزمایی کنترل تصادفی و بسیار دقیق برای حمایت قطعی از ادغام یوگا با مراقبت‌های بهداشت روانی بمنظور افزایش مزایا و جذب CBT فرا تشخیصی برای افسردگی و اضطراب ضرورت پیدا می کند.

نتیجه‌گیری: در راستای تکمیل سایر تمرین‌های مبتنی بر ذهن آگاهی، یوگا درمانی بعنوان مکملی برای CBT فرا تشخیصی نوید بخش است.

 

شركت كنندگان
     شرکت‌کنندگان از یک کلینیک بهداشت روان ابتدایی منطقه‌ای در شهر جیلانگ در استرالیا که ارائه کننده درمان روان‌شناختی شواهد-محور برای بزرگسالان می‌باشد، بکار گرفته شدند (۵۹ نفر). مراجعان جدید و قدیمی که از طریق مصاحبه بالینی ساختاریافته برای DSM-5 (فرست و همکاران، ۲۰۱۶) دارای اختلال اضطراب یا افسردگی تشخیص داده شده و یا بر اساس معیارهای خدمات، برای درمان CBT گروهی فراتشخیصی مناسب تلقی شوند، واجد شرایط هستند. معیارهای خروج پیرو آن دسته معیارهای اتخاذ شده توسط خدمات برای درمان گروه-محور و راهنمای دستی درمان (مرکز مداخلات بالینی، ۲۰۲۱) هستند. همه شرکت‌کنندگان پس از شرح کامل مطالعه و تأیید این موضوع را که شرکت در مطالعه بر TAU آنها تأثیرگذار نخواهد بود دریافت کردند، رضایت کتبی آگاهانه ارائه دادند.

 

معیارهای پیامدها
     معیار پیامد اولیه، معیار استرس اضطراب افسردگی – ۲۱ (DASS-21) بود (لُویبوند و لویبوند، ۱۹۹۶). DASS-21 یک معیار خود-گزارشی و شامل یک نمره پریشانی کل و سه خرده مقیاس بوده که بمنظور ارزیابی حالات عاطفی مربوط به افسردگی، اضطراب و استرس طراحی شده است. هر خرده مقیاس، هفت آیتم که از صفر (اصلا درمورد من صدق نمی کند) تا سه (بسیار یا بیشتر اوقات بکار من می آید) نمره داده شده است را شامل می شود. مجموع نمرات برای هر خرده مقیاس با جمع هر آیتم و با نمرات از صفر تا ۲۱ که نمرات بالاتر نشان دهنده علائم بیشتر است، محاسبه می شود. نمرات کلی پریشانی بوسیله جمع بستن خرده مقیاس‌ها محاسبه شده که نمرات آن از صفر تا ۶۰ متغیر است. مقیاس کلی یک معیار معتبر در مراقبت بالینی بوده (Ng و همکاران، ۲۰۰۷) و سازگاری درونی (آلفای کرونباخ = ۰٫۹۲) و پایایی باز-آزمون (r = 0.91) بالایی دارد (لُویبوند و لویبوند، ۱۹۹۶).

مداخلات
 CBT
     گروه کنترل، یک برنامه گروهی CBT فراتشخیصی بود و TAU که دوره مدیریت خلق و خوی دستی سازگار شده و توسعه یافته توسط CCI را نشان میداد (ناتان و همکاران، ۲۰۰۴). این برنامه طراحی شده است تا درمان گروه-محور موثر برای اضطراب و افسردگی را ارائه دهد و اثربخشی قابل مقایسه ای با CBT فردی دارد (کریجی و ناتان، ۲۰۰۹). این گروه طی هشت جلسه دو ساعته بصورت هفتگی، با هدف حمایت از مشتریان برای درک علائم آنها، یادگیری استراتژی‌های مدیریت عملی و تشویق برای تمرین درون و خارج گروهی بمنظور حفظ مهارت‌ها و جلوگیری از عود بیماری بود. این برنامه توسط یک روانشناس بالینی و دو روانشناس مشروط و با حضور حداکثر ده شرکت کننده در هر گروه، تسهیل شد. محتوا آموزش روانی، تعیین هدف، ایجاد فعالیت رفتاری، آشکارسازی درجه بندی شده، آرامش، بحث فکری و ذهن آگاهی را شامل میشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا