دانلود ترجمه مقاله گردشگری فرهنگی (وایلی 2007)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه وایلی در سال 2007 منتشر شده که 3 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 6 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

گردشگری فرهنگی

عنوان انگلیسی مقاله:

Cultural Tourism

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه وایلی – Wiley
سال انتشار 2007
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 3 صفحه
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله گردشگری و توریسم
گرایش های مرتبط با این مقاله برنامه ریزی توریسم
چاپ شده در مجله (ژورنال) The Blackwell Encyclopedia of Sociology
نویسندگان MELANIE SMITH
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1002/9781405165518.wbeosc181
لینک سایت مرجع https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/9781405165518.wbeosc181
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12724

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 6 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ندارد 
ترجمه متون داخل تصاویر ندارد 
ترجمه متون داخل جداول ندارد 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه ندارد 
درج جداول در فایل ترجمه ندارد 
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

گردشگری میراث [فرهنگی] گردشگری هنری
گردشگری خلاقانه
گردشگری فرهنگی شهری
گردشگری فرهنگی روستایی
گردشگری فرهنگی بومی
گردشگری فرهنگی عامه
منابع

 

بخشی از ترجمه

گردشگری فرهنگی را می توان گردشگری تعریف نمود که بر جاذبه ها و فعالیت های فرهنگی به عنوان عامل برانگیزاننده اصلی برای مسافرت تمرکز دارد. به رغم تعاریف گسترده فرهنگ در نوشته های پسامدرن و عامه‌گرا، باید پارامترهایی را پیرامون آنچه که در این راستا فرهنگ خوانده می شود، ترسیم نمود. لذا تفکیک مفهوم گردشگری فرهنگی به تعدادی زیرمجموعه مفید خواهد بود. مطابق اظهارات اسمیت (29 :2003)، گردشگری فرهنگی را دیگر نمی توان مقوله ویژه یا بخش مجزایی در نظر گرفت، بلکه اصطلاح گسترده ای است که طیفی از انواع گردشگری و فعالیت های متنوع را با محوریت فرهنگ در بر می گیرد.

 

ریچاردز (7 :2001) اظهار داشت که گردشگری فرهنگی نه تنها مصرف محصولات فرهنگی گذشته بلکه فرهنگ معاصر و یا شیوه زندگی مردم یا منطقه را در بر می گیرد. هیوز (1996، 2000) بین گردشگری فرهنگی جهانی، گسترده، محدود و بخش بندی شده تمایز قائل می شود. این تعاریف با تلقی فرهنگ به عنوان روش کلی زندگی؛ تعامل با گروه های خاص قومی یا بومی؛ تجربه اندوزی در فعالیت های هنری و فکری جامعه؛ بازدید از جاذبه های خاص میراث [فرهنگی] و یا مکان های هنری ارتباط گسترده ای دارد. گردشگری فرهنگی مشتمل بر میراث (ملموس و ناملموس)، هنر (شامل جشنواره ها و رویدادها) و فرهنگ معاصر تا جایی است که به سبک زندگی و سنت های مردم یا منطقه ای مربوط می شود. گردشگری فرهنگی به واقع درصدد بهره برداری منفعلانه از جاذبه های میراث [فرهنگی] و یا حضور در جشنواره ها نیست بلکه درجه بالایی از تعامل با مردم محلی و نیز پیگیری فعالیت های خلاقانه (مانند نقاشی، عکاسی و رقص) را در بر می گیرد. در واقع، ریچاردز و ریموند (2010) اظهار داشتند که گردشگری خلاقانه به شاخه رو به رشدی در گردشگری فرهنگی تبدیل شده است.

 

گردشگری هنری
گردشگری هنری بر هنرهای تجسمی (نمایشگاه ها) و نیز نمایشی (تئاترها و کنسرت ها) و دیگر اَشکال تجربی فعالیت (مانند جشنواره ها و رویدادها) تمرکز دارد. دغدغه هایی وجود دارد مبنی بر اینکه گردشگری می تواند باعث تضعیف و یا ابتذال هنر گردد. بسیاری از اَشکال هنرهای قومی و بومی (مانند کارناوال های اهالی کارائیب، جشنواره های گردهمایی آسیائیان ، هنرها و صنایع دستی بومیان، رقص فلامنکوی اندلسی) در یک مقیاس جهانی محبوب تر شده اند، لذا باید اطمینان حاصل گردد که بیش از حد مال التجاره ای نشده باشند.

 

گردشگری خلاقانه
گردشگری خلاقانه مشتمل بر گردشگرانی است که فعالیت های خلاقانه ای مانند نقاشی، سفالگری، شیشه‌گری، بافندگی، عکاسی و منبت کاری را تحت هدایت مردم محلی و یا مستقل از آن ها (مثلاً با یک متصدی تور) انجام می دهند. در بسیاری از موارد، گردشگری خلاقانه فعالیتی تابعه است تا عامل برانگیزاننده اصلی، اگر چه تعداد بیشماری از متصدیان تور هم اکنون تورهای ویژه ای را با تمرکز بر فعالیت های خلاقانه (مانند تعطیلات سالسا در کوبا، نقاشی آبرنگ در پروانس، آشپزی در توسکانی) ارائه می نمایند.

 

 

گردشگری فرهنگی شهری
گردشگری فرهنگی شهری بر فعالیت های شهری متمرکز است که مشتمل بر اَشکال خاصی از میراث [فرهنگی] یا گردشگری هنری هستند. شهرهای تاریخی (مانند ونیز، پراگ، آکسفورد) تعداد زیادی از گردشگران بین المللی را جذب می کنند. با این حال، گردشگران فرهنگی به طور فزاینده ای مجذوب شهرهای غیرصنعتی می شوند که در حال بازسازی هستند (مانند گلاسکو، بیلبائو، روتردام). ممکن است گردشگران رویدادهای بزرگ فرهنگی (مانند نمایشگاه ها) را تجربه نموده و یا از موزه های اصلی (مانند گوگنهایم در بیلبائو) و یا پاتوق های فرهنگی کاملاً جدید و یا کرانه های ساحلی (مانند بارسلونا، کاردیف) بازدید نمایند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا