دانلود ترجمه مقاله اثر تداخل دو پایه نواری مجاور بر روی ماسه مسلح شده (سال 2007)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در سال 2007 منتشر شده که 16 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 14 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اثر تداخل دو پایه نواری مجاور بر روی ماسه مسلح شده

عنوان انگلیسی مقاله:

Interference Effect of Two Nearby Strip Footings on Reinforced Sand

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
سال انتشار 2007
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 16 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی عمران
گرایش های مرتبط با این مقاله سازه – خاک و پی
چاپ شده در مجله (ژورنال)  Contemporary Engineering Sciences
کلمات کلیدی ژﺋﻮﺳﻨﺘﺘﻴک – اثر تداخلی – پی نواری – ظرفیت باربری – خاک مسلح شده
کلمات کلیدی انگلیسی Geosynthetics – interference effect – strip footing – bearing capacity – reinforced soil
نویسندگان Priyanka Ghosh – Pawan Kumar
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12698

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 14 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
1. مقدمه
2. تعریف مسئله
3. خصوصیات خاک پی و تجهیزات آزمایشگاهی
4. روند آزمایشگاهی
5. نتایج و بحث ها
6. مقایسه
7. نتیجه گیری
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
در این تحقیق، تعدادی از آزمون های مدل جهت مطالعه اثر تداخلی دو پی نواری مجاور بر روی بستر ماسه خشک مسلح اینور انجام شده اند. یک لایه ژئوگرید تک محوری به منظور مسلح کردن بستر شالوده مورد استفاده قرار گرفته است. جهت مطالعه اثر تداخلی میان دو پی، در ابتدا، ظرفیت باربری یک پی مجزا به دست آمده و سپس ظرفیت باربری پی های با فاصله نزدیک به هم، تعیین شده است. تحقیق آزمایشگاهی نشان می دهد که ظرفیت باربری یک پی بر روی خاک مسلح با افزایش D/B کاهش می یابد، که D و B نشان دهنده عمق میلگرد گذاری و عرض پی هستند. ضریب ظرفیت باربری ناشی از وزن واحد خاک با افزایش عرض پی، کاهش می یابد. در این مقاله، اثر فاصله مرکز به مرکز (S) میان دو پی بر روی ظرفیت باربری و نشست آنها مورد بررسی قرار می گیرد. رفتار نشست پی های تداخلی از روندی مشابه با ظرفیت باربری تبعیت می کند. نتایج بر حسب ضرائب کارایی ارائه شده و تغییرات آنها با تغییر در مقدار S، به دست آمده است. مشاهدات آزمایشگاهی کنونی تطابق مطلوبی با نتایج آزمایشگاهی و تئوریک موجود در مراجع دارند.

 
2. تعریف مسئله
دو مجموعه پی نواری که مجموعه اول دارای دو پی به عرض 75mm بوده و مجموعه دوم نیز دارای عرض 50mm هستند، بر روی بستر ماسه ای خشک با تراکم متوسط و مسلح شده اینور قرار گرفته اند. نسبت L/B برای هر دو پی 75 و 50 mm به میزان 2 جهت شبیه سازی ماهیت پی نواری حفظ شده اند، که L نشان دهنده طول پی است. یک لایه از ژئوگرید در عمق D از سطح قرار گرفته است. در هر مورد، پی ها در فاصله مرکز به مرکز S مطابق شکل 1 قرار گرفته اند. هر دو پی به صورت همزمان نسبت به شکست به صورت همزمان بارگذاری شده اند. با توجه به تقارن، انتظار می رود که هر دو پی بار شکست نهایی P_u یکسانی را تحمل کنند. هدف، تعیین اندازه بار شکست نهایی P_u (در واحد طول پی) برای هر پی و نشست متناظر با شکست نهایی است. 
 
3. خصوصیات خاک پی و تجهیزات آزمایشگاهی
در مورد آزمایشات مدل، خاک ماسه ای غیر چسبنده و خشک اینور (تامیلنادو، هندوستان) رده II به عنوان مصالح استفاده شده در پی مورد استفاده قرار گرفت. توزیع دانه بندی و خصوصیات مهندسی ماسه اینور در شکل 2 و جدول 1 نشان داده شده است. زاویه اصطکاک داخلی به میزان 38.9 درجه با انجام آزمایش برش مستقیم بر روی ماسه خشک اینور با وزن مخصوص نسبی (D_r) %65 به دست آمد. در این تحقیق، ژئوگرید تک محوری تجاری موجود (55RE) برای تقویت بستر خاک مورد استفاده قرار گرفت. ژئوگرید از پلی اتیلن با وزن مخصوص بالا (HDPE) ساخته شده است که مقاومت کششی نهایی آن 64.5 KN/m و کرنش تقریبی آن 11.5% در حالت شکست نهایی است. 
 
تجهیزات آزمایشگاهی به صورت محلی جهت تسهیل در مطالعه اثر تداخلی پی ها در آزمایشگاه، طراحی و ساخته شد. ملاحظه اصلی که در طی ساخت مورد توجه قرار گرفت در این مورد بود که باید بار همواره به صورت محوری در طی بارگذاری باقی مانده و هیچ اثر مرزی با توجه به ابعاد مخزن لحاظ نمی شد. تجهیزات آزمایشگاهی به صورت کامل در شکل 3 نشان داده شده اند. 
 
4. روند آزمایشگاهی
تکنیک خالص سازی ماسه نقش مهمی را در فرآیند دستیابی به وزن مخصوص مطلوب بستر ماسه ای ایفا می کند زیرا قابلیت اطمینان نتایج بستگی به یکنواختی وزن مخصوص دارد. ماسه در مخزن به وسیله تکنیک بارش با حفظ ارتفاع سقوط 35cm جهت حفظ وزن مخصوص نسبی ثابت در کل بستر خالص سازی شده است. پس از هر آزمایش، مخزن خالی شده و سپس مجددا پر شده است. روش حجم ثابت و نفوذ سنج دینامیکی جهت بررسی وزن مخصوص نسبی و یکنواختی وزن مخصوص ماسه مورد استفاده قرار گرفته اند. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا