دانلود ترجمه مقاله تأثیر اعتماد، راحتی، امنیت و کیفیت خدمات بر تصمیم خرید آنلاین (سال 2018)

 

 

این مقاله انگلیسی در سال 2018 منتشر شده که 9 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 11 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

تأثیر اعتماد، راحتی، امنیت و کیفیت خدمات بر تصمیم خرید آنلاین (مطالعه موردی مصرف کننده در منطقه تنگرنگ سلاتان)

عنوان انگلیسی مقاله:

Effect Of Trust, Convinience, Security And Quality Of Service On Online Purchase Decision (Consumer Case Study In Tangerang Selatan Area)

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
سال انتشار 2018
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 9 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت بازرگانی – بازاریابی – مدیریت کسب و کار – مدیریت فناوری اطلاعات – تجارت الکترونیک
چاپ شده در مجله (ژورنال) Jurnal Ekonomi
کلمات کلیدی اعتماد – تسهیلات – ایمنی و کیفیت خدمات – تصمیم گیری خرید آنلاین
کلمات کلیدی انگلیسی Kepercayaan – Convinience – Keamanan dan Kualitas Layanan dan Keputusan Pembelian Online
نویسندگان Indra Ade Irawan
شناسه شاپا یا ISSN 0854-9842
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.24912/je.v23i1.337
لینک سایت مرجع https://www.ecojoin.org/index.php/EJE/article/view/337
بیس  نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12689

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 11 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
ادبیات پژوهش
روش تحقیق
متغیرهای تعریفی و عملیاتی
نتایج تحقیق
نتیجه‌گیری
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

هدف از این پژوهش، تعیین تاثیر اعتماد، راحتی، ایمنی و کیفیت خدمات بر تصمیمات خرید آنلاینِ مشتریان در منطقه‌ی جنوب تانگرانگ است. جمعیت این تحقیق، تمام مشتریانی هستند که در منطقه‌ی جنوب تانگرانگ به صورت آنلاین خرید می‌کنند. داده‌های اولیه‌ی نیز به روش پرسش‌نامه گردآوری شده است. تنکنیک نمونه‌گیری نیز، نمونه‌گیری غیرمحتمل از 200 نفر به عنوان جامعه‌ی آماری بوده است. همچنین از رگراسیون چندگانه برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده شده است. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که، 1. مولفه‌ی اعتماد تاثیر مثبت و قابل‌توجهی بر خرید آنلاین دارد. 2. راحتی نیز تاثیر مثبت و قابل‌توجهی بر خرید آنلاین دارد. 3. ایمنی تاثیر منفی و غیرقابل توجهی بر خرید آنلاین دارد. 4. کیفیت خدمات تاثیر مثبت و قابل‌توجهی بر خرید آنلاین دارد.

 

ادبیات پژوهش:
اعتماد: بعد اعتقادی به خرید آنلاین ارتباط نزدیکی با اعتماد مشتری با مسئولان و واسطان خرید آنلاین دارد (چن و دیلون، 2011). به گفته‌ی کیمری و مک‌کارد (2002)، اعتماد به فروشگاه‌های آنلاین پذیرش نقاط ضعف چنین معاملاتی بر اساس انتظار به روند بهبود در طی آینده (انتظار به آینده‌ای بهتر) برای این فروشگاه‌ها است. گرفتن و استراب (2004) نیز معتقدند که با افزایش سطح اعتماد در مشتریان، میزان خرید آن‌ها نیز بیشتر می‌شود (بدان معنی که این دو مولفه ارتباط مستقیم با یکدیگر دارند). در واقع برای سفارش اینترنتی و ارائه‌ی اطلاعات شخصی و مالی به صورت آنلاین لازم است تا حداقل اعتماد و باور وجود داشته باشد (اگر، 2006). اعتماد به عنوان حالتی روانی و ذهنی ، که آگاهی و قضاوت یک فرد از یک ایده یا موقعیت را نشان می‌دهد (منعکس می‌کند) (اسکیفمن و کانوک، 2000). اعتماد مشتریان با باور آن‌ها از یک محصول با ویژگی‌های مختلف و مزایای هرکدام از آن‌ها در ارتباط است. باور مشتری به یک محصول، ویژگی و مزایای آن، درک آن‌ها را توصیف می‌کند. سطح اعتماد مشتریان برابر نبوده و برای برخی بیشتر و برای سایرین کمتر است. اعتماد مشتریان: معاملات آنلاین دارای قطعیت و اطلاعات متوازن نیستند، از این رو به شکل‌گیری اعتمادی متقابل بین خریدار و فروشنده نیاز است (گفن، 2002)؛ همچنین پژوهش‌های بسیاری حاکی از آن هستند که اعتماد مشتری به تجارت الکترونیکی یکی از عوامل مهم است. در این مطالعه ، کوفاریس و همپتون-سوزا (2004) در ابتدا باورهای اولیه را تعریف کرده و سپس چنین پنداشتند که مشتریان (مصرف‌کنندگان) با داشتن شبکه خوبی از فروشگاه های خارج از خط می توانند اعتماد به نفس خود را در فروشگاه های آنلاین نشان دهند.

 

راحتی:
مولفه‌ی بعد برای خریداران اینترنتی، راحتی استفاده است. این راحتی به نحوه‌ی عملکرد معاملات اینترنتی مربوط می‌شود. عموما خریداران آینده نگر در اولین تجربه‌ی خود در خرید آنلاین با مشکل مواجه می‌شوند و به دلیل مولفه‌های ایمنی دلسرد شده و نمی‌دانند که چگونه بایستی این معاملات را انجام دهند. از سوی دیگر، خریداران آینده‌نگری هستند که ابتکار عمل را امتحان می‌کنند، چراکه اطلاعاتی در رابطه با نحوه‌ی انجام معاملات آنلاین وجود دارد.

 

ایمنی:
رامان آراسو و ویزواناتان (2011)، سوکما (2011) طی پژوهش خود راجع به مشتریان آنلاین در مالزی، به این نتیجه رسیدند که مولفه‌های ایمنی تاثیر مثبت و مهمی بر تصمیمات خرید آنلاین بر جا می‌گذارد؛ به طوریکه مشتریان بدون وجود تضمین‌های امن، خریدی را انجام نمی‌دهند. چراکه نبود تضمین و فضایی امن، سبب نگرانی مشتریان شده و این نگرانی، آن‌ها را از خرید بازمی‌دارد. اما در حالتی برعکس، زمانیکه یک سایت فروش بتواند فضایی امن ایجاد کرده و خرید را تضمین کند، در نتیجه اعتماد مخاطب نیز جلب خواهد شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا