دانلود ترجمه مقاله تاب خوردگی زمانی پویا عمیق کننده تکراری برای سری های زمانی (سال 2002)

 

 

این مقاله انگلیسی در سال 2023 منتشر شده که 18 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 27 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

تاب خوردگی زمانی پویا عمیق کننده تکراری برای سری های زمانی

عنوان انگلیسی مقاله:

Iterative Deepening Dynamic Time Warping for Time Series

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
سال انتشار 2023
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 18 صفحه
نوع ارائه مقاله کنفرانس
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله مهندسی اگوریتم ها و محاسبات – مهندسی نرم افزار – علوم داده
چاپ شده در مجله (ژورنال) Proceedings of the 2002 SIAM International Conference on Data Mining
نویسندگان Selina Chu – Eamonn Keogh – David Hart – Michael Pazzani
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1137/1.9781611972726.12
لینک سایت مرجع https://epubs.siam.org/doi/10.1137/1.9781611972726.12
بیس  نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12677

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 27 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

1. مقدمه
2. پس‌زمینه
3. روش جدید: انحراف زمانی پویای عمیق تکراری
3-1. کاهش ابعاد
4. ارزیابی تجربی
5. کارهای مربوطه
6. نتایج و کار آتی
منابع

 

بخشی از ترجمه

1. مقدمه
سری‌های زمانی، شکل فراگیری از داده‌ها هستند که تقریباً در هر رشته علمی و کاربردهای تجاری اتفاق می‌افتد. اخیراً کارهای بسیاری در زمینه سازگاری الگوریتم‌های داده‌کاوی با پایگاه داده‌های سری زمانی انجام شده است. به عنوان مثال، داس و همکاران برای نشان دادن چگونگی آموختن قوانین ترکیبی سری زمانی تلاش کردند [7]. دبرگاس و هبریل در [8]، تکنیکی برای مقیاس‌گذاری الگوریتم‌های خوشه‌بندی سری زمانی در مجموعه داده‌های گسترده ارائه کردند. کغ و پازانی الگوریتم طبقه‌بندی سری زمانی جدید مقیاس‌پذیر را معرفی کردند [16]. تقریباً همه الگوریتم‌هایی که بر روی داده‌های سری زمانی کار می‌کنند، باید شباهت بین آنها را محاسبه کنند. فاصله اقلیدسی یا برخی از پسوندها یا اصلاحات آن به طور معمول مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این وجود، همان‌طور که در بخش 2-1 نشان خواهیم داد، فاصله اقلیدسی ممکن است در اندازه‌گیری فاصله بسیار ناپایدار باشد.

دلیل اینکه فاصله اقلیدسی ممکن است نتواند ارزیابی بصری صحیحی از شباهت بین دو بخش ایجاد کند، این است که به انحرافات کوچک در محور زمان بسیار حساس است. شکل 1-A را در نظر بگیرید، دو دنباله تقریباً شکل کلی یکسانی دارند اما اشکال در محور زمان تراز نیستند. تراز غیرخطی نشان داده شده در شکل 1-B باعث میشود که اندازه فاصله بصری بیشتری محاسبه شود.

روشی که این امکان را برای تغییر الاستیک محور X فراهم می‌کند به منظور تشخیص اشکال مشابه با فازهای مختلف می‌باشد. چنین روشی مدتهاست که در جامعه پردازش گفتار شناخته‌شده است [26 و 29]. روش انحراف زمان پویا (DTW) توسط برند و کلیفورد به جامعه داده‌کاوی معرفی شد [4]. اگرچه آنها کاربرد این روش را نشان دادند اما اذعان کردند که پیچیدگی زمانی الگوریتم یک مشکل است و «… ممکن است عملکرد آن در بانک‌های اطلاعاتی بسیار بزرگ محدودیت باشد». با وجود ایراد روش انحراف زمان پویا، هنوز هم در زمینه‌های مختلف مورد استفاده گسترده قرار می‌گیرد. در بیوانفورماتیک، آچ و چورچ با موفقیت از روش انحراف زمان پویا در بیان داده‌های RNA استفاده کردند [1]. در مهندسی شیمی از آن برای هماهنگ‌سازی و نظارت بر فرآیندهای دسته‌ای در پلیمریزاسیون استفاده شد [14]. از روش انحراف زمان پویا با موفقیت برای تراز کردن داده‌های بیومتریک، مانند راه رفتن، امضاها و حتی اثر انگشت استفاده شد [11، 14، 22، 19]. محققان متعددی از جمله وولینگز و همکاران [30] و کیانی و همکاران [5]، استفاده از روش انحراف زمان پویا را برای تطبیق الگوی ECG نشان دادند. سرانجام در رباتیک، اوتس و همکاران نشان دادند كه روش انحراف زمان پویا را می‌توان براي خوشه‌بندي خروجي‌هاي حسي عامل مورد استفاده قرار داد [23].

2. پس‌زمینه
در این بخش با سه تجربه داده‌کاوی اصلی بر کاربرد انحراف زمان پویا متمرکز می‌شویم. برای تکمیل، الگوریتم انحراف زمان پویا کلاسیک را مرور می‌کنیم.

2-1. انحراف زمان پویا با فاصله اقلیدسی
اگرچه کاربرد انحراف زمان پویا به طور گسترده در بسیاری از حوزه‌ها نشان داده شده است [1، 5، 11، 14، 22، 23، 29 و 30]، برای تکمیل مثال‌های جالب مختصری در اینجا ارائه می‌دهیم. به طور خاص، متداول‌ترین سه وظیفه داده‌کاوی، دسته‌بندی، خوشه‌بندی و کشف قواعد متناظر، را در نظر می‌گیریم. در هر مثال، انحراف زمان پویا را با فاصله اقلیدسی که معمولاً بیشتر برای مقایسه اندازه فاصله برای سری‌های زمانی استفاده می‌شود، مقایسه می‌کنیم [2، 7، 8، 10 و 15].

2-1-1. دسته‌بندی
کارهای زیادی درباره دسته‌بندی سری‌های زمانی وجود دارد. چارچوب متداول پایگاه داده، سیلندر- بل- فونل است، این پایگاه داده ترکیبی در [28] معرفی و در [21، 13 و 9] و غیره مورد استفاده قرار گرفت. پایگاه داده شامل 3 دسته مسأله است، با دسته‌هایی که با استفاده از معادلات زیر تولید می‌شوند

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا