دانلود ترجمه مقاله رویکردی جامع برای تصمیم گیری در توسعه آموزش الکترونیکی (سال 2007)

 

 

این مقاله انگلیسی در سال 2007 منتشر شده که 8 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 19 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

رویکردی جامع برای تصمیم گیری در توسعه آموزش الکترونیکی در سازمان های بخش خصوصی

عنوان انگلیسی مقاله:

A Comprehensive Approach for Decision-Making in the Development of E-Learning Instruction in Private Sector Organizations

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
سال انتشار 2007
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 8 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی فناوری اطلاعات – علوم تربیتی
گرایش های مرتبط با این مقاله معماری سازمانی – تکنولوژی آموزشی
کلمات کلیدی آموزش الکترونیکی – الگوی توسعه آموزش – تصمیم توسعه آموزشی
کلمات کلیدی انگلیسی E-learning – Instructional Development Model – Instructional Development Decision
نویسندگان Doo H. Lim – David Ripley
بیس  نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12675

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 19 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

سوالات تحقیق
بررسی مقالات
تعریف و نوع‌شناسی یادگیری الکترونیکی
مدل‌های طراحی یادگیری
روش پیشنهادی توسعه یادگیری الکترونیکی
ملاحظات اصلی برای طراحی یادگیری الکترونیکی مؤثر
ساختار محتوا و حالت تحویل
رویکرد جامع طراحی یادگیری الکترونیکی
نتیجه‌گیری و پیامدهای HRD
منابع

 

بخشی از ترجمه

مقالات نشان می‌دهد که تحقیقات محدودی درباره فرآیندهای تصمیم‌گیری سازمانی برای تهیه و ارائه برنامه‌های آموزش الکترونیکی وجود دارد. در این مقاله، مقالات یادگیری الکترونیکی موجود از نظر عوامل کلان در سطح کلان (فرهنگ ملی و متغیرهای سازمانی) و عوامل سطح خرد (متغیرهای یادگیرنده، تصمیمات آموزشی، پیشرفت ذهنی و ملاحظات فنی) برای توسعه آموزش تحلیل می‌شود. بنا بر مقایسه چارچوب‌های توسعه یادگیری الکترونیکی فعلی، رویکرد جامعی از توسعه یادگیری الکترونیکی را پیشنهاد می‌دهیم که در طراحی آموزش الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یادگیری الکترونیکی به عنوان واسطه ارائه یادگیری به نیروی اصلی در آموزش عالی تبدیل شده است. اسلون کنسرسیوم (2003) در بررسی ملی گزارش داد که آموزش آنلاین از نظر حجم و وسعت برنامه‌ها و دوره‌ها در مؤسسات آموزش عالی نفوذ کرده است. علاوه بر این، آلن و سیمن (2003) اظهار داشتند كه اكثر اعضای هیئت علمی، آموزش عالی یادگیری الکترونیکی را به عنوان ارائه تجربیات یادگیری مساوی یا برتر درک می‌كنند. مطالعه دیگر، گزارش داده است که ثبت کلی برنامه‌های آنلاین از 98/1 میلیون در سال 2003 به 35/2 میلیون در سال 2004 با نرخ رشد کلی 2/18٪ افزایش یافته است (NMC، 2005). 8/72% از مدارس ارائه‌دهنده برنامه‌های آنلاین انتظار دارند که ثبت نام آنها برای برنامه‌ها و دوره‌های آنلاین افزایش یابد (NMC، 2005). بنا بر این روند، واضح است که یادگیری الکترونیکی به روشی کامل برای پاسخ یادگیری در مؤسسات آموزشی تبدیل شده است.

نیاز به الگوی جامع توسعه آموزشی برای یادگیری الکترونیکی
مطالعات پژوهشی نشان می‌دهد که وظیفه طراحی یادگیری به سطح صلاحیت پیشرفته‌ای نیاز دارد، زیرا چنین طراحی نیاز به درک و تطبیق مدل‌های یادگیری مبتنی بر تئوری دارد تا بتوان برای توسعه برنامه‌های آموزشی با کیفیت استفاده کرد (کانگ ، لیم و کیم ، 2004). در ابتدا، طراحی آموزشی به عنوان نوعی کارآموزی تلقی می‌شد که نیاز به درک درستی از اصول و فنون یادگیری و تجربه چندین نمونه خوب از توسعه برنامه‌های آموزش و یادگیری داشت (لاو و هولتون ، 2005).

از آنجا که سازمان‌ها برای توسعه و توزیع یادگیری الکترونیکی به سوی معماری طراحی پیچیده آموزشی می‌روند (مانند استفاده از معماری شیء یادگیری برای توسعه محتوای یادگیری)، دستورالعمل طراحان مستلزم تسلط بر مفاهیم مختلف، فرآیندها و مجموعه‌های مهارتی برای طراحی و توسعه قابل استفاده مجدد و برنامه‌های یادگیری الکترونیکی مقیاس‌پذیر است. به عنوان مثال، تعدیل و تنظیم مطالب یادگیری، برچسب زدن به ابرداده و جمع‌آوری محتوا از جمله مفاهیم و مهارت‌هایی هستند که طراحان یادگیری برای ایجاد مطالب یادگیری الکترونیکی قابل استفاده باید بدست آورند. این بدان معناست که مسأله مهم در تدوین برنامه‌های آموزش الکترونیکی در سازمان‌های بخش خصوصی، منحنی یادگیری شیب‌دار برای طراحان آموزشی است تا بر مفاهیم و مجموعه‌های مهارت جدید در دوره زمانی کوتاه تسلط یابند. به منظور پرداختن به این نوع موضوعات در طراحی برنامه‌های یادگیری الکترونیکی، به بررسی مقالات موجود درباره چارچوب‌های یادگیری، سیستم‌های طراحی آموزشی و روش‌های یادگیری الکترونیکی خواهیم پرداخت و رویکرد جامعی برای توسعه کیفیت یادگیری الکترونیکی ارائه می‌دهیم که طراحان آموزش الکترونیکی می‌توانند در سطوح مختلف مورد استفاده قرار دهند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا