دانلود ترجمه مقاله شکست های سیاست گذاری، سرزنش بازی ها و تغییرات در رویه سیاست (Cambridge سال 2017)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه Cambridge در سال 2017 منتشر شده که 22 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 26 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

شکست های سیاست گذاری، سرزنش بازی ها و تغییرات در رویه سیاست

عنوان انگلیسی مقاله:

Policy failures, blame games and changes to policy practice

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه Cambridge
سال انتشار 2017
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 22 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله علوم سیاسی
گرایش های مرتبط با این مقاله جامعه شناسی سیاسی – سیاست گذاری عمومی
چاپ شده در مجله (ژورنال) Journal of Public Policy
کلمات کلیدی اجتناب از سرزنش – بازی تقصیر و سرزنش – قطبیت نخبگان – ناکامی خط مشی – شیوه خط مشی
کلمات کلیدی انگلیسی blame avoidance – blame game – elite polarisation – policy failure – policy practice
نمایه (index) scopus – master journals – JCR
نویسندگان MARKUS HINTERLEITNER
شناسه شاپا یا ISSN 0143-814X
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1017/S0143814X16000283
ایمپکت فاکتور (IF) مجله 2.451 در سال 2023
شاخص H_index مجله 57 در سال 2024
شاخص SJR مجله 0.873 در سال 2023
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2023
بیس است 
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12673

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 26 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
انطباقات رفتاری برای یک جو قطبی‌شده: یک دیدگاه خُرد
طرح پژوهشی
مورد کارلوس
تحلیل مورد
تولید موفق سرزنش
پویایی‌های بازی تقصیر و سرزنش
پیامدهای شیوه‌های خطمشی
سازوکاری که به شیوه‌های خطمشی سیاسی‌شده و زمینه‌سازی آن می‌انجامد
خصایص خطمشی
منابع
فرصت‌های متوقف‌سازی بازی سرزنش
اختیار تصمیم‌گیری
نتیجه
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
مطالعاتی که به بررسی ره‌آوردهای خط مشی قطبیت نخبگان می‌پردازند، معمولاً بر تدوین و تغییر خط مشی تمرکز دارند، اما تاثیر قطبیت بر بکارگیری روزمره‌ی خط مشی‌ها را نادیده می‌گیرند. این مقاله با بکارگیری روش رهگیری فرایند غیررسمی که به مورد کارلوس سوئیسی می‌رسد، یعنی بازی تقصیر و سرزنشی که با گزارشی درباره‌ی یک درمان پرهزینه‌ که برای یک متخلف جوان به راه افتاد، سازوکاری مهم اما مغفول بین نخبگان سیاسیِ دخیل در تولید سرزنش و نیز تغییرات حاصله در روش‌های خط مشی را شرح داده است. فاصله خط مشی و رویت‌پذیری آن برای توده مردم، و مشوق‌ها و منابع نخبگان در مشارکت در تولید سرزنش، پویایی‌های درون بازی سرزنش را شرح می‌دهند که به نوبه خود بر تغییرات رفتاری و سازمانی تاثیر می‌گذارند و به نهادینه شدن یک شیوه‌ی خط مشی سیاسی‌تر شده، می‌انجامد. شیوه‌ی خط مشی سیاسی‌شده می‌تواند تفاوت قابل‌توجهی برای جمعیت هدف خط مشی داشته باشد و به مشروعیت بیرونی لطمه بزند و دموکراسی را تضعیف کند.

انطباقات رفتاری برای یک جو قطبی‌شده: یک دیدگاه خُرد
اکثر مطالعاتی که به تحلیل پیامدهای خط مشی قطبیت نخبگان می‌پردازند، به بررسی این موضوع پرداخته‌اند که قطبیت نخبگان به چه نحو بر تدوین خط مشی و تغییر خطمشی، تاثیر می‌گذارد. هرچند که برخی از مطالعات تاکید می‌کنند که تشدید تعارض سیاسی، می‌تواند به تغییر خط مشی بیانجامد، اما در عین حال می‌گویند که نظارت و موازنه‌هایی که در سیستم‌های سیاسی ، محترم شمرده می‌شوند، نظیر ضوابط اکثریت یا قواعد و شیوه‌های اجماع، کاملاً انعطافپذیر هستند و به‌منزله‌ی پناهگاهی در مقابل خطمشی‌های تندروانه‌تر هستند. مانند هر رویکرد تحلیلی که «برخی جنبه‌های جهان سیاسی را به بهای نادیده گرفتن سایر جنبه‌ها»، مورد تاکید قرار می‌دهد، تمرکز بر حوزه‌های سیاسی به بهای نادیده گرفتن روش‌های متعددی انجام می‌شود که در آن خطمشی‌ها حتی در غیاب «تغییرات قانون‌گذاری بزرگ» تغییر می‌کنند. در مقابل این زمینه، تعجبی ندارد که تاثیر قطبیت نخبگان بر شیوه‌های خطمشی، یعنی بکارگیری روزمره‌ی خطمشی‌ها، در پژوهش‌های فعلی مدنظر قرار نمی‌گیرند. این بی‌توجهی مشکل‌آفرین است چراکه اگر خطمشی‌ها به‌شیوه‌ای بکار روند که تاثیر منفی بر کارایی‌شان بگذارد، تغییر در شیوه‌های خط مشی می‌تواند به تفاوت بزرگی در جمعیت هدف خط مشی و لطمه به مشروعیت بیانجامد. تغییر در شیوه‌های خطمشی، با فراهم آوردن فضا برای صلاحدید در تصمیم‌گیری تسهیل می‌شود که اکثر خطمشی‌ها آن را فراهم می‌کنند و کسانی که یک خط مشی را در موردی عینی بکار می‌گیرند، می‌توانند طبق نیازهایشان از آن بهره‌برداری کنند. بر همین اساس، این مقاله از این فرض آغاز می‌شود که یک دیدگاه مناسب که بر شیوه‌های خط مشی تمرکز دارد، می‌تواند یک ارزیابی جامع‌تر از پیامدهای خط مشی قطبیت نخبگان ارائه دهد.

به منظور در نظر گرفتن تاثیر قطبیت نخبگان بر شیوه‌های خطمشی، یک دیدگاه خُرد را اتخاذ می‌کنم و محاسبات تصمیم‌گیری و انطباقات رفتاری نخبگان سیاسی تحت شرایط قطبی‌شده را مدنظر قرار می‌دهم. قطبیت نخبگان، فاصله‌ی ایدئولوژیکی فزاینده‌ای را بین مولفه‌های سیاسی، پوزیشن‌های خط مشی تندروانه‌تری توصیف می‌کند و بر همین اساس، احتمالات کمتری برای مصالحه فراهم می‌سازد. تحت شرایط قطبی، نخبگان سیاسی واکنش زیادی به رسوایی‌های رسانه‌ای نشان می‌دهند و به سرزنش رقبای سیاسی خود می‌پردازند، چراکه این راهبردها در پرتوی یک سیستم سیاسی بسته، معتبرتر به نظر می‌رسند.

ناکامی‌ خط مشی را می‌توان «فرصت‌های سرزنش کردن» تلقی کرد، که نخبگان سیاسی می‌توانند روی آن سرمایه‌گذاری کنند. به منظور تولید سرزنش، آنها به جنبه‌های منفی که یک ناکامی خط مشی ایجاد کرده است، اشاره می‌کنند و آنها را اغراق می‌کنند و آن ناکامی را به رفتار رقبای خود نسبت می‌دهند. هرچند که تمام ناکامی‌های خطمشی، پتانسیل یکسانی برای تولید سرزنش ندارند، چراکه آنها سطوح مختلفی از توجه را از توده مردم دریافت می‌کنند. همانطور که محققان متعددی نشان داده‌اند، اینکه آیا یک رویداد تبدیل به یک ناکامی سیاسی‌شده‌ی خط مشی شود یا خیر، بیش از هر چیز به زیرساخت مربوط می‌شود و تا اندازه زیادی به خصایص مساله بستگی دارد. با استفاده از شناخت حاصل از مطالعاتی که به بررسی پتانسیل خطمشی‌ها برای به حرکت درآوردن عقاید عموم پرداخته‌اند، می‌توان خصایص خط مشی را به‌نحوی تئوریزه کرد که رویدادها را در مقایل تولید سرزنش، پاسخگو نماید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا