دانلود ترجمه مقاله آنالیز اثربخشی یک مداخله خودگردان مبتنی بر اینترنت (“زندگی بهتر”) برای ترویج عادات سالم در جمعیت مبتلا به چاقی و فشار خون (ساینس دایرکت – الزویر 2019)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال 2019 منتشر شده که 11 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 23 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

آنالیز اثربخشی یک مداخله خودگردان مبتنی بر اینترنت (“زندگی بهتر”) برای ترویج عادات سالم در جمعیت مبتلا به چاقی و فشار خون: یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده اکتشافی

عنوان انگلیسی مقاله:

Analysis of the efficacy of an internet-based self-administered intervention (“Living Better”) to promote healthy habits in a population with obesity and hypertension: An exploratory randomized controlled trial

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار 2019
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله انفورماتیک پزشکی – علوم تغذیه
چاپ شده در مجله (ژورنال)  International Journal of Medical Informatics
کلمات کلیدی مداخله آنلاین – چاقی – اضافه وزن – فشار خون – تغییر سبک زندگی
کلمات کلیدی انگلیسی Online intervention – Obesity – Overweight – Hypertension – Lifestyle change
نمایه (index) scopus – master journals List – JCR – MedLine
نویسندگان Marinna S. Mensorio – Ausiàs Cebolla-Martí – Enrique Rodilla – Gonzalo Palomar
شناسه شاپا یا ISSN 1386-5056
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.ijmedinf.2018.12.007
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1386505618304647
ایمپکت فاکتور (IF) مجله 4.557 در سال 2023
شاخص H_index مجله 129 در سال 2024
شاخص SJR مجله 1.110 در سال 2023
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2023
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد
پرسشنامه ندارد
متغیر دارد  
فرضیه ندارد
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12660

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 23 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد
منابع داخل متن درج نشده است  
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
1. مقدمه
2. روش ها
3. نتایج
4. بحث
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
مقدمه: تغییرات در سبک زندگی ناسالم عناصر کلیدی برای پیشگیری و درمان چاقی و فشار خون بالا هستند. برنامه های مبتنی بر اینترنت پتانسیل فوق العاده ای برای به کارگیری مداخلات مبتنی بر شواهد متمرکز بر ترویج رفتارهای سالم ارائه می دهند. ما اثر یک مداخله خودکار مبتنی بر اینترنت (Living Better یا زندگی بهتر) را بررسی می کنیم که افراد مبتلا به اضافه وزن یا چاقی نوع I و فشار خون بالا را هدف قرار می دهد.

روش ها: نمونه انتخاب شده شامل 106 شرکت کننده (میانگین سنی:53؛ 59) از یک بیمارستان عمومی در اسپانیا بود که ابتلای آنها به چاقی نوع I و فشار خون بالا تشخیص داده شده بود؛ این افراد به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند- گروه مداخله (IG؛ مداخله مبتنی بر اینترنت) و گروه کنترل (CG؛ درمان دارویی معمول). مداخله از راهبردهای رفتاری شناختی و آموزش روانی برای ترویج رفتارهای سالم استفاده می کند. داده های آنتروپومتریک (یعنی شاخص توده بدنی-BMI-، دور کمر و دور باسن) و داده های سبک زندگی/ روانشناختی (یعنی، کیفیت زندگی، فعالیت فیزیکی، نوع غذا خوردن، تحرک، وضعیت بدن و خودکارآمدی) قبل و بعد از مداخله ارزیابی شده و در بازهای زمانی 6 و 12 ماهه پیگیری شدند.

نتایج: تفاوت چشمگیری بین دو گروه IG و CG در متغییرهای آنتروپومتریک (یعنی BMI و دور کمر)، رفتار خوردن خارجی، و هیجان و استرس (p < 0.05) بعد از مداخله مشاهده شد. داده های مربوط به پیگیری نشان داد که تغییرات ایجاد شده در BMI، دور کمر، دور باسن و خوردن خارجی در گروه IG حفظ می شوند. بعد از دریافت درمان مبتنی بر اینترنت، وضعیت بالینی گروه CG نیز بهبود پیدا کرد.

بحث: این مطالعه نشان می دهد که اینترنت جایگزین مناسبی برای ارائه و گسترش مداخلات مبتنی بر ترویج عادات سالم است و به طور کلی یک مداخله خودکار می تواند نتایج مثبت دراز مدتی را ایجاد کند.

2. روش ها
2.1. طراحی آزمایش
این مطالعه یک آزمایش کنترل شده تصادفی با دو بازو است: گروه مداخله (IG) و گروه کنترل(CG). این مطالعه بر اساس دستورالعمل های CONSORT (استانداردهای ارائه گزارش آزمایشات تصادفی) و CONSORT-EHEALTH انجام شد. شماره ثبت آزمایش: NCT02445833. این مطالعه توسط کمیته اخلاق مطالعات بالینی بیمارستان de Sagunto (ref: 002-2014-10) و توسط وزارت بهداشت، خدمات اجتماعی و برابری در دولت اسپانیا (s/n) به عنوان یک مطالعه مشاهده ای مجاز تایید شد.

2.2 نمونه
بیماران انتخاب شده به عنوان نمونه به اضافه وزن یا چاقی نوع I و فشار خون بالا مبتلا هستند و تحت مراقبت پزشکی در بخش فشار خون بالا و بیماری های عروقی یک بیمارستان عمومی (اسپانیا) قرار دارند. بیماران توسط پزشکان پذیرش شده و واجد معیارهای زیر بودند: سن 18 تا 65 سال، قرار داشتن تحت درمان بالینی برای پیشگیری از سندرم متابولیک یا مشکلا قلبی، و ابتلا به اضافه وزن یا چاقی نوع I (شاخص توده بدنی یا BMI >25 و > 35). معیارهای حذف عبارت بود از عدم دسترسی به اینترنت، مصرف بیش از سه دارو برای کنترل فشار خون، ابتلا به دیابت، ابتلا به بیماری تغذیه ای، داشتن معلولیتی که از تحرکت و فعالیت فیزیکی فرد جلوگیری می کرد و دریافت هر نوع درمان برای کاهش وزن در مراکز دیگر. اندازه نمونه براساس اندازه موثر برای بررسی وزن بدن در مطالعات پیشین محاسبه شد.

از بین بیمارانی که در ابتدا توسط پزشکان انتخاب شده بودند (n=500)، 106 بیمار به صورت نهایی پذیرفته شدند (55 نفر در گروه IG و 51 نفر در گروه CG). شکل 1 پیگیری بیماران در طول مطالعه را نشان می دهد. تمام بیماران در پسا-آزمایش یا پیگیری ها تمام مدول های آنلاین را کامل کردند. در جاهایی که نتوانستند مدول ها را پر کنند از آزمایش کنار گذاشته شدند. اکثر شرکت کنندگانی که این مطالعه را ترک کردند توضیحات بیشتری ارائه نکردند. دلایل ذکر شده توسط برخی از افراد ترک کننده مطالعه عبارتند از: نبود علاقه، مشکلات سلامتی، دشواری کنترل مدیریت کامپیوتر یا اینترنت و مشکلات خانوادگی.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا