دانلود ترجمه مقاله اثرات شوک های نفت خام بر رفتار تغییرات بازار سهام (ساینس دایرکت – الزویر 2009)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال 2009 منتشر شده که 11 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 29 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اثرات شوک های نفت خام بر رفتار تغییرات بازار سهام: رویکرد تغییر ساختار

عنوان انگلیسی مقاله:

The effects of crude oil shocks on stock market shifts behaviour: A regime switching approach

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار 2009
فرمت مقاله انگلیسی PDF
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله اقتصاد مالی – اقتصاد انرژی – اقتصاد نفت و گاز
چاپ شده در مجله (ژورنال) Energy Economics
کلمات کلیدی مدل EGARCH سوئیچینگ مارکوف – شوک های قیمت نفت – بازارهای سهام – بحران های مالی
کلمات کلیدی انگلیسی Markov-switching EGARCH model – Oil shocks – Stock markets – International crises
نمایه (index) scopus – master journals – JCR
نویسندگان Chaker Aloui – Rania Jammazi
شناسه شاپا یا ISSN 0140-9883
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.eneco.2009.03.009
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0140988309000425
ایمپکت فاکتور (IF) مجله 14.665 در سال 2023
شاخص H_index مجله 210 در سال 2024
شاخص SJR مجله 3.555 در سال 2023
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2023
بیس  نیست
مدل مفهومی ندارد
پرسشنامه ندارد 
متغیر دارد  
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12652

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 29 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
1. مقدمه
2. داده ها و روش
3. انتخاب مدل و نتایج تخمین
4. خلاصه و سخنان پایانی
قدردانی ها
مراجع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
در این مقاله مدل سوئیچینگ- مارکوف EGARCH دو ساختاری را که توسط هنری [هنری ، او. ، 2009] معرفی شدارائه کردیم.. هنری. او در سال 2009 مدل سوئیچینگ ساختار را با توجه به رابطه‌ی برقرار شده بین بازده‌های سهام و نرخ‌های بهره‌ی کوتاه مدت تعریف نموده است (ژورنال خدمات بانکی و مالی، شماره‌ی 33 ، 405-414).هدف ما این است که رابطه موجود بین شوک‌های قیمت نفت خام و بازارهای سهام را مورد بررسی قرار بدهیم. با اعمال این مدل روی بازارهای سهام کشورهای انگلیس، فرانسه، ژاپن در محدوده‌ی زمانی تحت نمونه گیری (از ژانویه‌ی 1989 تا دسامبر 2007) به نتایج مطلوبی دست یافته‌ایم. ما موفق به شناسایی دو دسته از سری‌های رفتاری شده‌ایم. یکی از آن‌ها نشان دهنده‌ی ساختاری با میانگین کم و واریانس بالاست ، در حالیکه سری دوم به ساختاری با میانگین بالا/ واریانس کم اختصاص یافته است. همچنین شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه دوره‌های رکودی رایج با ساختارهایی با میانگین بالا/ واریانس کم تلاقی دارد. علاوه بر این، این امکان را در نظر گرفته‌ایم که بازده‌های واقعی سهام و احتمال جابه جایی از یک ساختار به ساختاری دیگر به متغیر “افزایش خالص بهای نفت” بستگی دارند. نتایج نشان می‌دهند که افزایش قیمت نفت، تأثیر زیاد و معناداری را روی نوسانات بازدهی سهام و نیز احتمال جابه جایی/ تعویض ساختارها به جا خواهد گذاشت.

2 داده‌ها و متدولوژی
2-1 : داده‌ها، مشخصات متغیرها،تحلیل اولیه
در این مطالعه از بازده‌های واقعی سهام سه کشور صنعتی مهم یعنی ژاپن (نیکی 225)، انگلیس (FTSE100) و فرانسه (CAC40) سود برده‌ایم. قیمت نهایی دو محصول مهم نفت خام را نیز لحاظ کرده‌ایم. این قیمت‌ها به عنوان قیمت آمریکایی سهام نفت سبک وست تگزاس اینترمدیت (WTI) و نفت برنت بیان شده بر حسب دلار در بشکه بیان می‌شوند. دوره‌ی نمونه شامل فراوانی ماهیانه است از ژانویه‌ی 1989 تا دسامبر 2007 برای مجموعاً 228 مشاهده است. سری‌های زمانی قیمت CO از اطلاعات وزارت انرژی آمریکا استخراج شده‌اند (اداره‌ی اطلاعات انرژی). سری‌های شاخص سهام از پایگاه داده‌ی آمار مالی بین المللی (IFS) استخراج شده‌اند . بازده‌های دارایی‌های بازار سهام به شکل زیر محاسبه می‌شوند :

در این رابطه P(t) قیمت سهام در ماه t است. برای هر کشور، بازده‌های واقعی سهام به عنوان تفاوت بین بازده‌های ترکیبی پیوسته شاخص قیمت سهام و نرخ تورم مبتنی بر تفاوت لگاریتمی در شاخص قیمت مصرف کننده تعریف می‌شوند.شاخص‌های قیمت مصرف کننده از پایگاه داده‌ی OECD استخراج شده‌اند. به این دلیل از سری‌های زمانی ماهیانه استفاده می‌کنیم چرا که بر این عقیده هستیم تغییرات ساختاری در گذر زمان با دقت بیشتری شناسایی می‌شوند. از سوی دیگر ، داده‌های فصلی دارای مشاهدات کافی نیستند و تحلیل در دوره‌های بحران را بی ارزش می‌کنند ، چرا که بحران‌ها معمولاً کوتاه مدت هستند.از سوی دیگر داده‌های روزانه دارای نویز بسیار بالایی هستند و نتایج تخمینی مبهمی را در پی خواهند داشت (راچموند و سوسمل ، 1998). این شرایط با ترسیم سری بازده‌های ماهیانه برای سه بازار سهام قابل مشاهده هستند (شکل 1). همانطور که در شکل 1 مشاهده می‌شود، پنل عمودی سمت راست با بازدهی منفی بزرگ در طول نمونه همراه می‌شود. این جنبه نشان داده که تغییرات ساختار در این دوره رخ می‌دهند.انتخاب متغیر قیمت نفت مهم است . با توجه به مطالعه‌ی همیلتون (1996)، ما متغیر افزایش خالص قیمت نفت (NOPI) را انتخاب می‌کنیم و قیمت فعلی نفت را به ارزش آن در سال – و نه ماه قبل نسبت می‌دهیم.به بیان دقیق‌تر، این متغیر برابر با تفاوت بین قیمت نهایی ماهیانه‌ی فعلی نفت و مقدار حداکثری سال قبل بوده و در این حالت مثبت است، در غیر اینصورت صفر است.NOPI به شکل زیر تعریف می‌شود.

به عبارتی دیگر، فرض می‌شود تغییرات قیمت نفت روی اقتصاد تاثیرگذار هستند، تنها در مواقعی که نفت در قیمت‌های بالاتری نسبت به زمان‌های قبلی معامله بشود.به منظور تعیین اثر آثار شوک قیمت نفت بر بازده‌های واقعی سهام، در ابتدا باید شاخص مناسبی را برای شوک قیمت نفت تعیین کرده تا آن را در مدل MS-EGARCH اعمال بکنیم.قیمت NOPI پیشنهاد شده توسط همیلتون را برای تخمین نوسانات قیمتی مورد استفاده قرار داده‌ایم. این متغیر دارای رابطه‌ی پایداری با متغیرهای اقتصاد کلان است و لذا این فرض مورد پشتیبانی قرار می‌گیرد. فرض می‌شود که اگر قیمت‌های فعلی نفت در یک دوره از پیک قیمتی دوره‌ی قبل بالاتر بروند ، آنگاه تاثیری به جا می‌ماند. اما اگر قیمت‌ها به پیک قبلی نرسند، آنگاه این متغیر صفر است و تأثیر زیادی نخواهد داشت. کوبو ریس و پرز کورس (2005) با تحلیل رابطه‌ی شوک قیمت نفت و بازده‌ها مطابق مدل همیلتون (1989) نیز از این رابطه پشتیبانی به عمل آورده‌اند.همیلتون مفهوم NOPI را در مدل VARوارد کرده است تا رابطه‌ی معناداری را بین قیمت‌های نفت و خروجی واقعی آمریکا کشف کند. منرا و کولوگنی (2006) با استفاده از مدل MS-ARنشان دادند که NOPI و نوسانات نفت در تعریف شوک قیمت بخوبی آثار وارده بر رشد اقتصادی را منعکس می‌کنند.پارک و راتی (2008) در مقاله‌ی خود از معیار NOPI برای بررسی تاثیرات شوک قیمت نفت بر بازده‌های واقعی سهام در آمریکا و 13 کشور اروپایی در حد فاصل 1986-2001 و 2005 الی 2012 سود برده‌اند.آن‌ها دریافتند که شوک قیمت نفت اثر منفی را روی بازارهای سهام بجا می‌گذارد. همچنین کونگ و همکاران (2008) نیز متغیر NOPIرا به عنوان تبدیل غیرخطی سری‌های زمانی CO انتخاب کرده و تأثیر شوک نوسانات بازار CO بر رفتار سهام بازار چین را مورد بررسی قرار داده‌اند. آن‌ها دریافتند که شوک‌های چشمگیر قیمت نفت با کاهش قیمت سهام شرکت نفت چین همراه می‌شود (کونگ و همکاران، 2008)

در شکل 1 ، در پنل عمودی راست با پدیده‌ی خوشه بندی نوسانات روبرو هستیم. در واقع تغییرات چشمگیر قیمت سهام (افزایش- کاهش) با تغییرات چشمگیر قیمت (افزایش – کاهش) در ماه‌های بعدی همراه می‌شوند. این خوشه بندی نوسانات یک انگیزه‌ی رایج نسبت به مدل‌های GARCH برای تعریف ویژگی‌های بازده واقعی سهام محسوب می‌شود.در جدول 1 گزارش آمار ماهیانه‌ی بازده‌های سهام CAC40، نیکی 225 ، FTSE100 ، بعلاوه ی NOPI برای نفت تگزاس آمریکا و برنت اروپا ارائه شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا