دانلود ترجمه مقاله اثر استخراج و پردازش خاک های کمیاب بر محیط خاک و آب در چاوارا، کولام، کرالا (ساینس دایرکت – الزویر 2015)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال 2015 منتشر شده که 16 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 27 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اثر استخراج و پردازش خاک های کمیاب بر محیط خاک و آب در چاوارا، کولام، کرالا: مطالعه موردی

عنوان انگلیسی مقاله:

Impact of Rare Earth Mining and Processing on Soil and Water Environment at Chavara, Kollam, Kerala: A case study

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار 2015
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 16 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله محیط زیست – کشاوری
گرایش های مرتبط با این مقاله آلودگی های محیط زیست – آب و فاضلاب – شیمی خاک – علوم خاک – فیزیک و حفاظت خاک – مهندسی بهداشت محیط
چاپ شده در مجله (ژورنال) Procedia Earth and Planetary Science
کلمات کلیدی خاک آلوده زباله صنعتی – SEM – صنعت TiO2 – XRF
کلمات کلیدی انگلیسی Contaminated soil – industrial waste – SEM – TiO2 industry – XRF
نویسندگان Tekedil Zeenat Humsa -. K. Srivastava
شناسه شاپا یا ISSN 1878-5220
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.proeps.2015.06.059
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1878522015001101
شاخص H_index مجله 28 در سال 2024
شاخص SJR مجله 0.177 در سال 2014
بیس  نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12649

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 27 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه نشده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
1- مقدمه
2- مواد و روش ها
3- نتایج و بجث
4- نتیجه گیری
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
استخراج و پردازش مواد معدنی زمین نادر در امتداد خط ساحلی چاوارا، کلام، کرالا، گامی مهم و مهیج در جهت وابستگی به خود است، چرا که صنعتی بسیار مهم است. اما در عین حال پیامدهای محیطی سنگین به دلیل مدیریت نادرست زباله های ناشی از صنعت تولید رنگدانه دی اکسید تیتانیوم (TiO2) باعث نگرانی می شود. این منجر به تخریب محیط زیست منطقه اطراف آن شده است که همچنین یک منطقه تابش بالا است. در اين تحقيق تلاش شده است تا تغييرات ژئوشيميايي خاک در اثر آلودگي و ميزان آلودگي آب از منابع مختلف آب در منطقه مورد مطالعه مقايسه شود. تجزیه و تحلیل خاک سطح (0-30 سانتی متر) از زمین های آلوده و زمین های مسکونی (که ظاهرا کمتر آلوده است) اندازه غلظت کل عناصر موجود در خاک را فراهم می کند. نتایج XRF افزایش غلظت فلزات سنگین سمی مانند ( Fe، Cr، V، Ni، Cu، Zn، Pb، Sr و غیره) را نشان می دهد، در حالی که غلظت عناصر ضروری (مانند K، Ca، Si، Ti، (Zr به دلیل آلودگی کاهش می یابد. عناصر Mg، Ag، Au، Hf، Te، Nd، Yb، Ga موجود در خاک ساحلی در خاک آلوده وجود نداشتند. Co، Sn، W، Se، Br، Sm، Tb، Dy تنها در خاک آلوده شناسایی شد. تجزیه و تحلیل SEM خاک از منطقه مسکونی، مجموعه های معدنی متمایز و خاک های آلوده را نشان می دهد، نشانه هایی از هوازدگی شیمیایی. مشکلات بهداشتی مشاهده شده در ناحیه محلی، نیاز فوری به ارزیابی ریسک سلامت و ترمیم مجدد خاک آلوده را نشان می دهد.

2- مواد و روش ها
2-1 منطقه مورد مطالعه
منطقه مورد مطالعه (شکل 3)، منطقه ساکن اطراف KMML است که در سانکارامانگالام در چاوارا تالوک (پانمانا پانچایات) ، کلام (کوییلن) ، ایالت کرالا، جنوب هند، در NH-47، در فاصله 32 کیلومتری از ایستگاه راه آهن مرکزی کلام و حدود 5 کیلومتر از بندر نینداکارا در جهت جنوب غربی قرار دارد. مختصات جغرافیایی بین عرض جغرافیایی 8 ° 58 ‘تا 9 ° 1’ شمالی و طول جغرافیایی 76 ° 30 ‘تا 76 ° 33’ شرق گسترش می یابد. قسمت های آسیب دیده پانمانا پانچایات در شکل 3 نشان داده شده است.

2-2 زمین شناسی و آب و هوا
این منطقه تابستان گرم و بارش های فصلی فراوان دارد. فصل گرم که از ماه مارس تا ماه مه ادامه دارد، با باران های موسمی جنوب غربی از ژوئن تا سپتامبر دنبال می شود. باران های موسمی شمال شرقی از اکتبر تا نوامبر اتفاق می افتد. بقیه ایام سال معمولا خشک است. آب و هوا، گرمسیری مرطوب با میانگین سالانه دمای 27.6 درجه سانتی گراد و بارش سالانه 1936 میلیمتر است. به دلیل بارندگی زیاد و شرایط دمایی که باعث تخریب سریع خاک می شوند، خاک به طور طبیعی عمدتا اسیدی است و متعلق به سری نئاندرارا است که عضو کراسپزمنت های آکویک، ایزو هیدروکربن و پوشش داده شده است. خاک های نئاندرارا دارای شن های قهوه ای خیلی تیره تا قهوه ای مایل به خاکستری، خنثی، تا افق های شن های لومی A و افق های شن C به رنگ قهوه ای افق و خاکستری تیره، خنثی است. این خاك ها در آبرفت ساحلی و در سطح زمین های با شیب ملایم ناحیه كولامم در ارتفاع كمتر از 20 متر از سطح دريا (منطقه كوچك) قرار دارند شکل می گیرند. توصیف عمق 0-30 سانتی متری این خاک ها: شن قهوه ای بسیار تیره ؛ ذرات ریز ضعیف، سست، غیر چسناک و غیر پلاستیکی، تعداد زیادی عناصر ریز، منافذ بینابینی با اندازه متوسط، حضور مواد معدنی کمیاب، نفوذپذیری سریع، PH=7.1.

2-3 مجموعه نمونه خاک
پس از شناسایی کامل منطقه آسیب دیده، نمونه های خاک سطحی از منطقه مسکونی به عنوان نقطه کنترل (عمق 0-30 سانتی متر) جمع آوری شده و به عنوان نمونه I تعیین شد. به طور مشابه نمونه از ناحیه آلوده جمع آوری (شکل 4، 5) و به عنوان نمونه II تعیین شد. نمونه برداري در فصل قبل باران موسمی انجام شد (مه 2014). هر دو نمونه با کفگیر پلاستیکی در کیسه پلی اتیلن خود قفل نشاندار شده جمع آوری شده و در آزمایشگاه در خشک ن با دمای 105 درجه سانتیگراد خشک شدند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا