دانلود ترجمه مقاله نگرانی های حفظ حریم خصوصی اطلاعات در عصر اینترنت اشیا (سال ۲۰۱۸)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در سال ۲۰۱۸ منتشر شده که ۱۴ صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز ۱۲ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

نگرانی های حفظ حریم خصوصی اطلاعات در عصر اینترنت اشیا (IOT)

عنوان انگلیسی مقاله:

Information Privacy Concerns in the Age of Internet of Things

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
سال انتشار ۲۰۱۸
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۴ صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی کامپیوتر – مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله امنیت اطلاعات – اینترنت و شبکه های گسترده
کلمات کلیدی تجزیه و تحلیل رفتار کاربردی – امنیت اطلاعات – مدیریت سیستم های اطلاعات – فناوری و نوآوری
کلمات کلیدی انگلیسی Applied Behavior Analysis – Information Security – Management Information Systems – Technology and Innovation
نویسندگان Madhav Sharma – David Biros
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول ۱۲۵۹۷

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه ۱۲ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

مروری بر تحقیقات پیشین

روش‌شناسی

هدف ۱: تجزیه‌وتحلیل توانمندی

جمع‌آوری داده

تحلیل

هدف ۲: آگاهی کاربر

جمع‌آوری داده

تحلیل

بحث

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

اینترنت اشیاء فرصت‌های جدیدی برای پیشرفت در بسیاری از حوزه‌ها از جمله مراقبت‌های بهداشتی، اتوماسیون خانگی، تولید و حمل‌ونقل فراهم کرده است. در سال‌های اخیر دستگاه‌های اینترنت اشیاء افزایش یافته است و این افزایش پی در پی با توجه به نیازهای صنعت ادامه دارد. پیشرفت در اینترنت اشیاء یکپارچه شده با هوش محیطی برای آسان کردن زندگی ما در نظر گرفته شده است. با این حال و با تمام این پیشرفت‌ها، اینترنت اشیاء نیز دارای معایبی است. هنگامی‌که رایانه‌های شخصی، دستگاه‌ها و ایستگاه‌های کاری تنها نقطه دسترسی دیگران به اطلاعات شخصی است حریم خصوصی و امنیت در حال حاضر در اولویت قرار دارد. با این حال، فن‌آوری‌های هوشمند در اطراف ما بسیار شده جمع‌آوری اطلاعات نیز اهمیت دارد و رو به افزایش است. علاوه بر این، مقدار زیادی از داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط دستگاه‌های اینترنت اشیاء نسبتاً ناشناخته است و توسط کاربران کنترل نمی‌شود در نتیجه مسائل و نگرانی‌های امنیت اطلاعات شخصی را تشدید می‌کند. این تحقیق به ایجاد درک بهتر از نگرانی‌های مربوط به امنیت اطلاعات شخصی در پرکاربردترین فناوری‌های هوشمند کمک می‌کند که اطلاعات توسط آن‌ها جمع‌آوری می‌شود. بررسی می‌کنیم که چگونه جمع‌آوری داده‌ها می‌تواند موجب نگرانی مربوط به حفظ اطلاعات شخصی در میان کاربران اینترنت اشیاء شود.

 

مروری بر تحقیقات پیشین

اگر چه اینترنت اشیا به عنوان یکی از فناوری‌های مخرب در این دهه شناخته شده است، اما در تحقیقات آکادمیک به طور پیوسته تعریف نشده است (اتزوری و همکاران، ۲۰۱۰). ابرلندر و همکاران (۲۰۱۸) تحقیق گسترده‌ای را در مورد مقالات با نفوذ قبلی در سیستم اطلاعات و دیگر تحقیقات در مورد اینترنت اشیا انجام داده‌اند تا ویژگی‌هایی را ایجاد کند که طبقه‌بندی اینترنت اشیا را واضح‌تر کند. آن‌ها دو بعد و نه ویژگی را برای مقایسه تعاریف مختلف آن شناسایی کردند (جدول ۱).

 

ابعاد اول، ارتباط، به قابلیت اتصال دستگاه به شبکه‌ای از دستگاه‌ها ارجاع می‌دهد (مانند هاب¬ها، رایانه‌ها، تلفن‌ها و دیگر دستگاه‌های اینترنت اشیا). این قابلیت‌ها می‌توانند فن‌آوری‌های سیمی مانند فیبر نوری، شبکه‌های تلفن، اترنت و یا فن‌آوری‌های بی‌سیم مانند وای فای، بلوتوث، زیگبی و غیره باشند. اگرچه اینترنت در ابزارهای اینترنت اشیا استفاده شده است، اما ویژگی‌های این ابعاد محدود به دستگاه‌هایی نیستند که قادر به اتصال به شبکه TCP / IP هستند (ابرلندر و همکاران، ۲۰۱۸). این دستگاه‌ها می‌توانند ویژگی‌های اتصال را نشان دهند که لزوماً نباید به اینترنت متصل باشند. به عنوان مثال: هاب¬های زیگبی قادر به روشنایی و تعیین دما هستند که توسط کاربر بدون نیاز به اینترنت کنترل می‌شوند.

 

بُعد دوم یعنی اشیاء ابهام بیشتری در ویژگی‌های آن دارد. بحث در مورد وارد کردن دستگاه‌های موبایل و کامپیوتر به وسایل اینترنت اشیا وجود دارد (اتزوری و همکاران، ۲۰۱۰؛ ماترن و فلورکمیر، ۲۰۱۰). تحقیقات ابرلندر و همکاران (۲۰۱۸) رویکردهای مختلف را مقایسه می‌کنند و در ساخت این وسایل دو بعد را بررسی کرده‌اند: هویت و قابلیت. هویت به آنچه که یک شیء است و قابلیت به ویژگی‌ای که یک شیء دارا می‌باشد اشاره دارد. خصوصیات بعد هویت عبارت‌اند از سنسور، محرک، دستگاه‌های موبایل و کامپیوتر، اشیاء فیزیکی و اشیای مجازی به طور مشابه، ویژگی‌های بعد توانایی و قابلیت عبارت‌اند از توانایی سنجش (سنجش و انتقال سیگنال) و تعامل (مشارکت در درخواست متقابل و ارائه بازخورد) (ورمسان و فاریز، ۲۰۱۴).

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا