دانلود ترجمه مقاله اثرات طلاق بر کودکان بسیار خردسال (ساینس دایرکت – الزویر 2020)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال 2020 منتشر شده که 9 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 23 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اثرات طلاق بر کودکان بسیار خردسال

عنوان انگلیسی مقاله:

Effects of Divorce on Very Young Children

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار 2020
فرمت مقاله انگلیسی pdf 
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 9 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش دایره المعارف (Encyclopedia)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله روانشناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله روانشناسی عمومی – روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
چاپ شده در مجله (ژورنال)  Encyclopedia of Infant and Early Childhood Development
نویسندگان Anna M Hammersmith
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809324-5.23565-7
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128093245235657
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12528

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 23 (2 صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

مقدمه

طلاق در خانواده‌های دارای کودکان کم سن و سال در آمریکا

مشکلات منحصر به فرد کودکان کم سن و سال نسبت به کودکان سنین بالاتر

واکنش کودکان به طلاق والدین

تحقیقات درباره دلبستگی

کاهش فرزندپروری در پی طلاق

کشمکش والدین

دروازه بانی مادرانه

اقامت‌های یک شبه

توافق بر سر حضانت کودکان

تفاوت‌های جنسیتی در کودکان

سایر مسائل تأثیرگذار بر کودکان کم سن و سال

تاب آوری کودکان کم‌سن و سال

نتیجه‌گیری و دستورالعمل‌های آینده

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     به رغم میزان بالای طلاق، مطالعات نسبتاً معدودی در مورد تأثیرات طلاق بر کودکان کم سن و سال در ایالات ‌متحده صورت گرفته است. در مطالعات حاضر با وجود گستره تحقیقاتی کوچک ثابت شده است که کودکان کم ‌سن و سال با مشکلات ناشی از طلاق از جمله کاهش فرزندپروری، رویارویی با درگیری والدین، مشکلات رفتاری و عاطفی و هم چنین بی ثباتی اقتصادی و اقامتی مواجه هستند. با آنکه طلاق می‌تواند برای کودکان کم سن و سال زیان‌آور باشد، نتایج تحقیقات نیز نشان داده ‌است که کودکان کم سن و سال سرسخت و مقاوم‌ اند. نتایج مطالعات حاکی از آن است که اقامت‌های یک شبه با والد فاقد حق حضانت، تمهیدات حضانت مشترک، روابط فرزندپروری با کشمکش کم، برنامه ‌ریزی والدین و نیز برخی انواع مداخلات خانوادگی این قابلیت را دارند که موانع پیش روی کودکان را رفع کنند. بنابراین، در تحقیقات اخیر، بر تاب آوری کودکان پس از طلاق تأکید شده است. بسیاری از کودکان با مشکلات ناشی از طلاق روبرو هستند، اما خانواده‌ها اغلب به مرور زمان مجدداً ثبات پیدا می‌کنند و اغلب کودکان نیز بدون مواجهه با مشکلات بلند مدت وارد دوران بزرگسالی می‌شوند.

 

طلاق در خانواده‌های دارای کودکان کم سن و سال در آمریکا

     میزان طلاق در سراسر ایالات ‌متحده به خصوص در میان زوج‌های کم سن وسال تر که از نظر تعداد سال‌های فرزندآوری شان محتمل تر بوده، کاهش ‌یافته است (کندی و روگلز، 2014). با وجود این، شماری از کودکان کم سن و سال با طلاق والدین شان مواجه خواهند شد. طبق برآوردهایی که اخیراً در نظرسنجی 2017 امریکن کمیونتی (جامعه آمریکا) انجام گرفته است، حدود 4/5 درصد کودکان تا رده سنی ۳ سال با والدی که در حال حاضر جدا شده‌ است، زندگی می‌کنند. علاوه بر این، از بین تمام کودکانی که با والد مطلقه زندگی می‌کنند، 15 درصد در رده سنی تا ۳ سال بودند. اذعان به وجود تفاوت‌های جزئی در این ارقام نیز جهت درک تغییرات صورت گرفته در گذر زمان در خانواده‌های ایالات متحده تعیین کننده است. برای مثال، در این ارقام، کودکان دارای والد جدا شده که بعداً ازدواج مجدد می‌کند، ثبت نمی شوند. علاوه بر این، در این داده ها، کودکانی که با والدین همخانه (بدون ازدواج رسمی) متولد می‌شوند، مورد ارزیابی قرار نمی‌گیرند که طبق برآوردهای اخیر حدود ۲۰ درصد تولدها را تشکیل می دهند. به علاوه، این والدین ممکن است بعداًً از هم جدا شوند، به خصوص از آنجا که محققان دریافتند احتمال قطع دلبستگی والدین کودکان در دلبستگی‌های همخانه دو برابر بیشتر از کودکانی است که والدین شان با هم ازدواج رسمی کرده‌اند (هوولاین و همکاران، 2003 ؛ کندی و بامپس، 2008). از این رو، بسیاری از کودکانی که والدین ازدواج‌کرده یا همخانه دارند، در معرض عواقب طلاق یا قطع دلبستگی والدین خود هستند. به ‌رغم شیوع طلاق در بین خانواده‌های کودکان کم سن و سال، هنوز تعداد مطالعاتی که منحصراً بر عواقب جدایی والدین در این گروه سنی متمرکز شده‌ باشد، نسبتاً کم می‌باشند. کودکان کم سن و سال در مواجهه با مشکلات زناشویی دچار مشکل می‌شوند و اغلب از استرس و هم چنین مشکلات رفتاری یا عاطفی پس از طلاق والدین‌شان رنج می‌برند. علاوه بر این، بسیاری از کودکان پس از طلاق والدین شان آسیب پذیر هستند، زیرا آن‌ها اغلب نوع و میزان دسترسی یکسان به والدی که احتمالاً نقش تعیین کننده‌ای در حمایت عاطفی و هم چنین مالی از کودک داشته است، را از دست می‌دهند (هترینگتون و کلی، 2002). طلاق نیز رویدادی مجزا به حساب نمی‌آید، یعنی مشکلات کودکان مانند تجربه درگیری والدین معمولاً جلوتر از تاریخ واقعی طلاق واقع می‌شود. به همین ترتیب، سازگاری کودکان با طلاق یک شبه اتفاق نمی‌افتد و اغلب ممکن است سال‌ها طول بکشد تا کودکان به جدایی والدین خود عادت کنند (آماتو، ۲۰۱۰).

 

مشکلات منحصر به فرد کودکان کم سن و سال نسبت به کودکان سنین بالاتر

     مطالعه کودکان کم سن و سالی که والدین‌شان از هم طلاق گرفته‌اند، انبوهی از چالش‌های منحصر به فرد مربوط به کودکان سنین بالاتر را نشان می‌دهد. بررسی چگونگی واکنش و سازگاری کودکان کم سن و سال با طلاق والدین خود می‌تواند با دشواری همراه باشد، زیرا فرآیند رشد طی چند سال اول زندگی بین کودکان با سن زمانی مشابه می‌تواند متفاوت باشد. صرف نظر از رشد، همه کودکان به یک نحو دچار پریشانی و اضطراب نمی‌شوند و این امر تشخیص اینکه کودکان در پی طلاق به چه نحوی گذران زندگی می‌کنند، را دشوار می‌سازد. در نهایت، مطالعه پیامدهای پس از طلاق در کودکان کم ‌سن و سال می‌تواند چالش برانگیز باشد، زیرا شرایط هر طلاق (به طور مثال، میزان درگیری و ناسازگاری والدین، شرایط اجتماعی-اقتصادی، تصمیمات حضانت، و غیره) متفاوت می‌باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا