دانلود ترجمه مقاله رفتار مصرف کننده در برگشت محصول مرجوعی در خرده فروشی (ساینس دایرکت – الزویر 2018) (ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 8 صفحه در سال 2018 منتشر شده و ترجمه آن 22 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

قابل توجه خرده فروشان: موضوع برگشت محصول مرجوعی و رفتار مصرف کننده

عنوان انگلیسی مقاله:

Retailers beware: On denied product returns and consumer behavior

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
سال انتشار 2018
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 8 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله بازاریابیمدیریت بازرگانیمدیریت کسب و کار
چاپ شده در مجله (ژورنال) Journal of Business Research
کلمات کلیدی رفتار مصرف کنندهخرده فروشی – سیاست مرجوع کردن (بازگرداندن) – مدیریت خدمات – مقاومت واکنشی روانی – مرجوع کردن ساختگی
کلمات کلیدی انگلیسی Consumer behavior – Retailing – Return policy – Service management – Psychological reactance – Fraudulent returning
نمایه (index) scopus – Master Journal List – JCR
نویسندگان Lynn C. Daileya – M. Ali Ülkü
شناسه شاپا یا ISSN 0148-2963
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.jbusres.2018.01.064
ایمپکت فاکتور(IF) مجله 11.063 در سال 2021
شاخص H_index مجله 217 در سال 2022
شاخص SJR مجله 2.316 در سال 2021
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2021
بیس است 
مدل مفهومی دارد  
پرسشنامه ندارد
متغیر دارد  
فرضیه دارد  
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12437
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت Elsevier
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  22 (3 صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

1.مقدمه

2. آثار و منابع مربوطه

3. نظریه مقاومت واکنشی روانی، فرضیه ها و نتایج

4. کاربردهای مدیریتی

5. نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     وجود انواع گسترده ای از سیاست های مرجوع کردن(بازگرداندن، پس دهی) خرده فروش می تواند موجب سردرگمی مصرف کنندگان شود. با وجود کنترل قیمت ها، سیاست های مرجوع کردن بسیار محدود(RPs) ممکن است به رفتار مصرف کننده آسیب بزند. این مطالعه به عنوان اولین تلاش برای بررسی تاثیر انتظار کنترل مرجوع کردن و درگیری ذهنی محصول بر مصرف کنندگان، با کمک نظریه مقاومت واکنشی روانی یک مدل مفهومی طراحی می کند و به درک ما درباره ی اینکه چگونه و چرا RPs ، به ویژه ممانعت از مرجوع کردن محصول، طی و پس از فرآیند بازگرداندن محصول بر مصرف کنندگان تاثیر می گذارد، کمک می کند. یافته های ما نشان می دهد که وقتی مصرف کنندگان انتظارات بالایی از مرجوع کردن موفق محصولی داشته باشند و پذیرفته نشود، RPs  منجر به ایجاد نگرش های منفی شدیدی نسبت به خرده فروش می شود و مصرف کننده تلاش می کند به صورت مستقیم با درخواست از خرده فروش برای استثنا قائل شدن و به صورت غیر مستقیم با تلافی علیه خرده فروش به شکل مرجوع کردن ساختگی محصول در آینده، کنترل را مجددا بدست بگیرد. با آگاه کردن مصرف کننده درباره ی RPs ، قبل از خرید می توان تنش های موجود در مرجوع کردن محصول را کاهش داد.

 

آثار و منابع مربوطه

     تجربه عالی مصرف کننده در خرده فروشی در محیط کسب و کار رقابتی امروزی اهمیت زیادی دارد. زیرا تجربه مصرف کننده یعنی هر نقطه از ارتباط که در آن مصرف کننده با کسب و کار، محصول یا خدمات تعامل برقرار می کند(گروال، لوی و ومار، 2009)، تجربه مثبت مشتری که مرجوع کردن محصول نمی تواند نادیده گرفته شود، به ویژه در رویکرد خدمات پکپارچه دنیای مدرن ما(به طور مثال، صغیری، ویلدینگ، منا و بورلاکیس،2017). PRs بر سود خالص مالی خرده فروشان تاثیر مستقیم دارند و مصرف کنندگان از PRs به عنوان مکانیسمی برای مقابله با ناهنجاری قبل از خرید استفاده می کنند(لی، 2015). حال آنکه یولکو، دیلی و یایلا- کولو(2013) بیان می کنند که با ایجاد پارامترهای بهینه از PRs (قیمت، دوره مرجوعی، نرخ قابل برگشت) خرده فروشان می توانند سود خالص خود را حتی در مقابل مشتریان متقلب افزایش دهند، جورت و لانتز(2016) به مدیران خرده فروشی تذکر می دهند که PRs رایگان ضرورتا منجر به ایجاد سودآوری بلند مدت نمی شوند. از سوی دیگر، جاناکیرامان، سیدرال و فرلینگ(2016) تاکید می کنند که PRs با شرایط آسان، خرید و مشتریانی که نسبت به محدودیت ها و عدم پذیرش مرجوع کردن، حساس هستند را تشویق می کند. گرچه، تحقیق در زمینه PRs خرده فروش- مصرف کننده هوشمندانه و پرمایه است، تا حدودی محدود هم هست. در ادامه آثار و منابع مربوطه را بررسی می کنیم تا برخی از جنبه های رفتار مصرف کننده و PRs را طی فرآیندهای تصمیم به خرید و مرجوع کردن محصول بیشتر بررسی کنیم.

 

     بیشتر پژوهش در زمینه مرجوع کردن محصول بر نقش مهمی که PRs طی فرآیند تصمیم به خرید مصرف کننده دارند، تمرکز می کند. به طور مثال، دیویس، گرسنر و هاگارتی(1995) استفاده ی خرده فروشان از ضمانت های بازگشت پول برای کاهش ریسک مصرف کنندگان را بررسی می کنند. آنها دریافتند هنگامی که خرده فروش از مزیت ارزش بازیافتنی برخوردار است، ضمانت های برگرداندن پول از شیوه فروش “همانطور که هست” سودمند تر است. چی(1996) مدل توازن ریسک را طراحی می کند که نشان می دهد خرده فروشان زمانی که ریسک گریزی مشتری بالاست، سیاست های مرجوع کردن را اتخاذ می کنند. وود(2001) با بررسی محیط های خرید از راه دور ، بیان می کند RPs با شرایط آسان احتمال خرید مصرف کنندگان را افزایش می دهند و زمان مشورت برای خرید مجدد را کاهش می دهند. هیمان، مک ویلیامز و زیلبرمان(2001) تاکید می کنند، نمایش محصول مکانیزم دیگری برای کاهش ریسک در RPs است. گرچه نصر-بچواتی و سیگال(2005) صریحا توصیه می کنند که مصرف کنندگان طی فرآیند خرید کالا از RPs به عنوان یک نشانه استفاده می کنند، بونیفیلد، کول و شالتز(2010) نشان می دهند در خرده فروشی چگونه مصرف کنندگان RP را نشان کیفیت می دانند که تحت تاثیر اعتماد (ویژگی یک مصرف کننده)، و کنترل درک شده( ویژگی یک وب سایت) قرار می گیرد. بان و بوید(2014) بیان می کنند که هر چه RP سخت گیرانه تر باشد، خطر درک شده مصرف کننده برای طبقه محصول بالاتر است. آندرسون و همکاران(2009) پیشنهاد می کنند که RP خره فروش از نظر مشتریان دارای ارزش قابل اندازه گیری است، این ارزش می تواند اندازه گرفته شود و در طبقات محصول و مشتریان متفاوت است. پی، پاسوان و یان (2014) نشان می دهند که برای خرده فروش آنلاین، شرایط آسان در RPs درک مصرف کنندگان از عادلانه بودن RPs و قصد خرید را افزایش می دهد، گرچه، رائو، لی، کانلی و آینگر(2017) دریافتند که آسان گرفتن در مدت زمان مرجوع کردن محصول، قیمت محصول را افزایش می دهد که به نوبه ی خود ممکن است بر بازپرداخت تاثیر گذار باشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا