دانلود ترجمه مقاله اثر تغییرپذیری بر بازیابی معماری های خط تولید نرم افزار (ACM سال ۲۰۱۷) (ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه ACM در ۱۰ صفحه در سال ۲۰۱۷ منتشر شده و ترجمه آن ۲۶ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

تحقیق درباره اثر تغییرپذیری بر بازیابی معماری های خط تولید نرم افزار: یک مطالعه اکتشافی

عنوان انگلیسی مقاله:

Investigating the Variability Impact on the Recovery of Software Product Line Architectures: An Exploratory Study

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
سال انتشار ۲۰۱۷
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۰ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله کنفرانس
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله طراحی و تولید نرم افزار، مهندسی نرم افزار
کلمات کلیدی خطوط تولید نرم افزار؛ معماری خط تولید؛ تغییر پذیری، بازیابی معماری خط تولید
کلمات کلیدی انگلیسی Software Product Lines – Product Line Architecture – Variability – Product Line Architecture Recovery
نویسندگان Mateus Passos Soares Cardoso – Crescencio Lima – Eduardo Santana de Almeida – Ivan do Carmo Machado – Christina von Flach G. Chavez
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1145/3132498.3133835
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر دارد 
فرضیه دارد 
رفرنس ندارد / دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول ۱۲۳۹۳
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در سایت ACM
نشریه ACM

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ویژه – طلایی ⭐️⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۶ (۲ صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه تایپ شده است
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

۱ مقدمه

۲٫ طراحی مطالعه

۳ انجام مطالعه

۴٫ آنالیز اطلاعات

۵ بحث

۶٫ مقالات مرتبط

۷٫ نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     معماری خط تولید (PLA) یک خط تولید نرم افزار (SPL)، معماری اصلی ای است که نمایانگر طراحی با کیفیتی برای تمامی تولیدات SPL که شامل نقاط تغییر و متغیر ها می باشد است. اگر مستندات PLA گم شده باشند می توان آنها را با مهندسی معکوس محصولات بدست آورد. PLA بازیابی شده ابزاری مفید برای تولیدکنندگان و معماران به شمار می آید، که با استفاده از آن می توان فعالیتهای خاصی در زمینه تولید SPL و تکامل مانند، شناخت ساختارها و نقاط تغییر آن و همچنین ارزیابی استفاده مجدد انجام داد. این مقاله مطالعه ای اکتشافی ارائه می دهد که در آن تاثیر PLA های بازیابی شده به منظور شناسایی تغییر پذیری و پشتیبانی از ارزیابی استفاده مجدد، بررسی شده است. ما PLA 15 پروژه متن باز SPL را با استفاده از PLAR که یک ابزار در زمینه بازیابی PLA و ارزیابی بر اساس اطلاعات استخراجی از کد منبع محصولات SPL می باشد، بازیابی کردیم. برای هر پروژه، ارزیابی استفاده مجدد توسط معیارهای استفاده مجدد موجود حمایت می شدند. نتایج بدست آمده حاکی از آن بودند که تعداد محصولات استفاده شده در بازیابی PLA بر شناسایی تغییر پذیری تاثیر گذار بوده و تعداد ویژگی های اختیاری بر روی سرعت استفاده مجدد از اجزا تاثیر داشتند. این یافته ها نشان می دهند که تعداد حد اقلی از محصولات می بایست به عنوان نماینده شناسایی شده و برای بازیابی PLA انتخاب شوند، و نیز سرعت استفاده مجدد از اجزا می بایست به عنوان معیاری برای ارزیابی استفاده مجدد  SPL در نظر گرفته شود.

 

طراحی مطالعه

     در این بخش ما به ارائه سوالات تحقیقاتی (RQ)، فرضیه ها و معیارها پرداخته و به بحث پیرامون روند آنالیز تعریف شده برای مطالعه مان می پردازیم.ما از رویکرد هدف/سوال/معیار (GQM) (24) استفاده کردیم، زیرا اندازه گیری بصورت بالا به پایین صورت می گیرد، یعنی از اهداف به معیارها. این مطالعه دارای دو وجه مرتبط است: تاثیر تعداد محصولات بر دقت شناسایی تغییرپذیری در PLA، و تاثیر ویژگیهای اختیاری بر سرعت استفاده مجدد. همانطور که در ادامه بحث خواهد شد، هر کدام ما را به سوی سوالهای مطالعاتی و فرضیه های مختلف هدایت می دهد.

 

سوالات مطالعاتی

     ما به توصیف دو مدل GQM در این مطالعه پرداخته ایم، که هرکدام یک وجه را مورد بررسی قرار میدهد. بر اساس اهداف، ما سوالات مطالعاتی را توصیف کرده و به معیارهای تحت ارزیابی نسبت دادیم (۱۷-۲۷). مدل GQM 1: جدول ۱ به این دلیل به توصیف مدل GQM می پردازد : “تایید اینکه آیاتعدادمحصولات تاثیری بردقت شناسایی تغییر پذیری PLA دارد”. در رابطه با این هدف ما به طرح این سوال مطالعاتی پرداختیم : آیا تعدادمحصولات SPL استفاده شده در بازیابی PLAتاثیری بردقت شناسایی تغییر پذیری در PLA دارد؟ابزار تولید محصول، تعداد محصولات SPL استفاده شده در بازیابی PLA را ارائه می دهد. از استانارد PLTotalVariability برای تخمین تعداد اجزاء متغیر مورد انتظار در PLA، و از معیار SVC برای محاسبه تغییر پذیری کلی اجزاء PLA استفاده شده است. همچنین، با استفاده از محصولات مختلف در امر مقایسه به تثبیت مقدار معیارها پرداختیم.

 

     مدل GQM 2: جدول ۲ به این دلیل به توصیف مدل GQM می پردازد: ” شناسایی روابط میان تعداد ویژگیهای اختیاری و نرخ استفاده مجدد PLA. بر اساس این هدف ما به طرح این RQ پرداختیم: آیا رابطه ای میان تعداد ویژگیهای اختیاری در SPL و نرخ استفاده مجدد PLA بازیابی شده وجود دارد؟ابزار تولید محصول دارای تعدادی ویژگی اختیاری در SPL می باشد. ما از این اطلاعات به همراه درجه معیار SSC برای تخمین تاثیر ویژگیهای اختیاری بر نرخ استفاده مجدد اجزاء PLA استفاده کردیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا