دانلود رایگان ترجمه مقاله کارآزمایی گروه مهارت های شناختی اجتماعی برای کودکان با اختلال طیف اوتیسم (نشریه الزویر ۲۰۱۵)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۰ صفحه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و ترجمه آن ۲۱ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

کارآزمایی مقایسه ای تصادفی از یک گروه مهارت های شناختی اجتماعی برای کودکان با اختلال طیف اوتیسم

عنوان انگلیسی مقاله:

Randomized Comparative Trial of a Social Cognitive Skills Group for Children With Autism Spectrum Disorder

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۰ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله روانشناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی، روانشناسی تربیتی، سنجش و اندازه گیری یا روان سنجی، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله آکادمی آمریکایی روانپزشکی کودک و نوجوان – Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry
کلمات کلیدی گروه های مهارت های اجتماعی، اوتیسم، شناخت اجتماعی، مداخله رفتاری شناختی، ارتباطات اجتماعی
ارائه شده از دانشگاه مرکز پزشکی دانشگاه راش، شیکاگو
رفرنس دارد 
کد محصول F1578
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۱ صفحه (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است   
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است 
منابع داخل متن درج نشده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
روش اجرا
تصادفی سازی و روشهای مطالعه
شرکت کنندگان
درمانگران و پایبندی به درمان
مداخلات
سنجشها
تحلیل اجتماعی
تحلیل مولفه های اصلی: سنجشهای نتایج درمان.
نتایج
اثرات درمان: رفتار اجتماعی و شناخت اجتماعی در نقطه پایانی
پیگیری سه ماهه
تعدیلگران اثرات درمانی
روایی اجتماعی
بحث

 

بخشی از ترجمه
 هدف: این مطالعه به ارزیابی کارایی یک گروه آموزشی مهارتهای اجتماعی هدفمند در کودکان به سنین مدرسه و مبتلا به اختلال طیف اوتیسم یا ASD می پردازد. مداخله ای به نام Seaver-NETT (ارتباطات غیرکلامی، تشخیص عاطفی و نظریه آموزش ذهن) یک مداخله شناختی-رفتاری ۱۲ جلسه ای (CBI) باری کودکان به سنین مدرسه کلامی است که هدفش نقص های رفتاری اجتماعی ویژه ASD می باشد.
روش اجرا: شصت و نه کودک مبتلا به ASD که به سن ۸ الی ۱۱ سال می باشند و دارای IQهای کلامی بیش از ۷۰ هستند، در یک آزمون تحقیقاتی تطبیقی تصادفی سازی شده برای بررسی کارایی NETT نسبت به گروه بازی تسهیل شده شرکت کردند. نتایج درمان شامل گزارشات مربی در زمینه ارزیابی های رفتار اجتماعی و عصب روانشناختی شناخت اجتماعی می باشد که توسط سنجشگران به روش کور اجرا گردید. نتایج در اول تحقیقات، در اخر تحقیقات و سه ماه بعد از درمان جمع آوری گردید.
نتایج: بهبودهای معنی داری در زمینه نتایج رفتار اجتماعی مانند تبادلات غیرکلامی، پاسخ تلقینی، و روابط اجتماعی در شرایط NETT بسته به کنترل فعال در اخر مطالعه یافت گردید. IQ کلامی باعث تعدیل اثر تعاملی روی رفتارا جتماعی با IQ کلامی بالاتر مرتبط با بهبودهایی در شرایط CBI گردید. هیچ گونه بهبودهای معنی داری در زمینه نتایج شناختی اجتماعی پیدا نشد. هیچ گونه تفاوتهای گروهی معنی داری در پیگیری ۳ ماهه با تقریبا نیمی از نمونه ها (تعداد ۳۴ نفر) پیدا نشد.
نتیجه گیری : این داده ها نشان می دهد که گروه های مهارت اجتماعی CBI هدف مانند NETT باعث بهبود نواقص ارتباطاتی اجتماعی در کودکان کلامی به سن مدرسه مبتلا به ASD شده اند. اثرات تعدیل کننده IQ کلامی بالا حاکی از نیاز به درنظرگیری مشخصات شرکت کننده و مشخصات درمان در ارتباط با نتایج در مطالعات آتی دارد.
 
۱- مقدمه
گروه های اجتماعی سازی یک وسیله پراستفاده کمکی برای مطرح سازی نقص های اجتماعی اصلی در افراد دبستانی کلامی و افراد به سنین بالاتر مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم (ASD) می باشد. گروه های اجتماعی سازی به عنوان روشی مقرون به صرفه برای تسهیل تماس اجتماعی برای افرادی جذابیت دارد که در معرض خطرافزایش یافته برای انزوای اجتماعی و عدم پذیرش اجتماعی می باشند. بعلاوه، تاییدات تجربی برای شیوه های مداخله شناختی-رفتاری (CBI) مانند گروه های آموزش مهارتهای اجتماعی (SST) برای کودکان مدرسه ای با گفتار روان مبتلا به ASD کسب گردیده است. پیشرفتهای قابل ذکر در بخش روش شناسی در مطالعات اخیر معدودی مطرح شده است از جمله استفاده از آزمونهای کنترل شده تصادفی (RCT) ، مداخلات دارای دستنامه، نتایج استانداردسازی شده، و بررسی های پایبندی. ولیکن، چندین بررسی به محدودیت های روش شناختی اشاره کرده است که توصیه های عملی اخیر را زیر سوال برده است که حاکی از آنست که گروه های SST یک مجموعه مداخلات مبتنی بر شواهد در ASD می باشند. بخصوص، تحقیقات موجود نتوانسته است معیارهای طراحی اصلی را برای ارزیابی کارایی درمان مانند استفاده از اندازه نمونه های کافی، کنترلهای درمان فعال، ارزیابی های نتیجه مستقل و داده ها در زمینه نگهداری و تعمیم رعایت کند. استفاده از افراد شاهد لیست انتظار در RCTها یک مانع ویژه برای ارزیابی کارایی درمان برای گروه های SST می باشد. والدین میزان بالایی رضایت را در مدلهایی مانند باشگاه های اجتماعی مبتنی بر علاقه، گروه های فعالیت های تفریحاتی، بازی حمایتی (بازیهای میدانی) و گروه های SST مبتنی بر CBI گزارش کرده اند. علاوه بر مسائل روش شناختی و اخلاقی مرتبط با افراد شاهد در لیست انتظار، کارایی مدلهای گروه SST درمانی باید طبق مدلهای گروه اجتماعی کم هزینه تفریحاتی نشان داده شود. از یک دیدگاه اجرایی، استفاده از افراد شاهد درمان فعال برای هدایت تحقیقات در زمینه مکانیسم ها و عوامل مشترک مرتبط با پیامدها مورد نیاز است.
تا به امروز سه آزمون تحقیقاتی تطبیقی تصادفی سازی شده در متون علمی گزارش داده شده است. نمونه های کوچک (تعداد کمتر از ۱۴) و اثرات محدود در دو آزمون تحقیقاتی تطبیقی باعث محدودیت تفسیر می شود که به دلیل فرضیات زیربنایی تصادفی سازی و مدلهای آماری است. DeRosier و همکارانش بزرگترین آزمون تحقیقاتی تطبیقی را در ۵۵ جوان مبتلا به ASD بین سنین ۸ و ۱۲ سال انجام دادند. مطالعه کارایی SSGRIN را ارزیابی کرد که یک برنامه درسی CBI پانزده جلسه ای دارای پشتیبانی تجربی برای جوانان مبتلا به اختلالات عاطفی و یادگیری نسبت به نسخه اصلاح شده برای کودکان مبتلا به «اوتیسم با کارکرد بالا» یا SSGRIN-HFA بوده است. تفاوتهای گروهی معنی داری در زمینه مقیاس نمایندگی اجتماعی SRS وسنجشهای خودکارایی ادراک شده یافت گردیده است. ولیکن، مربیان در گروه SSGRIN غیراصلاح شده یک تشدید علائم ADS و کاهش احساسات خودکارایی را گزارش کرده اند که با توجه به رضایت بالای والدین که در سایر مطالعات SST گزارش گردید، نیاز به بررسی بیشتری دارد. مقایسه بین گروه های SST در ASD به دلیل متغیرپذیری سنجشهای نتیجه و اهداف درمانی دچار پیچیدگی شده است. نقص ارتباطاتی اجتماعی در ASD مسئله ای مربوط به رشد است و می تواند با اثرات آبشاری روی حوزه های سلامت اجتماعی و روانی مرتبط باشد. برنامه های منتشره برای نقص های اجتماعی هدف گیری شده اند که در ناتوانی های یادگیری اجتماعی-هیجانی مانند مهارتهای شنیداری، مهارتهای دوست یابی، و آموزش جرات و حاضرجوابی یافت می شود. سایر مطالعات بر عیوب خاص ASD در ارتباطات اجتماعی و شناخت اجتماعی تاکید دارند، درصورتیکه همچنان سایرین یک شیوه وسیعی را از جمله عیوب عمومی و عیوب ویژه ASD را مانند SSGRIN-HFA اتخاذ می کنند.
مداخلات هدفمند برای عیوب ارتباطات اجتماعی اصلی از منافع خاصی با توجه به کمبود درمانهایی برای نقص های اصلی در کودکان بزرگتر و افراد مبتلا به ASD برخوردارند. بغدادی و همکارانش یک آزمون تحقیقاتی تطبیقی تصادفی سازی شده را با یک ماخله شناخت اجتماعی ۲۰ جلسته ای با هدف ارتباطات غیرکلامی، بازشناسی هیجانی، مدیریت استرس، و نظریه ذهن در ۱۴ کودک مبتلا به ASD اجرا کردند. بااینکه هیچگونه تفاوتهایی در کل نمرات بازشناسی چهره در تحلیل تشخیصی صحت غیرکلامی ۲ یا DANVA2 یافت نگردید، مداخله شناختی اجتماعی هدفمند به بهبودهایی در شناسایی هیجانات بزرگسالان کم شدت (یعنی دشواری شناسایی) و کیفیت نتایج زندگی نسبت به کنترل درمان فعال مرتبط شده است. ولی همانگونه که قبلا گفته شد، اندازه نمونه های کوچک باعث محدودیت تفسیر یافته ها از این آزمون گردیده است.
این مطالعه براساس تحقیقات قبلی با مطرح سازی ضعف روش شناختی محدودکننده تفسیر کارایی مهارتهای شناختی اجتماعی هدفمند با آموزش گروهی استوار گردیده است. در این مطالعه، ما به ارزیابی کارایی یک برنامه درسی گروهی SSTی CBIی ۱۲ جلسه ای هدفمند پرداخته ایم: برنامه Seaver-NETT (یا ارتباطات غیرکلامی، بازشناسی عواطف و نظریه آموزش ذهن). NETT از شیوه های پردازش از بالا به پایین و هدفمند مشخصه CBI مشابه با گزارشات اخیرا منتشره درباره برنامه های درسی شناختی اجتماعی هدفمند استفاده کرده است. مطالعه کنونی از یک طراحی تطبیقی تصادفی ، مداخلات دستی شده، بررسی های وظیفه شناسی و نتایج مبتنی بر نظریه برای ارزیابی کارایی درمان استفاده کرده است.
این مطالعه به ارزیابی هدف های درمان دوگانه مرتبط با ASD و یادگیری اجتماعی بویژه شناخت اجتماعی و رفتار اجتماعی پرداخته است. تعدیل کننده های درمان برای کمک به مجهز شدن شیوه شخصی تری به مهارتهای اجتماعی مداخله ای در ASD ارزیابی شدند. مشخصات شرکت کنندگان در اول مطالعه شامل توانایی های کلامی، سن، و اختلالات همزمان روان پریشی به عنوان متغیرهای احتمالی مرتبط با پاسخ به درمان ارزیابی گردیدند. تحلیلهای تعدیلگری می تواند باعث شود که انتخاب نمونه برای مطالعات آتی با هدف ناهمگنی محدودشده در این حیطه درمانی پربار گردد. با درنظرگیری اینکه داده های نگهداری بندرت گزارش می شود ولی تا حد زیادی مورد نیاز هستند، این مطالعه شامل یک ارزیابی پیگیری سه ماهه در زیرمجموعه ای از شرکت کنندگان برای برآورد پایداری اثرات درمان می باشد.
 

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Objective This study evaluated the efficacy of a targeted social skills training group in school-aged children with autism spectrum disorder (ASD). The intervention, Seaver-NETT (Nonverbal communication, Emotion recognition, and Theory of mind Training), is a 12-session cognitive-behavioral intervention (CBI) for verbal, school-aged children targeting ASD-specific social behavioral impairments.

Method Sixty-nine children with ASD, 8 to 11 years of age, with verbal IQs greater than 70, participated in a randomized comparative trial to examine the efficacy of NETT relative to a facilitated play group. Treatment outcomes included caregiver reports of social behavior and neuropsychological assessments of social cognition conducted by blinded raters. Outcomes were collected at baseline, endpoint, and 3 months posttreatment.

Results Significant improvements were found on social behavior outcomes such as nonverbal communication, empathic responding, and social relations in the NETT condition relative to the active control at endpoint. Verbal IQ moderated the interaction effect on social behavior, with higher verbal IQ associated with improvements in the CBI condition. No significant improvements were found on social cognitive outcomes. No significant group differences were found at 3-month follow-up conducted with approximately half the sample (n = 34).

Conclusion These data indicate that targeted CBI social skills groups such as NETT improve social communication deficits in verbal, school-aged children with ASD. The moderating effects of high verbal IQ suggest a need to consider participant and treatment characteristics associated with outcomes in future studies.

۱ Introduction

Socialization groups are a widely used modality for addressing core social impairments in verbal, schoolaged and older individuals with autism spectrum disorder (ASD). Socialization groups hold appeal as a costeffective method to facilitate social contact for individuals at increased risk for social isolation and rejection.1,2 In addition, empirical support is building for cognitivebehavioral intervention (CBI) approaches, such as social skills training (SST) groups for verbally fluent, school-aged children with ASD.3 Notable methodological advances are represented in a few recent studies, including the use of randomized controlled trials (RCTs), manualized interventions, standardized outcomes, and fidelity checks.4 However, several reviews3-5 point to methodological limitations that question recent practice recommendations, which suggest that SST groups are evidence-based interventions in ASD.6,7 Specifically, existing research fails to meet core design criteria for evaluating treatment efficacy such as use of adequate sample sizes, active treatment controls, independent outcome evaluations, and data on maintenance and generalization.

The use of waitlist controls in RCTs8-13 is a particular hurdle for evaluating treatment efficacy of SST groups. Parents report high levels of satisfaction across models including interest-based social clubs, leisure activities groups, supportive play (e.g., board games), as well as CBI-based SST groups.11,14 In addition to methodological and ethical concerns associated with waitlist controls, the efficacy of therapeutic SST group models must be demonstrated against less costly recreational social group models. From an implementation perspective, the use of active treatment controls will inform the selection of optimal modalities (e.g., skills-based, recreational) and providers (e.g., clinicians, paraprofessionals, peers). From a treatment development perspective, active treatment controls are needed to guide research on mechanisms and common factors associated with outcomes.

To date, 3 randomized comparative trials have been reported in the literature.15-17 Small samples (n < 14) and limited effects in 2 comparative trials limit interpretation due to underlying assumptions of randomization and statistical models.16,17 DeRosier et al. conducted the largest comparative trial in 55 youths with ASD between the ages of 8 and 12 years.15 The study evaluated the efficacy of S.S.GRIN, a 15-session CBI curriculum with empirical support for youth with emotional and learning disorders, relative to a modified version for children with “high-functioning autism” (S.S.GRIN-HFA). Significant group differences were found on the Social Responsiveness Scale (SRS) and measures of perceived self-efficacy. However, caregivers in the unmodified S.S.GRIN group reported an exacerbation of ASD symptoms and reduced feelings of self-efficacy, which requires further exploration, given the high parental satisfaction reported in other SST studies.11,12

Comparison across SST group studies in ASD is also complicated by variability in outcome measures and treatment targets. Social communication impairments in ASD are developmentally specific and may be associated with cascading effects on other social and mental health domains. Published curricula target social impairments found across social-emotional learning disabilities such as listening skills, friendship skills, and assertiveness training.9,10 Other studies emphasize ASD-specific impairments in social communication and social cognition,8,12-14,16-21 whereas still others take a broad-based approach including both general and ASDspecific impairments, such as S.S.GRIN-HFA.15

Targeted interventions for core social-communication impairments are of particular interest given the dearth of treatments for core deficits in older children and individuals with ASD. Baghdadli et al. conducted a randomized comparative trial of a 20-session social cognitive intervention targeting nonverbal communication, emotion recognition, stress management, and theory of mind in 14 children with ASD.17 Although no differences were found in total face recognition scores on the Diagnostic Analysis of Nonverbal Accuracy 2 (DANVA2),22 the targeted social cognitive intervention was associated with improvements in identification of low-intensity (i.e., difficult-to-identify) adult emotions and quality of life outcomes relative to the active treatment control. However, as previously noted, small sample sizes limit the interpretation of findings from this trial.

This study builds upon prior research by addressing methodological weaknesses limiting interpretation of efficacy of targeted, social cognitive skills training groups. In this study, we evaluated the efficacy of a targeted, 12-session, CBI SST group curriculum: Seaver-NETT (Nonverbal communication, Emotion recognition, and Theory of mind Training). NETT uses targeted and top-down processing approaches characteristic of CBI similar to recently published reports of targeted social cognitive curricula.12,17,20 The current study uses a randomized comparative design, manualized interventions, fidelity checks, and theoretically based outcomes to evaluate treatment efficacy. The study evaluated dual treatment targets associated with ASD and social learning, specifically, social cognition and social behavior. Treatment moderators were evaluated to help inform a more personalized approach to social skills interventions in ASD. Baseline participant characteristics including verbal abilities, age, and psychiatric comorbidities were evaluated as potential variables associated with treatment response. Moderator analyses may also inform sample selection for future studies seeking to constrain heterogeneity in this treatment area.23 Given that maintenance data is rarely reported but greatly needed,4 this study includes a 3-month follow-up evaluation in a subset of participants to estimate durability of treatment effects.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا