دانلود ترجمه مقاله نقش مدیریت دانش مشتری (CKM) در اصلاح روابط سازمان – مشتری – ۲۰۱۳

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

نقش مدیریت دانش مشتری (CKM) در اصلاح روابط سازمان – مشتری

عنوان انگلیسی مقاله:

The Role of Customer Knowledge Management (CKM) in Improving Organization-Customer Relationship

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۳
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۸ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت دانش، مدیریت کسب و کار، مدیریت منابع انسانی و بازاریابی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله تحقیقات علمی خاورمیانه – Middle-East Journal of Scientific Research
کلمات کلیدی مدیریت دانش، مدیریت ارتباط با مشتری، مدیریت دانش مشتری
ارائه شده از دانشگاه گروه مدیریت، دانشگاه اصفهان، ایران
نویسندگان Ali Attafar, Majid Sadidi, Hamideh Attafar and Arash Shahin
رفرنس دارد  
کد محصول ۹۲۵۹

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه طلایی⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۳صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن درج نشده است  

 

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

مدیریت ارتباط با مشتری

مدیریت دانش

مدیریت دانش در کسب و کار

تلفیق CRM و مدیریت دانش

چارچوب مفهومی CKM

موانع تلفیق CRM و KM

روش تحقیق

تحلیل داده ها و بحث و بررسی

نتیجه‌گیری

 

بخشی از ترجمه

چکیده

ارزش مشتری برای شرکت های پیشرو در محیط رقابتی امروزی آشکار شده است. بنابراین آن‌ها دائما در تلاش هستند تا روابط خود با مشتریان را از طریق سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری بهبود ببخشند. مدیریت دانش (KM) همچنین می‌تواند به بهبود کیفیت اطلاعات به دست آمده توسط مدیریت ارتباط با مشتری کمک نماید (CRM). با این حال، به منظور موثرتر واقع شدن، KM باید توسط فرآیند ثابت و مداوم گردآوری اطلاعات از منابع خارجی در همکاری با سیستم CRM فراهم گردد. این مطالعه، مدل مدیریت دانش مشتری (CKM) برای ادغام CRM و KM در چهار مرحله مطرح شده است. علاوه براین، یک بررسی جهت شناسایی موانع موجود در طراحی و پیاده سازی CKM صورت گرفته است. نمونه تحقیق شامل تولیدکنندگان ۲۲ کارخانه در اصفهان بوده و پرسش نامه متشکل از ۲۹ سوال چند گزینه ای می باشد. یافته ها نشان می دهند که بودجه‌های حمایتی ناکافی، کمبود تعهد مدیریت ارشد به CKM و ارتباطات ضعیف موانع موجود در طراحی و پیاده سازی CKM هستند.

 

نتیجه‌گیری

مدل مطرح شده در این مقاله برای تشکر از CKM به کارشناسان کمک می کند تا از دانش برای، از و در مورد مشتریان به منظور رسیدن به اهداف سازمانی خود استفاده کنند.این کار در چهار مرحله انجام می گیرد؛ ابتدا، اطلاعات در مورد مشتریان تبدیل می شود به دانش در مورد مشتریان؛ در مرحله دوم، اطلاعات برای مشتریان تبدیل می شود به دانش برای مشتریان؛ مرحله سوم متشکل از تحلیل سود در مشتریان مجذوب می باشد؛ و در نهایت، اطلاعات دریافت شده از مشتریان باارزش ارائه می گردد.علاوه براین، یافته های مطالعه موردی نشان می دهند که بودجه های حمایتی ناکافی، کمبود تعهد مدیریت ارشد در CKM و ارتباطات ضعیف موانع موجود در طراحی و پیاده سازی CKM بوده اند. مروری بر ادبیات نشان می دهد که در حالی که CRM به طور قدیمی وسیله ارتباطی با مشتریان از طریق کانال‌های مختلف است، تحقیق در خصوص مهم ترین منبع اطلاعات، یعنی دانش از مشتریان وجود ندارد. روش تلفیقی KM و CRM به عنوان یک فرآیند استراتژیک می تواند به سازمان ها و شرکت ها کمک کند تا مشتریان بیشتر و محصولات و خدمات بهتری داشته باشند.اگر مشتریان به این مرحله برسند و چنین ارتباطاتی با شرکت داشته باشند، بدون شک برای سازمان ارزشمند خواهند بود.به عبارت دیگر، آن ها شرکای تجاری در شرکت خواهند شد.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

The customer’s value has become apparent for the leading companies in today’s competitive environment. Therefore they are constantly trying to improve their relationship with customers via their customer relationship management systems. Knowledge management (KM) can also help to improve the quality of the information obtained by customer relationship management (CRM). However, in order to be more effective, KM should be provided with a steady and ongoing process of gathering information from outer sources in cooperation with the CRM system. In this study, a customer knowledge management (CKM) model has been proposed for the integration of CRM and KM in four stages. In addition, a survey has been conducted to identify the barriers of the design and implementation of CKM. Research sample included Managers of 22 manufacturers in Isfahan and the questionnaire consists of 29 multiple-choice questions. Findings imply that inadequate supporting budgets, lack of senior management commitment to CKM and poor communication are the barriers to the design and implementation of CKM.

 

تصویری از مقاله ترجمه و تایپ شده در نرم افزار ورد

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

نقش مدیریت دانش مشتری (CKM) در اصلاح روابط سازمان – مشتری

عنوان انگلیسی مقاله:

The Role of Customer Knowledge Management (CKM) in Improving Organization-Customer Relationship

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا