دانلود ترجمه مقاله روانگرایی خاک در زمین منجمد فصلی در طی زلزله – الزویر ۲۰۱۹

elsevier

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

روانگرایی خاک در زمین منجمد فصلی در طی زلزله ۲۰۱۶ Mw6.6 Akto

عنوان انگلیسی مقاله:

Soil liquefaction in seasonally frozen ground during the 2016 Mw6.6 Akto earthquake

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۹
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article) 
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی عمران
گرایش های مرتبط با این مقاله خاک و پی، زلزله
چاپ شده در مجله (ژورنال) دینامیک خاک و مهندسی زلزله – Soil Dynamics and Earthquake Engineering
کلمات کلیدی روانگرایی خاک منجمد، زلزله سال ۲۰۱۶ Akto، مکانیک روانگرایی، سیستم کشش Kongur
کلمات کلیدی انگلیسی ۲۰۱۶ Akto earthquake – Frozen soil liquefaction – Liquefaction mechanics – Kongur extension system
ارائه شده از دانشگاه دانشکده علوم زمین و مهندسی زمین شناسی، دانشگاه Sun Yat-Sen، چین
نمایه (index) Scopus – Master journals – JCR
نویسندگان Yuan Yao، Jie Chen، Tao Li، Bo Fu، Haoran Wang، Yuehua Li، Hailiang Jia
شناسه شاپا یا ISSN ISSN ۰۲۶۷-۷۲۶۱
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.soildyn.2018.08.024
ایمپکت فاکتور(IF) مجله ۲٫۹۸۹ در سال ۲۰۱۸
شاخص H_index مجله ۷۸ در سال ۲۰۱۹
شاخص SJR مجله ۱٫۳۵۹ در سال ۲۰۱۸
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال ۲۰۱۸
بیس است  
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
رفرنس دارد  
کد محصول ۹۶۷۵
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در نشریه Elsevier
نشریه الزویر

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود در فایل ورد و PDF
کیفیت ترجمه طلایی⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۷ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است  
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است  

 

فهرست مطالب

چکیده

۱- مقدمه

۲- مواد و روش ها

۱-۲- جایگاه مطالعه

۲-۲ ارزیابی روانگرایی و شکاف زمین

۳٫ نتایج

۱-۳ روانگرایی خاک

۲-۳ شکاف های زمینی

۴- بحث

۱-۴ روانگرایی خاک در خاک منجمد

۲-۴ رابطه میان شکاف های زمینی و روانگرایی خاک

۳-۴ تعیین ضخامت لایه ی خاک منجمد

توزیع خطی

۵- نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه

چکیده

روانگرایی خاک نوعی از تغییرات هیدرولوژیکی مخروطی است که توسط زمین لرزه تحریک می شود. وقوع این پدیده با بروز صدمات و خسارات عمده به مایملک همراه است. وضعیت دینامیکی تغییرات هیدرولوژیکی مخروطی به درستی درک نشده است. به عنوان اقدامی در جهت درک مطلوب این موضوع ما به مطالعه تغییر شکل های مخروطی نظیر روان گرایی و شکاف های زمینی می پردازیم، که وقوع آنها به عنوان یکی از نتایج فعالیت قوی لرزه ای در جریان زلزله ی ۲۰۱۶ Mw6.6 Akto به حساب می آید که در بخش های درونی فلات پامیر در شمال غربی چین به وقوع پیوسته است. در این مقاله به صورت اصولی روانگرایی خاک منجمد و شکاف های زمینی ناشی شده از زلزله را برسی می کنیم. اکثر جایگاه های روان گرایی در نزدیکی رودخانه Karaat، در شیب پلکانیT1، در روستای Bulake واقع شده اند که در مجاورت پوشش های آبرفتی کوهستانKungai می باشد. ما متوجه شدیم که روان گرایی به واسطه وجود چشمه های آب اصلی و شکاف های زمینی مخروطی در جریان زلزله ایجاد می شود. بطور تقریبی ۸۰ درصد از موقعیت های روان گرایی در طول چشمه های اصلی در مرکز زلزله شکل می گیرند. ارتفاع حداکثری آتشفشان شن و ماسه به ۱۵ سانتی متر می رسد. ۲۰ درصد باقی مانده موقعیت های روانگرایی در طول شکاف های زمینی مخروطی شکل می گیرند. نتایج برسی های ما این پیشنهاد را مطرح می کنند که لایه خاک منجمد باعث جلوگیری از به سطح رسیدن مواد مایع موجود در لایه ی خاک غیر منجد پایین تر می شوند و در نتیجه مواد شکل گرفته از روانگرایی در گسل های اولیه و شکاف های زمینی مخروطی، کانال می زنند و از این طریق خود را به سطح می رسانند. روانگرایی همبسته با زمین لرزه ی Akto نشان دهنده اهمیت تشریح علل احتمال وقوع یک سری از سوانح زمین شناسی مخروطی نظیر روانگرایی خاک و شکاف های زمینی در نواحی با ویژگی های دمایی، زمین شناسی و ارتفاع از سطح دریای مشابه می باشد.

 

۵- نتیجه گیری

در این مقاله ما یک ارزیابی میدانی سیستماتیک پس از وقوع زمین لرزه Mw6.6 Akto را در موقعیت های شکاف زمینی مخروطی و روانگرایی ارائه دادیم. ما نواحی را تعیین کردیم که به صورت غیر معمولی روانگرایی شدیدی را بر روی شیب پلکانی T1 رودخانه ی Karaatدر روستای Bulake تجربه کردند که در مجاورت پوشش های رسوبی نزدیک کوهستان Kungai قرار داشتند. ما متوجه شدیم که روانگرایی هم در طول گسل اصلی و هم در طول شکاف های زمینی مخروطی در طول این زمین لرزه اتفاق افتادند. بطور تقریبی ۸۰ درصد موقعیتهای روانگرایی در طول گسل اصلی در مرکز زمین لرزه قرار دارند در جائیکه ارتفاع ماکزیمم آتشفشان شن و ماسه معادل ۱۵ سانتی متر است. مواد مایع مرکب است از رس سبز- خاکستری و شن. ۲۰ درصد باقی مانده موقعیتهای روانگرایی در طول شکاف های زمینی مخروطی شکل می گیرند. نتایج بدست آمده ی ما این پیشنهاد را مطرح می کنند که لایه خاک منجمد، از رسیدن مواد مایع از لایه خاک غیر منجمد پایینی به سطح جلوگیری به عمل می آورند بنابراین گسل اصلی شکاف زمینی مخروطی به عنوان کانالا هایی برای رسیدن مواد مایع به سطح مورد استفاده قرار می گیرند. این مساله آغاز روانگرایی در حوزه های بالایی را امکان پذیر می کند که با این تمایل همراه هستند که مواد شن و ماسه ای خود را از دست بدهند.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Soil liquefaction is a type of coseismic hydrological change triggered by earthquakes, and its occurrence results in major property damage and casualties. The dynamics of coseismic hydrological changes are not fully understood. In order to address this, we studied coseismic deformations such as liquefaction and ground fissures that occurred as a result of strong seismic activity during the 2016 Mw6.6 Akto earthquake, which took place in the interior of the Pamir Plateau in northwestern China. This paper presents a systematic survey of the frozen soil liquefaction and ground fissures caused by this earthquake. The majority of liquefaction sites near the Karaat River are located on the T1 terrace, in Bulake village, and are adjacent to the alluvial fan of the Kungai Mountain. We find that the liquefaction was caused by the original spring and coseismic ground fissure during the earthquake. Approximately 80% of the liquefaction sites are formed along the original spring in the epicenter. The maximum height of sand boils is 15 cm. The remaining 20% of the liquefaction sites are formed along the coseismic ground fissure. Our results suggest that the frozen soil layer impedes liquefied material in the lower unfrozen soil layer from reaching the surface, and the material formed from liquefaction is consequentially channeled through the primary fault and coseismic ground fissures. Liquefaction associated with the Akto earthquake demonstrates the importance of accounting for the possibility of a series of coseismic geological disasters, such as soil liquefaction and ground fissures, in areas with similar geology, altitude, and temperature.

 

۵- Conclusions

In this paper, we present a systematic post-earthquake field investigation of the Mw6.6 Akto earthquake liquefaction and coseismic ground fissure sites. We have identified areas of unusually intense liquefaction located on terrace T1 of the Karaat River and at Bulake village, adjacent to the alluvial fan near the Kungai Mountain. We found that liquefaction occurred both along the original fault and along coseismic ground fissures during this earthquake. Approximately 80% of the liquefaction sites are along the original fault at the epicenter of the earthquake, where the maximum height of the sand boils are 15 cm. The liquefied material consists of gray-green clay and sand. The remaining 20% of the liquefaction sites were formed along the coseismic ground fissures. Our results suggest that the frozen soil layer impedes the liquefied material in the lower unfrozen soil layer from reaching the surface; therefore, the original fault and coseismic ground fissures are used as channels for the liquefied material. This enables the onset of liquefaction in upper aquifers, which tend to be dominated by loose sandy gravel material.

 

تصویری از مقاله ترجمه و تایپ شده در نرم افزار ورد

 

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

روانگرایی خاک در زمین منجمد فصلی در طی زلزله ۲۰۱۶ Mw6.6 Akto

عنوان انگلیسی مقاله:

Soil liquefaction in seasonally frozen ground during the 2016 Mw6.6 Akto earthquake

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *