دانلود رایگان ترجمه مقاله انعطاف پذیری تیم توسعه سیستم های اطلاعات و سرمایه اجتماعی خارجی (نشریه الزویر ۲۰۱۱)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۹ صفحه در سال ۲۰۱۱ منتشر شده و ترجمه آن ۲۲ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

انعطاف پذیری تیم توسعه سیستم های اطلاعات و سرمایه اجتماعی خارجی

عنوان انگلیسی مقاله:

External social capital and information systems development team flexibility

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۱
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۹ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت کسب و کار، مدیریت فناوری اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی پیشرفته، مدیریت پروژه
چاپ شده در مجله (ژورنال) فناوری اطلاعات و نرم افزار – Information and Software Technology
کلمات کلیدی تیم توسعه سیستم اطلاعات، انعطاف پذیری، سرمایه اجتماعی خارجی، عملکرد پروژه توسعه سیستم
ارائه شده از دانشگاه گروه مدیریت اطلاعات، دانشگاه یوان زه، تایوان
رفرنس دارد  
کد محصول F1590
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۲ صفحه (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله پایین میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
۱- مقدمه
۲- بازنگری نوشته ها
۲-۱- انعطاف پذیری تیم ISD
۲-۲- سرمایه خارجی اجتماعی
۲-۳- اجرای پروژه
۳- مدل و فرضیه های تحقیق
۳-۱- روابط عمودی و انعطاف پذیری تیم
۳-۲ روابط افقی و انعطاف پذیری گسترده تیم
۳-۳- روابط بازار و انعطاف پذیری گسترده تیم
۳-۴ انعطاف پذیری تیم و عملکرد پروژه
۴- روش تحقیق و تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱- مدل اندازه گیری
۵- نتایج مدل ساختاری
۶- بررسی

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
زمینه: این پژوهش ISD بر اساس دیدگاه اجتماعی فنی پیشنهاد می دهد که دو منبع تغییر اجتماعی و فنی در پروژه های عملکرد توسعه سیستم های اطلاعاتی (ISD) آورده می شوند: الزامات کسب و کار و توسعه فن آوری. برای ارتقای اثربخشی پروژه، تیم های ISD نیاز به ارتقای انعطاف پذیری خود در مواجهه با تغییرات ثابت در رخ داده از محیط های کسب و کار و فنی دارند که در آنها عمل می نمایند. انعطاف پذیری به عنوان نتیجه توسعه توانایی مفهوم از طریق یکپارچه سازی و تنظیم مجدد دائمی منابع موجود در داخل و خارج از سازمانی مفهوم سازی می شود که در آن تیم جاسازی شده است.
هدف: هدف از این مطالعه بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی خارجی تیم و انعطاف پذیری تیم است. به طور خاص، بر اساس تئوری سرمایه اجتماعی، این مطالعه استدلال می کند که سرمایه اجتماعی خارجی منجر به انعطاف پذیری تیم می شود، که به نوبه خود در عملکرد موفق پروژه سهم دارد.
روش: یک طرح نظر سنجی برای جمع آوری داده ها و آزمون مدل پیشنهادی انتخاب شد. یک استراتژی سریع برای جمع آوری داده ها استفاده شد. توسعه دهندگان سیستم های اطلاعاتی ۱۱۸ در این نظرسنجی شرکت کردند و مدل با استفاده از مشتقات جزئی حداقل مربعات رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نتایج نشان می دهد که به طور کلی، سرمایه اجتماعی خارجی تیم های ISD به پاسخ تیم به تغییرات کمک می کند. با این حال، آنها نشاندهنده آثار منحصر به فرد بر روی انعطاف پذیری تیم ISD هستند.
نتیجه گیری: سرمایه های اجتماعی خارجی مختلف دارای اثرات بر روی انعطاف پذیری یک تیم هستند. به طور خاص، روابط افقی به طور مثبت با کسب و کار و انعطاف پذیری تکنولوژی مرتبط هستند. روابط عمودی به طور مثبت با انعطاف پذیری کسب و کار و روابط بازار انعطاف پذیری تکنولوژی مرتبط هستند. مدیران های ISD باید روابط قوی با قدرت بالا، دیگر واحدهای جانبی، و طرف های سوم را در خارج در بازار ایجاد نمایند. آنها همچنین باید به طور فزاینده برای محیط فرار اجتماعی فنی انطباقی باشند، و فعالانه جستجو، بهره برداری، ارتقاء و ادغام منابع که برای توسعه سیستم تیم توسعه انعطاف پذیری ضروری هستند را صورت دهند.
 
۱- مقدمه
با توجه به بررسی های انجام شده توسط گروه شرکت پژوهش Standish، سرمایه گذاری ایالات متحده در پروژه های توسعه سیستم های اطلاعات (ISD) در سال ۲۰۰۱ چهار برابر مقدار گزارش شده در سال ۱۹۹۰ بوده است. با این حال، میزان موفقیت، تنها ۲۸ درصد بود. [۳۵] ارقام در سال ۲۰۰۹ باقی ماندند. میزان موفقیت پروژه ISD 32٪، ۴۴٪ از پروژه ها بر بودجه و زمان تخمین زده بودند، و ۲۴٪ شکست خورده آشکار شدند[۴۴]. این آمار نشان می دهد که تلاش های بسیاری برای بهبود پروژه مدیریت برای افزایش موفقیت صورت گرفته است. میزان موفقیت بالا برای سازمان های مدرن با ستون فقرات تکنولوژی، حیاتی است. شکست پروژه نه تنها منابع را به هدر می دهد و منجر به از دست رفتن فرصت های کسب و کار قبلی می شود، بلکه روی شهرت و سود نیز تأثیر می گذارد.
تحقیقات ISD بر اساس دیدگاه اجتماعی فنی پیشهاد می دهد که عملکرد پروژه های ISD بیش از حد سریع تحت تاثیر تغییرات در هر دو مورد الزامات کسب و کار و توسعه سیستم تکنولوژی قرار گرفته است [۵،۲۱،۲۴]. بنابراین، انعطاف پذیری تیم توسعه سیستم (SDTF) برای بازی نمودن نقشی اساسی در تعیین اجرای پروژه به انجام احاطه نمودن در برابر محیط با سرعت بالا مطرح شده است [۱۴،۱۷]. برای این کار، تیم های ISD نیاز به یکپارچه سازی و پیکربندی مجدد منابع در دسترس در موقع خود دارند. با توجه به چشم انداز قابلیت پویا ، SDTF در این مطالعه به مفهوم یک نتیجه از قابلیت توسعه از طریق ادغام دائمی و تنظیم مجدد منابع موجود در داخل و بدون این سازمان است که در آن تیم تعبیه شده است [۲۷].
آثار قبلی در توسعه نرم افزار تا حد زیادی متمرکز بر طیف وسیعی از فرآیندهای تیم، اقدامات روزمره در ارتباط با فعالیت های توسعه (به عنوان مثال، برنامه ریزی، اجرا، و در نتیجه ارزیابی) در تلاش به منظور تسهیل کنترل پروژه بود [۱۱،۲۹]. با این حال، در محیط های اجتماعی فنی فرار، این شیوه کمتر موثر است زمانی که خروجی پروژه های ISD تمایل به تکامل در طول فرآیند توسعه دارند [۸]. علاوه بر این، منابع در دسترس برای یک تیم اغلب محدود است. این به این معنی است که تیم ها احتمالا نمی توانند دارای تمام منابع لازم باشند که به طور بالقوه محدود کننده گزینه های آنها در پاسخ به مشکلات با توجه به تغییرات ناگهانی و غیر منتظره و در نهایت موثر بر عملکرد پروژه است. برای افزایش اثربخشی پروژه، تیم های ISD برای گسترش مرز سنتی و ایجاد پیوند های خارجی برای دسترسی به منابع اطلاع رسانی، مالی و اداری و پشتیبانی در موقع خود فراخوانده می شوند [۷،۱۲]. با این حال، پژوهش حاضر فاقد تبیین نظری در این مورد است که این پیوندهای خارجی چیستند و چگونه آنها کار تیم ISD را برای ارائه سیستم با موفقیت تسهیل می نمایند.
این تحقیقات در استخدام نظریه سرمایه اجتماعی به عنوان نظری لنز برای روشن کردن سرمایه چگونه خارجی اجتماعی افزایش عملکرد پروژه. این استدلال می کند که منابع جاسازی شده در روابط متقابل منجر به منابع رد و بدل شده و ترکیب، که در نتیجه چرخش را در ایجاد ارزش [۴۵]. هدف از این مطالعه بررسی رابطه بین سرمایه های خارجی تیم های اجتماعی و انعطاف پذیری تیم است. این استدلال می کند که سرمایه اجتماعی جاری از اتصالات خارجی تثبیت شده منجر به انعطاف پذیری تیم ISD می شود، که به نوبه خود به کمک عملکرد پروژه موفق در پایان می نماید. محوری اساسی اینست که روابط خارجی توسعه یافته از طریق فعل و انفعالات طولانی مجراهایی را ارائه می دهند که از طریق آن، منابع ارزشمند می تواند رد و بدل شده و توسط تیم ISD یکپارچه شوند. با یکپارچه سازی و مونتاژ مجدد منابع مبادله شده، تیم ISD می تواند تولید نوآورانه ایده ها راه حل های و حل مشکل پاسخ موثر به تغییرات ناشی از زمینه های اجتماعی و فنی را ارائه دهد.
ما مدل پیشنهادی پژوهش را با بررسی ۱۱۸ سیستم های اطلاعاتی توسعه دهندگان در سراسر صنایع مختلف صحه گذاری نمودیم. یافته ها نشان می دهد که به طور کلی، سرمایه های اجتماعی خارجی تیم ISD از طریق انعطاف پذیری تیم پروژه کمک به عملکرد می نماید. با این حال، هر نوع سرمایه اجتماعی خارجی اثر منحصر به فردی را در نتایج انعطاف پذیری نشان داد. نتایج این مطالعه نیز تایید کرد که انعطاف پذیری تیم ISD به طور مستقیم عملکرد پروژه را تحت تاثیر قرار می دهد. هر دو پیامدهای دانشگاهی و عملی از یافته ها نسبت به مورد در پایان این مقاله مورد بحث قرار گرفته است.
 

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Context ISD research based on the socio-technical perspective suggests that two sources of socio-technical change have a bearing on the performance of information systems development (ISD) projects: business requirements and development technology. To enhance project effectiveness, ISD teams need to enhance their flexibility in the face of the constant changes taking place from business and technical environments in which they operate. Flexibility is conceptualized as an outcome of capability development through constantly integrating and reconfiguring available resources within and outside of the organization where the team is embedded.

Objective The purpose of this study is to examine the relationship between a team’s external social capital and team flexibility. More specifically, based on social capital theory, this study argues that external social capital leads to IS team flexibility, which in turn contributes to the successful project performance.

Method A survey design was selected to collect data and test the proposed model. A snowballing strategy was employed to collect data. 118 information systems developers participated in the survey and the model was analyzed using partial least squares regression.

Results: The findings show that, in general, the ISD teams’ external social capital do contribute to the team’s response to changes. However, they exhibit unique impacts on ISD team flexibility respectively.  Results The findings show that, in general, the ISD teams’ external social capital does contribute to the team’s response to changes. However, they exhibit unique impacts on ISD team flexibility respectively.

Conclusion The various external social capitals have distinctive effects on a team’s flexibility. Specifically, horizontal relationships are positively associated with both business and technology flexibility. Vertical relationships are positively associated with business flexibility and market relationships technology flexibility. ISD managers should establish robust relationships with its high-ups, other lateral units, and third parties outside in the market. They also need to be more adaptive to the increasingly volatile socio-technical environment, and proactively search, exploit, upgrade, and integrate resources that are essential to the development of system development team flexibility.

۱ Introduction

According to a survey conducted by research firm Standish Group, United States investment in information systems development (ISD) projects in 2001 was four times that reported in 1990. However, success rate was a mere 28% [35]. Figures remained troublesome in 2009. ISD project success rate was 32%, 44% of projects were over budget and time estimated, and 24% failed outright [44]. These statistics suggest that many efforts to improve project management barely help to increase success. A high success rate is crucial to technology-backboned modern organizations. Project failures not only waste resources and lead to foregone business opportunities, but impact reputations and profits as well.

ISD research based on the socio-technical perspective suggests that performance of ISD projects is excessively affected by rapid changes in both business requirement and systems development technology [5,21,24]. Therefore, system development team flexibility (SDTF) has been proposed to play an essential role in determining project performance to hedge against high-velocity environments [14,17]. To do so, ISD teams need to integrate and reconfigure available resources in a timely manner. Based on dynamic capability perspective, SDTF in this study is conceptualized as an outcome of capability development through constantly integrating and reconfiguring available resources within and without the organization where the team is embedded [27].

Previous works on software development largely focused on a wide range of team processes, practices, or routines associated with development activities (e.g., planning, execution, and result appraisal) in an attempt to facilitate control of the project [11,29]. However, in volatile socio-technical environments, these practices become less effective as outputs of ISD projects tend to evolve throughout the development process [8]. In addition, resources available for a team are often circumscribed. This means that teams cannot possibly possess all the requisite resources, potentially restricting their options in response to problems due to abrupt and unexpected changes and eventually influencing project performance. To enhance project effectiveness, ISD teams are called upon to span traditional boundary and establish external linkages to access informative, financial, and administrative resources and support in a timely manner [7,12]. However, current research lacks a theoretical explanation on what these external linkages are and how they facilitate ISD teams to deliver systems successfully.

This research employs the social capital theory as theoretical lens to elucidate how external social capital enhances project performance. It argues that resources embedded in the interaction ties lead to resources exchanged and combination, which in turn result in value creation [45]. The purpose of this study is to examine the relationship between a team’s external social capital and team flexibility. It argues that social capital flowing from entrenched external connections lead to ISD team flexibility, which in turn contributes to successful project performance at the end. The underlying thrust is that external relationships developed through protracted interactions provide conduits through which valuable resources can be exchanged and integrated by ISD team. By integrating and reassembling exchanged resources, the ISD team can generate innovative ideas and problem solving solutions to respond effectively to changes arising from capricious socio-technical contexts.

We validated the proposed research model by surveying 118 information systems developers across various industries. Findings reveal that, in general, ISD teams’ external social capitals do contribute to project performance through team flexibility. However, each type of external social capital exhibited unique impact on flexibility outcomes. Results of this study likewise confirmed that ISD team flexibility directly impacts project performance. Both academic and practical implications of findings are discussed toward the end of this paper.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا