دانلود رایگان ترجمه مقاله استراتژی بلیط الکترونیکی و پیاده سازی آن در سیستم دسترسی باز (سال ۲۰۰۶)

این مقاله انگلیسی ISI در ۱۳ صفحه در سال ۲۰۰۶ منتشر شده و ترجمه آن ۲۰ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت ناقص ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

استراتژی بلیط الکترونیکی و پیاده سازی آن در سیستم دسترسی باز: مطالعه موردی Deutsche Bahn

عنوان انگلیسی مقاله:

e-Ticketing Strategy and Implementation in an Open Access System: The case of Deutsche Bahn

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۰۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله تجارت الکترونیک
ارائه شده از دانشگاه دانشکده محاسبات و علوم اطلاعات، دانشگاه استرالیای جنوبی، سیتی ،استرالیا
رفرنس دارد 
کد محصول F1584

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۰ صفحه (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن به صورت انگلیسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
۱- مقدمه
۲ – تمایز در موارد تجارت در بلیط الکترونیکی: خطوط هوایی در برابر راه آهن
۳- مورد Deutsche Bahn
۴- بلیت الکترونیکی در راه آهن
۵- راه حل Deutche Bahn
۵-۱ راه حل بلیط آنلاین DB
۶- گسترش به بازارهای جدید
۷- نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
این مقاله به توصیف فرصت ها و چالش های بلیط الکترونیکی در حمل و نقل عمومی می پردازد. در حالی که مفهوم الکترونیکی بلیط در صنعت خطوط هوایی رایج است، پیاده سازی آن در یک محیط عملیاتی که در آن کل استراتژی تجارت بر اساس یک سیستم “دسترسی آزاد” برای مسافرت انعطاف پذیر می باشد، دشوار است. ما در اینجا یک مطالعه موردی از Deutsche Bahn Mobility را به عنوان بزرگترین شبکه لجستیک در جهان، در استراتژی موفق پیاده سازی بلیط الکترونیکی ارائه می دهیم. ابتدا، ما این استراتژی بلیط الکترونیکی را در حمل و نقل توصیف می کنیم و به طور خلاصه در دو صنعت تقریباً مرتبط متمایز می نماییم: خطوط هوایی و راه آهن. سپس ما این استراتژی و چالش های پیش رویDB در پیاده سازی بلیط الکترونیکی به دنبال پیشنهادات حوزه های گسترش بازار آینده بر اساس پلت فرم ها و زیرساخت های موجود توصیف می نماییم. در نهایت ما با تنظیم پیامدهای این مطالعه موردی برای تجارتهای گسترده تر و جامعه پژوهش به عنوان دستور کاری برای تحقیقات آینده نتیجه گیری می نماییم.
 
۱- مقدمه
بلیت الکترونیکی در گردشگری به عنوان انقلاب “بدون کاغذ” ، برای اولین بار در خطوط هوایی ایالات متحده در دهه ۸۰ رخ داد. این مورد در درجه اول توسط پرواز نقطه به نقطه عملیاتی حامل های داخلی مورد استفاده قرار گرفت . (Business Traveller، ۲۰۰۴) اولین هواپیمایی برای شروع آزمایش با بلیط الکترونیکی، در سال ۱۹۸۴، United Airlines بود، اما در واقع شش سال قبل از این روش پیاده سازی شده بود. اما زمانی که آغاز شد، صنعت سفر در سطح جهان فرصتی را برای تحول دراماتیک در سیستم های فروش بلیط به خود دید. بلیت الکترونیکی روشی برای مستند سازی فروش، ردیابی استفاده و در نظر گرفتن حمل و نقل مسافر بدون نیاز به صدور اسناد ” کاغذی با ارزش” است. مسافران قادر به حساب کتاب،، پرداخت وجه و چاپ بلیط الکترونیکی آنلاین خود از هر نقطه در جهان هستند. کاربران اصلی این سیستم مسافران تاجر هستند همانطور که این بخش بازار تمام سفرها را به خود اختصاص داده است (Business Traveller، ۲۰۰۴٫ بخش تجارت، “با تکنولوژی درک شده”، نیز برای اتخاذ این روش رزرو جدید بهتر آماده بود. دو مزیت اصلی برای مسافران، راحتی و راه امن تر سفر است. بر اساس سیستم سنتی، بسیاری از مسافران مجبور به حمل بلیط های فیزیکی در تمام زمان سفر هستند. با بلیط الکترونیکی، تمام اطلاعات مربوط به صورت دیجیتالی در یک پایگاه داده مرکزی ذخیره می شود و بنابراین مسافر هیچ شانسی برای از دست دادن آنها و یا سرقت آنها ندارد. همه آنچه مسافر نیاز به انجام آن دارد، برای حمل در همه جا “شناسائی عکس دار” (Anonymous, ، ۲۰۰۶) است.
هنگامی که یک شرکت حمل و نقل عمومی سیستم توزیع فروش بلیط را تعیین می کند، شناسایی قبل از هر چیز از بخش بازار که برای آن اتخاذ می شود، بسیار حیاتی است (LaPlaca، ۱۹۹۷) شکل ۱ یک مثال عمومی از دو نوع سیستم حمل و نقل عمومی انبوه – که برای خطوط هوایی و راه آهن است را نشان می دهد:
ردیف اول بیانگر گزینه بخش بازار است – چارتر، تجارت و اوقات فراغت است که برای مسافران ساکنان و افراد غیر مقیم متمایز می شود (Fisher، Coogan و MarketSense، ۲۰۰۲). ردیف دوم از این کادرها، ابزار بازاریابی را با کانال های توزیع مربوط به هر بخش اعمال صدور بلیط توصیف می کند. برای مثال، برای مسافران پرواز چارتر، این استراتژی فروش بلیط های پیشرفته از طریق اپراتورهای تور به طور مستقیم خواهد بود. برای بازار محلی، این استراتژی، برای استفاده سیستم برنامه ریزی ملی در دسترس سفر به صورت محلی است. یک مثال خوب در آلمان، سیستم اطلاعات اینترنت Deutsche Bahn برای مسافران راه آهن در درجه اول، و همچنین برای دیگر ارتباطات حمل و نقل عمومی، به استثنای شرکت های هواپیمایی است، اگر چه قطارهای ارتباطی خاص در همکاری با خطوط هوایی لوفت هانزای خروجی از ایستگاه های خاص وجود دارد. برای تکنولوژی درک شده و عمدتا بازارهای تجارت محلی در مقیاس بالاتر، این راهبرد بر استفاده از مفاهیم بلیط الکترونیکی (یاتا ۲۰۰۵) و تحول کارت های هوشمن و تلفن های همراه تاکید دارد. برای مقیاس پایین، مسافرت محلی در مسافت کوتاه، این استراتژی بر فروش در کیوسک تاکید می کند. برای کسانی که نیاز به مسافرت های بین المللی در اروپا دارند، تا زمانی که یک استاندارد بین المللی به دست آید، کنترل بلیط راه آهن، آژانس های مسافرتی و دفاتر فروش تاکید شود. انواع بلیط های فروخته شده را دوباره می توان به واسط زمان سفر متمایز نمود. نوع اول، فروش بلیط های پیشرفته یا فروش در زمان برنامه ریزی سفر است که نیاز به خرید و فروش از طریق ماشین آلات، در دفاتر فروش و یا چاپ بلیط خود – بنابراین بلیط الکترونیکی دارد. نوع دوم استراتژی هایی برای فروش در مسیر خواهد بود- به عنوان مثال، در برد قطارهای ICE German.
استراتژی بلیط الکترونیکی به خوبی در بخش هواپیمایی مورد سوء استفاده قرار گیرد، اگرچه در حمل و نقل عمومی به عنوان یک ، به ویژه راه آهن / مترو / اتوبوس بخش سفر، تکنیک های پیاده سازی به علت محیط تجارت و فرهنگ سفر متفاوت مخلوط شده اند. این مقاله فرصت ها و چالش فروش بلیط الکترونیکی در “دسترسی آزاد” حمل و نقل عمومی را با تمرکز بر روی نمونه ای از راه آهن توصیف می نماید.
در حالی که مفهوم بلیط الکترونیکی در صنعت هواپیمایی رایج است، پیاده سازی آن در محیط عامل
که در آن استراتژی تجارت کلی مبتنی بر سیستم “دسترسی آزاد” برای مسافرت انعطاف پذیر است، دشوار است. ما در حال حاضر در اینجا مطالعه موردی Deutsche Bahn Mobility (DB) را به عنوان یک مثال پیشگام در این زمینه سفر “با دسترسی باز” ارائه می کنیم. در ابتدا ما به طور خلاصه دو صنعت تقریباً مرتبط را متمایز می نماییم: خطوط هوایی و راه آهن. سپس ما این استراتژی و چالش های پیش روی DB در پیاده سازی بلیط الکترونیکی به دنبال پیشنهادات حوزه های گسترش بازار آینده بر اساس پلت فرم ها و زیرساخت های موجود توصیف می نماییم.
در نهایت ما با تنظیم پیامدهای این مطالعه موردی برای تجارتهای گسترده تر و جامعه پژوهش به عنوان دستور کاری برای تحقیقات آینده نتیجه گیری می نماییم.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

The paper describes the opportunities and challenges of e-ticketing in public transportation. While the concept of eticketing is prevalent in the airline industry, it is difficult to implement in an operating environment where the entire business strategy is based on an “open access” system for flexible travelling. We present here the case study of Deutsche Bahn Mobility as the world’s largest logistic network, in its successful e-Ticketing implementation strategy. First we describe e-ticketing strategies in transportation and briefly differentiate two closely related industry: airlines and railways. Then we describe the strategy and challenges faced by DB in its e-Ticketing implementation follow by proposals of future market expansions areas based on existing platforms and infrastructure. Finally we conclude by setting out implications of this case study for the broader business and research community as agenda for future research.

۱ Introduction

E-ticketing in tourism as a “paperless” revolution, first hit US based airlines in the 80s. It was used primarily by domestic carriers operating point to point flights (BusinessTraveller, 2004). The first airline to start experimenting with e-ticketing, in 1984, was United Airlines but it took six years before the procedure was actually implemented. But once it got started, the travel industry globally saw the opportunity for a dramatic transformation in ticketing systems. E-ticketing is a method for documenting sale, tracking usage and accounting for a passenger’s transportation without requiring the issue of paper “value documents”. Passengers are able to book, pay for and print their e-tickets online from any point in the world. The main users of this system are business travellers as this market segment accounts for 70 per cent of all travel (BusinessTraveller, 2004). The business segment, being more “technology savvy”, was also better prepared to adopt this new booking method. The two main advantages for travellers are convenience and a more secure way of travelling. Under the traditional system, most travellers have to carry physical tickets at all time of travelling. With e-ticketing, all associated information will be stored digitally in a central database and therefore there are no chances of the traveller losing them or having them stolen. All the passenger needs to do is to carry the ubiquitous “photo identification” (Anonymous, 2006).

When a public transportation company determines a ticket sales distribution system, it is vital foremost to identify the market segment for which it will be adopted (LaPlaca, 1997). Figure 1 illustrates a generic example of two types of mass public transportation systems – that of airlines and railways: The first row denotes the market segment – charter, business and leisure which are differentiated into residents and non-residents travellers (Fisher, Coogan and MarketSense, 2002). The second row of boxes describes the marketing tools to be applied to each segment with the related distribution channels for the issuance of tickets. For instance, for the charter flight travellers, the strategy would be to sell advanced tickets through tour operators directly. For the local market, the strategy calls for the use of locally available national trip-planning system. A good example in Germany, would be the Deutsche Bahn Internet information system for railway travellers primarily, as well as for other connecting public transportations, excluding the airlines although there are special connecting trains in cooperation with Lufthansa Airlines departing from specific stations. For the technology savvy and mainly higher-scale local business markets, the strategy emphasizes the use of e-ticketing (IATA, 2005) and evolving smartcards and mobile phones1 concepts. For the lower-scale, local short distance travelling, the strategy emphasizes sales at kiosks. For those requiring international travel within Europe, until an international standard is achieved for tickets control for railway, travel agents or sales offices are emphasized. The types of tickets sold can again be differentiated by the time of travelling. The first type would be advanced ticket sales or sales at the time of trip planning which is requires sales via vending machines, at sales offices or self printed tickets – thus e-tickets. The second type will be the strategies for sales while en route—for example, on board the German ICE trains.

The e-ticketing strategy has been well exploited in the airline segment, however in public transportation as a whole, especially the railway/metro/bus travel segments, implementation techniques have been mixed due to the varying business environment and travel culture. This paper describes the opportunities and challenges of e-ticketing in “open access” public transportation, focusing on the example of the railways.

While the concept of e-ticketing is prevalent in the airline industry, it is difficult to implement in an operating environment where the entire business strategy is based on an “open access” system for flexible travelling. We present here the case study of Deutsche Bahn Mobility (DB) as a pioneering example within this “open access” travelling context. First we briefly differentiate two closely related industry: airlines and railways. Then we describe the strategy and challenges faced by DB in its e-Ticketing implementation follow by proposals of future market expansions areas based on existing platforms and infrastructure. Finally we conclude by setting out implications of this case study for the broader business and research community as agenda for future research.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا