دانلود رایگان ترجمه مقاله استراتژی سیستم های اطلاعاتی (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۲)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۲۹ صفحه در سال ۲۰۱۲ منتشر شده و ترجمه آن ۴۱ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

استراتژی سیستم های اطلاعاتی: گذشته ، حال ، آینده؟

عنوان انگلیسی مقاله:

Information systems strategy: Past, present, future?

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۲۹ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت استراتژیک – سیستم های اطلاعاتی پیشرفته – مدیریت تکنولوژی – مدیریت سیستم های اطلاعاتی – مدیریت دانش – نوآوری تکنولوژی – مدیریت استراتژیک منابع انسانی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله سیستم های اطلاعات استراتژیک
کلمات کلیدی حوزه سیستم های اطلاعات استراتژیک – سیستم های تطبیقی پیچیده – پویایی شبکه – تکامل همزمان فناوری های فیزیکی و اجتماعی
کلمات کلیدی انگلیسی Strategic information systems domain – Complex adaptive systems Network dynamics – Coevolution of physical and social technologies
ارائه شده از دانشگاه دانشکده بازرگانی وارویک ، دانشگاه وارویک 
نمایه (index) Scopus – Master Journal List – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۱۸۷۳-۱۱۹۸
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.jsis.2012.04.002
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0963868712000145
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۴۱ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2387

 

بخشی از ترجمه

به پیروی از چن و همکارانش (۲۰۱۰۹ و با توجه به این که جستجوی ما ثمره ای نسبتا کوچک از چکیده مقالات دیگر بود، تصمیم گرفتیم که آنالیز و مروری کوچک بر تمام چکیده ها ( جزئیات در جدول A1 پیوست A ذکر شده است) و بخشی از مقالات مطرح ذکر شده (جزئیات در جدول A2 پیوست A ذکر شده است) انجام گیرد تا مفاهیم قابل توجه و ویژگی های وابسته به قرائن مربوط به مکتوبات کنونی SIS در سه دهه تفسیر گشته و مورد تاکید قرار گیرد. در سرتاسر این دهه ها، گرایش به مطالعه مباحث SIS در مکتوبات گسترده تر IS قرار گرفته است و شرح تکامل و اتخاذ تکنولوژیکی در این سه دوران با استفاده از گزارشات گارتنر درباره گرایش صنعت در طول بازه زمانی مرتبط به سه بخش تقسیم می شود. بنابراین طبقه بندی ای به دست آمد که بر اساس آنالیز موضوعات برای به دست آوردن یک نمای طولی و تکاملی از حوزه SIS قرار داشت.
در مبحث نتایج ما به بررسی یافته هایمان در پرتو نتایج نظرسنجی های موجودی که تکنیک های کمی (سیدوروا و همکاران، ۲۰۰۸، تیلور و همکاران، ۲۰۱۰) و رویکرد های کمی (چن و همکاران، ۲۰۱۰؛ وارد و پیارد، ۲۰۰۲) را شامل می شود، می پردازیم. بنابراین، راهکاری ارائه می شود که چشم اندازی برای ویژگی های تکاملی SIS در طول دهه ها عرضه می کند که مکمل تفسیر کنونی این حوزه است که بر روی ویژگی های ماندگار تمرکز دارد.
ادامه این بخش تلفیقی از یافته های ما درباره گرایش در مکتوبات SIS در طول دهه ها و در زمینه توسعه حوزه IS در همان دوران می باشد.

۲٫۱٫ ۱۹۸۰: موقعیت سازمانی SIS: چارچوب سازی و برنامه ریزی استراتژیک برای مزایای استراتژیک
در مکتوبات SIS در ۱۹۸۰تمایل بسیاری وجود داشت تا با هماهنگ کردن SIS با استراتژی تجاری به صورت استراتژیک IS تشخیص داده شده و وارد سازمان گردد و SIS در دستور کار مدیریت سازمان ها مورد استفاده قرار گیرد. این تمرکز توسط نظارت تیلور و همکارانش شدت گرفت، بدین صورت که حوزه IS به طور کلی بر ایجاد هویت مشخص و متمایز متمرکز بود.آنالیز ما از مقالات SIS دو مجرای در هم تنیده را آشکار می سازد. مجرای اول وضعیتی را برای اطلاعات و سیستم ها به عنوان مزیت استراتژیک به وجود می آورد، مجرای دوم وضعیتی را برای اهمیت استراتژیک سیستم های اطلاعات بر پایه نقششان در فعال کردن و بهبود بخشیدن به فرمولاسیون و پیاده سازی تجارت ارائه می دهد.
مجرای اول مورد تائید مقاله مرور تجارت هاروارد نوشته شده در سال ۱۹۸۵ توسط پورتر و میلار بود که بر نقش سیستم های اطلاعات در ادغام درونی (زنجیره ارزش) و بیرونی(سیستم ارزش صنعتی)و نقش اطلاعات در موقعیت های رقابتی تاکید می نمود. نظر پژوهشگران این بود که اطلاعات منبعی استراتژیک ( کینگ، ۱۹۷۸، ۱۹۸۳) و سلاحی استراتژیک ( دول و واندرمبس، ۱۹۸۷؛ جارونپا و ایوس، ۱۹۹۰؛ کیم و میچلمن؛ ۱۹۹۰؛ راکوف و همکاران.، ۱۹۸۵) برای موقعیت های رقابتی تلقی می گردد. مکتوبات IS شروع به انتخاب برنامه های کاربردی به عنوان سیستم های اطلاعات استراتژیک نمود (SIS): برنامه هایی که منبع مزایای رقابتی را با استفاده از نشان دادن ظرفیت های متمایز و یا مزایای موقعیتی در شرکت های پیش قدم ارائه می داد. این شرکت ها علاقمند بودند تا جزء اولین هایی باشند که از از برنامه های نوینی که بر روی پروسه ها و عملکرد های تجاری خاص هدف گذاری کرده اند، استفاده می کنند. برای مثال سیستم های رزرو هواپیمایی ( کوپلند و مک کنی، ۱۹۸۸)، تولیدات یکپارچه کامپیوتری ( دول و واندرمبس، ۱۹۸۷)، یا سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری تخصصی و برنامه ریزی عملکردی ارائه می کردند- برای مثال ویدئو تکس (کوزکوکسی، ۱۹۸۹)؛ برنامه ریزی های با کمک کامپیوتری ( دویل و بکلر، ۱۹۸۳)، سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری و اجرایی IS شریف و الساوی، ۱۹۸۸).
مجرای دوم با توسعه استراتژی های سیستم های اطلاعات مرتبط است و اطمینان حاصل می کند که با استراتژی تجارت هماهنگ باشد. بسیاری از مباحث در این قسمت بر روی اهمیت و روش برنامه ریزی و تکامل سیستم های اطلاعات استراتژیک (SISP) تمرکز دارد (هایسمیت، ۱۹۸۱؛ کینگ، ۱۹۸۵؛ لدرر و مندلو، ۱۹۸۸؛ سلیگ، ۱۹۸۲؛ واتسون، ۱۹۹۰).
مکتوبات این بخش بر اهمیت ارتباط دادن بین استراتژیک کردن و برنامه ریزی و هماهنگ کردن با توسعه برنامه های کاربردی و برنامه ریزی استراتژیک تاکید می کند (لورین و همکاران، ۱۹۸۷). در شرایط عملی این هماهنگی با استفاده از SISP بهبود یافته دنبال می شد- چالش تحقیق در این بود که روشی برای برنامه ریزی و تکامل ( کینگ، ۱۹۷۸؛ لدرر و سزی، ۱۹۸۸) به منظور ایجاد تعهد در فراهم کردن جایگاه استراتژیک و مزایای رقابتی با استفاده از پیاده سازی سیستم های اطلاعات IS اتخاذ شود. در پایان توسعه، جستجو برای برنامه ریزی سیستم های ساخت یافته و متدولوژی های توسعه ( هاکادورن و کریمی، ۱۹۸۸؛ هایسمیت، ۱۹۸۱)، و تشخیص نقش استراتژیک عملکرد IS در حفظ اثرگذاری سازمانی و سرعت در تحول چشم انداز های رقابتی می باشد.
بطور خلاصه، در دهه ۱۹۸۰ تحقیق و عمل و مطالعات SIS به عنوان ویژگی های قابل توجه در چارچوب استراتژی گسترده تر ارائه می شود. موضوعاتی که در این دهه شکل می گیرند در طول سه دهه بعدی مورد تاکید بیشتری قرار می گیرند ( چن و همکاران، ۲۰۱۰؛ لافتمن و کمپایا، ۲۰۰۸).

۲٫۲٫ ۱۹۹۰: در جستجوی ادغام مرزهای بین سازمانی و درون سازمانی
طبق بررسی داده ها، هماهنگ کردن SIS با استراتژی تجاری همچنان موضوعی غالب در دستورکار مدیریتی بود (گالیرز، ۱۹۹۴). با این حال، نسبت به سال ۱۹۸۰، محققان SIS توجه بیشتری را در رابطه با جوانب اجتماعی، سازمانی و ارتباطی که بر این هماهنگی تاثیر می گذاشت، مبذول داشتند. مکتوبات دانشگاهی تمرکز خود را بر روی رهبری IT و نقش صلاحیت های مورد نیاز CIOS ( اپلگیت و الام، ۱۹۹۲، روپک و همکاران، ۲۰۰۰؛ استفنز و همکاران، ۱۹۹۲؛ واتسون، ۱۹۹۰) و اهمیت قهرمانان رشد (بیس، ۱۹۹۱) قرار دادند تا موقعیت استراتژیک IS را در تجارت ایجاد نمایند. تغییر به سمت ارتباطی با ماهیت ترکیبی IS با تجارت و به اشتراک گذاشتن اهداف میان IS و رهبری استراتژیک در حرکت بود. این مکتوبات همچنین به دفاع از مشارکت مدیران ارشد در SISP ( امری، ۱۹۹۰)، هماهنگی نزدیک اجتماعی و فکری ( رایش و بنباسات، ۱۹۹۶، ۲۰۰۰) و توسعه گسترده تر و تمرکز داخلی بیشتر چشم انداز ها برای تحقق بخشیدن به ظرفیت های استراتژیک IT پرداختند.
با استناد به مقاله بررسی تجارت هاروارد هامر در سال ۱۹۹۰ ” مهندسی مجدد کار”، دهه ۱۹۹۰، دهه تغییرات بنیادی بود و بازتاب آن را می توان در مکتوبات مرتبط با SIS مشاهده نمود یعنی در همان زمانی که نویسندگان دریافتند که بهره برداری از این پیشرفت ها مستلزم ایجاد تغییرات سازمانی اساسی می باشد: “اتوماتیک سازی را انجام ندهید، این کار سهمی مهلک برای تجارت شماست” (جمله قبل عنوان یک کتاب است) (امری، ۱۹۹۱). مهندسی مجدد پروسه کسب و کار (BPR) به عنوان یک “تغییر انقلابی” تلقی گردید و اهمیت استراتژیک آن مبتنی بر ادغام فرایند متقابل کارکردی IT-ENABLED به منظور بهبود فرآیند تجارت و افزودن میزان رضایت مشتری با کاهش هزینه های تولید و مبادلات می باشد ( کری و ویلکاکس، ۱۹۹۶؛ ارل، ۱۹۹۴؛ هامر، ۱۹۹۰، لاسیتی و همکاران، ۱۹۹۷؛ مامفورد، ۱۹۹۴؛ رائو و جارونپا، ۱۹۹۱؛ سادرلند و رمنی، ۱۹۹۵؛ ونکاترامان، ۱۹۹۷؛ ویلکاکس و اسمیت، ۱۹۹۵).
دهه ۱۹۹۰ همچنین شاهد ظهور مدل های تجاری الکترونیکی و محققانی بود که چشم انداز استراتژیکی گسترده تری برای آنالیز بازارهای الکترونیکی و تاثیر تحول IT بر کارایی بازار و رفتار رقابتی داشتند. تصویر IT به عنوان منبعی از مزایای رقابتی در دهه ۱۹۸۰ به صورت دقیق در دهه ۱۹۹۰ تحت بررسی قرار گرفت. به علاوه محققان SIS برای دفاع از استفاده از مدل های اقتصادی دقیق تر و هوش خارجی به جهت تصمیم گیری درباره سرمایه گذاری های IT (باکون، ۱۹۹۲؛ باروا، ۱۹۹۱؛ برگرون، ۱۹۹۱؛ حسن و لامپیتسی، ۱۹۹۵؛ کیم و همکاران، ۲۰۰۰) شرکت های پیش قدم و دنبال کنندگان آن ها را در ارتباط با ابداعات مبتنی بر IT در چشم اندازهای رقابتی مورد آرزیابی قرار دادند و به اهمیت منابع کلیدی استراتژیک و پیش نیاز مزایای رقابتی ماندگار مشتق شده از IT اشاره نمودند (کلمونس و راو، ۱۹۹۱؛ کتینگر و همکاران، ۱۹۹۴). مکتوبات مربوط به اقتصاد اطلاعات در دهه ۱۹۹۰ و اوایل ۲۰۰۰ ( به عنوان مثال، باکوس، ۱۹۹۱؛ برینجولفسون و اربان، ۲۰۰۱؛ ایوانز و ورستر، ۲۰۰۰؛ مک کنی و همکاران، ۱۹۹۱؛ شاپریو و واریان، ۱۹۹۹؛ واتسون و همکاران، ۱۹۹۸) بر مدل های تجاری تمرکز نمودند که توسط اینترنت امکانپذیر بود. با این حال، این مکتوبات همچنین درباره تناقض میان پیشرفت های قابل توجه در استفاده از IS برای چشم اندازهای رقابتی و دستیابی کند نسبی به این پیشرفت ها و درنتیجه پیشرفت کند بهره وری یا به اصطلاح پارادوکس بهره وری به بحث پرداختند. ( برای مثال، آویسون و همکاران، ۱۹۹۹؛ برینجوفسون، ۱۹۹۳؛ واتسون و همکاران، ۱۹۹۸).
موضوع ظرفیت ها و صلاحیت های لازم برای جایگاه های رقابتی ماندگار در میان نویسندگان رواج یافته و باعث تمرکز آن ها بر مسائل مدیریت منابع انسانی گسترده تر در ارتباط با CIOS گردید: آن ها از اتخاذ استراتژی هایی که مبتنی بر استفاده مجدد بود ( اپت و همکاران، ۱۹۹۰؛ بنکر و کافمن، ۱۹۹۱)، و همچنین تحولات سازمانی حمایت کردند تا اطمینان یابند که آمادگی تغییرلازم برای ورود SIS در چرخه زمانی کوتاه وجود دارد (کلارک و همکاران، ۱۹۹۷۹). مدیریت دانش (KM) و استراتژی مبتنی بر دانش (KBS) در اوایل دهه ۱۹۹۰ در متون SIS پدیدار گشت ( برای مثال. اپلگیت و الام، ۱۹۹۲؛ اندرو و سیبورا، ۱۹۹۶؛ گالیرز، ۱۹۹۹؛ هایسمن، ۱۹۹۴؛ مالتز، ۱۹۹۰)، این دو مورد اهمیت تبادل دانش میان افراد و بهره برداری از محیط های مدیریت دانش مبتنی بر IT به منظور پیشبرد توسعه افراد خبره و کارشناس تاکید می کرد.
به طور خلاصه ادغام سیستماتیک موضوعی تکرار شونده در متون SIS در دهه ۱۹۹۰ بود، و الگویی که در پایان این دهه به وجود آمد بیان می دارد که دامنه تنظیم استراتژیک با ظهور پروسه جدید مبتنی بر ICT و مدل های تجاری به مرزهای بین سازمانی و درون سازمانی توسعه پیدا می کند. این موضوع با اظهارات تیلور و همکارانش در سال ۱۹۹۰ درباره سیستم های بین سازمانی به عنوان موضوعی غالب در تحقیقات IS شدت بیشتری پیدا می کند.

۲٫۳٫ دهه ۲۰۰۰: عصر وبسایت ها و شبکه
محققان SIS در دهه ۲۰۰۰ به ادامه بررسی موضوع ادغام، ظرفیت ها و رقابت مبتنی بر رابطه، علم و موضوعات اجتماعی در شکل گیری مزایای رقابتی مشتق شده از IT برای شرکت ها پرداختند. با این حال، موضوعات مورد بررسی در دهه ۲۰۰۰ به سمت شبکه ها و پویایی شبکه در زمینه های رقابتی توسعه پیدا نمود( برای مثال، کین و بورگاتی، ۲۰۱۱؛ پرستون و کاراهانا، ۲۰۰۹؛ ون کروگ، ۲۰۰۹؛ یو و همکاران، ۲۰۱۰). آنالیز ارتباط درون شبکه ای (برای مثال، تیلکوییست و همکاران، ۲۰۰۲ و پویایی شبکه ای در تمام صنایع (سابرامانی، ۲۰۰۴) به عنوان جز مهمی از طرح استراتژیک IS در نظر گرفته شد. ارتباط مرکزی در این شبکه ها به عنوان منبع ایجاد ارزش و مزایای رقابتی مبتنی بر به اشتراک گذاری فرآیند های تجاری و دانش تلقی می گردید.
ساختار عمیق سازمانی و پویایی اجتماعی ( شامل ارزش های اصلی، توزیع قدرت و مکانیزم کنترل) در ترغیب به اجرای IS به صورت استراتژیک موضوعی بود که اهمیتی برابر داشت ( برای مثال، الساوی و همکاران، ۲۰۱۰؛ هان و همکاران، ۲۰۰۹، مک لارن و همکاران، ۲۰۱۱؛ پاولو و الساوی، ۲۰۰۶؛ سیلوا و هیرشیم، ۲۰۰۷). تمرکز مکتوبات به طور فزاینده ای بر پروژه ها و ارتباطات فرامرزی قرار گرفت تا بر اهمیت ارتباطات بین فردی و فرایند اشتراک گذاری دانش و اطلاعات به منظور دستیابی به نتایج مثبت تاکید کنند (انس و همکاران، ۲۰۰۳؛ ری و همکاران، ۲۰۰۹).

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا