دانلود رایگان ترجمه مقاله استفاده از داده مفهومی برای معماری های یادگیری عمیق (ساینس دایرکت – الزویر 2019)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 10 صفحه در سال 2019 منتشر شده و ترجمه آن 30 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

پیش بینی کننده درجه (میزان) شادکامی با استفاده از ساختار داده مفهومی برای معماری های یادگیری عمیق

عنوان انگلیسی مقاله:

A happiness degree predictor using the conceptual data structure for deep learning architectures

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2019
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 10 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی – روانشناسی – مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله انفورماتیک پزشکی – روانشناسی شناخت – سنجش و اندازه گیری یا روان سنجی – معماری سیستم های کامپیوتری
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس روش ها و برنامه های کامپیوتری در پزشکی
کلمات کلیدی یادگیری عمیق – شبکه عصبی عمیق مبتنی بر ساختار داده (D-SDNN) – خوشبختی – پیش بینی درجه شادی (H-DP)
کلمات کلیدی انگلیسی Deep learning – Data-structure driven deep neural network (D-SDNN) – Happiness – Happiness-Degree Predictor (H-DP)
ارائه شده از دانشگاه آزمایشگاه علوم داده های زیست پزشکی موسسه کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته (ITACA)، دانشگاه پلی تکنیک والنسیا
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR – Medline
شناسه شاپا یا ISSN 1872-7565
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.cmpb.2017.11.004
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0169260717305011
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  30 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2309

 

بخشی از ترجمه

1.2. انگیزه مطالعه حاضر
هدف اصلی کار ما تعریف یک پیش بینی کننده درجه (میزان)شادکامی (H-DP) است که به دست آوردن اطلاعات از مهمترین عوامل موثر بر شادکامی را مجاز می کند. به طور خاص ، این امر به منظور آزمایش بهره وری از روش یادگیری عمیق رگرسیون عمومی در پیش بینی شادکامی اندازه گیری شده ار نظر روان سنجی مقیاس افسردگی- شادکامی کوتاه روانشناختی (SDHS) را اجازه می دهد.
برای این منظور ، ما ساخت یک ساختار داده ای شهودی استخراج شده از شبکه عصبی عمیق (D- SDNN) مبتنی بر ساختار مفهومی عوامل روانشناختی – پریشانی احساسی ، شخصیت ، راهکار های مقابله با استرس و حمایت اجتماعی ادراک شده برای یادگیری نظارت شده را پیشنهاد می دهیم. اعتقاد بر این است که تکنیک فعلی یادگیری عمیق مزایای مختلفی دارد [39،40]. در میان آنها ، انتظار می رود D-SDNN که صحت پیش بینی را نسبت به مواردی که توسط MLR داده شده است ، بهبود بخشد ، و همچنین اثر – وزن را – که ابعاد مفهومی مختلف – عوامل روان شناختی – در ظهور درجه (میزان)خاصی از شادکامی و در نتیجه در H-DPدارند ،کنترل نماید.
بقیه مقاله به شرح زیر سازماندهی می شوند. ابتدا ، در بخش 2 ، شرح مختصری از مقیاس های روان سنجی مورد استفاده برای سنجش فاکتورهای روانی استفاده شده به وسیله D-SDNN مان را ارائه می دهیم. در مرحله بعد ، نمونه و رویه پیش پردازش داده ها ارائه می شود. بخش 3 به طرح مفهومی و ویژگی های اصلی D-SDNN اختصاص داده شده است. چهار D-SDNN آموزش داده شده است. بخش 4 نتایج ما را با استفاده از یک داده واقعی و در مقایسه با MLR ارائه می دهد. تأثیر ، مشارکت ، محدودیت ها و کارهای آینده در بخش 5 ارائه شده است. سرانجام ، یک نتیجه گیری کوتاه در بخش 6 آورده شده است.

2. موضوعات
2.1. نمونه : موضوع برای ملاحظه
بهزیستی (رفاه) روانشناختی و روانی فقط اخیراً با مقیاس های معتبر و پایا قابل اندازه گیری است ، اما شادکامی را می توان رضایت از زندگی ، فقدان افسردگی ، برونگرایی ثابت و غیره دانست ، بنابراین حتی اگر آنها یک ساختار یکسان را تشکیل ندهند ، ممکن است روابط محکمی بین آن ها پیدا کنند. نوشته ها نشان می دهد که بسیاری از منابع ممکن است در شادکامی تأثیر بگذارند ، شدیدترین تأثیرات مربوط به وضعیت تأهل ، ارتباط با شغل ، وضعیت شغلی ، اوقات فراغت و شایستگی های بهداشتی و مهارت های اجتماعی است [41]. بنابراین ، در این مقاله ما از یک ابزار خاص برای ارزیابی شادکامی استفاده کرده ایم و ساختهای مرتبط و متفاوت دیگری (به عنوان راهبردهای مقابله ، شخصیت ، پریشانی هیجانی و حمایت اجتماعی) را در این مدل گنجانده ایم تا بتوانیم تصویری کامل از حالات روانی و ذهنی نمونه طراحی کنیم.

2.1.1. تشریح نمونه
هدف از اين مطالعه مقطعي ، جمعيت بالغ غير نهادينه مقيم والنسيا بود. در مجموع 823 شرکت کننده نظرسنجی را تکمیل کردند که 59.8٪ از آنها زن بودند. میانگین سنی 46 سال (1/21 ±)از 18 تا 92 سال بود. با توجه به سطح تحصیلی نمونه ، 2/12 درصد آموزش رسمی دریافت نکرده اند ، 8/25 درصد آموزش ابتدایی ، 7/28 درصد آموزش متوسطه و 3/33 درصد مابقی نیز آموزش عالی را دریافت کرده بودند یا در حال حاضر در حال دریافت بودند. از نظر وضعیت زناشویی آنها ، 39٪ آنها مجرد ، 41.4٪ متاهل ، 8/8٪ جدا شده و یا طلاق گرفته بوده اند و 11.3٪ بقیه نیز بیوه بوده اند.

2.1.2. زمینه های مستثنی
نمونه آماری توسط 76 مصاحبه کننده مختلف جمع آوری شده است که نشان می دهد برخی از شرکت کنندگان با بیش از یک نفر مصاحبه شده اند. ما برای جلوگیری از نتایج نادرست این واقعیت را در نظر گرفتیم. به این معنا ، اگر پاسخ های متعدد هر یک از شرکت کنندگان تکرار شده برابر بود ، مشارکت کننده به حساب آورده می شد ، در مورد دیگر مستثنی شده بود.

2.2. توضیحات مقیاس های روان سنجی
مقیاس های روان سنجی پرسشنامه های استاندارد هستند که متغیرهای پنهان (عوامل روانشناختی) را از طریق موارد تجربی (شاخص های رفتاری) اندازه گیری می کنند. روش استفاده از مقیاس روان سنجی شامل اولین مرحله است که در آن مقیاس اعتبار سنجی شده است و مرحله دوم که پایایی آن تخمین زده می شود. به منظور استفاده، زمانی که مقیاسی در یک جمعیت خاص تأیید شد ، اعتبار آن مجدداً بررسی نمی شود. با این حال ، پایایی یک مقیاس، باید هر بار که این مقیاس در یک نمونه متفاوت استفاده شود ، بررسی شود. چندین شاخص برای برآورد همسانی درونی (یعنی پایایی) مقیاس وجود دارد. شاخصی که معمولاً به کار گرفته می شود ضریب کرونباخ است [42]. بنابراین ، ما در زیر مقیاس های مختلف روانسنجی به کار رفته در این کار را برای اندازه گیری متغیرهای پنهان ارائه خواهیم داد. ضرایب کرونباخ به دست آمده برای هر مقیاس در بخش 2.3 ارائه شده است.
شادکامی با مقیاس کوتاه افسردگی- شادکامی (SDHS) اندازه گیری شد [16]. این، یک مقیاس لیکرت 4 نقطه ای مرتب شده از 0 (“هرگز”) تا 3 (“اغلب”) با در مجموع 6 آیتم (مورد) است که 3 مورد از آنها احساسات مثبت را نشان می دهد (به عنوان مثال “احساس می کردم زندگی لذت بخش است”) در حالی که سه احساسات منفی دیگر توصیف می کنند – و از این رو به طور معکوس نمره می گیرد – (به عنوان مثال “احساس بی هوشی کردم”). نمره کل (که ممکن است بین 0- افسردگی- و 18- شادکامی- متغیر باشد) برای به دست آوردن درجه (میزان)شادکامی / افسردگی برای هر یک از شرکت کنندگان محاسبه شد و به عنوان استاندارد طلا (استاندارد پذیرفته شده) برای آموزش نظارت شده برای نتیجه D-SDNN مورد استفاده قرار گرفت.
راهکار های مقابله سازوکارهای ذهنی مختلفی برای مدیریت مطالبات و درگیری ها و تنظیم پاسخ هیجانی و استرس است. این راهکار ها شامل استفاده از منابع شخصی است و راهکار های مقابله در شرایطی که افراد به طور مکرر احساس می کنند منابع کافی ندارند یا نمی توانند به طور صحیح به این تقاضا پاسخ دهند، درگیر می شوند. راهکار های اصلی مقابله هدایتی ، شناختی و هیجانی است و می تواند بر روی مسئله یا به سمت احساسات متمرکز شود – آنچه در آن لحظه داریم- متمرکز شود. راهبردهای مقابله با استفاده از پرسشنامه Brief COPE مورد ارزیابی قرار گرفت [43]. این مقیاس لیکرت 4 نقطه ای است که از 1 (“من معمولاً این کار را نمی کنم)” تا 4 (“من معمولاً این کار را زیاد می کنم”) با 28 آیتم(موردی) که به 14 زیر مقیاس 2 آیتمی(موردی) هر یک : خود پرایشانی ، مقابله فعالانه ، انکار ، سوء مصرف مواد ، استفاده از حمایت عاطفی ، استفاده از حمایت ابزاری ، بی تفاوتی رفتاری ، بیرون ریختن ، اصلاح مجدد مثبت ، برنامه ریزی ، شوخ طبعی ، دین و سرزنش خود مجددا گروه بندی شده اند.
شخصیت با پرسشنامه شخصیت آیزنک مجددا- خلاصه شده (EPQR-A) مورد ارزیابی قرار گرفت.[44] این شامل 4 مقیاس از 6 آیتم(آیتمی) دوگانه (“بله / خیر”) است که هر روان رنجوری ، برون گرایی ، روان پریشی و صمیمیت را ارزیابی می کنند.
پریشانی هیجانی احساسی است که شخص یا موقعیتی درگیر تحمل یک رنج روان شناختی است و می تواند در درجات مختلف نه تنها شناختی یا کلامی بلکه از طریق علائم ذهنی یا جسمی – افسردگی ، اضطراب ، بی خوابی ، بی اشتهایی یا پرخوری، ناراحتی ، سرگیجه ، خستگی ، حالت تهوع ، درد ، و غیره اظهار شود. پریشانی هیجانی را می توان به عنوان وضعیت مخالف بهزیستی ، شادکامی ، رضایت شخصی ، رفاه و غیره تفسیر کرد. این فاکتور روانشناختی با استفاده از پرسشنامه سلامت عمومی 28 آیتمی (موردی) (GHQ – 28) اندازه گیری شد [45]. مقیاس لیکرت در مقیاس 5 درجه (میزان)ای از 0 (“اصلاً” نیست) تا 4 (“خیلی بیشتر از حد معمول”) است و درمجموع 28 آیتم (مورد) در 4 زیر مقیاس از 7 مورد مجددا گروه بندی شده اند: نشانه های جسمانی ، اضطراب / بی خوابی ، اختلال عملکرد اجتماعی و افسردگی شدید.
حمایت اجتماعی با مطالعه نتایج پزشکی(MOS) پرسشنامه حمایت اجتماعی (MOS-SSS) مورد بررسی قرار گرفت [46]. این شامل یک سؤال اول است که درباره تعداد دوستان و بستگان نزدیک که شخص دارد مورد می پرسد، به علاوه یک مقیاس لیکرت 5 امتیازی از 1 (“هیچ زمانی”) تا 4 (“همه زمان ها”) با مجموع 19 آیتم (مورد) در 4 زیرمقیاس حمایت عملکردی 8 ، 4 ، 4 و 3 آیتمی (موردی) در هر زیر مقیاس دسته بندی شده اند. اینها عبارتند از: تعامل هیجانی / اطلاعاتی ، کنش متقابل اجتماعی ملموس، عاطفی، مثبت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا