دانلود رایگان ترجمه مقاله نگرش مصرف کننده در اقتصاد سایه (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۶)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه الزویر در ۸ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۱۴ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

مفهوم اقتصاد سایه‌ دیجیتال: نگرش مصرف کننده

عنوان انگلیسی مقاله:

The concept of digital shadow economy: consumer’s attitude

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۸ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال – کنفرانسی
رشته های مرتبط با این مقاله اقتصاد – مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله اقتصاد مالی – اقتصاد تجارت الکترونیک – تجارت الکترونیک
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس پروسدیا اقتصاد و دارایی
کلمات کلیدی اقتصاد سایه دیجیتال – مصرف کنندگان – اقتصاد سایه – گلوله برفی
کلمات کلیدی انگلیسی digital shadow economy – consumers – shadow economy – snowball
ارائه شده از دانشگاه دانشگاه مایکولاس رومریس، ویلنیوس
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/S2212-5671(16)30292-1
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212567116302921
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۴ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2028

 

بخشی از ترجمه

۳٫ روش شناسی تحقیق تجربی

متدولوژی پژوهش ویژگی‌های متمایز اقتصاد سایه‌ی دیجیتال، هم‌چون ارتباط الکترونیک میان شرکای بازار دیجیتال، معامله‌کنندگان الکترونیک، جریان‌های پولی دیجیتال، غیره، مشکلات تنظیم اصول مالیاتی را تعیین می‌کنند که برای فعالیت‌های اقتصادی سنتی تعبیه می‌شد. دردحقیقت، تجارت آنلاین می‌تواند شامل هرگونه محصو‌لات یا خدمات شود، از جمله، مواد یا غیرمواد. با توجه به تنوع محصولات و خدمات دیجیتال، در نظر گرفتن تنها معیار مادیت غیرمنطقی است. با مواجه شدن با نواحی کم‌تر تعریف شده‌ی اقتصادهای سایه‌ی دیجیتال، کشورها در حال تلاش برای یافتن راه‌هایی هستند تا با این گونه از تجارت‌های غیرقانونی مبارزه کنند. مصرف‌کنندگان حزب مهمی را از اقتصاد سایه‌ی دیجیتال نشان می‌دهند که به عنواند تولیدکنندگان نیاز عمل می‌کنند. در بسیاری از موارد، بدون این‌که طبیعت غیرقانونی تجارت‌های آنلاین را بشناسند و بزرگی نتایج احتمالی را درک کنند، عمل می‌کنند. بنابراین، تعریف مفهوم اقتصاد سایه‌ی دیجیتال از منظر مصرف کننده می‌تواند سبب ادراک بهتری از عواقب احتمالی فعالیت‌های آنلاین آن‌ها شود، و در همان حال می‌تواند سبب توسعه‌ی مقیاس‌های پیشگیری اقتصاد سایه‌ی دیجیتال شود. برای تعریف مفهوم اقتصاد سایه‌ی دیجیتال از جایگاه مصرف کننده و شناسایی این‌که کدام مقیاس‌ها می‌توانند مصرف‌کنندگان بالقوه را از شرکت در اقتصاد سایه‌ی دیجیتال دلسرد کنند، پژوهش تجربی مبتنی بر روش برآورد پرسش‌نامه صورت پذیرفت. پرسش‌نامه برای برآورد مصرف‌کنندگان در سه بخش نوشته شد: اطلاعات بر ویژگی‌های دموگرافیک پاسخ‌دهندگان، مفهوم اقتصاد سایه‌ی دیجیتال و تاسیس کارآمدترین مقیاس‌های ممکن از پیشگیری اقتصاد سایه‌ی دیجیتال.

نمونه‌ی این بررسی شامل ۲۶۰ پاسخ دهنده می‌باشد. این بررسی در طول دوره‌ی اوت تا نوامبر انجام شد و از اصول «گلوله برفی» برای جمع آوری داده ها و نقشه برداری گروه استفاده شد. تجزیه و تحلیل مقایسه ای از روشهای نمونه گیری داده های سنتی نشان داد که روش های بررسی مستقیم، از جمله مصاحبه های شخصی، آنلاین و مصاحبه تلفن، و (الکترونیکی) پستی از پرسشنامه را فعال نیست برای اطمینان از تشکیل مناسب نمونه هدف ازآنجا که تنها از پاسخ دهندگان، که به یک محقق در طول دوره تحقیق در دسترس هستند، می نظرسنجی بهینه سازی هزینه های تحقیقاتی است. با این وجود، این پاسخ دهندگان لزوما نشان دهنده آنهایی که دفع داده کیفی ترین پدیدهتحقیق. «گلوله برفی»، و یا زنجیره ای از ارجاع، روش نمونه گیری داده ها، برای اولین بار توسط کوهن (۱۹۸۹) اعمال می شود، با یک هدف مشتق شده بود برای مقابله با مشکلات دسترسی نمونه و برای افزایش اندازه نمونهدر دسترس برای یک محقق. هسته اصلی این روش است درخواست افراد شناخته شده (پاسخ دهندگان) به معرفی افراد جدید، که به نوبه خود، نامزد دیگر شرکت کنندگان بالقوه از این بررسی . این روش برای بررسی گروه هایجمعیت پنهان با توجه به کیفیت بالا از اطلاعات به دست آمده توصیه می شود.
برآورد اندازه نمونه، آن فرض شده است که کل جمعیت در لیتوانی حدود ۳ میلیون نفر را می سازد، و تعداد کاربران اینترنت باعث می شود ۳ میلیون* ۰،۶۶ ~ ۲ میلیون نفر. به منظور اطمینان از ۵ تا در هر میزان خطا درصد (حدود اینترنت جذاب سیستم ماشین حساب بررسی http://www.surveysystem.com/sscalc.htm)، حدود ۴۰۰ (۳۸۴) پاسخ دهندگان بهبررسی شود. با توجه به تعداد واقعی ۲۶۰ از پاسخ دهندگان، که برای بررسی در دسترس بود، میزان خطا توسط ۶/۰۸ درصد افزایش یافت.

۴٫ نتایج حاصل از تحقیقات تجربی
افزایش انتقال معاملات به فضای الکترونیکی میزان رشد تعداد اپراتورهای دیجیتال غیر قانونی را تعیین می‌کند. ادبیات علمی هیچ تعریف جهانی اقتصاد سایه دیجیتال را شامل نمی‌شود. از این رو، انواع شرایط، تفسیر و ویژگی های مربوط به این پدیده بسیار گسترده است. هدف از این تحقیق تجربی این است که به ایجاد نگرش مصرف کنندگان نسبت به مفاهیم ارائه شده از اقتصاد سایه دیجیتال پرداخته شود، و شناسایی اقداماتی صورت پذیرد که مصرف کنندگان بالقوه را از شرکت در فعالیت های سایه دیجیتال منصرف می‌کند.
تجزیه و تحلیل ویژگی های جمعیت شناختی پاسخ دهندگان، مشخص می‌کند که اکثر مصرف کنندگان در -تجارت از جوانان ۱۶-۲۹ (۷۷ درصد از شرکت کنندگان نظرسنجی) تشکیل شده است، سالمندان، دانش آموزان و یا بی‌کاران (۶۰ درصد از پاسخ دهندگان) ، اشتغال به عنوان کارشناسان (۱۴ درصد از پاسخ دهندگان)، متخصصان (۷ درصد از پاسخ دهندگان) و یا کارکنان (۶ درصد از پاسخ دهندگان). دامنه درآمد پاسخ‌دهندگان به دست آورده شد که نسبتا گسترده بود – از ۰ تا بیش از ۱۰۰۱ یورو در ماه.
ضریب آلفای کرونباخ، که برای ارزیابی مفاهیم ارائه شده از اقتصاد سایه دیجیتال محاسبه شد برابر با ۰/۶۰۳ بود، که نشان می دهد سوالات موجود در این نظرسنجی منعکس کننده ابعاد تحقیق با دقت مناسب است. توجه ویژه‌ای باید به تفسیر ضریب آلفای کرونباخ در ادبیات علمی معطوف شود. برخی از دانشمندان نشان می دهند که ضریب آلفای کرونباخ نباید کمتر از ۰/۷ باشد. از این رو، در نظر گرفتن این مقدار ممکن است بر پیچیدگی و کیفیت جنبه‌های پژوهشی خاص اثر بگذارد. نویسندگان این تحقیقات ۰/۶ را به نمایندگی از کمترین مقدار بحرانی ضریب آلفای کرونباخ تعیین کردند.
ضریب کندال تطابق برآورد شد برابر با ۰/۵۶ و مقدارp به ۰/۰۰۰ برابر، که پیشنهاد می کند سازگاری ارزیابی پاسخ دهندگان متوسط قوی و آماری معنی‌دار (جدول ۲) است.
مفاهیم اقتصاد سایه دیجیتال، پیشنهادی برای ارزیابی مصرف کنندگان، با میانگین رتبه مساوی یا بالاتر از ۳/۵، به عنوان منعکس کننده ماهیت اقتصاد سایه دیجیتال در نظر گرفته شده است. مفاهیم ارائه شده با میانگین رتبه مساوی یا کمتر ۳/۴۹ به عنوان منعکس‌کننده‌ی ماهیت اقتصاد سایه دیجیتال محسوب نمی‌شود.
داده های ارائه شده در جدول ۲ نشان می دهد که میانگین بالاترین رتبه (۳/۷۵) برای مفهوم اقتصاد سایه دیجیتال تخمین زده شد، پیشنهاد شده که اقتصاد سایه‌ی دیجیتال عمل غیر قانونی در فضای اینترنت است، که تولید پول غیر قانونی برای ارائه‌کنندگان کالا/خدمات و یا خریداران آن‌ها می‌کند و ارائه‌کنندگان/معامله گران خدمات را از درآمدی که می تواند رسمی محسوب شود محروم می‌کنند. چنین تفسیری از پدیده اقتصاد سایه دیجیتال اثرات منفی آن بر بودجه دولت را برجسته می‌سازد. کمی پایین تر معنای رتبه (۳/۷۲) برای مفهوم اقتصاد سایه دیجیتال تخمین زده شد، پیشنهاد شده است که اقتصاد سایه دیجیتال اشاره به سود مالی (غیر) منقطع، حاصل از کالاها یا خدمات در فضای راه دور، بدون ثبت نام فعالیت دارد و باعث آسیب به یک موضوعی می‌شود که به طور رسمی ثبت شده است و کالا یا خدمات مشابه ارائه می کند. مفهوم تعریف که اقتصاد سایه دیجیتال اشاره به تجارت در فضای الکترونیک، بدون پرداخت هر گونه مالیات به بودجه دولت دارد، به استثنای فعالیت های صرفاً جنایی مانند قاچاق مواد مخدر، فحشا، و غیره.
مفاهیم دیگر اقتصاد سایه دیجیتال، پیشنهادی برای ارزیابی مصرف‌کنندگان، می تواند به عنوان غیر قابل قبول با اشاره به میانگین برآورد رده ای پایین تر ۳/۴۹ با آن‌ها رفتار شود. نتایج حاصل از این تحقیق منجر به نتایج زیر شد: مصرف کنندگان تمایل به تشخیص فعالیت های جنایی (مواد مخدر، فحشا، دزد اعتبارنامه، و غیره) از فعالیت های اقتصادی غیر قانونی دارند، که همچنین نقض ضوابط و مقررات قانونی مصوب است. شرکت کنندگان در این نظر سنجی درک می‌کنند که فعالیت های اقتصاد سایه دیجیتال فوق العاده در فضای الکترونیکی بدون ثبت رسمی کسب و کار و فرار از پرداخت مالیات انجام شده است. مشارکت در اقتصاد سایه‌ی دیجیتال، بدون شک، داوطلبانه و متقابلا به سود هر دو طرف معامله (معامله گر و مصرف کننده) است.
به منظور ایجاد آن، که اقدامات آن به یک پیشگیری کارآمد از پدیده مورد تجزیه می‌انجامد، پاسخ دهندگان به منظور بررسی اقدامات پیشنهادی پیشگیری اقتصاد سایه دیجیتال خواسته شدند (جدول ۳).

داده های ارائه شده در جدول ۳، نشان می‌دهند که با توجه به ارزیابی مصرف کنندگان، اقدامات زیر برای پیشگیری اقتصاد سایه دیجیتال می تواند در نظر گرفته شود: ۱) تعریف فعالیت های سایه دیجیتال به عنوان فعالیت‌هایی قانونی (از عدم تعریف دقیق تعیین ظهور برداشت های غلط). ۲) توسعه یک چارچوب قانونی کارآمد، که در حال حاضر هیچ گونه مسئولیت جنایی و/یا اجرایی برای مصرف کننده به عنوان یک حزب معامله سایه دیجیتال وجود ندارد؛ ۳) اطلاعات علنی اعلام شده و در دسترس در فضای الکترونیک برای تاجران الکترونیک؛ اعلان عمومی برای افشای تاجران غیرقانونی دیجیتال؛ ۴) در دسترس بودن نرم افزار حفاظت مناسب، نظارت و کنترل فشرده تر، ایجاد پلیس الکترونیک، اطمینان از تعداد کافی افسران نظارت. اقدامات دیگر به سطح بالاتری از آگاهی عمومی، یعنی گسترش وسیع تری از اطلاعات را در فضای الکترونیک برای معامله گران غیرقانونی و کیفیت پایین از محصولات / خدمات عرضه مرتبط است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا