دانلود رایگان ترجمه مقاله بررسی مجدد تئوری حسابداری مدیریتی (ccsenet سال ۲۰۱۳)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه ccsenet در ۱۳ صفحه در سال ۲۰۱۳ منتشر شده و ترجمه آن ۲۰ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

نظریه اصلاح شده حسابداری مدیریتی: به منظور افزایش ارتباط تحقیق

عنوان انگلیسی مقاله:

Management Accounting Theory Revisited: Seeking to Increase Research Relevance

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۳
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله حسابداری – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله حسابداری مدیریت – بودجه و مالی عمومی – مدیریت استراتژیک – مدیریت عملکرد – تحقیق در عملیات (مدیریت) – مدیریت مالی
چاپ شده در مجله (ژورنال)  
کلمات کلیدی نظریه حسابداری مدیریتی – رابطه تحقیقات حسابداری مدیریتی – تصمیم گیری – برنامه­ ریزی –  کنترل –  بودجه – تئوری و تمرین
کلمات کلیدی انگلیسی management accounting theory – relevance of management accounting research – decision-making – planning – control – budget – theory and practice
ارائه شده از دانشگاه گروه حسابداری، دانشکده اقتصاد و مدیریت
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.5539/ijbm.v8n18p12
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه ccsenet
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۰ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) (ترجمه به صورت ناقص انجام شده است)

کد محصول

F1937

 

بخشی از ترجمه
تحقیقات مداخله گرانه نشان می دهد که محققان به طور فعال تغییر در این زمینه را به وجود می آورند، نمونه هایی از تحقیقات خلاقانه. مهم این است که این مطالعه باید از لحاظ آکادمیک صحیح باشد و دارای تاثیری بر شیوه حسابداری باشد در جایی که این مطالعه اتفاق می افتد. محقق بین دیدگاه های خودی و بیگانه تغییر مسیر می دهد و درنهایت در شیوه های سازمانی نفوذ می کند تا تغییرات را ایجاد کند. مهم این است که ، این تحقیق باید از نظر دانشگاهی قوی باشد و اصول علمی و تحقیقاتی را دنبال کند تا به حوزه مشاوره سقوط نکند اما در همان زمان باید تغییر را تحریک کند تا فقط یک مطالعه موردی آگاهانه نظری نباشد.
نظریه Actor-Network (بازیگر- شبکه) از علوم گرفته می شود، و یک رویکرد جدید برای بررسی روابط بین عمل مورچه ها (actants) می باشد، اما آن واقعا یک نظریه نیست بلکه نسبتا یک رویکرد هستی شناسی می باشد که به طور گسترده ای در حسابداری اعمال شده است. آن در چگونگی و علت سوالات دخالت نمی کند درعوض به دنبال تجزیه و تحلیل روابط یک شبکه می باشد، جایی که یک شبکه می تواند شامل انسان و غیرانسان شود. این شبکه با قوی ترین پیوندها بیشتر موفق خواهد بود، بنابراین لایق توجه می باشد. حقیقت علمی از شبکه قوی اطراف یک نظریه علمی به وجود می آید، با بررسی بازیگران و تحقیق درمورد روشهایی که آنها به یکدیگر مرتبط هستند.
باتوجه به تحقیقات انتقادی، آثار متعددی از محققان وفیلسوفان در سالهای اخیر به کار برده شده و مورد استفاده قرار گرفته اند تا آنالیز را هدایت کنند. مهمتر از همه، Habermas، Foucault و Derrida در مطالعات حسابداری برجسته شده اند. Habermas برای چنین نظریه هایی مسئول می باشد مانند بحران مشروعیت و نظریه اقدام ارتباطی، که قبلی استدلال می کند که در یک ساختار اجتماعی چهار فرصت بالقوه برای بحران وجود دارد: اقتصاد، عقلانیت، مشروعیت و انگیزه. به طورکلی، Dillard & Yuthas این رویکرد نظری را برای افزایش محبوبیت و پیاده سازی سیستمهای برنامه ریزی منابع الکترونیکی (ERP) در سازمانها و همچنین یک سازمان خاص انتخاب کرده و استدلال می کنند که افزایش اختیار سیستمهای ERP منجر به بحران در مرکز تجارت مدیرانی شده است که با آن سروکار دارند. نظریه اقدامات ارتباطی درنظر گرفته می شود تا مهمترین اثر Habermas باشد و بیشترین کاربرد را در حسابداری دریافت کرده است. Broadbent، Laughlin و Read (1991) یک نمونه مهم است زیرا آن تعدادی اصلاحات را برای Habermas انجام داد تا به طورکلی این نظریه را به جای یک جامعه برای سازمانهای خاص قابل اجرا کند. نوشته های Foucault درمورد قدرت انضباطی و حکومتداری در مطالعات حسابداری متعددی با نوشته هایی درمورد قدرت در دنیای مدرن مورد استفاده قرار گرفته اند که یکی از نظریه های اصلی Foucault می باشد که به کار برده می شود.
به عنوان بخشی از گروههای تحقیقات تفسیری و انتقادی، محققان تلاش کرده اند تا گروههای “انزواطلب” و علاقمند غیرنخبه و موضوعات مورد علاقه را بیان کرده و درنظر بگیرند مانند طرفداری از زنان (فمنیسم) و نگرانی های جنسیتی (Gallhofer,1998; Haynes, 2008; Hopwood, 1987)، موضوعات اخلاقی (Gray et al., 1994; McPhail, 2001)، عناصر اجتماعی و محیطی حسابداری (Gray & Bebbington, 2001; Gray & Laughlin, 1991; Masanet-Lodra, 2006;Mathews, 1997 and 2004; McPhail, 2001; Owen, 2008; Parker, 2005 and 2011) و سیاست و قدرت (Carter et al., 2010; Whittle and Mueller, 2010). McPhail (2001) نگرانی ها و موضوعات مربوط به سهم و همکاری آموزش حسابداری برای افزایش مسئولیت و فارغ التحصیلان حسابداری اخلاقی مطرح کرده است. به طور خاص بادرنظر گرفتن بحران مالی اخیر، این یک مسئله باارزش می باشد که مجددا بررسی می شود چون ما باید به سهم مان برای شکست سیستمهای اقتصادی مان بپردازیم. Gray & Bebbington (2001) حسابداری مربوط به محیط زیست را عنوان می کنند، بطوریکه شرایط محیطی ادامه دارد تا بدتر شود همانند بلایای طبیغی، مانند فوکوشیما (نکته ۳) یا طوفان شن، که نمی توانند شکست داده شوند و می توانند باعث آسیب قابل توجه و طولانی مدت شود، ما بایدبه جنگ برای حقوق طبیعت ادامه دهیم و نیازهایش را به عنوان بخشی از شیوه های کسب-وکارمان درنظر بگیریم. Burritt و همکاران (۲۰۰۲) و Schaltegger و همکاران (۲۰۱۰) بر حسابداری مدیریتی زیست محیطی تمرکز کرده اند و یک آنالیز بسیار دقیق درمورد این فراهم می کنند که چگونه حسابداری مدیریتی زیست محیطی را انجام دهند. Schaltegger و همکاران (۲۰۱۰) نشان می دهند که دو سیستم حسابداری مختلف نیاز می باشد، یکی برای حسابداری معمولی و دیگری برای حسابداری محیطی. درحالیکه این ممکن است برای جزئیات بیشتر مجاز باشد، و همچنین همان دلیلی باشد که چرا در عمل حسابداران و مدیران ممکن است چنین شیوه هایی را نپذیرند. در این مطالعه ما به دنبال این هستیم تا علاقه مندی مدیریتی، به حداعلی رساندن سرمایه را با نیازهای متنوع تری باهم یکی کنیم، مانند توزیع مجدد قدرت، اولویت دادن به برنامه-های اجتماعی و زیست محیطی، و افزایش تحصیلات دانشگاهی در یک ساختار نظری پیشنهادی. قدرت یک عنصر مهم است، Whittle و Mueller (2010) ثابت می کنند که استراتژی تجارت درنهایت توسط قوی ترین حالت برنامه ریزی نه لزوما در یک محیط منطقی تعیین می شود. قدرت همچنین مربوط به حالتی می باشد که منجر به توزیع بودجه های مالی و توانایی سرمایه گذاری در بخش های خاص یک سازمان شود.
۲-۲- تعریف حسابداری مدیریتی و شیوه ها
موضوع عمده مطالعه فعلی حسابداری مدیریتی است، اما Quattrone (2009) درمورد آنچه حسابداری مدیریتی را تشکیل می دهد می پرسد. باتوجه به این نظریه- تقسیم کار، حسابداری مدیریتی دارای یک ویژگی علمی نظری می باشد، یعنی یک ویژگی علمی و ویژگی عملی، که منعکس می کند که چه چیزی به صورت عملی در ارتباط با حسابداری مدیریتی رخ می دهد و متخصص چگونه اطلاعات حسابداری مدیریتی را به کاربرده و استفاده می کند. Quattrone (2000) این ساختار دوگانه (مدیریت) حسابداری توضیح می دهد که از طریق دانش نظریه، و اینکه چنین نظریه هایی چگونه و چرا ایجاد می شوند، و دانش عمل، و اینکه متخصصان حسابداری را چگونه و چرا استفاده می کنند، فهمیده می شود. آیا ما می توانیم هر تعریفی را برای فرض بپذیریم، همانطور که آن توسط ساختارهای حسابداری حرفه ای یا محققان همکار دانشگاهی تولید شده است؟ در سال ۱۹۵۴، موسسه حسابداران مجاز انگلستان و ویلز (ICAEW) پیشنهاد کردند که حسابداری مدیریتی شکلی از حسابداری می باشد که یک کسب وکار را قادر می سازد تا کارآمدتر باشد. Drury (2007) توضیح می دهد که حسابداری مدیریتی شامل سه هدف عمده می باشد: تصمیم گیری، برنامه ریزی و کنترل. Malmi و Granlund (2009) تعریف CIMA را پیشنهاد می دهند که حسابداری مدیریتی “فرایند شناسایی، اندازه گیری، جمع آوری، آنالیز، آماده سازی، تفسیر و ارتباط اطلاعات مورداستفاده توسط مدیریت می باشد تا در یک نهاد برنا مه ریزی، ارزیابی و کنترل را انجام دهد و استفاده مناسب از منابع و دردسترس پذیری منابع اش را تضمین کند. برای مطالعه فعلی، رویکرد دوگانه ای از نظریه و تمرین دانش حسابداری Quattrone (2000) و Baldvinsdottir و همکاران (۲۰۱۰) بر موضوعات فنی و اجتماعی حسابداری که درنظر گرفته می شوند تمرکز می کنند. باتوجه به تعریف حسابداری مدیریتی، ارائه اطلاعات پشتیبانبری آنهایی که تحت کنترل هستند، و برای آنهایی که باید یک سازمان را مدیریت کنند فرض می شود، و سه عملکرد اساسی: برنامه ریزی، تصمیم گیری و کنترل، استفاده می شوند تا حسابداری مدیریتی را در مدل نظری به نمایش بگذارند.
درطول سالها، شیوه های زیادی توسعه یافته و مورد پژوهش قرار گرفته اند، برای توسعه تئوری، یکی باید بپرسد که آیا ما باید این شیوه ها را درنظر بگیریم تا با تئوری واقعی ترکیب شود، مانند Granlund (2008) و Malmi & Granlund (2009) پیشنهاد می دهند، برای مثال تئوری حسابداری هزینه یا سیستمهای کنترل مدیریت، یا آیا ما باید بر یک نظریه تمرکز کنیم که به اندازه کافی صریح باشد تا در انواع محیط های حسابداری و غیرحسابداری به کار برده شود. Polyphone های متعددی هنوز دربرابر افزودن رویکرد نظری دیگر استدلال می کنند که نهایتا فقط تغییر آنچه قبلا وجود دارد پیشنهاد می شود، و درعوض افزایش ساختارهای نظری موجود پیشنهاد می شوند تا تحولات و پیشرفتهای حسابداری مدیریتی اصلاح کنند. بااین حال، Quattrone (2008، ۲۰۰۹) معتقد است که ما باید فرضیات معمولی را که ما ایجاد می کنیم و اعتقاداتی که ما پذیرفتیم را به چالش بکشیم، به ویژه باتوجه به محرومیت های اخیر با ثبات، شفافیت و غیره. طی بحران مالی سال ۲۰۰۸٫ Baldvinsdottir و همکاران (۲۰۱۰) بیان می کنند که ما باید تمرکز مان بر هسته فنی رشته حسابداری مدیریتی باشد همانطورکه تحقیقات حسابداری مدیریتی سالهای اخیر بر جنبه های اجتماعی حسابداری بسیار زیاد تمرکز کرده و از مسائل فنی بیش ازحد دور شده است. مسلما، این جنبه های فنی رشته ماست که ما را از محققان علوم اجتماعی و اقتصادی متمایز می کنند.
Scapens و Bromwich (2010) ما را با مرورکلی درمورد آنچه انواع مطالعه در تحقیقات حسابداری مدیریتی در ۲۰ سال گذشته منتشر کرده اند، آماده می کنند، که تحت عنوانهای مرتبط رده بندی شدند. این در زمره دیگران عبارتند از: هزینه های مبتنی بر فعالیت، بودجه بندی سرمایه، بودجه بندی و هزینه استاندارد، سیستمهای حسابداری هزینه، سیستمهای کنترل مدیریت، شیوه های حسابداری مدیریتی و تغییر حسابداری مدیریتی، سنجش عملکرد، مدیریت استراتژیک و مدیریت ریسک. بعضی ها حوزه های تحقیقاتی برجسته تر هستند، مانند تغییر حسابداری مدیریتی، سنجش عملکرد و کنترل سازمانی و مدیریت، نسبت به دیگر موارد، مانند بودجه بندی، هزینه مبتنی بر فعالیت و مدیریت استراتژیک. این گستره وسیعی از مطالعات را نشان می دهد که در زمینه حسابداری مدیریتی انجام شده اند، و بحث کردن درمورد هرکدام از اینها فراتر از حوزه این مقاله است. درعوض باید به جنبه-هایی توجه شود که در مطالعات مختلف مورد تحقیق قرار گرفته اند. تقریبا تمام مطالعات اهداف نخبگان مدیریتی را بیان می کنند و بدین ترتیب، آنها نمی توانند از هر گونه ساختار نظری که حسابداری مدیریتی را مطرح می کنند، حذف شوند. بااین حال، تحولات مختلفی وجود دارد که فراتر از منافع اصلی مدیریتی توسعه می یابند، مانند حسابداری مدیریتی زیست محیطی، قدرت در تصمیم گیری استراتژیک، مسائل اخلاقی در حسابداری، و به طور کلی واگذاری مطالبات از طریق کارگزاری در یک عنصر مدیریت ریسک. Hansen و همکاران (۲۰۰۴) چهار ویژگی مشخص را برای بودجه اسناد می کنند – برنامه ریزی، سنجش عملکرد، ارتباط هدف و تشکیل استراتژی. Malmi و Granlund (2009) بیان می کنند که برنامه ریزی و کنترل، یعنی عملکرد، باید مربوط به مطالعه پژوهشی برای این یافته ها باشند تا کامل شوند. بنابراین، کارکردهای عملی اصلی حسابداری مدیریتی، تصمیم گیری (ساختار استراتژیک)، برنامه ریزی (بودجه بندی) و کنترل (مدیریت عملکرد) در مرکز ساختار نظری خواهند بود.
۳- رویکرد پژوهشی
این رویکرد پژوهشی مطالعه به طور طبیعی تفسیری است اما مراحل تحلیلی قیاسی و استنتاجی فرض می شود. این آنالیز به دو بخش تقسیم می شود: بررسی ادبیات موجود برای شناسایی ادبیات مربوطه قبلی به لحاظ قیاسی،و شناسایی مفاهیمی که در تئوری حسابداری مدیریتی باید به خاطر اهمیت درک شده توسط محققان قبلی درنظر گرفته شوند. Baldvinsdottir و همکاران (۲۰۱۰) و Quattrone (2000) ماهیت های دوگانه حسابداری (مدیریتی) را پیشنهاد می دهند که رویکرد پژوهشی را منعکس می کنند. اولا، دانش حسابداری در تئوری مورد بررسی قرار گرفت، و نکات اصلی که به ساختار نظری خواهند پرداخت، شناسایی شدند. دوما، تحقیق تجربی ارائه خواهد شد، که در آن ۱۸ متخصص حسابداری در زمینه های مختلف شرکت کردند. درحالیکه مورد ایده آل یک متخصص دانشگاهی می باشد، بسیاری از محققان حسابداری ممکن است در فعالیتهای مربوط به صنعت مشغول باشند، مانند تحقیقات مداخله گرانه، اما در ابتدا دانشگاهیان باقی می مانند. بنابراین، برای دستیابی به بیشتر خروجی تحقیقات مربوطه، دانش حرفه ای نیاز دارد تا بررسی شود و یافته ها باید با دانش نظری ترکیب شوند. این مقاله یک سازمان یا موسسه خاص را بررسی نمی کند بلکه به موقع بر حسابداران فردی در بین سازمانهای مختلف در نکات متفاوت تمرکز می کند. این به دنبال افزایش استحکام یافته ها و ارتباط تئوری پیشنهادی می باشد که براساس داده های جمع آوری شده بنا می شود. مشاهده شرکت کننده و/یا مصاحبه های آنها روش جمع آوری داده بودند و این آنالیز براساس کدگذاری انجام شده است. ۱۳ حسابدار مشاهده ومصاحبه کردند، و پنج تای دیگر فقط مشاهده کردند. مصاحبه ها و مشاهدات در زمانهای مختلف، از ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۲، صورت گرفتند. مصاحبه ها در هرجا از ۳۰ دقیقه تا ۱٫۵ ساعت رده بندی شدند و مصاحبه شده ها در حداقل دو بار مورد مصاحبه قرار داده شدند. ویژگی های شرکت کنندگان در جدول ۱ خلاصه می شوند.
۴- داده ها و یافته های تجربی – مرور دانش حرفه ای
مشاهدات و مصاحبه ها باتوجه به بررسی فعالیتهای روزانه حسابداران اتفاق افتادند. مصاحبه ها نیمه ساختار یافته بودند و با بحث درمورد فعالیتهای اصلی حسابداری آغاز شده بودند، هر حسابدار به طور عادی درگیر بود. طرح های زیر فعالیت کدگذاری را به وجود آوردند: کارکردهای حسابداری مدیریتی، بودجه بندی و موقعیت مالی، سنجش عملکرد، قدرت، استراتژی، فرهنگ، آموزش و پرورش و فناوری.
۴-۱- کارکردهای حسابداری مدیریتی
“خب، من چندین هدف را به کار می برم: اول از همه، من حسابدار برای تقسیم هستم، بنابراین، من در صورت لزوم پیگیری معاملات مالی را اداره، توصیه و توضیح می دهم. در واقع، جریان های مالی شان پیچیده هستند و اغلب آنها نمی فهمند که چگونه با آنها برخورد می کنند. بنابراین، این فعالیت های روزانه را پوشش می دهد، فقط پیگیری هزینه ها دنبال می شود. سپس من درگیر برنامه ریزی استراتژیک و فرایند بودجه بندی دوره شدم، به خصوص درک الگوی بودجه بندی برای تمام مدیران ارشد بسیار دشوار است، بنابراین این مسئولیت من می باشد. سپس من با حسابداران دیگر و مدیر مالی ارتباط برقرار می کنم، بنابراین من در این راستا، من واسطه بین واحد و مدیریت مرکزی هستم. من همچنین برای برخی از شاخص های عملکرد کلیدی مسئول هستم اما فکر می کنم این حوزه هنوز نیاز به بهبود دارد

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا