دانلود رایگان ترجمه مقاله تعارض در روابط و ثروت اجتماعی، احساسی در شرکت های خانوادگی (سیج ۲۰۱۸)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه سیج در ۲۰ صفحه در سال ۲۰۱۸ منتشر شده و ترجمه آن ۲۱ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

تعارض در روابط، همخوانی نام خانواده با شرکت، و ثروت اجتماعی احساسی در شرکت های خانوادگی

عنوان انگلیسی مقاله:

Relationship Conflict, Family Name Congruence, and Socioemotional Wealth in Family Firms

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۸
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۲۱ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله
مدیریت – روانشناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت کسب و کار – بازاریابی – مشاوره
چاپ شده در مجله (ژورنال) بررسی کسب و کار خانوادگی
کلمات کلیدی
شرکت های خانوادگی – ثروت اجتماعی احساسی – تعارض رابطه – هویت – ارزشیابی شخصی
کلمات کلیدی انگلیسی
family firms – socioemotional wealth – relationship conflict – identity – subjective valuation
ارائه شده از دانشگاه دانشگاه ایالتی والدوستا، ایالات متحده آمریکا
نمایه (index)
Scopus – Master Journal List – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
۱۷۴۱-۶۲۴۸
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1177%2F0894486518790425
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
سیج – Sage
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۱ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)(ترجمه به صورت خلاصه انجام شده است)

کد محصول

F1820

 

بخشی از ترجمه

اگر روابط بین اعضا خانواده تیره گردد، درک کتقابل و اراده خوب کاهش می یابد و ناامیدی، استعفا و ناراحتی جای آن را می گیرد. کلتنر، الزورث و ادواردز بیان دارند که ناراحتی و ناامیدی منجر به ارزشیابی پایین شرکت می گردد. لرنز با همکاران بر این نظر اند که ناراحتی ناشی از تیرگی روابط قیمت فروش را کاهش داده و مالکین در پی فرصت برای کناره گیری می گردند. این مسئله همچنین متناسب با نظر کاتلر با همکاران راجع به نقاط مرجع پویا می باشد که نشان می دهد مالکین مایل اند به زیان های ارزشیابی پی ببرند. لذا در درجات متعادل تعارض در روابط انتظار داریم، مالکین به ارزشیابی های شخصی پایین تر دست یابند.
در درجات بالاتر تعارض در روابط، استرس، حسادت، خشم و تنفر به وجود می آید. هنگامی که تاثیر منفی شدید باشد، آن بر منطق سالم غلبه می کند و هزینه اجتماعی احساسی بر مالک وارد می کند. این مسئله چند پیامد برای ارزشیابی شرکت دارد. افراد عصبانی قضاوت های نادرست می کنند، کنترل خود را از دست می دهند و دچار تعصبات بی مورد می شوند. لذا در ارزشیابی شرکت نوعی رفتار غیرمنطقی پدید می آید. آنها به جای کناره گیری، می خواهند درد احساسی آنها ناشی از تعارضات جبران گردد و لذا نوعی هزینه اجتماعی احساسی وارد می کنند. به علاوه مفهوم نقاط مرجع پویا را اتخاذ نمودیم و به تاثیر آن بر تعارض در رابطه پرداختیم. در اینجا مالکین توجه کمی به ثروت اجتماعی احساسی داشته و به ثروت مالی توجه زیادی دارند. هنگامی که اندازه سود بیشتر از زیان باشد، گرایش تصمیم گیرندگان به اجتناب از زیان کمتر می شود و به افزایش سود روی می آورنداین تغییر مرجع به سود مالی منجر به ارزشگذاری های شخصی افزایش یافته می گرددچرا که مالکین بر ثروت مالی به عنوان شیوه های عمده جبران ارزش شرک علاوه بر شامل نموده ارزش هزینه ثروت اجتماعی احساسی تاکید دارند. لذا ترکیب تاکید بر ثروت مالی و نیز تمایل به قیمت و هزینه اجتماعی احساسی، منجر به ارزشیابی های بیشتر می گردد. لذا رابطه یو شکل را مطرح می کنیم که در آن ارزشیابی فردی بالاتر است هنگامی که تعارض رابطه بالا یا پایین باشد و ارزشیابی فردی پایین تر است هنگامی که تعارض در رابطه متعادل باشد.
فرضیه ۱٫ رابطه غیرخطی بین تعارض در رابطه و ارزشیابی های فردی مالکین از شرکت های خانوادگی وجود دارد. به طور ویژه درجات پایین تر و بالاتر تعارض در رابطه متناظر با ارزشیابی های فردی بالاتر شرکت و درجات متعادل متناظر با ارزشیابی های پایین تر فردی شرکت می باشد.
همخوانی اسمی شرکت و خانواده و ارزشیابی در شرکت های خانوادگی
هویت سازمانی به بررسی ویژگی های اساسی و پایدار سازمان می پردازد. طبق نظر محققین در شرکت های خانوادگی درجات بالاتر هم پوشی بین هویت خانواده و هویت شرکت وجود دارد. این هویت مشترک بسته به نوع شرکت فرق دارد و نشان می دهد رابطه قوی بین خانواده و شرکت به لحاظ هویت وجود ندارد که صرفا نمی توان بر مبنای مالکیت به آن پرداخت.
برخی خانواده ها در پی تناسب بین هویت خانواده و شرکت اند و برای مثال آنها از نمادگرایی، القا ارزش های خانواده در کسب و کار و نقش های عمده استفاده می کنند. رویت پذیری نام خانواده به عنوان بحشی از نام شرکت یکی از شیوه های بالقوه برای تشدید ارتباط بین هویت خانواده و شرکت می باشد.
اسم خانواده شاید اصلی ترین، متمایز ترین و مشهودترین ویژگی خانواده باشد. لذا وقتی نام خانواده به عنوان نام شرکت به کار میرود، پیوند بین هویت خانواده و شرکت ارتقا می یابد. لذا تناسب نام خانواده و شرکت نه تنها نشانه مشهود همخوانی هویت است، بلکه به پیامدهای رفتاری شرکت خانواده جهت ارتقا ثروت اجتماعی احساسی مربوط می گردد. محققان نشان داده اند که همخوانی اسم شرکت و خانواده به اهمیت زیاد ثروت اجتماعی احساسی بری مالکین شرکت های خانوادگی مربوط می گردد. هر چند تاکید مالکین بر ارتا ثروت اجتماعی احساسی تاثیر متقابل بین ثروت اجتماعی احساسی و مالی به وجود می آورد، شواهد نشان می دهد که رابطم مثبت بین ارزیابی های شخصی مالکین از عملکرد وجود دارد. این تاثیرات مثبت ثروت اجتماعی احساسی منجر به نیت خوب و اعتبار شرکت می گردد و لذا ارزشیابی فردی از شرکت توسط مالکین ارتقا می یابد.
فرضیه ۲٫ رابطه مثبت بین همخوانی نام خانواده و نام شرکت و ارزشیابی فردی مالکین از شرکت های خانواده وجود دارد.
تاثیر متقابل همخوانی نام با تعارض راببطه بر ارزشیابی فردی
طبق نظر ما همخوانی نام تاثیر متقابل با تعارض رابطه دارد تا بر ارزشابی های فردی از شرکت خانواده تاثیر گذارد. در درجات پایین تر تعارض همخوانی اسم تاثیر محدودی دارد و خانواده می تواند به مزایای ثروت اجتماعی احساسی دست یابد. همخوانی اسم بر رابطه یو شکل در حالت پیچیده در سطح متعادل و بالاتر تعارض در رابطه تاثیر می گذارد. همخوانی اسم آگاهی از تلاش های اعضا خانواده در ایجاد ثروت اجتماعی احساسی و هویت شرکت ارتقا می دهد. مالکین باید از پیامدهای منفی تعارض در روابط و تاثیر بر ثروت اجتماعی احساسی آگاه باشند. یانگ و ماسشولدر بر این نظر اند که دامنه وسیع تر هیجانات و بروز آن زمانی قابل قبول است که رابطه متقابل وجود دارد چون اعضا بیشتر با علامت ها آشنا هستند که برای بیان احساسات به کار می روند. نه تنها خانواده چارچوبی برای ارتباط متقابل فراهم می کند، همخوانی اسم شرکت با خانواده این ارتباط را ارتقا می دهد. همخوانی اسم رابطه بین شرکت و خانواده را تحکیم نموده و تاثیر منفی تعارض در روابط بر ارزشیابی های فردی از شرکت خانوادگی می کاهد .طبق منطق شرطی ترکیبی، همخوانی اسم می بایست منجر به آسیب پذیری عضو خانواده گردد.
اعضا خانواده در درجات بالاتر تعارض رابطه منفی از خود نشان میدهند. همخوانی نام خانواده و شرکت مرز بین خانواده، شرکت و مالکین را از بین می برد تعارض در رابطه تاثیر منفی بر پیامدها داشته و به اعتبار خانواده و شرکت لطمه می زند. اگر این تعارض در رابطه بیشتر شود، تاثیر منفی بر روابط مالکین با دیگر سهامداران داخلی و خارجی دارد. برای مثال مالکین اعتبار خود و شان اجتماعی درون و بیرون از خانواده را از دست می دهند اگر علت تعارضات خانوادگی شناخته شوند. هنگامی که انتظار بهبود بالقوه در روابط درون خانوادگی و با سهامداران نداشته باشیم، تاثیر مفنی بر ثروت اجتماعی احساسی و عملکرد مالی را می بینیم و لذا ارزشابی کلی از شرکت پایین می آید.
فرضیه ۳٫ تعارض در رابطه و همحوانی نام شرکت تاثیر متقابل با ارزشابی های فردی مالکین از شرکت های خانوادگی دارد. به طور ویژه در حضور همخوانی اسم، انتظار رابطه معکوس یو شکل بین تعارض در رابطه و ارزشیابی های شرکت فردی داریم.
روش
نمونه ما شامل ۱۴۹ مالک و مدیر عامل شرکت های خانوادگی واقع در آلمان می باشد. نمونه اولیه ۴۰۰۰ شرکت خانوادگی از شرکت حسابداری به دست آوردیم. شرکت ها تحت مالکیت خانواده، عضو خانواده یا جامعه وارثین بودند. دو پست با تعداد ۳۴۹ پرسشنامه بازنمود ۳۲۶ شرکت مجزا طراحی گردید. هدف مطالعه تعارض در رابطه بین اعضا خانواده در شرکت بود. از بین ۳۴۹ پاسخ دهنده ۱۴۹ پاسخ دهنده از شرکت هایی به دست آوردیم که واجد شرایط بودند و نمونه ما را تشکیل داند. در کل میزان پاسه ۸٫۷% ( ۳۴۹ پاسخ دهنده از ۴۰۰۰) کمتر از حد مطلوب بود. مطالعات شرکت خانواده در کل دچار میزان پاسخ کم است به ویژه اگر پاسخ ها حساس باشند.
متغییر وابسته
ارزش شرکت را به عنوان قیمت سنجیدیم که مالکین آن را قاب قبول می دانند اگر فروش شرکت به خریدار از خارج خانواده باشد به طوری که مالک از ثروت اجتماعی احساسی مربوط به مالکیت شرکت صرف نظر می کند. از مدیر عامل شرکت های نمونه پرسیدیم:« حداقل قیمت فروش ۱۰۰% ارزش شرکت به عضو غیرخانواده چقدر است؟»این سوال به ۱-ارزش شرکت ۲- هنگام فروش کل شرکت ۳- فرد خارج از خانواده مربوط می شد. مطالعه آزمایشی ۲۹ صاحب شرکت خانواده این اطمینان را به دست داد که آنها سوال را فهمیده اند. از لگاریتم طبیعی برای توزیع نرمال استفاده کردیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا