دانلود رایگان ترجمه مقاله بررسی زیست محیطی گیاهان دارویی وحشی در منطقه برون شهری اوتار پرادش – ۲۰۱۲

دانلود رایگان مقاله انگلیسی مطالعات اکولوژیک گیاهان دارویی وحشی مناطق برونشهری خشک گرمسیری Uttar Pradesh در هندوستان به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله: مطالعات اکولوژیک گیاهان دارویی وحشی مناطق برونشهری خشک گرمسیری Uttar Pradesh در هندوستان
عنوان انگلیسی مقاله: Ecological study of wild medicinal plants in a dry tropical peri-urban region of Uttar Pradesh in India
رشته های مرتبط: زیست شناسی، کشاورزی، علوم گیاهی، گیاهان دارویی، فیزیولوژی گیاهان زراعتی، اکولوژی گیاهان زراعتی
فرمت مقالات رایگان مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF میباشند
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله خوب میباشد 
توضیحات ترجمه برخی از بخشهای این مقاله انجام نشده است.
کد محصول f232

مقاله انگلیسی رایگان

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان 

دانلود رایگان ترجمه مقاله
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات

 

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

چکیده:
گیاهان دارویی و دانش استفاده از آنها ترکیبی حیاتی برای سلامت انسان و احشام در سراسر جهان می باشد. مطالعه حاضر ساختار دانه های گیاهان دارویی در یک منطقه برون شهری و ارتباط آن با زیر زمین (بانک دانه) و روی زمین (پوشش سرپا) را بررسی می کند.مطالعه گیاه شناسی پوشش گیاهی بوسیله روش کوادراتی در فصول مختلف و مطالعه بانک بذر نیز به روش ظهور نهال (seedling emergence) انجام شده است. تعداد گونه های گیاهی شمارش شده در پوشش گیاهی سرپا (۷۶ گونه متعلق به ۳۲ خانواده) در مقایسه با بانک بذر (۳۸ گونه از ۱۵ خانواده) بیشتر بود. گونه های غالب در زمین و بانک بذر متفاوت بودند. ویژگی های دارویی گیاهان نیز توصیف شد.
کلید واژگان: گیاهان دارویی، گونه های مهاجم، مطالعه گیاه شناسی، پوشش سطح زمین، بانک بذر خاک
مقدمه:
نواحی آشفته بعلت طبعیت وحشی و پر از گونه های علف هرز مخزنی غنی از گیاهان دارویی می باشند. این نواحی احتمالاٌ بواسطه جایگزینی گونه های طبیعی بوسیله گونه های خارجی اغلب درجه بالایی از تنوع را نشان می دهند (Zerbe et al. 2003). این گونه های مهاجم به علت ویژگی های متمایز از قبیل حفظ ذرات سطح خاک، بالا نگهداشتن سطح آب و مواد مغذی، تامین غذا، کمک به کنترل حشرات و همچنین ویژگی های دارویی برای مقابله با برخی از بیماری ها نبایستی همیشه به عنوان گونه های غیر ضروری در نظر گرفته شوند. اکثر این علف های هرز با ارزش های دارویی اغلب به خانواده های معمول نظیر Asteraceae، Febaceae، Convolvulaceae، Euphorbiaceae و Solanaceae تعلق دارند (Stepp and Daniel, 2001).
در سال های اخیر، گیاهان دارویی به عنوانی جزیی بسیار مهم از اکوسیستم فرض می شوند. اجزایی تولید مثلی (باروری) این گیاهان که از طبیعت جمع آوری شده اند را می توان در زمین کشت داد، اما زیستگاه یکی از جنبه های بسیار مهم در جایی است که یک گیاه رشد و توسعه و با دیگر گونه های نزدیک خود رقابت می کند (Ram et al. 2010). این نظریه به مطالعه بانک بذر گیاهان دارویی موجود در خاک کمک می کند. بانک بذر خاک شامل دانه های دفن شده اما زنده در نزدیک سطح خاک و یا در لایه های پایین تر (Cartner and Unger, 2000; Leck et al. 2003) به همراه قدرت بالقوه ای در پیش بینی ترکیب گیاهی آینده یک منطقه می باشد. بنابراین می توند به عنوانی شاخصی از پوشش گیاهی آینده در نظر گرفته شود. این چنین دلایلی سبب انگیزش محققین در مقایسه ترکیب پوشش گیاهی سطحی ترکیب با مخازن دانه ای پنهان شده در خاک در سراسر جهان شده است.
گیاهان دارویی سنتی همیشه با وجود اهمیت دارویی که دارند همیشه به عنوان علف های هرز در نظر گرفته می شوند (Choudhary et al. 2011). مطالعات اخیر بر روی گیاهان دارویی همچنین نشان می دهد که افراد قبیله ای و محلی داروهای قومی و سنتی را به علت قیمت پایین تر و گاهی اوقات به علت به عنوان بخشی از زندگی اجتماعی و فرهنگ خود ترجیح می دهند. اما دانش گیاهان دارویی محدود به شفا دهنده های سنتی، گیاه شناسان و افراد پیری می باشند که در مناطق روستایی زندگی می کنند (Muthu et al. 2006).
به علت علاقه ای کمتر در بین نسل جوان به نظر می رسد از بین رفتن این دانش ارزشمند در آینده نزدیک محتمل می باشد. بنایراین دست یابی به دانش و حفظ این سیستم سنتی از مواد دارویی بوسیله مستند سازی مناسب و تعیین گونه های هر ناحیه ضروری به نظر می رسد.
مطالعات در خصوص پراکنش گونه های دارویی در ارتباط با بانک های بذر خاک ناچیز بوده و خصوصاً در نواحی شهری و اطراف شهری به عنوان اکوسیستم های تحت استرس بالا موجود نیست. بنابراین، بررسی موفقیت جوانه زنی علف های دارویی و درک دامنه اکولوژیکی آنها بسیار مهم می باشد. این در حفظ این سرمایه طبیعی بسیار مهم می باشد.
هدف از تحقیق حاضر مطالعه ساختار علف های دارویی و بررسی ارتباط ساختاری آنها در زیر و سطح خاک در مناطق اطراف شهری و مستند سازی ویژگی های دارویی علف های می باشد.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا