دانلود رایگان ترجمه مقاله مطالعه در مورد کاربرد و اثرات تکنولوژی حسابرسی مستمر در کسب و کارهای کوچک (نشریه الزویر 2016) (ترجمه رایگان – برنزی ⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 12 صفحه در سال 2016 منتشر شده و ترجمه آن 27 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله رایگان – برنزی ⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مطالعه ای اکتشافی در مورد اتخاذ، کاربرد و اثرات تکنولوژی حسابرسی مستمر در کسب و کارهای کوچک

عنوان انگلیسی مقاله:

An exploratory study of the adoption, application and impacts of continuous auditing technologies in small businesses

 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2016
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 12 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله حسابداری و مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله حسابرسی و مدیریت کسب و کار
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله بین المللی سیستم های اطلاعات حسابداری – International Journal of Accounting Information Systems
رفرنس دارد  
کد محصول F1316
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  27 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین جداول ترجمه نشده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج نشده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله پایین میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
1 مقدمه
2 تکنولوژی های حسابرسی مستمر و کسب و کارهای کوچک
2-1 چه چیزی کسب و کارها را به پذیرش تکنولوژی های حسابرسی مستمر تحریک می نماید؟
2-2 کاربرد تکنولوژی های حسابرسی مستمر در کسب و کار چیست؟
2-3 اثرات استفاده از تکنولوژی های حسابرسی مستمر در کسب و کارها چیست؟
3 روش تحقیق و محتوای مطالعه
4 نتایج
4-1 چه چیزی کسب و کارها را به پذیرش ت ح م بر می انگیزاند؟
4-2 کاربرد تکنولوژی حسابرسی مستمر ئر کسب و کارهای کوچک چسیست ؟
4-3 اثرات استفاده از تکنولوژی حسابرسی مستمر در کسب و کارهای کوچک چیست؟
5 بحث
6 نتایج
ضمیمه A – راهنمای مصاحبه

 

بخشی از ترجمه

چکیده
تکنولوژی حسابرسی مستمر در زمینه های مختلفی مطالعه شده است اما این مطالعات غالبا در شرکت های بزرگ با سیستم های اطلاعات یکپارچه ی خودشان و اعمال حسابرسی داخلی انجام شده است. اگرچه چندین فروشنده ی تکنولوژی حسابرسی مستمر، پیاده سازی در کسب و کارهای کوچک را گزارش کرده اند، کاربرد و اثر تکنولوژی در این نوع سازمان ها کمتر شناخته شده است. این مطالعه ی اکتشافی، انگیزه ی پذیرش نوع مشخصی از تکنولوژی حسابرسی مستمر و هم چنین کاربردها و اثرات این تکنولوژی در هفت کسب و کار کوچک را مورد بررسی قرار داده است. نتایج نشان می دهد که معمولا تکنولوژی برای افزایش بهره وری منابع انجام می شود و غالبا به عنوان ابزاری برای رفع مشکلات کیفیت داده مورد ملاحظه قرار می گیرد – بیشتر از آن که به عنوان یک تکنولوژی هم ترازی استراتژیکی مورد توجه قرار گیرد.پیاده سازی توسط یک بخش حسابرسی داخلی انجام نمی شود بلکه توسط هر دو بخش مالی و فناوری اطلاعات (IT) صورت می گیرد.استفاده از تکنولوژی سریع ترین و بهترین تصدیق معامله با برنامه های کنترل فرایندی است که بعدها پدیدار شد. اثرات اصلی عبارتند از تغییری در کنترل های اصلاح کننده برای کنترل های پیشگیرانه و کارگاهی، افزایش در آگاهی از ارزش ایجاد شده توسط بخش مالی و افزایش اطمینان از مدیریت داده. هم چنین این مطالعه اثرات منفی بالقوه ی تکنولوژی مانند ایمن سازی هشدار و از دست دادن تفکر انتقادی کاربران را آشکار می سازد.
1- مقدمه
استفاده از فناوری اطلاعات برای اطمینان از کیفیت تصمیم مربوط به اطلاعات و هم چنین اطمینان از مطابقت با قوانین، مقررات و سیاست ها، بیشتر در دستور کار شرکت است. در واقع بسیاری از افسران ارشد اجرایی بر این باورند که استفاده صحیح از فناوری اطلاعات برای نقش افسر ارشد مالی، حیاتی است- و این که این نقش شامل تبدیل مسئولیت انطباق به یک فرصت می باشد. تحقیقات نشان می دهد که حسابرسی مستمر یک تکنولوژی اجرا شده در تعدادِ رو به افزایشی از سازمان ها برای مقابله با این چالش ها است.
حسابرسی مستمر هم به عنوان فرایند و هم تکنولوژی تعریف شده است. این مقاله بر فناوری اطلاعات که حسابرسی مستمر را ممکن می سازد، تمرکز دارد. این مقاله پیرو مقاله ی Gonzalez و همکاران (2012)، از اصطلاح تکنولوژی حسابرسی مستمر برای این تکنولوژی استفاده می نماید.
پژوهش فعلی در حوزه ی پژوهش سیستم های اطلاعات حسابداری (AIS) است. به غیر از حسابرسی کامپیوتری، موارد مورد بحث در تحقیق AIS عبارتند از سیستم های سازمانی، سیستم های مبتنی بر دانش و ارزش کسب و کار فناوری اطلاعات. تحقیقات AIS به نوبه ی خود بخشی از موارد مورد بحث در یک تحقیق گسترده تر در علوم اجتماعی و فنی است و بر اتخاذ، کاربرد و اثرات فناوری اطلاعات در سازمان ها و جوامع متمرکز است.
همه ی سازمان ها سیستم کنترل دارند. در ادبیات حسابداری و AIS، این ها معمولا به عنوان سیستم های کنترل داخلی یا سیستم های کنترل مدیریت معرفی شده اند. کنترل داخلی عبارت است از حفظ دارایی ها و آماده کردن مدیریت با استفاده از اطلاعات معتبرِ تصمیم گیری به طوری که سازمان ها بتوانند به اهداف خود برسند. کنترل مدیریت یک مفهوم گسترده تر است و برای مثال شامل کنترل های فرهنگی، کنترل های برنامه ریزی، کنترل های فیزیولوژیکی، شیوه های پاداش دهی و جبران خدمات و کنترل های اجرایی است که برای تغییر و مدیریت مستقیم و رفتار کارکنان طراحی و اجرا می شود. سیمونز اشاره می کند که کنترل های مدیریت تنها در صورتی عمل می کند که سیستم های داده و اطلاعات قابل اعتماد باشند و کنترل های داخلی برای اطمینان از یکپارچگی سیستم های دیگر ضروری هستند. از این رو کنترل های داخلی برای ایجاد کارهای کنترل مدیریت ضروری است (سیمونز، 1995).اطلاعات کلی بین فناوری اطلاعات موضوعی در حال پژوهشاست و ” به طور کلی تنها چند نتیجه ی پذیرفته شده درمورد رابطه ی فناوری اطلاعات و کنترل مدیریت وجود دارد”. اگرچه پژوهش ها نشان می دهند که این کاربرد از سیستم های کنترلِ اثراتِ تکنولوژی حسابرسی مستمر درمورد ویژگی های این اثرات زیاد شناخته شده نیستند. هدف اصلی تحقیق فعلی درک و ارائه ی مدارکی برای اثرات تکنولوژی های حسابرسی مستمر بر کنترل های داخلی در کسب و کارهای کوچک است.
اکثر کسب و کارها در سطح جهانی، کسب و کارهای کوچک هستند. برای مثال در 20 بازار برتر جهان، 85% از 99.9% کسب و کارها را کسب و کارهای کوچک تشکیل داده اند (ACCA،2010). کسب و کارهای کوچک نیز تقریبا 50% از ارزش افزوده ی بخش خصوصی و 77% از اشتغال بخش خصوصی در سطح جهانی را تشکیل داده اند (ACCA،2010). بررسی ها اهمیت اندازه را زمانی که به طور کلی به پذیرش نوآوری و به طور خاص نوآوری فناوری اطلاعات می رسد، نشان می دهند. مطالعات درمورد پذیرش نوآوری فناوری اطلاعات در سازمان های کوچک نشان می دهد که مسیر و نرخ پذیرش از طریق نوع نوآوری فناوری اطلاعات، مرحله ی پذیرش و بخش صنعت تعدیل شده است. علاوه بر این تحقیق درمورد سیستم کنترل مدیریت نشان می دهد زمانی که شرکت ها اندازه ی سیستم های کنترل خود را افزایش می دهند، میزان پیچیدگی را نیز افزایش می دهند. هم چنین آن ها رسمی تر، احتمالا هدف محور و سیاست محور شده و از ترکیبی متنوع تر از نتایج، اعمال و کنترل های کارکنان استفاده می نمایند. این تحقیقات اشاره می نمایند که ویژگی های پذیرش کسب و کارهای کوچک و استفاده از تکنولوژی های حسابرسی مستمر – و هم چنین اثرات این تکنولوژی ها _، لزوما مشابه با تجارب شرکت های بزرگ نیست.
منابع مشتری از فروش تکنولوژی های حسابرسی مستمر مانند SAP، IDEA، ACL ، Expectus توسط فروشندگان تکنولوژی نشان می دهد که این فناوری ها در بسیاری از کسب و کارهای کوچک خریده و اجرا شده است. در واقع بسیاری از مشتریان Expectus – ارائه دهنده ی تکنولوژی حسابرسی مستمر که این تحقیق را پوشش می دهد- کسب و کارهای کوچک هستند. به طور کلی کسب و کارهای کوچک در هر بازار سهامی معامله نمی شوند، الزامات انطباقی کم تر و الزامات گزارش مالی ساده تری نسبت به شرکت های بزرگ دارند. با توجه به این ویژگی های کلی، چرا کسب و کارهای کوچک، تکنولوژی های حسابرسی مستمر را اجرا می کنند؟این تحقیق این سوالات را در نظر گرفته و شواهد تجربی درمورد پذیرش، کاربرد و اثرات تکنولوژی های حسابرسی مستمر در کسب و کارهای کوچک را یاری می نماید.
تحقیق اجرایی رویکردی اکتشافی اتخاذ نموده و شامل مصاحبه ی نیمه ساختار یافته ای با پاسخ دهندگان در 7 کسب و کار کوچکی است که تکنولوژی های حسابرسی مستمر را پذیرفته و اجرا نمودند. این مطالعه سه پرسش پژوهش خاص را مورد توجه قرار می دهد:
• چه چیزی کسب و کارهای کوچک را به پذیرش تکنولوژی های حسابرسی مستمر تحریک می نماید؟
• کاربرد تکنولوژی های حسابرسی مستمر در کسب و کارهای کوچک چیست؟
• اثرات استفاده از تکنولوژی های حسابرسی مستمر در کسب و کارهای کوچک چیست؟
زمینه های اضافی برای این سوالات در بخش 2 ارائه شده است.
زمینه ی مطالعه ایسلند است _ یک اقتصاد غربی شدیدا توسعه یافته که در آن تقریبا همه ی شرکت ها، کسب و کارهای کوچک با کم تر از 500 کارمند می باشند. این واقعیت محیط کسب و کار ایسلند را جمعیت مناسبی برای مطالعه ی کسب و کارهای کوچک تبدیل کرده است. امروزه با بهبود اثرات بحران مالی 2008، ایسلند دارای اقتصادی رشد یافته مبتنی بر گردشگری، صنایع سنگین و شیلات می باشد.
سایر موارد این مقاله به صورت نیمه ساختار سافته است. بخش بعدی شامل مروری بر پیشینه ی تحقیق مربوطه است. به دنبال آن بخشِ شرح روش تحقیق، ارائه ی نتایج، توصیف و بحث درمورد زمینه هایی که از این مطالعه پدید آمده است. بخش نهایی نتایج تحقیق و پیشنهاداتی برای تحقیق های آینده ارائه می دهد.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Continuous auditing technology has been studied in various contexts, but mostly within large enterprises with their own integrated information systems and internal auditing functions. Although several vendors of continuous auditing technologies have reported implementations in small businesses, little is known about the use and impact of this technology in this type of organizations. This exploratory study considers the motivations for adopting a certain type of continuous auditing technology, as well as the applications and impacts of this technology in seven small businesses. The results indicate that the technology is usually implemented to increase resource efficiency, but is frequently perceived as a tool to fix data quality problems — rather than a strategically aligned technology. Implementation is not driven by an internal auditing department but by either an IT or finance department. Application of the technology is first and foremost transaction verification with process control applications emerging later. Main impacts include a change from corrective controls to preventive and detective controls; an increase in the perception of value created by the financial department; and an increase in management trust of data. The study also reveals potential negative impacts of this technology, such as alert immunization and loss of users’ critical thinking.

1- Introduction

Utilizing information technology to ensure the quality of decision-relevant information, as well as ensuring compliance with laws, regulations, and policies, is high on the corporate agenda. In fact, many Chief Executive Officers believe that the correct utilization of information technology is critical to the role of the Chief Financial Officer — and that this role includes transforming the compliance burden into an opportunity (KPMG, 2014). Research shows that continuous auditing is one such technology implemented in an increasing number of organizations to tackle these challenges (Vasarhelyi et al., 2012).

Continuous auditing has been defined both as a process and as a technology (Bumgarner and Vasarhelyi, 2015). This paper focuses on the information technology that enables continuous auditing. Following Gonzalez et al. (2012b), this paper uses the term “continuous auditing technology” for this technology.

The current research is within the domain of Accounting Information Systems research (AIS). Apart from computer auditing, the AIS research agenda includes enterprise systems, knowledge based systems and the business value of IT (Sutton, 2010). In turn, AIS research is part of a broader research agenda in the social and technical sciences, focusing on the adoption, applications and impacts of information technology in organizations and societies (EU, 2012).

All organizations have control systems. In the AIS and auditing literature these are usually presented either as internal control systems (COSO, 2013) or management control systems (Malmi and Brown, 2008; Chenhall, 2003). Internal control includes safeguarding assets and providing management with reliable information for decision-making so that the organization can reach its objectives (COSO, 2013). Management control is a broader concept and includes, for example, cultural controls, planning controls, cybernetic controls, rewards and compensation practices and administrative controls that are designed and implemented to change and direct management and employee behavior (Malmi and Brown, 2008). Simons (1995) points out that management controls only work if data and information systems are reliable and internal controls are essential to ensure the integrity of other systems. Internal controls are therefore critical for making management controls work (Simons, 1995). The link between information technology and control in general is an under-researched subject and “there are only few generally accepted conclusions about the relationships between IT and management control” (Granlund et al., 2013:275; see also Berry et al., 2009). Although research shows that application of continuous auditing technologies impacts control systems (Alles et al., 2002, 2008; Chan and Vasarhelyi, 2011; Gonzalez et al., 2012a, 2012b) not much is known about the characteristics of these impacts. A primary aim of the current research is to understand and provide evidence on the impact of continuous auditing technologies on internal controls in small businesses.

The vast majority of businesses globally are small businesses.1 For example, in the top 20 world markets, small businesses make up 85% to 99.9% of the business population (ACCA, 2010). Small businesses also account for approximately 50% of private sector value-added and 77% of private sector employment globally (ACCA, 2010). Research shows that size matters when it comes to adoption of innovations in general (Damanpour, 1996) and information technology innovation in particular (Lee and Xia, 2006). Studies of adoption of information technology innovations in small organizations show that adoption rate and path is moderated by the type of information technology innovation, stage of the adoption and industry sector (Lee and Xia, 2006). Furthermore, management control system research shows that when companies increase in size their control systems increase in complexity. They also become more formalized, more likely to be policy and objective driven, and utilize a more varied mix of result, action, and personnel controls (Chenhall, 2003, 2006; Chenhall and Langfield-Smith, 2003; Davila and Foster, 2007; Malmi and Brown, 2008; Nobre and Zawadzki, 2013). This suggests that the characteristics of small business adoption and application of continuous auditing technologies – as well as the impacts of these technologies – are not necessarily similar to experiences in large enterprises.

Customer references from technology vendors selling continuous auditing technologies such as SAP, Oracle, IDEA, ACL and Expectus indicate that these technologies are purchased by and implemented in many small businesses. Indeed most of the customers of Expectus – the provider of the continuous auditing technology this study covers – are small businesses. Small businesses are generally not traded on any stock markets, have fewer compliance requirements and have less stringent financial reporting requirements than larger companies. Considering these general characteristics, why would small businesses implement continuous auditing technologies? This study considers this question and contributes empirical evidence on the adoption, application and impact of continuous auditing technologies in small businesses.

The current research adopts an exploratory approach, and includes semi-structured interviews with respondents in seven small businesses that have adopted and implemented continuous auditing technologies. The study addresses three specific research questions:

• What motivates small businesses adopt continuous auditing technologies?

• What are the applications of continuous auditing technologies in small businesses?

• What are the impacts of the application of continuous auditing technologies in small businesses?

Additional background for these questions is provided in Section 2. The study’s context is Iceland — a highly developed western economy where almost all of the companies are small businesses with less than 500 employees. This fact makes the Icelandic business environment a good population for studying small businesses. Having recovered from the effects of the financial crisis in 2008, today Iceland is a growth economy based on tourism, heavy industry and fisheries. The remainder of the paper is structured as follows: the next section contains a review of the relevant literature, followed by sections describing the research methodology; presenting the results; and describing and discussing the themes that emerged from the study. The final section provides the study’s conclusion and suggestions for future research..

 

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مطالعه ای اکتشافی در مورد اتخاذ، کاربرد و اثرات تکنولوژی حسابرسی مستمر در کسب و کارهای کوچک

عنوان انگلیسی مقاله:

An exploratory study of the adoption, application and impacts of continuous auditing technologies in small businesses

 
 
 
 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا