دانلود رایگان ترجمه مقاله ترکیب بتن سبز با ضایعات جامد و نانو ذرات به عنوان جایگزین (نشریه الزویر 2018)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 8 صفحه در سال 2018 منتشر شده و ترجمه آن 21 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت ناقص ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

ترکیب بتن سبز با استفاده از ضایعات جامد و نانو ذرات به عنوان جایگزین – بررسی

عنوان انگلیسی مقاله:

Green Concrete mix using solid waste and nanoparticles as alternatives – A review

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش 
سال انتشار 2018
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 8 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی عمران
گرایش های مرتبط با این مقاله سازه، مدیریت ساخت، مهندسی عمران محیط زیست، ساختمان های بتنی
چاپ شده در مجله (ژورنال) ساخت و ساز و مصالح ساختمانی – Construction and Building Materials
کلمات کلیدی نانوذرات، بتون سبز، زباله بازیافت شده
ارائه شده از دانشگاه مرکز علوم نانو و فناوری نانو، انستیتوی علوم و فناوری ساتیاباما، هند
رفرنس دارد 
کد محصول F1632
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش 
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  21 صفحه (2 صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است   
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
ضمیمه ندارد   
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
توضیحات ترجمه این مقاله به صورت ناقص انجام شده است.

 

فهرست مطالب
چکیده
2. منابع مواد
1-2 منابع کشاورزی
2-2 منابع صنعتی
2-3 زباله های بیولوژیکی
3. نانو ذرات در مصالح ساختمانی
4-نتیجه گیری
منابع
 

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
فرایند تولید سیمان پورتلند معمولی (OPC) بسیار انرژی است و مشکلات زیست محیطی مختلفی، مانند آلودگی و انتشار CO2 را ایجاد می کند. بنابراین نیاز به جایگزینی بتون سبز سازگار با محیط زیست، وجود دارد. ضایعات کشاورزی، صنایع، زباله های بهداشتی، زباله های دریایی و زباله های الکترونیکی را می توان بازیافت کرد و به عنوان مواد افزودنی برای ساخت بتون سبز، بکار برد. این کار، اثر زیست محیطی و مصرف انرژی را کاهش خواهد داد. استفاده از فناوری نانو برای یک ساختمان سبز در حال حاضر و آینده بسیار مهم است. تولید و پیاده سازی طرح بتن سبز هنوز در مرحله ابتدایی است. اعضای انجمن علمی و R & D، نیاز به ارتقاء برنامه کابردی در سطح صنعت دارند. تمرکز این مقاله بر ایجاد آگاهی برای استفاده از مواد دور ریختنی و همچنین برجسته کردن تکنولوژی جدید برای تولید بتن سبز می باشد.
 
1- مقدمه
اقتصاد هر کشوری بر اساس زیرساختهای موجود رشد می کند. زیر ساخت رودها، پل ها، انبارها، ساختمان ها، فرودگاه ها،بندرها، و غیره را پوشش می دهد. همانطور که درخواست برای زیرساخت ها رشد می کند، نیاز به بتن ریزی نیز افزایش می یابد که منجر به درخواست بیشتر سیمان می گردد. بتن سیمانی بیشترین درخواست را در صنعت ساختمان دارد و در همین حال آن یک نگرانی محیطی است، زیرا گازهای خطرناکی را در مراحل مختلف تولید، ایجاد می کند. بطور کلی می دانیم که هر ترکیب بتنی دارای سیمان، ماسه و شن، مواد سنگی، آب و افزودنی های دیگر بر حسب نیاز طراحی است. با افزایش تقاضا برای کنترل آلودگی و استفاده از مواد بازیافتی صنایع مختلف، تلاش برای جایگزینی مواد استاندارد با بدل های پیشنهادی، آغاز شد. آن اثرات بر مقاومت فشاری، زمان تنظیم، هزینه اثربخشی و کاهش سطح آلودگی را پوشش می دهد. منابع طبیعی همیشگی نیستند، بنابراین ما نیاز به پیدا کردن جایگزین هایی، برای جایگزینی آنها بدون کاهش کیفیت و پارامترهای موثر نهایی در محصول نهایی داریم. کوره های سیمان گازهای خطرناک را تولید کرده و به گرم شدن جهانی کمک می کنند. حیوانات نیز تحت تاثیر آلودگی ناشی از کارخانه های سیمان قرار می گیرند. در طول حمل کیسه های سیمان از سایت تولیدی به کاربر نهایی، پوشش آنها پاره شده و گرد و غبار سیمان در محیط زیست پراکنده می شوند، که سبب بیماری های تنفسی شده و کارگرهایی را که حمل ، تخلیه و توزیع دوباره کیسه های سیمان ذخیره شده را بر عهده دارند، تحت تاثیر قرار می دهد. مدیریت زباله های جامد، به دلیل افزایش مقدار مواد زائد و محصولات صنعتی، یک نگرانی عمده استکه باعث افزایش مشکلات اشغال زمین و هزینه بازیافت مواد زائد می گردد. استفاده از این مواد به عنوان بتن سبز تنها گزینه برای کاهش نگرانی دفع زباله ها است. بتن سبز از مواد زائد ساختار با محیط زیست ساخته شده است و انقلابی در صنایع بتن توسط تکنولوژی آن بوجود آورده است. موحصولات زباله را می توان به صورت مستقیم به عنوان یک جایگزین جزئی از سیمان استفاده مجدد کرد و بنابراین در مصرف انرژی در طول تولید سیمان صرفه جویی کرد. برخی از مواد زائد دارای خصوصیات پوزولان ها می باشند. پوزولان ها ماده ای غنی از سیلیکا و آلومینا(اکسید آلومنیوم) است که دارای خصوصیت چسبندگی کم یا ناچیز هستند ، اما درحضور آب، در دمای معمولی برای تشکیل خصوصیات چسبندگی به طور شیمیایی با هیدروکسید کلسیم واکنش می دهند [1].
فرآیند کامل تولید سیمان، از خرد کردن و انتقال سنگ آهک، تا گرم کردن کوره و فشرده سازی همه تولید آلودگی می کنند. شن و ماسه رودخانه به عنوان سنگدانه های ریز برای مخلوط های بتنی استفاده می شود که از بستر رودخانه ها به دست آمده و باعث فرسایش خاک پر ارزش می شود. از آنجا که معدن شن و ماسه یک تجارت پرسود است، از لحاظ اقتصادی به نفع دولت نیست و اکولوژی رودخانه ها را مختل می کند. جریان آب یکنواخت نیست و بستر رودخانه تخریب شده است. خرده سنگ های درشت خرد شده و به اندازه های از گرانیت و سنگهای لاجوردی پودر می شوند. این باعث استخراج معدن می شود و فلز آبی(فلز کبود) در تراشیدن و انفجار کوه ها مشارکت می کند . بیشتر کوه ها کاملا تراشیده شده اند، که این کار بر الگوی بارندگی تأثیر می گذارد. آلودگی و گرد و غبار خاکستری پراکنده شده در هوا، یک وضع نامساعد از استخراج فلزات آبی می باشد. این همچنین برای تولید ماسه شکسته پودر شده است، که یک جایگزین ارزان تر برای شن و ماسه رودخانه می باشد. همچنین مواد آتشفشانی و مواد پردازش شده حرارتی، می توانند به صورت توده های سبک وزن به عنوان منابع طبیعی استفاده شوند. آب یک ماده اصلی است و معمولا آب آشامیدنی برای تولید مخلوط بتن سیمان، مناسب ترین است. ذخایر زمینی آب در حال تخلیه شدن است و آب بازیافت شده باید در سیستم برای داشتن یک منبع پایدار از آب، جایگزین شود. مخلوط بتن باعث انتشار گازهای گلخانه ای (CO2) و آلودگی ها در اتمسفر می شود. بتن کاربردی ترین ماده در صنعت ساخت و ساز است و انواع مختلفی از فرسودگی را با توجه به اثرات زیست محیطی متحمل می شود.
، مقدار زیادی از مواد زائد از محیط های اطراف، زیست محیط ها و صنایع هر روز تولید می شوند. مواد زائد مانند خاکستر پوسته برنج (RHA)، خاکستر خاک اره(SDA)، لاستیک ترک خورده، ضایعات پلاستیکی، پوست و غلاف نارگیل ، زباله نساجی (لجن و لیف) و غیره منجر به بحران های دفع زباله شده اند. بازیافت این زباله ها را می توان به عنوان یک مخلوط برای ساخت سازه های بتنی سبز استفاده کرد. این کار مقدار سیمان مصرفی و انتشار CO2 و گرمای زمین را کاهش می دهد. در این مقاله، بحث در مورد استفاده از مواد زائد به عنوان یک مخلوط بتن است که ماندگاری و دوام بهتری نسبت به بتن های موجود ارائه می دهد و نه تنها مسائل زیست محیطی و اکولوژیکی را حل می کند بلکه خصوصیات ریزساختاری و دوام بتن را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد. نخاله های ساختمانی در بتن مخلوط شده اند که موجب صرفه جویی در فضای مورد نیاز برای دور ریختن آنها می شود و در عین حال آنها دوباره بازیافت شده و مواد جدید مورد نیاز نمی باشد.
این مقاله سه نوع مختلف از منابع را توضیح می دهد : به عنوان منابع کشاورزی، صنایع و زباله های بیولوژیکی. با پیاده سازی فناوری نانو، خواص سازه های بتنی می توانند بهبود یابند.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

The process of manufacturing of ordinary Portland cement (OPC) is energy intensive and creates various environmental problems such as pollution and emission of CO2. There is a need for the an alternative eco-friendly Green Concrete. The waste materials from agriculture, industries, bio-waste, marine waste and e-waste can be recycled and used as a supplementary Green Concrete materials. This will reduce environmental impact of the production of OPC and reduces energy consumption. The application of nanotechnology for a Green building in the current and future is very much significant. The production and implementation of Green Concrete is still in its infancy stage. Academicians and R & D need to step in by promoting application at the industry level. The focus of this review paper is to create awareness to utilize the discarded materials as well as to highlight the new technology to manufacture Green Concrete.

1 Introduction

The economy of any country grows based on the infrastructure available. Infrastructure covers roads, bridges, buildings, warehouses, airports, harbors, container terminals etc. As the demand for infrastructure grows, so does the need for concrete, which leads to the demand of more cement. Cement concrete is in great demand in the construction industry and at the same time it is an environmental concern, as it produces hazardous gases in various stages of production. We generally know that any concrete mix has cement, aggregates, sand, water and additives as per design need. With growing demand to control pollution and use waste materials from different industries, this is an attempt to replace standard materials with alternative substitutes. It covers the effects on compressive strength, setting time, cost effectiveness and reduction of pollution levels. Natural resources are not perennial, so we need to find alternatives to replace them without compromising on the quality and effective parameters of the ultimate product. The cement kilns produce hazardous gases and contribute to global warming. Animals are also adversely affected by the pollution caused by cement plants. During transport of cement bags from manufacturing site to end user, it undergoes wear and tear and cement dust flies into the environment. It causes breathing diseases and effects the labor who used to transfer, dump and redistribute the stored cement bags. Solid waste management is a major concern due to increase of quantity of waste materials and industrial by-products. This is increasing the land filling problems and recycling cost of waste materials. Utilization of these materials as Green Concrete is the only option to reduce the disposal concern. The Green Concrete is made from the eco-friendly waste materials and ushers in a revolution in the concrete industries by its technology. The waste products can be reused directly as a partial substitute of cement and save the energy consumption during the production of cement. Some waste materials are having pozzolans properties. Pozzolans is a material rich in silica and alumina which itself possess little or no cementing property, but in the presence of water, it chemically reacts with calcium hydroxide at ordinary temperature to form the cementitious properties [1].

The complete process of cement manufacturing, right from crushing and transport of lime stone, heating of kilns and crushing is all polluting. The river sand is used as fine aggregate for the concrete mixes which is obtained from the river beds and erodes the valuable top soil. Since sand mining is a lucrative business does not benefit the government economically and disturbs the ecology of the rivers. Water flow is uneven and the river bed is degraded. Coarse aggregate is gravel powdered and pounded to sizes from granite and blue stones. This also makes mining and blue metal companies to chip and blast mountains. Most of the mountains are completely chipped off which influences the rainfall pattern. Pollution and ash dust flying in the air is a major disadvantage of blue metal quarrying. It is also powdered to manufacture Msand, a cheaper alternative to river sand. Volcanic materials and thermally processed materials can be also used as lightweight aggregates as natural resources. Water is a major commodity and usually potable grade water is best suited for cement concrete mix manufacturing. Water is depleting and recycled water must be replaced in the system to have a sustainable supply of water. Concrete mix causes release of green house gases (CO2) and pollutes the atmosphere. Concrete is the most used material in construction industry and it undergoes various types of deterioration due to environmental effects.

An enormous amount of waste materials from different surroundings, environments and industries are produced every day. The waste materials such as rice husk ash (RHA), saw dust ash (SDA), rubber crump, plastic waste, coconut husk and shell, textile waste (sludge and fiber) etc lead to waste disposal crisis. Recycle of such types of wastes can be used as an admixture to make the Green Concrete structures. This will reduce the quantity of cement used and CO2 emission and reduce the global warming. In this paper, the explanation is about the waste materials as an admixture which provides better strength and durability of concrete than the existing one which not only solves the environmental and ecological problems but also significantly improves the microstructures and durability properties of concrete. The demolished building waste is mixed in concrete which saves the space required to dispose them and at the same time they get recycled and fresh material is not needed. This paper explains the three different types of resources such as resources of agriculture, industries and bio-waste. By implementing nanotechnology, the properties of concrete structures can be improved.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا