دانلود رایگان ترجمه مقاله افزایش فعالیت خزان یاخته ای و ژنوتوکسیک کربوپلاتین بوسیله فولیک اسیدها (نشریه الزویر 2016)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 6 صفحه در سال 2016 منتشر شده و ترجمه آن 15 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت خلاصه ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اسید فولیک باعث افزایش فعالیت خزان یاخته ای و ژنوتوکسیک کربوپلاتین در سلول HeLa می شود

عنوان انگلیسی مقاله:

Folic acid enhances the apoptotic and genotoxic activity of carboplatin in HeLa cell line

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2016
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 6 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله زیست شناسی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله ایمنی شناسی، آسیب شناسی، علوم سلولی و مولکولی
چاپ شده در مجله (ژورنال) سم شناسی در شرایط ازمایشگاهی – Toxicology in Vitro
کلمات کلیدی کاربوپلاتین، اسید فولیک، سلول های HeLa، آزمون Comet، آزمون CBMN-cyt، تست MTT
ارائه شده از دانشگاه آرژانتین
رفرنس دارد  
کد محصول F1299
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  15 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است  
منابع داخل متن درج نشده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
توضیحات ترجمه مقاله به صورت خلاصه انجام شده است.

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
مواد و روش کار
سلول ها
طراحی آزمایش
آزمایش SCGE یا Comet
آزمایش MTT و NR
بررسی آپاپتوز با استفاده از ترکیب Annexin V
شاخص میتوز
آزمایش CBMN cyt
نتایج (یافته ها)
نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
شواهد بالینی و عملی، همگی نشان دهنده این هستند که عوامل زیادی در رشد و تکثیر سلول های سرطانی انسان دخیل هستند بدین شکل که این عوامل باعث تعدیل یا کاهش پاسخ درمانی به شیمی درمانی می گردند. هدف از این مقاله بیان نقش فولیک اسید به عنوان یک تعدیل کننده فعالیت کربوپلاتین (CBDCA) می باشد. در این آزمایش، ژنوتوکسیسیتی و سیتوتوکسیسیتی در سلول های HeLa، یک بار به همراه فولیک اسید و کربوپلاتین و یکبار نیز هنگامی که از فقط از کربوپلاتین استفاده شد، مورد بررسی قرار گرفت.
ما در این بررسی از comet assay (SCGE)، شاخص میتوزی، آزمایش MTT و NR، آزمایشcytokinesis-block micronucleus cytome و annexin V-IP که دو مورد آخر به ترتیب به عنوان ترکیباتی سیتوتوکسیسیتی و ژنوتوکسیسیتی شناخته می شوند، استفاده کردیم.
نتایج نشان دهنده این موضوع بود که افزایش 900 nM فولیک اسید به 40.4mM کربوپلاتین، فعالیت ترکیبات پلاتینوم را بهبود می بخشد که در نتیجه این عمل، مرگ سلولی را تقریبا 20 درصد افزایش میدهد.این مطلب بر اساس نتایج حاصل از آزمایش های MTT و NR، بدست آمده است. هم چنین، استفاده از این روش درمانی، نه تنها باعث افزایش آسیب DNA و کروموزومی شد بلکه شمار سلول های نکروزه شده و آپاپتوز شده را نیز افزایش داد. در واقع این نتایج، دری را در رابطه با استفاده از همزمان فولیک اسید و ترکیبات پلاتینوم در بیماران مبتلا به سرطان برای ما باز می کند. بدین شکل که می توان با استفاده از ترکیبات پلاتینوم به همراه فولیک اسید دز و مقدار مورد استفاده از کربوپلاتین را کاهش و در نتیجه عوارض جانبی نامناسب ناشی از این داروی شیمی درمانی را کاهش داد.
 
1- مقدمه

ترکیبات پلاتینوم در حقیقت در قرن 19 شناخته شده اند. سیس پلاتین یکی از این ترکیبات پلاتینوم، در سال 1845 تولید شد اما خواص ضد توموری آن تا سال 1969 کشف نگردید. امروزه ترکیبات پلاتینوم در درمان بالینی انواع زیادی از سرطان ها مانند سرطان های سر و گردن، تخمدان، بیضه، ریه و کولورکتال به کار می روند. با تمام این ویژگی های مثبت، به دلیل خواص نفروتوکسیتی، نوروتوکسیتی و عوارضی همچون احساس تهوع به مقدار زیاد، این دارو یعنی سیس پلاتین دارای محدودیت هایی برای استفاده است. از طرف دیگر به دلیل مشکلات ناشی قابلیت انحلال در آب به مقدار کم، امروزه از این دارو کمتر استفاده می گردد. برای همین کربوپلاتین، دومین داروی ساخته شده حاوی این ترکیبات در اواخر قرن 20 معرفی شد. از آن موقع به بعد از این دارو به طور گسترده تر بدلیل عوارض جانبی کمتر مانند نفروتوکسیسیتی نسبت به سیس پلاتین، مورد استفاده قرار گرفت.
حتی تصور می شود که این ترکیبات قابلیت بسیار زیادی برای باند شدن به انواع بیومولوکول ها مانند پروتئین، RNA، DNA و فسفولیپیدها را دارا هستند. سیس پلاتین و کربوپلاتین، هر دو بوسیله انتقال غیرفعال با استفاده از CTR1 (copper transporter) که نقش مهمی در جذب ترکیبات پلاتینوم ایفا می کند، وارد سلول می گردند. به محض ورود پلاتینوم به داخل سلول، این ماده به نیتروژن DNA متصل شده و بدین صورت موجب اتصال متقاطع رشته های DNA به یکدیگر می شود. در نتیجه از عمل رونویسی، ترجمه و تقسیم سلولی سلول های سرطانی جلوگیری می شود. برای درمان به صورت دقیق و لوکال سلول های سرطانی گردن رحم، باید از ترکیبات پلاتینوم به صورت منفرد یا ترکیبی استفاده شود. مطالعاتی نشان داده اند که استفاده از سیس پلاتین به همراه پاکلیتاسل، نسبت به استفاده از کربوپلاتین با پاکلیتاسل، به تزریق و دز بیشتری نیازمند بوده و همچنین استفاده از داروی ترکیبی اول نسبت به داروی ترکیبی دوم، احتمال بروز مشکلاتی همچون ایجاد سم را، بیشتر باعث می شود.
Folate (FA) یا فولیک اسید یکی از ویتامین های گروه B محسوب شده که قابل حل در آب نیز می باشد. نام دیگر این ویتامین B9 یا Folacin است که این ویتامین به مقدار زیاد در مواد غذایی یافت می شود. از وظایف متابولیکی فولیک اسید تأثیرگذاری در شکل و ساخت اس آدنوزیل متیونین است؛ به گونه ای که تنها عملکرد کوآنیزم فولیک اسید انتقال واحدهای کربن می باشد. در رابطه با اس آدنوزیل متیونین باید بیان کرد که این ماده انتقال دهنده گروه متیل است و در بازسازی بازهای پورین و دیمیدین DNA ایفای نقش می-کنند.
مطالعاتی بیانگر ارتباط وجود فولیک اسید با سرطان های همچون سر و گردن، ریه، مری، مغز، پانکرانس و پستان هستند. از طرفی دیگر مطالعاتی بیانگر این هستند که فولیک اسید، احتمال بروز سرطان های Colorectal و Cervical را افزایش می دهد. بطور کلی فولیک اسید برای رشد و تکثیر سلولی، عامل بسیار حیاتی محسوب می شوند؛ بدین شکل که کمبود فولیک اسید ها در بدن منجر به کاهش تکثیر سلولی به وسیله افزایش آپاپتوز و تحقق چرخۀ سلولی می گردد. از طرفی بطور گسترده نشان داده شده است که گیرنده های فولیک اسید در سلول های اپی تلیال سرطانی به مقدار زیادی بیان شده و وجود دارند. این در حالی است که در سلول های نرمال این گیرنده ها به صورت ناچیز بیان می گردند.
شواهد عملی و بالینی بیانگر این هستند که چندین فاکتور در رشد سلولی دخیل بوده و می توانند باعث تعدیل یا کاهش پاسخ به درمان شیمی درمانی گردند. به عنوان مثال انواع مختلف آنکوژن ها می توانند تکثیر سلول های تخمدان را تحریک و بدین شکل باعث مقاومت به سیس پلاتین گردند؛ به همین خاطر افزایش ساخت سطح فولیک اسید در بدن می تواند به عنوان یک عامل تکثیرکننده سلول به شمار آید.
ما در این بررسی از فولیک اسید ها به عنوان یک عامل تعدیل کننده در اثرات بیولوژیکی ناشی از شیمی درمانی یا اشعه در رابطه با سلول های HeLa استفاده خواهیم کرد.
ما در این مقاله ژنوتوکسیسیتی و سیتوتوکسیسیتی در دو نمونه سلول هایی که یک بار به وسیله کربوپلاتین مورد درمان قرار گرفتند و یک بار به وسیله ترکیبی از کربوپلاتین و فولیک اسید، را مورد بررسی قرار می-دهیم. ***

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

In human tumor cells, experimental and clinical evidence indicates that some factors involved in signal transduction and cell growth can also modulate the response to chemotherapeutic treatment. The aim of the present study was to investigate the role of folic acid (FA) as a modulator of carboplatin (CBDCA) activity.

Genotoxicity and cytotoxicity induced by CBDCA alone and in combination with FA were assessed in cultured HeLa cells. We used comet assay, mitotic index analysis, MTT and NR assays, cytokinesis-block micronucleus cytome assay and annexin V-IP as different cytotoxicity and genotoxicity approaches for human cervical carcinoma cell line studies.

The results showed that addition of 900 nM FA together with 40.4 mM CBDCA enhanced the activity of the platinum compound, increasing its effect on cell death by nearly 20%, as evidenced by the MTT and NR assays. Moreover, not only higher levels of DNA and chromosomal damage were reached but also the number of necrotic and apoptotic cells were significantly increased when cell cultures were treated with the combined procedure.

This situation opens the possibility to explore the use of FA in platinum-based chemotherapy protocols to reduce the platinum doses for patient treatment and decrease the chance of developing the known side effects without losing biological activity.

1 Introduction

Platinum-based compounds are known since the 19th century. In fact, cisplatin was first synthesized in 1845, but the discovery of its antitumor properties was not made until 1969 (Rosenberg and Vancamp, 1969). Today, platinating compounds are still front-line clinical therapies and constitute part of the treatment regimen for patients with many types of cancers, including head and neck, testicular, ovarian, cervical, lung, colorectal and relapsed lymphoma. Despite this success, nephrotoxicity, neurotoxicity and the emetic properties of cisplatin have limited its use (Basu and Krishnamurthy, 2010). Also, the reduced water solubility, the relatively narrow range of treatable cancers and the ability of carcinomas to develop chemotherapy resistance have pressed researchers to develop a new generation of platinum-based molecules. In this sense, carboplatin (CBDCA) is a second generation drug introduced and approved by the FDA in the late 20th century. Since that time, it has gained popularity in clinical treatment due to its reduced side-effects, when compared with its related compound cisplatin. Particularly, although CBDCA has low nephrotoxicity effects, it shows undesirables myelosuppressive characteristics (Wagstaff et al., 1989).

Even though platinum-based compounds have the ability to bind to a wide spectrum of biomolecules, such as RNA, proteins or phospholipids, DNA is their main biological target (Pascoe and Roberts, 1974; Knox et al., 1986). Cisplatin and CBDCA can enter cells via passive diffusion through a process known as aquation (Gately and Howell, 1993), or via endocytosis using the copper transporter CTR1, which is a key influx transporter and plays an important role in mediating the uptake of platinum compounds (Shen et al., 2012). Once into the cells, platinum compounds bind to the nitrogens of purine bases in DNA, inducing intrastrand crosslinks. The presence of these adducts distorts the double helix, blocking DNA replication and transcription (Jamieson and Lippard, 1999). Specifically, CBDCA mostly forms the intrastrand crosslink cis-Pt(NH3)2d(pGpG)(Pt-GG), requiring N200-fold CBDCA than cisplatin to obtain equal levels of platination. On the other hand, N20 times CBDCA is needed to obtain equal levels of cytotoxicity in CHO cells, after 1 h of exposure (Blommaert et al., 1995). To treat locally advanced cervical cancer, platinum-containing agents are used alone or in combination. Some studies have shown that the use of cisplatin combined with paclitaxel requires a prolonged infusion and is less convenient and more toxic than the combination of CBDCA and paclitaxel, thus leading to a more widespread use of CBDCA (Moore et al., 2007).

Folate, or folic acid (FA), is a water-soluble B-vitamin also known as vitamin B9 or folacin. In nature, folates exist in a wide range of chemical forms and they can be found in food as well as in metabolically active forms in the human body. FA is the major synthetic form found in fortified foods and vitamin supplements; however, it has no biological activity unless converted into folate (National Academy Press, 1998). In human physiology, the only function of folate coenzymes appears to be linked to the transfer of one-carbon units, playing a major role in Sadenosylmethionine formation, the universal methyl donor, as well as in the construction of purine and thymidine in a variety of reactions critical to the metabolism of nucleic acids and amino acids (Bailey and Gregory, 1999; Choi and Mason, 2000).

Epidemiologic data have revealed that a reduced folate status is associated with cervical, colorectum, lung, esophagus, brain, pancreas, and breast cancer. Intervention trials using supraphysiologic doses of folate, mainly with individuals at increased risk of cervical and colorectum cancer, showed inconsistent results (Choi and Mason, 2000). Nevertheless, folates appear to be essential for cell growth and cell cycle, key processes in cell transformation. On the other hand, folate deficiency induces lower proliferation rates by increased apoptosis and cell cycle arrest (Courtemanche, 2003). It has been widely demonstrated that folate receptor is overexpressed in several human epithelial cancer cells, but is absent or negligibly expressed in most normal cells, highlighting the need for folates by transformed cells. In general, aggressive cancer types express the highest amounts of folate receptor alfa or FRα (Hansen et al., 2015).

In human tumor cells, experimental and clinical evidence indicates that some factors involved in signal transduction and cell growth can also modulate the response to chemotherapeutic treatment (Toffoli et al., 1998). For example, the cellular transformation by different oncogenes can stimulate the proliferation of ovarian cancer cells and confer cellular resistance to cisplatin (Basu and Cline, 1995). In this way, an increased folate internalization may have a role in the constitutive control of cell proliferation (Sun et al., 1995), thereby modifying the response to chemotherapeutic agents.

Human cervical carcinoma HeLa cells strongly express the folate receptor, as demonstrated in several works (Zhang et al., 2006). In this context, the use of folate as a cell response modulator against a chemotherapeutic agent is fully grounded, thus allowing the use of these cells as a model for studying the cellular response to a chemotherapeutic agent modulated by FA.

In this paper, we investigate the genotoxicity and cytotoxicity induced by CBDCA alone and in combination with FA. We used alkaline single cell gel electrophoresis assay (SCGE), mitotic index analysis (MI), 3(4,5-dimethylthiazol-2-yl)-2,5-diphenyltetrazolium bromide (MTT) assay and cytokinesis-block micronucleus cytome (CBMN Cyt) assay as different cytotoxicity and genotoxicity approaches for human cervical carcinoma cell line studies.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا