دانلود رایگان ترجمه مقاله سربار اطلاعات و ارتباطات و خستگی سرویس شبکه های اجتماعی – الزویر 2016

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اضافه بار فناوری اطلاعات و ارتباطات و خستگی خدمات شبکه های اجتماعی: یک دیدگاه استرس وتنش محور

عنوان انگلیسی مقاله:

Information and communication technology overload and social networking service fatigue: A stress perspective

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2016
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات و فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله شبکه های کامپیوتری و دیتا
چاپ شده در مجله (ژورنال) نقش کامپیوترها در رفتار انسان – Computers in Human Behavior
کلمات کلیدی خستگی SNS، SNS، اضافه بار اطلاعات، اضافه بار ارتباطاتی، اضافه بار ویژگی سیستم، اضافه بار ICT
ارائه شده از دانشگاه مرکز تحقیقات ICT بارون، دانشگاه یونسی، جمهوری کره
رفرنس دارد 
کد محصول F986
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  22 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است 
منابع داخل متن به صورت فارسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2- چارچوب نظری
 مدل برازش استرس  فرد-محیط
2-2  نظریه تراکنشی استرس و مقابله: عوامل استرس زا و عوامل ایجاد فشار عصبی
2-3 اضافه بار در خدمات شبکه های اجتماعی
2-4 خستگی ناشی از خدمات شبکه های اجتماعی
3- مدل تحقیق و توسعه فرضیه
3-1 ویژگی های خدمات شبکه های اجتماعی و اضافه بار در خدمات شبکه های اجتماعی
3-2 اضافه بار و خستگی ناشی از خدمات شبکه های اجتماعی
4-روش تحقیق
4-1 توسعه  ابزار اندازه گیری
4-2  جمع اوری داده ها و نمونه مطالعه
5- تحلیل داده ها و نتایج
5-1 اعتبار سنجی ابزار
5-2 آزمون فرضیه
6- بحث و نتیجه گیری
 

 

بخشی از ترجمه

چکیده :
در یک محیط ارتباطاتی، کاربران خدمات شبکه های اجتماعی(SNS) بایستی توجه مداوم به حجم زیاد تقاضای اجتماعی حاصل از SNS معطوف کنند. این افزایش ملزومات انرژی منجر به خستگی SNS می شود که به نوبه خود باعث افزایش تنش های روانی و جسمی می شود. با استفاده از نظریه تراکنشی استرس و مقابله به عنوان یک نظریه فراگیر، این مطالعه، اضافه بار( یعنی عوامل تنش زا) را به عنوان یک عامل موثر بر خستگی SNS در نظر گرفته و سه بعد اضافه بار یعنی اضافه بار اطلاعاتی، اضافه بار ارتباطات و اضافه بار ویژگی سیستم را شناسایی می کند. این هم چنین شامل ویژگی های SNS به عنوان عوامل موثر بر اضافه بار می باشد. داده های مورد استفاده در این مطالعه از 201 نفر از طریق نظر سنجی های انلاین و افلاین جمع اوری شدند. نتایج نشان می دهد که همه سه بعد اضافه بار از عوامل تنش زای مهم می باشند که بر خستگی SNS تاثیر می گذارد. در رابطه با شاخص های اضافه بار، اگرچه اطلاعات اثر مثبتی بر روی اضافه بار اطلاعاتی دارد. با این حال، اهمیت اطلاعات یک شاخص مهم سربار اطلاعاتی نیست و ابهام اطلاعات یک شاخص مهم اضافه بار ارتباطی نبود.

1- مقدمه
اطلاعات زیادی در مورد ارزش خدمات شبکه های اجتماعی در منابع آکادمیک نوشته شده است. در واقع،SNS یک کانال جدید را برای خود بیانگری و ارتباط ارایه می کند (جانگ و لی، کیم، 2013، تاکاشی 2010) و موجب ارتقای تاب آوری می شود که این تاب آوری به افراد درسازگاری موفق باتغییرات کمک میکند (کولین، راخیلی، ریچاردسون و تیرد و همکاران 2011). به علاوه خدمات شبکه های اجتماعی موجب بهبودسرمایه اجتماعی نظیرمشارکت مدنی وسیاسی، اعتماد اجتماعی، روابط متقابل، و رضایت از زندگی می شود( والنزولا، پارک و کی 2009). هم چنین خدمات شبکه های اجتماعی مزایای رفاه روانی را برای کاربران به دنبال دارد از جمله افزایش عزت نفس و کیفیت زندگی (الیسون، اشتنینفیلد و لمپ 2007). خدمات شبکه های اجتماعی با الهام از این ارزش ها در زندگی روز مره ها تلفیق شده است (باید 2008).
با این حال اثرات ناخواسته حاصل از سو استفاده از خدمات شبکه های اجتماعی وجود دارند که همیشه مشهود نمی باشند. یک نتیجه و اثر مهم، خستگی SNS است که اشاره به حس کارشناسی و خود ارزیابانه از کاربرد خدمات شبکه های اجتماعی دارد. استفاده گسترده از خدمات شبکه های اجتماعی موجب ایجاد یک دغدغه دایمی شده و منجر به انتظاراتی مبنی بر این می شود که افراد باید به پست های ارسالی سایرین به طور منظم و در زمان معین پاسخ دهند( هیند 1998). برای رفع این انتظارات، افراد بایستی توجه مستمر به خدمات شبکه های اجتماعی خود بکنند و در معرض حجم زیادی از تقاضاهای اجتماعی قرار می گیرد. این افزایش نیاز های انرژی منجر به خستگی خدمات شبکه های اجتماعی می شود که به نوبه خود به تنش های جسمی و روانی منتهی خواهد شد. یک نظر سنجی توسط کارتنر(2011) اثبات کرده است که 31 درصد پاسخگویان نظر سنجی از خدمات شبکه های اجتماعی خسته شده اند و 24 درصد استفاده از خدمات شبکه های اجتماعی را به دلیل خستگی کاهش دادند.
اگرچه خستگی از خدمات شبکه های اجتماعی یک مسئله مهم و بدیهی است، مطالعات اندگی به طور سیستمی به بررسی خستگی از خدمات شبکه های اجتماعی پرداخته اند. در میان معدود مطالعات انجام شده بر روی خستگی از خدمات شبکه های اجتماعی، راویندران، خان، جاون و هلیان(2014) به برررسی عوامل موثر بر( پویایی اجتماعی، محتوا و عوامل مربوط به بستر) و اثرات خستگی از خدمات شبکه های اجتماعی( استراحت،خارج شدن و تعلیق کردن فعالیت های خدمات شبکه های اجتماعی) پرداختند. به علاوه، کوکلار و شهین(2011) به تحلیل این موضوع پرداختند که آیا سطح تنش و استرس کاربر خدمات شبکه های اجتماعی با خستگی ذهنی و علایم جسمی همراه است یا خیر. اگرچه این مطالعات گام های اولیه را برای درک بهتر خستگی خدمات شبکه های اجتماعی برداشتند، تاکید آن ها بر اثر مستقیم ابعاد اجتماعی و فناوری خدمات شبکه های اجتماعی بود با این حال اثر فرایند های روان بر روی خستگی بررسی نشد.
با در نظر گرفتن این که خستگی یک احساس ذهنی و خود ارزیابی از فتور و برایند استرس است، بررسی خستگی ناشی از خدمات شبکه های اجتماعی از دیدگاه استرس و تنش روانی مهم است. در منابع موجود، یک اجماع رو به رشد مبنی بر این وجود دارد که استرس یک فرایند تراکنشی بین فرد و محیط او است( ادواردز 1991، لازاروس 1990). مدل برازش فرد- محیط بیان می دارد که استرس ناشی از عدم تعادل بین تقاضا های محیطی و توانایی ادراک شده فرد برای مقابله با تقاضا ها است (لازاروس و فولکم 1984). به عبارت دیگر، عدم برازش بین تقاضا های محیطی و توانایی های مقابله ای فرد موجب ایجاد اضافه بار هایی می شود که یک شاخص مهم تنش و استرس است( ایکاریف گاور و پورویس 2011). با این حال در منابع و مطالعات موجود مشخص نشده است که عوامل ایجاد اضافه بار در رابطه با استرس ناشی از کاربرد خدمات شبکه های اجتماعی چیست. انواع مختلف اضافه بار ها وجود دارند. از این روی، هدف این مطالعه پاسخ به سوالات زیر است:
سوال تحقیق1: ابعاد اضافه باری که منجر به خستگی خدمات شبکه های اجتماعی می شود کدام ها هستند؟
سوال تحقیق 2: ویژگی های خدمات شبکه های اجتماعی مربوط به هر بعد از اضافه بار کدام است؟
در بررسی این سوالات تحقیق، این مطالعه از مدل برازش P-E و نظریه تراکنشی استرس و مقابله ( لازاروس 1966) به عنوان نظریات مرجع استفاده می کند. نظریات ما عوامل تنش و استرس زا را به عنوان اجزای اساسی فرایند استرس در نظر می گیرند: عوامل استرس زا عواملی محیطی هستند و تنش یک پاسخ رفتاری و روانی فرد به عوامل استرس زا است( کوپر، دیو و ادریسکول 2001). خستگی خدمات شبکه های اجتماعی شکلی از تنش و فشار به صورت برایندی از فرایند استرس است( راگو-ناتان، طرفدار، راگو ناتان و تو 2008). به علاوه، این مطالعه به شناسایی سه عامل اضافه بار به عنوان عوامل استرس زا می پردازد: اضافه بار اطلاعاتی، اضافه بار ارتباطاتی، و اضافه بار ویژگی سیستم. این توصیف می کند که کدام ویژگی های SNS تشکیل دهنده اضافه بار هستند.

 

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

In an always connected communication environment, users of social networking services (SNSs) need to pay continuous attention to the overwhelming volume of social demands from SNSs. These increased energy requirements may cause SNS fatigue, which can lead to physical and psychological strain. Using the transactional theory of stress and coping as the overarching theory, this study regards overload (i.e., stressors) as a core determinant of SNS fatigue (i.e., strain) and identifies three dimensions of overload – information overload, communication overload, and system feature overload. It also includes SNS characteristics as the antecedents of overload. The data used in this study were collected from 201 individuals through online and offline surveys. Our results show that all three dimensions of overload were significant stressors that influence SNS fatigue. Regarding the predictors of overload, the characteristics of the SNS system significantly influenced the features of system overload, while information equivocality positively influences information overload. However, information relevance was not a significant predictor of information overload and information equivocality was not a significant predictor of communication overload.

1. Introduction

Much has been written about the value of social networking services (SNSs) in the academic literature. Indeed, SNSs provide a new channel for self-expression and connectivity (Jang, Lee, & Kim, 2013; Takahashi, 2010) and promote resilience that helps people successfully adapt to changes (Collin, Rahilly, Richardson, & Third, et al., 2011). Further, SNS users can enhance their social capital such as civic and political participation, social trust, reciprocal relationships, and life satisfaction (Valenzuela, Park, & Kee, 2009). Also, SNSs can provide users with the benefits of psychological wellbeing including improvement in self-esteem and quality of life (Ellison, Steinfield, & Lampe, 2007). Inspired by these values, SNSs have become deeply embedded in our daily lives (Boyd, 2008). However, there can be unintended consequences from SNS overuse that might not always be apparent. One important consequence is SNS fatigue, which refers to a subjective and selfevaluated feeling of tiredness from SNS usage. The widespread use of SNS produces a perpetual obsession and creates expectations that people are obligated to respond to others’ postings in a timely fashion (Hind, 1998). To meet these expectations, people need to pay continuous attention to their SNSs and are exposed to an overwhelming volume of social demands. These increased energy requirements cause SNS fatigue, which can lead to physical and psychological strain. A survey by Gartner Inc. (2011) demonstrated that 31% of survey respondents got tired from SNS and 24% had reduced their SNS usage due to fatigue. Although SNS fatigue is obviously an important issue, scant studies have systematically investigated SNS fatigue. Among the few studies that have been performed on SNS fatigue, Ravindran, Kuan, Chua, and HoeLian (2014) investigated antecedents (e.g., social dynamics, immersion, content, and platform related factors) and consequences of SNS fatigue (e.g., taking a break, cutting back, or suspending SNS activities). In addition, Coklar and Sahin (2011) analyzed whether the stress level of an SNS user is related to mental fatigue and physical symptoms. While these trailblazing studies have made preliminary steps to better understand SNS fatigue, their focus was mainly on the direct impact of social (e.g., social dynamics, power struggles) and/or technological aspects of SNS (e.g., platform characteristics, technology environment) on SNS fatigue, but not on the impact of internal psychological processes causing the fatigue. Considering that fatigue is a subjective, self-evaluated feeling of tiredness and an outcome of stress, it is pertinent to investigate SNS fatigue from a psychological stress perspective. In the current literature, there is a growing consensus that stress is viewed as a transactional process between an individual and her environment (Edwards, 1991; Lazarus, 1990). The personeenvironment (PeE) fit model asserts that stress results from an imbalance between demands placed by the environment and an individual’s perceived ability to cope with the demands (Lazarus & Folkman, 1984). In other words, the misfit between environmental demands and the person’s coping abilities causes overload that is considered an important immediate predictor of strain (Ayyagari, Grover, & Purvis, 2011). However, it is not clear in the extant literature what constitutes “overload” in relation to stress from SNS usage. Further, few studies have looked into SNS characteristics that cause various types of overload. Thus, this study attempts to answer the following unanswered questions: Research Question 1: What are the dimensions of overload that cause SNS fatigue? Research Question 2: What SNS characteristics are related to each dimension of overload? In examining these research questions, this study uses the PeE fit model and the transactional theory of stress and coping (Lazarus, 1966) as reference theories. Our theories view stressors and strain as the core components of the stress process: stressors are environmental demands, and strain is an individual’s behavioral and psychological response to the stressors (Cooper, Dewe, & O’Driscoll, 2001). SNS fatigue is a form of strain as an outcome of the stress process (Ragu-Nathan, Tarafdar, Ragu-Nathan, & Tu, 2008). Further, this study identifies three overload factors as stressors: information overload, communication overload, and system feature overload. It also describes which SNS characteristics are antecedents of the overload.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا